ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:32.50KB ,
资源ID:366765      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-366765-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(《世纪金榜》2016届高三英语二轮复习随堂训练 阅读理解.4 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

《世纪金榜》2016届高三英语二轮复习随堂训练 阅读理解.4 WORD版含答案.doc

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。随堂训练1A public primary school in New York City has stopped giving its students homework. P. S. 116 Principal Jane Hsu wrote a letter to parents last month explaining that after more than a year of analyzing studies, the school had conclude

2、d that students after-school time would be better spent on activities like reading at their own pace and playing rather than working on homework. Hsus letter says that many studies indicate that there is no connection between homework and academic success. Indeed, there are some studies that show th

3、at the link between homework and success is doubtful at the primary school level. An important 1989 study on homework by Professor Cooper found that doing homework led students to perform better in school as they grew older. In later grades, students who did homework performed increasingly better th

4、an students who did not. In 2006, Cooper published a study that analyzed 15 years worth of data on the effectiveness of homework. He found that homework had a more positive impact on students as they aged, and identified stronger relations between homework and achievement for students in grades seve

5、n through twelve than for students in kindergarten through sixth grade. A 2012 study from the Indiana University School of Education on 10th-graders found little relation between time spent on homework and better course grades, although it did find a positive relation between homework time and stand

6、ardized test performance. Some parents of P. S. 116 students are not happy with the decision to eliminate homework. “I think they should have homeworksome of it is about discipline. I want(my daughter)to have fun, but I also want her to be working towards a goal, ”Daniel Tasman, the father of a seco

7、nd-grader at the school. “They have to do homework in order to gain; they have to do homework because they may not be able to comprehend everything in school, ”Sharon Blake, a grandmother of a P. S. 116 student. 【文章大意】本文报道了纽约的一所公办小学宣布取消学生作业的事情。1. Principal Jane Hsu wrote the letter to the parents to

8、_. A. analyze the test results of the studentsB. suggest students reading at their own pace and playingC. tell them about the conclusion of the researchD. give them the reason for the decision of the school【解析】选D。推理判断题。根据文章一、二两段内容可知, 校长写信的目的在于让家长弄清楚学校取消学生作业的原因。2. The decision to stop giving students

9、 homework depends upon_. A. studies on the link between homework and academic successB. students wish to spend their time on activities or playingC. Professor Coopers research on the effectiveness of homeworkD. the ideas of both school authorities and parents【解析】选A。细节理解题。学校做出如此重大决定, 是基于大量的研究, 不仅仅是根据

10、学校内部进行的一年多的分析研究(第二段), 还包括许多别的研究成果(第三段), 证明小学的作业与学业成绩关系不大。3. Cooper found in his research that_. A. kindergarten students spent too much time doing activitiesB. doing homework made the kindergarten students clevererC. only elderly students should be given homeworkD. students benefit more from doing h

11、omework as they grow older【解析】选D。细节理解题。Cooper教授的研究成果是学校做出决定的依据之一, 即学生年龄越大, 作业对他的(学业成绩)作用就越大。反之越小。4. What does the underlined word “eliminate” in Paragraph 6 mean? A. Refuse. B. Cancel. C. Increase. D. Reduce. 【解析】选B。词义猜测题。eliminate对应的应该是第一段提到的has stopped giving, 因此应该是cancel(取消)。2Your smartphone may

12、seem like the center of your entertainment, but a new study of Kent State University shows that too much phone use is taking the fun right out of our spare time. Researchers watched a group of nearly 500 students and measured their daily smartphone use. The study team then separated these students i

13、nto three groups. Those who were considered in the “high-use” group experienced more stress and anxiety during their spare time than the other groups. A recent study found were spending almost three hours a day checking our phones. This is not good news. So what can we do in order to really make goo

14、d use of our spare time? Weve collected several activities below that also take a few hours to complete, but best part of all, youll improve your health in the process. Explore new places. Whether youre at home or on vacation, its important to disconnect from the Wi-Fi and connect with your surround

15、ings every once in a while. Walking in nature can do good to your health and improve your feeling. As a professional traveler Samantha Brown put it in a recent passage, “I put the map in my back pocket, put down the phones and take a good, long walk. Just wander. ”Go to bed earlier. What can help im

16、prove your feeling? More sleep, naturally. Getting the right amount of sleep is very important to our health and studies show that we dont get enough of it. Instead of wishing you just had one more hour of rest, get a head start with the extra time you have now. Spend some good time with your loved

17、ones. Or at the very least, call your mom. Spending time with loved ones can reduce stress in the body. Want even more added benefits? Make your spare time part of a shared meal. Research suggests eating together can make you feel good. Putting pen to paper is a good exercise. Try writing down what

18、you think about. Writing has a lot of health benefits, from increasing your sense of gratitude to helping with the healing process. Besides, writing down your thoughts may even help clear your mind. Read a book. Turn off your phones for a paper and let yourself get lost in a good story. Research sho

19、ws that reading can reduce stress, keeps your brain sharp and can even help you sleep better. 【文章大意】本文是一篇说明文, 肯特州立大学的研究表明我们手机使用越多, 乐趣失去的就越多。为了真正把我们的闲暇时间利用起来, 作者向我们提供了一些有意义的活动。1. Whats the result of the research about smartphone use? A. The smartphone is the center of entertainment. B. The more you u

20、se your phone, the less fun youll have. C. Nearly 500 students use their smartphones too much. D. Those who are in the “high-use” group feel much happier. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段可知, 肯特州立大学的研究表明过度使用手机带走的正是我们闲暇时间中的乐趣, 也就是说我们用手机越多, 越不快乐。2. The writer offers us some activities in order to_. A. make good use

21、of our spare timeB. use our phones more effectivelyC. find more fun in our phonesD. get a lot closer to nature【解析】选A。目的意图题。根据第三段可知, 为的是真正把我们的闲暇时间利用起来。3. If you want to improve your mood, you had better_. A. put the map in your back pocketB. get the right amount of sleepC. clear your mind by writingD

22、. get lost in a good story【解析】选B。推理判断题。根据第五段可知, 多一些睡眠能帮助你改善你的情绪。4. Spending time with loved ones can_. A. improve your sleep levelB. keep your brain sharpC. disconnect from the Wi-FiD. make you feel happy【解析】选D。细节理解题。根据倒数第三段可知, 和喜爱的人在一起可以使你压力减少, 感到快乐。5. What does the underlined word “it” in the fifth paragraph mean? A. Mood. B. Health. C. Study. D. Sleep. 【解析】选D。词义猜测题。合适的睡眠量对我们的健康很重要, 但研究表明我们的睡眠量不够, 故选D。关闭Word文档返回原板块

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1