1、滚动测试一第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话前,你都有5秒钟的时间阅读题目;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话仅读一遍。 1.What is the man doing?A.Bargaining at a store.B.Looking for Richard.C.Asking for advice.2.Why is the woman in Texas?A.For fun.B.For business.C.For
2、 study.3.What kind of person is Bob in the mans eyes?A.Careless.B.Mean.C.Stubborn.4.How much should the speakers pay?A.$20.B.$30.C.$40.5.Who is the host?A.Thomas.B.Sandra.C.Jerry.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题
3、将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What will the woman do first?A.Wash a car.B.Go shopping.C.Do her homework.7.What day is it today probably?A.Friday.B.Saturday.C.Sunday.听第7段材料,回答第8、9题。8.Where will the dance team meet?A.In the gym.B.In the library.C.In the music room.9.What is the man going to
4、do?A.Attend a meeting.B.Return the basketball.C.Watch a performance.听第8段材料,回答第10至12题。10.What do we know about the accident?A.It caused a man to die.B.It occurred in the evening.C.Two drivers were hurt.11.What did the man think caused the accident?A.Bad weather.B.Careless driving.C.Speeding.12.When d
5、id the woman fall asleep again?A.At 2:00 am.B.At 4:00 am.C.At 6:00 am.听第9段材料,回答第13至16题。13.Where can the students go on February 13th?A.St.Ives.B.Bristol.C.London.14.When can the students visit the Tower of London?A.On February 14th.B.On February 15th.C.On February 16th.15.What is the optional extra
6、visit if the students choose to go to Salisbury?A.Stonehenge.B.Hepworth Museum.C.S.S. Great Britain.16.Which means of transport does the school offer to go to Bath?A.A minibus.B.A medium-sized coach.C.A large coach.听第10段材料,回答第17至20题。17.Where was Site Three located?A.In the city center.B.In the subur
7、bs.C.Out of town.18.What was the advantage of Site Two?A.It was near most lecture rooms.B.It had no parking problems.C.It was near the campus.19.Which two facilities were the students against having in the new Union building?A.A gym and a travel agency.B.A library and a table-games room.C.A reading
8、room and a swimming pool.20.What is most students attitude towards having a drama theatre?A.Supportive.B.Neutral.C.Opposed.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(2018全国)Welcome to Holker Hall & GardensVisitor InformationHow to Get to HolkerBy Car:Follow brown sig
9、ns on A590 from J36,M6.Approximate travel times: Windermere 20 minutes,Kendal 25 minutes,Lancaster 45 minutes,Manchester 1 hour 30 minutes.By Rail:The nearest station is Cark-in-Cartmel with trains to Carnforth,Lancaster and Preston for connections to major cities & airports.Opening TimesSunday Frid
10、ay(closed on Saturday)11:00 am 4:00 pm,30th March 2nd November.Admission ChargesHall & GardensGardensAdults:12.008.00Groups:9.005.50Special EventsProducers Market13th AprilJoin us to taste a variety of fresh local food and drinks.Meet the producers and get some excellent recipe ideas.Holker Garden F
11、estival30th MayThe event celebrates its 22nd anniversary with a great show of the very best of gardening,making it one of the most popular events in gardening.National Garden Day28th AugustHolker once again opens its gardens in aid of the disadvantaged.For just a small donation you can take a tour w
12、ith our garden guide.Winter Market8th NovemberThis is an event for all the family.Wander among a variety of shops selling gifts while enjoying a live music show and nice street entertainment.21.How long does it probably take a tourist to drive to Holker from Manchester?A.20 minutes.B.25 minutes.C.45
13、 minutes.D.90 minutes.22.How much should a member of a tour group pay to visit Hall & Gardens?A.12.00.B.9.00.C.8.00.D.5.50.23.Which event will you go to if you want to see a live music show?A.Producers Market.B.Holker Garden Festival.C.National Garden Day.D.Winter Market.B(2019山东淄博3月一模)When I was ab
14、out 4 years old,I decided to go to Disney World.For most young kids,it was a normal request,but I had cerebral palsy(脑瘫).Walking into anywhere,let alone a crowded place like Disney World was,to put it lightly,a tall order.Luckily,I had people in my corner to help me.Over the next three years,I worke
15、d with physical doctors,acquired a walker,and practiced walking,standing,and balanceall the skills that I would need to turn my goal into a reality.I remember the feeling when my legs would protest doing any more work.Despite this,everyone else told me I could do it,so I kept it up.It was all becaus
16、e of people like my parents,brothers,teachers,and doctors that I was able to grow so much,both physically and mentally,with them constantly pushing me to “walk on”,yet encouraging me whenever I needed it.On June 9,2008,as I stood in the tunnel leading into Main Street,my dad asked me if I wanted any
17、 help.I instantly replied,“No!”and situated myself facing the end of the tunnel,feet planted firmly,heart most likely beating out of my chest.Then I went,walking ever so slowly at first,then gradually speeding up.Step,step,step,step,bump.Holding fast on to the handlebars,I gathered up all my strengt
18、h,picked up my walker and straightened out,picking up my pace once again.It wasnt too long before the cheering increased because I had made it to the end,where my mom was waiting with tears in her eyes and arms open wide ready to hug her son and tell him how proud she was.Looking back on that experi
19、ence,I realize something pretty thoughtful.Every once in a while,life will throw a few bumps in the road.Though it may set you back for a bit,dont let it stop you.Pick yourself back up and finish.Its worth it.Besides,there just might be someone there cheering you on along the way.24.Which of the fol
20、lowing best explains “a tall order” underlined in paragraph 1?A.An easy decision.B.An available action.C.A reasonable order.D.A challenging task.25.Why does the author say he is lucky?A.He eventually has his brain disease cured.B.He constantly gets courage and support from others.C.He is likely to d
21、o any kind of work in his later life.D.He is naturally gifted in keeping balance on his own.26.The author gives a vivid picture of himself in paragraph 3 to .A.explain he was terrified to take the first stepB.describe he took pride in his mother and friendsC.show how he managed to walk by himselfD.p
22、rove how he understood to respect others27.What can be the best title of the text?A.Where Dreams Come TrueB.When Bad Fortune FallsC.How I Value FriendshipD.Why I Look Back on My LifeCA survey has shown that what you do on a plane can be determined by which nationality is listed on your passport.Acco
23、rding to the results of an international passenger survey,Australians are the biggest drinkers on board with 36 percent choosing to down the hatch,compared to 35 percent of Americans and 33 percent of Brits.The Airline Passenger Experience Association(APEX) spoke to around 1,500 people,aged 18 and o
24、lder,who have travelled by plane at least once during the last three months and were living in the United States,the United Kingdom,Germany,Japan,China,Singapore,Australia or Brazil.The results found Chinese travellers are most likely to nod off once the seat belt sign switches off.They are also the
25、 first to take out their credit card for some in-flight shopping and the biggest fans of gaming.Americans on the other hand like to use their time in the air more productivelywhen not drinkingchoosing to work while flying at 35,000 feet.Meanwhile,Brits and Germans are the best at making chat with ra
26、ndom strangersspending 50 percent more time than any other nationality.Comparatively,Brazilians conduct their conversations online via e-mail,messaging apps or social media.Despite plane food having a bad reputation,seven out of ten interviewees said they were happy to eat up the selection of in-fli
27、ght snacks and meals.In-flight magazines were also popular with four out of five passengers claiming to read them.The international flyers did,however,express their desire for better in-flight entertainment.“The industry has greatly improved the comfort,entertainment and on-board service,and passeng
28、ers are accepting those improvements,”said Russell Lemieux,APEX executive director.“At the same time,passengers are demanding more from their air travel experiences which will drive more improvements touching all aspects of the journey,”he added.28.What can you probably see on the flight according t
29、o the passage?A.Brazilians choose to drink.B.Germans chat to kill their time.C.Americans do in-flight shopping.D.The Chinese switch off the seat belt sign.29.When on board the plane,.A.most passengers like to read in-flight magazinesB.passengers from one nation have little in commonC.more than half
30、of the passengers dont enjoy plane foodD.most people tend to use in-flight time to have a good sleep30.What can we learn from the last paragraph?A.Flyers care little about entertainment.B.Flyers are expecting better flight experiences.C.Flyers are not satisfied with the improvements.D.Flyers have mo
31、re and more demands for airlines.31.Whats the purpose of the passage?A.To entertain readers with interesting stories.B.To encourage people to behave well in public.C.To criticize impolite behaviour on the plane.D.To inform readers of the results of a survey.D(2019全国)Monkeys seem to have a way with n
32、umbers.A team of researchers trained three Rhesus monkeys to associate 26 clearly different symbols consisting of numbers and selective letters with 0-25 drops of water or juice as a reward.The researchers then tested how the monkeys combinedor addedthe symbols to get the reward.Heres how Harvard Me
33、dical School scientist Margaret Livingstone,who led the team,described the experiment:In their cages the monkeys were provided with touch screens.On one part of the screen,a symbol would appear,and on the other side two symbols inside a circle were shown.For example,the number 7 would flash on one s
34、ide of the screen and the other end would have 9 and 8.If the monkeys touched the left side of the screen they would be rewarded with seven drops of water or juice;if they went for the circle,they would be rewarded with the sum of the numbers17 in this example.After running hundreds of tests,the res
35、earchers noted that the monkeys would go for the higher values more than half the time,indicating that they were performing a calculation,not just memorizing the value of each combination.When the team examined the results of the experiment more closely,they noticed that the monkeys tended to undere
36、stimate(低估)a sum compared with a single symbol when the two were close in valuesometimes choosing,for example,a 13 over the sum of 8 and 6.The underestimation was systematic:When adding two numbers,the monkeys always paid attention to the larger of the two,and then added only a fraction(小部分)of the s
37、maller number to it.“This indicates that there is a certain way quantity is represented in their brains,”Dr.Livingstone says.“But in this experiment what theyre doing is paying more attention to the big number than the little one.”32.What did the researchers do to the monkeys before testing them?A.T
38、hey fed them.B.They named them.C.They trained them.D.They measured them.33.How did the monkeys get their reward in the experiment?A.By drawing a circle.B.By touching a screen.C.By watching videos.D.By mixing two drinks.34.What did Livingstones team find about the monkeys?A.They could perform basic a
39、ddition.B.They could understand simple words.C.They could memorize numbers easily.D.They could hold their attention for long.35.In which section of a newspaper may this text appear?A.Entertainment.B.Health.C.Education.D.Science.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The writer
40、s blockWhatever it is you have to write,the idea of a blank pageor screencan be very discouraging.Here are a few easy tips to help you overcome your writers block.1.Think before you write.Before you actually start,think about what you want to say,why you want to say it and who you are going to say i
41、t to.The most important question to ask is:what response do I want to get?36 It may be a memo(备忘录)at work.In that case,your main aim is that your reader will be able to get the most important information quickly.2.Keep it short and to the point.Use short,simple sentences,written for maximum effect.M
42、ake sure that everything you say is relevant to your main aim or message.If you cant,its probably because youre not really sure of exactly what you want to say. 373.Avoid repetition.You may feel that a point needs stressing,and that you therefore want to repeat it just to make sure it sinks in.Dont.
43、Its much better to make sure you expressed yourself clearly and simply the first time around. 384.Choose your style carefully.This takes us back to the first point. 39 If you know them personally,then youll also know how best to write to them.Make sure your style reflects both your relationship with
44、 your readers and your attitude to what youre writing.If youre writing to an anonymous(不知姓名的)audience,keep your style neutral(中立的).Remember that first impressions are vital.40And of course,the wrong choice can do quite the opposite!A.Remember your readers!B.Try reading your text aloud to yourself.C.
45、Itll make your text much easier to process.D.And if you dont know,your readers definitely wont!E.The answer to that obviously depends on what youre writing.F.The right choice of words and tone can help you get off to a great start.G.If something really needs to be said again,at least find a differen
46、t way to do so.第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Mary Anna Martin grew up during the Depression (经济大萧条).Her family,despite its poverty,was rich in love and 41 filled their home.Her father was a baker,but he 42 his bakeshop during the Depression.
47、He had to take any job he could to feed the family.Finally,he found a job as a 43.Mary Anna said,“My life was carefree 44 I started junior high.I knew Daddy was a cleaner,but I didnt know where,until that 45 day during lunch break.”Mary Anna was having lunch with her new friends when she heard a tea
48、cher call her fathers name in a loud 46.Someone had dropped their tray (托盘),and food and milk 47 the table and floor. She saw him walk toward the table,carrying a mop and old 48.One of the girls asked Mary Anna,“That cleaner has the same last name as yours.Do you know him?”Mary Anna 49 raised her he
49、ad and watched the little,gray-haired man cleaning up the spilled food.She 50,then said,“Ive never seen him before.”A wave of 51 swept over her,but instantly she felt ashamed of 52 her fatherher dearest friend.She tried to 53 what she had done by singing to him and spending time with him.But no matt
50、er how 54 she tried,nothing made her feel better.The years passed,and her father 55 Alzheimers disease (阿尔茨海默病).He hardly knew her.One day she started crying when sitting with him.Her mother asked her what was wrong,and Mary Anna told her what had been 56 her for more than fifteen 57.Her mother held
51、 her tightly.“Honey,”she said,“your daddy knew you loved him,and he would have 58 you even if he had known about your being 59 of him when you were 60.”Suddenly Mary Anna felt at peace with herself for the first time since she was in junior high.41.A.laughterB.silenceC.kindnessD.loneliness42.A.forgo
52、tB.expandedC.lostD.started43.A.bakerB.waiterC.cookD.cleaner44.A.becauseB.beforeC.thoughD.after45.A.preciousB.coldC.strangeD.awful46.A.warningB.screamC.voiceD.noise47.A.floodedB.touchedC.changedD.covered48.A.ragsB.glassesC.shoesD.clothes49.A.eagerlyB.politelyC.secretlyD.slowly50.A.regrettedB.hesitate
53、dC.complainedD.agreed51.A.embarrassmentB.reliefC.disappointmentD.fear52.A.blamingB.denyingC.cheatingD.ignoring53.A.get rid ofB.face up toC.make up forD.take advantage of54.A.hardB.quicklyC.wellD.carefully55.A.died ofB.discoveredC.suffered fromD.survived56.A.attackingB.botheringC.challengingD.surpris
54、ing57.A.weeksB.decadesC.monthsD.years58.A.believedB.understoodC.lovedD.comforted59.A.tiredB.ashamedC.proudD.afraid60.A.youngB.stupidC.weakD.short第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I always have my own ways to learn English.First,I always read the text in advance so that I can kn
55、ow what I must pay much attention to in class. 61. my delight,when my teacher raises a question,I know how to answer more often.And whenever I answer a question 62.(correct),I have a strong sense of achievement.Besides,I always try to take notes in class.Important language points,grammar rules,usefu
56、l 63.(express) and key words are 64. we want to take down.After class,I organize the notes so that I can have a better 65.(understand) of them.Of course,I will certainly read aloud the notes in the morning.To develop my interest in English,after class I 66.(wide) read English materials.By this means
57、 I can also develop my ability of reading.67.(chat) with my teachers and classmates is also one of my ways to learn English.We often talk 68. English about different topics concerning friendship,sports,etc.Free expression in English always 69. (give) me a sense of pride,which in turn inspires me 70.
58、(learn) English better.第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。(2019辽宁大连二模)I still remember the day when
59、 I arrived Britain.It was cold but wet.After finding my apartment,our life abroad began.For the first few day,I was excited and made a good much new friends.However,the excitement soon disappeared.To better adapt to the local life,I joined several clubs.The most amazed one was the windsurfing club.O
60、ne day I decide to give it a try.After falling off and climb back onto the board many times,I eventual made it and I really enjoyed the rest of my time on the water.Studying abroad is not just about the school.It is also an opportunity to grow.So just enjoy it!第二节书面表达(满分25分)假如你是李华,你校即将举行一年一度的“校园书展(a
61、 campus book fair)”活动,其目的是给同学们提供一个交换、利用图书的机会。请你用英语给你的加拿大笔友Mike写信,介绍此次活动的有关情况。内容应包括:1.活动目的;2.活动内容:买书、卖书、交换图书;3.活动意义。注意:1.词数100左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Mike,How are you doing these days?_Yours,Li Hua滚动测试一15 CBCAC610 ABCBC1115 ACACA1620 ACABC附:听力材料(Text 1)M:Mrs.Winter,I want to buy a
62、dress for my wife.Can you tell me where I can get one at a reasonable price?W:Sure.Go to Richards.Theres a 20% discount now on all items.(Text 2)M:Are you going to travel while youre here?W:Id love to,but tomorrows business meeting will last all day.Next time I come to Texas,I want to travel for fun
63、not for work!(Text 3)M:Bob is playing computer games again!W:Really? We have tried to talk him out of it several times.M:He is really a hard nut!(Text 4)W:How much should we pay?M:The bill says 40 dollars.W:Oh,I just have 30 dollars on me.M:Dont worry.Ive got a coupon for a half-off dinner at this r
64、estaurant.We can use it.(Text 5)W:Hey,Tom,youre going to the BBQ tomorrow,right?M:Im not so sure,because I dont think Ill really know many people there.W:What do you mean?Ill be there.You know Jerry,the host.You also know Sandra,Jacqueline,and Thomas.M:WaitJacqueline?I know her.Well,I might go.(Text
65、 6)M:Tracey,Id like to get some new shoes for the party tonight.Shall we go and buy some later today?W:OK,but I promised to help my granddad wash his car today.M:Why dont you do that right now? We can go as soon as youre finished.W:OK,and I suppose I can do my homework when we get back.Im surely doi
66、ng that before we go to the partyI dont want to do it tomorrow!M:Yeah.I dont like leaving it till the last day of the weekend,either.So I finished all my homework after school yesterday.(Text 7)W:Excuse me.Is this the way to the gym?M:Uh.yes,it is.Are you a new student here?W:Yes.Im trying to find t
67、he meeting about the dance team.M:Oh,I heard about that new dance teamtheyre going to be performing at school assembliesbut I heard someone saying that the dance team was meeting in the music room.W:Are you sure?Because the notice I saw said the gym.M:Well,some water got into the gym through the roo
68、f,so theyre doing some work in there.Do you know where the music room is?Near the library?W:Yes.M:Now I just have to find Mr.Harris,my gym teacher. I have to return the basketball I borrowed.Good luck with the dancing!(Text 8)W:Did you hear about the car accident on Summer Road this morning?M:Yes,I
69、did.I heard a report that both of the drivers were taken to the hospital,and one needed surgery.W:Do you know the cause of the accident?Was one of them speeding?M:I dont think so.Neither of the drivers was driving very fast.It was foggy this morning,so no one could see very far.W:Really?Thats hard t
70、o believe.When I got up,it was sunny outside.M:When did you get up?W:At 10:00 am.M:Why did you get up so late?Did you go to bed late the night before?W:Actually I went to sleep at 10:00 pm the night before.But something woke me up at 2:00 am and I didnt fall asleep until four hours later.(Text 9)W:G
71、ood morning! How can I help you?M:I understand that the school organizes.umm,trips to different.And what is planned for this term?W:Yes.Well,the first one is to St.Ives.Thats on February 13th and we will have only 16 places available because were going by minibus.Thats a whole day in town with the o
72、ptional extra of visiting the Hepworth Museum.M:That sounds good.W:And then theres a London trip on the 16th of February.We will be taking a medium-sized coach so there will be 45 places on that,and the optional extra is the Tower of London.M:Oh,Ive already been there.W:After that is Bristol on the
73、3rd of March.Thats in a different minibus with 18 places available.Oh,and the optional extra is to visit the S.S. Great Britain.M:Okay.W:Were going to Salisbury on the 18th of March.Thats always a popular one because the optional extra is Stonehenge,so were taking the large coach with 50 seats.M:Oh,
74、good.W:And then the last one is to Bath on the 23rd of March.M:Oh yes.Is Bath the Roman city?W:Yes,thats right,and thats in the 16-seat minibus.M:And wheres the optional visit?W:Its to the American Museum,well worth a visit.M:Okay,thats greatand thanks for all that.W:My pleasure.(Text 10)Were gratef
75、ul that the Committee has invited students to give some suggestions about the design for the new Union building.So,the result was as follows.Firstly,regarding the matter of the site,we presented the three options that you have proposed.One:in the city center,near the Faculty of Education;two:in the
76、suburbs of the city,near the park,and three:out of town,near the campus.We asked students to cite reasons for and against these three sites.Site One was unpopular because of traffic and parking problems.Site Two had a number of supporters because it was close to most lecture rooms.And Site Three was
77、 the most popular because of access from living accommodations.Our second area of interest was the facilities:there was no interest in having a library,but one option seemed to be a reading room instead.We would like the current table-games room to be replaced with a small gym and,if possible,a smal
78、l swimming poolof course Olympic-sized!There were a large number of students in favour of a travel agency.However,there was much disagreement about whether to build a drama theatre.Over sixty percent of the participants were strongly against it,claiming its a waste of money.【解题导语】本文是一篇应用文。文章介绍了Holke
79、r Hall & Gardens游览的途径、开放时间、收费标准及具体活动。21.D细节理解题。由文中How to Get to Holker部分第一段“Manchester 1 hour 30 minutes”可知,驾车从Manchester到Holker需要一个半小时,即90分钟,所以答案为D项。22.B细节理解题。由文中Admission Charges部分的收费标准可知,跟团到Hall & Gardens旅行的收费为9.00,答案为B项。此题容易误选A项,考生一定要注意题干中的a tour group。23.D细节理解题。由文中Winter Market部分的“Wander among
80、a variety of shops selling gifts while enjoying a live music show and.”可知,在Winter Market活动中游客可以欣赏现场音乐会,因此答案选D项。【解题导读】本文是一篇记叙文。作者是一位脑瘫患者,走路很不方便。但是他在医生、老师、家人和朋友的鼓励下可以自己行走了。24.D词义猜测题。由语境可知,由于作者患有脑瘫,所以对他来说行走着实不易。故D项符合语境。25.B细节理解题。根据第一段的倒数第二句“Luckily,I had people in my corner to help me.”可知,作者身边的人都在支持和帮助
81、他,因此他感到自己很幸运。26.C推理判断题。第三段详细描述了作者如何成功独立行走的艰难过程。故选C项。27.A主旨大意题。通读全文,尤其是根据第一段中的“all the skills that I would need to turn my goal into a reality”可知,作者虽然是一个脑瘫患者,但在很多人的鼓励下,刻苦锻炼,终于实现自己独立行走的目标,故A项可作为本段的标题。【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了一项关于乘机习惯的调查结果。在飞机上,无论是喝杯酒放松一下,还是埋头阅读杂志,抑或与邻座的乘客攀谈,这些乘机习惯都可能由乘客的国籍决定。28.B细节理解题。根据第五
82、段的“Meanwhile,Brits and Germans are the best at making chat with random strangers.”可知,德国人会和陌生人聊天以打发时间,因此选B项。29.A细节理解题。根据倒数第二段的“In-flight magazines were also popular with four out of five passengers.”可知,大部分乘客喜欢看飞行中提供的杂志。30.B细节理解题。根据最后一段的“At the same time,passengers are demanding more from their air tr
83、avel experiences.”可知,乘客要求航空公司提供更好的乘机服务,希望自己能有更好的乘机体验,因此选B项。31.D推理判断题。本文主要告诉我们一项关于乘机习惯的调查结果,因此选D项。【解题导语】本文是一篇说明文。哈佛医学院的科学家用触摸屏对猴子进行实验,结果发现猴子可以进行基本的加法运算。32.C细节理解题。根据第二段的“A team of researchers trained three Rhesus monkeys to.”和“The researchers then tested how the monkeys combined.”可知,研究者在测试前对猴子进行了训练。33
84、.B细节理解题。根据第三段的最后两句“If the monkeys touched the left side of the screen they would be rewarded with seven drops of water or juice; if they went for the circle,they would be rewarded with the sum of the numbers17 in this example.”可知,想得到奖励,猴子需要触摸屏幕。34.A推理判断题。根据第四段中的“.indicating that they were performing
85、 a calculation,not just memorizing the value of each combination.”可知,猴子正在进行计算,而不仅仅是记住每个组合的值。故A项正确。35.D文章出处题。本文主要介绍了哈佛医学院的科学家对猴子进行研究,结果发现猴子可以进行基本的加法运算。由此可知本文与科学有关,故D项正确。【解题导语】本文是一篇说明文,介绍了一些写作方面的建议。36.EE项中的that指代上文的问句“what response do I want to get?”,你想要得到的回应取决于所写的是什么内容。37.DD项与上文的“If you cant,its prob
86、ably because youre not really sure of exactly what you want to say.”相呼应。38.GG项是对上文关于写作时应避免重复的建议的补充说明。39.A第一点建议强调了写作时要注意写作对象是谁,且下文的them指读者。据此可推断,A项恰当。40.FF项与下文的“And of course,the wrong choice can do quite the opposite!”相呼应。【解题导语】本文是一篇记叙文。玛丽安马丁在学校偶遇做清洁工的父亲,却羞于向朋友承认这就是自己的父亲,为此,她多年无法释怀。41.A根据本空前的rich in
87、 love可推测,尽管玛丽安一家很贫困,但是他们相亲相爱,家中充满“笑声(laughter)”。42.C根据本段中的the Depression及下句内容可知,在经济大萧条时期,玛丽安的父亲“失去了(lost)”自己的面包店,没了经济来源,因此他为了养家,需要接受任何他所能做的工作。43.D下段中的“I knew Daddy was a cleaner.”提示了本题答案。44.B根据下文内容,尤其是文章最后一句“Suddenly Mary Anna felt at peace with herself for the first time since she was in junior hig
88、h.”可知,玛丽安在上初中“前(before)”的生活一直都是无忧无虑的。45.D根据下文内容可知,那天发生的事情让玛丽安惭愧了很多年。因此,对她来说那是“糟糕的(awful)”一天。46.C可以想象,在嘈杂的午饭时间,有人的托盘掉在了地上,老师需要大“声(voice)”叫清洁工来收拾。47.D托盘掉了,食物和牛奶应该是“洒(covered)”在了桌子和地板上。48.A根据上文内容可知,父亲需要清理地面和餐桌,因此他手里应该拿着一把拖把和几块旧“抹布(rags)”。49.D参考第50题解析。50.B根据下段中的“her fatherher dearest friend”可知,玛丽安与父亲关系很
89、好,所以她当时内心很纠结,“缓缓地(slowly)”抬起了头注视父亲,“犹豫(hesitated)”了一会儿,然后才否认自己认识父亲。51.A参考第52题解析。52.B根据上段中的“Ive never seen him before.”可知,玛丽安“否认(denying)”了父亲,因为她觉得父亲在自己所在的学校做清洁工让她很“尴尬(embarrassment)”。53.C根据本空后的“.singing to him and spending time with him.”可知,玛丽安经常给父亲唱歌,还经常陪父亲,这说明当时玛丽安在努力地“弥补(make up for)”自己所做的事情。54.A
90、根据But的转折语气可知,无论玛丽安多么“努力地(hard)”弥补,她都没能觉得好受些。55.C根据下句内容可知,父亲“得了(suffered from)”阿尔茨海默病,几乎不认识自己了。56.B根据全文内容可知,玛丽安一直因为否认父亲而“感到不安(bothering)”。57.D根据本段开头的“The years passed.”可知,这件事情已经困扰了玛丽安好多“年(years)”。58.C参考第59题解析。59.B根据本句中的even if可推测,即使父亲知道当年玛丽安因为自己感到“羞耻(ashamed)”,父亲还是会“爱(loved)”她的。60.A根据下句中的junior high可
91、知,当时玛丽安还“小(young)”。【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了一些学习英语的方法。61.To考查固定短语。to ones delight为固定搭配,意为“让某人高兴的是”,符合语境。故填To。注意首字母大写。62.correctly考查词性转换。“answer a question”是动词短语,应用副词修饰。故填correct的副词形式correctly。63.expressions考查词性转换。根据空格前后几个并列的名词短语可知,此处应填express的名词形式,且为复数形式。故填expressions。64.what考查表语从句。分析句子结构可知,空格处引导表语从句,且做“
92、take down”的宾语。故填what。65.understanding考查词性转换。“better”是形容词,后面需要接一个名词。故填understand的名词形式understanding。66.widely考查词性转换。“read English materials”是动词短语,应用副词修饰。故填wide的副词形式widely。67.Chatting考查非谓语动词。句意:跟老师和同学交流也是我学英语的方法之一。分析句子结构可知,此处应用动词-ing 形式做主语。故填Chatting。注意首字母大写。68.in考查介词。talk in English意为“用英语交谈”。故填in。69.g
93、ives考查动词的时态。本文时态是一般现在时,且“Free expression”是单数形式。故填gives。70.to learn考查非谓语动词。此处为inspire sb to do sth结构。故填to learn。短文改错I still remember the day when I arrived inBritain.It was cold butandwet.After finding my apartment,ourmylife abroad began.For the first few daydays,I was excited and made a good muchman
94、ynew friends.However,the excitement soon disappeared.To better adapt to the local life,I joined several clubs.The most amazedamazingone was the windsurfing club.One day I decidedecidedto give it a try.After falling off and climbclimbingback onto the board many times,I eventualeventuallymade it and I
95、 really enjoyed the rest of my time on the water.Studying abroad is not just about the school.It is also an opportunity to grow.So just enjoy it!书面表达Dear Mike,How are you doing these days?Aimed at providing a platform where students can have a chance to exchange and make use of their books,the annua
96、l campus book fair will soon be held in our school.The fair will attract a huge crowd from the entire school,who are to sell,purchase and exchange their books with their peers.As a regular visitor,Ive found myself increasingly drawn by the fair.For one thing,the fair exhibits books of hundreds of types on diverse topics,motivating us to further develop our reading habits and helping to broaden our horizons.For another,most books are sold at a lower price than what the bookstores offer.Please let me know if you have any suggestions on how to host such a book fair better.Yours,Li Hua
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有