ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:2.27MB ,
资源ID:367570      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-367570-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021高考英语大一轮复习 考点规范练40 Unit 5 Meeting your ancestors 新人教版选修8.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021高考英语大一轮复习 考点规范练40 Unit 5 Meeting your ancestors 新人教版选修8.docx

1、考点规范练40 Unit 5 Meeting your ancestors.阅读理解(2019浙江)Zachariah Fike has an unusual hobby.He finds old military(军队的) medals for sale in antique stores and on the Internet.But unlike most collectors,Zac tracks down the medals rightful owners,and returns them.His effort to reunite families with lost medal

2、s began with a Christmas gift from his mother,a Purple Heart with the name Corrado A.G.Piccoli,found in an antique shop.Zac knows the meaning of a Purple Hearthe earned one himself in a war as a soldier.So when his mother gave him the medal,he knew right away what he had to do.Through the Internet,Z

3、ac tracked down Corrados sister Adeline Rockko.But when he finally reached her,the woman flooded him with questions:“Who are you?What antique shop?”However,when she hung up,she regretted the way she had handled the call.So she called Zac back and apologized.Soon she drove to meet Zac in Watertown,N.

4、Y.“At that point,I knew she meant business,” Zac says.“To drive eight hours to come to see me.”The Piccolis grew up the children of Italian immigrants in Watertown.Corrado,a translator for the Army during WW,was killed in action in Europe.Before hearing from Zac,Adeline hadnt realized the medal was

5、missing.Like many military medals,the one Zacs mother had found was a family treasure.“This medal was very precious to my parents.Only on special occasions(场合) would they take it out and let us hold it in our hands,”Adeline says.As a child,Adeline couldnt understand why the medal was so significant.

6、“But as I grew older,” Adeline says,“and missed my brother more and more,I realized that was the only thing we had left.” Corrado Piccolis Purple Heart medal now hangs at the Italian American Civic Association in Watertown.Zac recently returned another lost medal to a family in Alabama.Since he firs

7、t reunited Corrados medal,Zac says his record is now 5 for 5.1.Where did Zac get a Purple Heart medal for himself?A.In the army.B.In an antique shop.C.From his mother.D.From Adeline Rockko.2.What did Zac realize when Adeline drove to meet him?A.She was very impolite.B.She was serious about the medal

8、.C.She suspected his honesty.D.She came from a wealthy family.3.What made Adeline treasure the Purple Heart?A.Her parents advice.B.Her knowledge of antiques.C.Her childhood dream.D.Her memory of her brother.七选五阅读When youre in high school,it can be difficult to find a job.You may not have much or any

9、 formal work experience and there arent many jobs available for teenagers.However,if youre looking for a job,there are things you can do to help get your application noticed and help yourself get hired.1Dont be shy.Tell everyone you know you are looking for a job.Many jobs arent advertised and you m

10、ay be able to get a good job lead from a friend or family member.2One good way to get experience is to start by working for friends and neighbours.Babysitting,garden work,doing cleaning,and pet sitting all can be included on your resume(简历).Keep an open mind.3 This is a tough market and you may not

11、be able to find a job doing what you want to do.The more flexibility you have,the more opportunities youll be able to apply for.Plus,even if the job wasnt your first choice,it may turn out to be better than you expected.Check the rules.There are only certain jobs you can do and hours you can work.4

12、The minimum age you can work at paid non-agricultural employment is 14.Write a resume.A resume may not be required by employers.5Even though you may not have much information to include,a resume shows that youre serious about your job search.A.Start close to home.B.Be always optimistic.C.You can cou

13、nt on the following chances.D.Dont limit yourself to certain types of jobs.E.But it can help you stand out from the competition.F.These job search tips will help you get your job search started.G.Check the Child Labor Law regulations to see how they apply to you.考点规范练40(选修8Unit5).【解题导语】本文是记叙文。文章主要讲述

14、了ZachariahFike的一项特殊爱好。他在古董店和互联网上买到军队勋章,然后把它们归还给勋章的拥有者。1.A细节理解题。根据第二段第二句“ZacknowsthemeaningofaPurpleHeartheearnedonehimselfinawarasasoldier.”可知,Zac当兵时在一次战斗中赢得了一枚紫心勋章。所以选A项。2.B推理判断题。根据第三段最后的“Atthatpoint,Iknewshemeantbusiness,Zacsays.Todriveeighthourstocometoseeme.”可推知,她非常重视这件事情,开车八个小时来见“我”。词组meanbusin

15、ess意为“是认真的,当真的”。所以选B项。3.D推理判断题。根据第六段中的“ButasIgrewolder,Adelinesays,andmissedmybrothermoreandmore,Irealizedthatwastheonlythingwehadleft.”可推知,Adeline之所以珍惜这枚勋章,是因为这枚勋章成为Adeline思念哥哥的唯一物件,故D项正确。.【解题导语】本文为说明文。主要介绍了高中生找工作的方法和策略。要思路开阔,也可以在家附近找找等。1.F根据上句“However,ifyourelookingforajob,therearethingsyoucandoto

16、helpgetyourapplicationnoticedandhelpyourselfgethired.”可知,接下来要讲求职的技巧和策略;由下文列举的方法可知,应选F项来承上启下。2.A由下文“Onegoodwaytogetexperienceistostartbyworkingforfriendsandneighbours.”可知,在家附近开始工作是个获得经验的很好的选择,故选A项。3.D根据下文的“Themoreflexibilityyouhave,themoreopportunitiesyoullbeabletoapplyfor.”和本段主题“Keepanopenmind.”可知,找工作时要思路开阔,而不应局限于某些工作,故选D项。4.G根据本段的标题“Checktherules.”可知,找工作时要符合一些法律法规的要求,故选G项。5.E根据本段的标题“Writearesume.”可知,写一份简历是非常有必要的,且由下文的“Eventhoughyoumaynothavemuchinformationtoinclude,aresumeshowsthatyoureseriousaboutyourjobsearch.”可知,故选E项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1