ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:46.13KB ,
资源ID:366423      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-366423-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东省威海乳山市银滩高级中学2023届高三上学期9月月考英语试题 word版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东省威海乳山市银滩高级中学2023届高三上学期9月月考英语试题 word版含答案.doc

1、2022-2023学年度高三级部十月份模块检测英语试题 (考试时间:120分钟 试卷满分:150分) 第卷(共95分)第一部分:听力 (共两节,满分30分)第二部分:阅读理解 (共两节,满分35分第一节(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A Do you want to get home from work knowing you have made a real difference in someones life? If yes, dont care about sex or age!

2、Come and join us, then youll make it!Position: Volunteer Social Care Assistant (No Pay with Free Meals) Place: Manchester Hours: Part TimeWe are now looking for volunteers to support people with learning disabilities to live active lives! Only 4 days left. Dont miss the chance of lending your warm h

3、ands to help others! Role:You will provide people with learning disabilities with all aspects of their daily lives. You will help them to develop new skills. You will help them to protect their rights and their safety. But your primary concern is to let them know they are valued. Skills and Experien

4、ce Required:You will have the right values and great listening skills. You will be honest and patient. You will have the ability to drive a car and to communicate in fluent written and spoken English since youll have to help those people with different learning disabilities. Previous carerelated exp

5、erience will be a great advantage for you.21The text is meant to _Aleave a noteBsend an invitationCpresent a documentDcarry an advertisement22The volunteers primary responsibility is to help people with learning disabilities _Ato get some financial supportBto properly protect themselvesCto learn som

6、e new living skillsDto realize their own importance23Which of the following can first be chosen as a volunteer?AThe one who can drive a car.BThe one who has done similar work before.CThe one who has patience to listen to others.DThe one who can use English to communicate. B Fifteen years ago, I took

7、 a summer vacation in Lecce in southern Italy. After climbing up a hill for a panoramic(全景的) view of the blue sea, white buildings and green olive trees, I paused to catch my breath and then positioned myself to take the best photo of this panorama.Unfortunately, just as I took out my camera, a woma

8、n approached from behind, and planted herself right in front of my view. Like me, this woman was here to stop, sigh and appreciate the view.Patient as I was, after about 15 minutes, my camera scanning the sun and reviewing the shot I would eventually take, I grew frustrated. Was it too much to ask h

9、er to move so I could take just one picture of the landscape? Sure, I could have asked her, but something prevented me from doing so. She seemed so content in her observation. I didnt want to mess with that.Another 15 minutes passed and I grew bored. The woman was still there. I decided to take the

10、photo anyway. And now when I look at it, I think her presence in the photo is what makes the image interesting. The landscape, beautiful on its own, somehow comes to life and breathes because this woman is engaging with it.This photo, with the unique beauty that unfolded before me and that woman who

11、 “ruined” it, now hangs on a wall in my bedroom. What would she think if she knew that her figure is captured(捕捉) and frozen on some strangers bedroom wall? A bedroom, after all, is a very private space, in which some woman I dont even know has been immortalized(使永存). In some ways, she lives in my h

12、ouse.Perhaps we all live in each others spaces. Perhaps this is what photos are for: to remind us that we all appreciate beauty, that we all share a common desire for pleasure, for connection, for something that is greater than us.That photo is a reminder, a captured moment, an unspoken conversation

13、 between two women, separated only by a thin square of glass.24What happened when the author was about to take a photo?AHer camera stopped working.BA woman blocked her view.CSomeone asked her to leave.DA friend approached from behind.25According to the author, the woman was probably_.Aenjoying herse

14、lf Blosing her patienceCwaiting for the sunset Dthinking about her past26In the authors opinion, what makes the photo so alive?AThe rich color of the landscape. BThe perfect positioning of the camera.CThe womans existence in the photo. DThe soft sunlight that summer day.27The photo on the bedroom wa

15、ll enables the author to better understand _.Athe need to be close to nature Bthe importance of private spaceCthe joy of the vacation in Italy Dthe shared passion for beauty C Alice Moore is a teenager entrepreneur(创业者), who in May 2015 set up her business AilieCandy. By the time she was 13, her com

16、pany was worth millions of dollars with the invention of a super-sweet treat that could save kids teeth, instead of destroying them.It all began when Moore visited a bank with her dad. On the outing, she was offered a candy bar. However, her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth

17、. But Moore was sick of missing out on candies. So she desired to get round the warning, “Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?” With that in mind, Moore asked her dad if she could start her own candy company. He recommended that she do some re

18、search and talk to dentists about what a healthier candy would contain.With her dads permission, she spent the next two years researching online and conducting trials to get a recipe that was both tasty and tooth-friendly. She also approached dentists to learn more about teeth cleaning. Consequently

19、, she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners, which can reduce oral bacteria.Moore then used her savings to get her business off the ground. Afterwards, she and her father secured their first business meeting with a supermarket owner, who finally agreed to sell Moores prod

20、uctCanCandy.As CanCandys success grows, so does Moores credibility as a young entrepreneur. Moore is enthusiastic about the candy she created, and shes also positive about what the future might bring. She hopes that every kid can have a clean mouth and a broad smile.Meanwhile, with her parents help,

21、 Moore is generally able to live a normal teenage life. Although she founded her company early on in life, she wasnt driven primarily by profit. Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles. She donates 10% of AilicCandys profits to Big Smiles. With her talent and determinat

22、ion, it appears that the sky could be the limit for Alice Moore.28How did Moore react to her dads warning?AShe argued with him.BShe tried to find a way out.CShe paid no attention.DShe chose to consult dentists.29What is special about CanCandy?AIt is beneficial to dental health.BIt is free of sweeten

23、ers.CIt is sweeter than other candies.DIt is produced to a dentists recipe.30What does Moore expect from her business?ATo earn more money.BTo help others find smiles.CTo make herself stand out.DTo beat other candy companies.31What can we learn from Alice Moores story?AFame is a great thirst of the y

24、oung.BA youth is to be regarded with respect.CPositive thinking and action result in success.DSuccess means getting personal desires satisfied D Terrafugia Inc. said Monday that its new flying car has completed its first flight, bringing the company closer to its goal of selling the flying car withi

25、n the next year. The vehicle-named the Transition has two seats wheels and wings that fold up so it can be driven like a car. The Transition, which flew at 1,400 feet for eight minutes last month, can reach around 70 miles per hour on the road and 115 in the flies using a 23-gallon tank of gas and b

26、urns 5 gallons per hour in the air. On the ground, it gets 35 miles per gallon.Around 100 people have already put down a $10,000 deposit to get a Transition when they go on sale, and those numbers will likely rise after Terrafugia introduces the Transition to the public later this week at the New Yo

27、rk Auto Show. But dont expect it to show up in too many driveways. Its expected to cost $279,000.And it wont help if youre stuck in traffic. The car needs a runway. Inventors have been trying to make flying cars since the 1930s, according to Robert Mann, an airline industry expert. But Mann thinks T

28、errafugia has come closer than anyone to making the flying car a reality. The government has already permitted the company to use special materials to make it easier for the vehicle to fly. The Transition is now going through crash tests to make sure it meets federal safety standards.Mann said Terra

29、fugia was helped by the Federal Aviation Administrations decision five years ago to create a separate set of standards for light sport aircraft, which are lower than those for pilots of larger planes.32What is the first paragraph mainly about?AThe basic data of the Transition.BThe advantages of flyi

30、ng cars.CThe potential market for flying cars.DThe designers of the Transition.33Why is the Transition unlikely to show up in too many driveways?AIt causes traffic jams.BIt is difficult to operate.CIt is very expensive.DIt burns too much fuel.34What is the governments attitude to the development of

31、the flying car?ACautiousBFavorable.CAmbiguous.DDisapproving.35What is the best title for the text?AFlying Car at Auto ShowBThe Transitions First FlightCPilots Dream Coming TrueDFlying Car Closer to Reality第二节(共5小题;每小题2分,满分10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A Diet Without Enough Protein(蛋

32、白质) Can Cause DepressionDepression is a condition so common. 36 The World Health Organization (WHO) calls it “a leading cause of disability.” Difficulty in falling asleep, loss of appetite(胃口), and loss of ability to concentrate are just a few of the other effects of depression. While life events su

33、ch as the loss of a spouse or a job may create a happening of depression, many cases come from within, such as peoples diet.As is reported, both before and during a happening of depression, those with the condition show a “poor appetite”. 37 On the other hand, depression may be closely related to pr

34、otein. Many cases of depression happen to those who dont eat properly, which then result in lack of protein taken into the body. 38 It all comes down to amino acids (氨基酸). Proteins are made up of amino acids. Both the human brain and nervous system use amino acids as a substance that creates a signa

35、l from one brain cell to another or one nerve cell to another. With them communication between the cells becomes possible. 39 But eight of them, the “essential” ones for communication between the brain cells, must be eaten in ones diet. So a diet which is lacking in protein lessens the signal being

36、sent from one brain cell to the next during a thought. The process can lead to twisted signals, which can not only lead to depression, but also aggression. 40 A. It happens with aggression.B. It may lead to serious effects.C. But how lack of protein occurs?D. There are 20 different amino acids.E. Bu

37、t what does protein have to do with depression?F. The poor appetite itself can create a depressed mood.G. This is why depression can often express itself as anger or aggression. 第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 My husband a

38、nd I were cleaning windows together yesterday. We have the double-hung(双吊钩) 41 that you can pull forward and flip (翻转), allowing us to clean the inside and the outside surfaces.My husband was washing one window-and it popped out(跳出) of its frame! Well, our house is for sale and the last thing we nee

39、ded was for something to 42 .He was so worried and tried with all his strength to get it 43 together, using a few less than pleasant words(I am sorry to say). After twenty minutes he still could not get it 44 . thats when my 23-year-old son told his dad to 45 for a minute and he would try to fix wit

40、h me.Its amazing how you can see things more clearly and do things more 46 when you are 47 . He and I fixed the window in three minutes! I called my husband in to see! He couldnt 48 it!I know this isnt really a gift 49 , in a way, it was. My son 50 my husband to leave, to cool down, and 51 him from

41、the worry for a moment. And my son fixing it with me was a 52 to me, because I saw him as a man instead of the kid he always seems to be in my 53 .Calm is good. Breathe through 54 times and maybe even take a break from stressful times. Return with a clear mind and things will usually 55 much better!

42、41AdoorsBchairsCtablesDwindows42AbreakBdirtyCloseDfly43AupBawayCoutDback44AseparatedBdeliveredCfixedDadded45Aput awayBwalk awayCgive awayDtake away46AfortunatelyBdifficultyCslowlyDeasily47AcalmBequalCnervousDfrightened48AhateBdoubtCbelieveDsatisfy49AorBsoCandDbut50AaskedBforcedCorderedDpromised51Ake

43、ptBfreedCsavedDprotected52AsurpriseBwonderCgiftDhurt53ApowerBhandCturnDeyes54AeasyBhappyCexcitingDdifficult55Abreak outBturn outCpull outDmake out第卷注意:用0.5毫米黑色签字笔将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。 第三部分 英语知识运用 (共两节,满分45分)第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 There are many great destinations

44、 in the UK. One of 56 is the South-West of England. The most popular regions surrounding the South-West 57 (be) the counties of Devon and Cornwall. They are by the coast and known 58 having the sunniest weather in the UK.In the heart of the South-West, Dartmoor National Park 59 (vote) the UKs favori

45、te in 2016. There are plenty of breathtaking walks to choose from 60 will lead you to discover Dartmoofs ancient charm!In the South-West you will find plenty of attractive and often deserted 61 (beach). Some examples include Whitesand Bay in Cornwall and Woolacombe beach in Devon. If you dont mind t

46、he 62 (slight) cooler temperatures than other beach destinations in Europe, you are in for a real treat!Apart from 63 (surround) by beautiful nature, the South-West is full of urban gems (精华). The city of Exeter in Devon has great shopping centers as well as lots of cafes 64 pubs. Cornwall has its o

47、wn treasures toopretty villages and towns such as St Ives and Mousehole line the coastline and make for the perfect locations to spend those 65 (relax) summer afternoons! 第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 应用文写作(满分15分)假如你是李华,最近你班举行了一场以“How to protect the traditional Chinese cultures?”为题的讨论。中学.联盟现请你用英语为校报的英语专栏写一篇

48、稿件,介绍讨论的内容和你的体会。要点如下:1. 讨论的目的;2. 讨论的内容;3. 你的感受。注意:1. 词数80左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;第二节 读后续写(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 It had been a year since Susan, an attractive young woman of 34, became blind and she was suddenly thrown into a world of darkness, anger, frustration and self- pity. And all

49、she had to depend on was her husband, Mark. Mark, an Air Force officer, loved Susan with all his heart and he was determined to help his wife gain the strength and confidence she needed to become independent again. Finally, Susan felt ready to return to her job, but how would she get there? Mark vol

50、unteered to drive her to work each day, even though they worked at opposite ends of the city. At first, this comforted Susan. Soon, however, Mark decided that Susan had to start taking the bus again on her own. But she was still so fragile(脆弱的), so angry - how would she react? Just as he predicted,

51、Susan was horrified at the idea of taking the bus alone . How am I supposed to know where I am going? I feel like youre abandoning me. she responded bitterly. Marks heart broke to hear these words, but he knew what had to be done. He promised Susan that he would ride the bus with her, for as long as

52、 it took, until she got the hang of it. For two solid weeks, Mark, in military uniform and all, accompanied Susan to and from work each day. He taught her everything to adapt to her new environment, including befriending the bus drivers who could watch out for her, and save her a seat. Finally, Susa

53、n decided to try the trip on her own. Monday morning arrived, she said good-bye to Mark, and for the first time, they went their separate ways.Before leaving, Mark held Susan into his arms and told her to be confident and try to imagine that he was always with her. Monday, Tuesday, Wednesday, Thursd

54、ay. Each day on her own went perfectly, but Susan had never felt better. She was just doing it! On Friday morning, as she was paying the fare to get off the bus to her office as usual , the driver said, Young lady, I sure do envy(嫉妒,羡慕) you. Surprised and curious, she asked the driver, Why do you sa

55、y that you envy me?注意: 1. 所续写短文的词数应为150左右; 2. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;Paragraph 1:The driver responded, It must feel good to be taken care of and protected as you are every day. _With tears of happiness pouring down Susans cheeks , she stood motionlessly facing the opposite side of the street._班级_姓名_考号

56、_2022-2023学年度高三级部10月份模块检测英语试题第卷(共60分)I.语法填空(15分)_ _ _ _ _ _ _ _ _II.书面表达(15分)_III.读后续写(25分)Paragraph 1:The driver responded, It must feel good to be taken care of and protected as you are every day._Para2:With tears of happiness pouring down Susans cheeks , she stood motionlessly facing the opposite

57、 side of the street_座号_英语试题参考答案听力:15ABCAB 610 CBCAC 1115CCACA 1620ACBBA阅读理解: 【答案】1D2D3B【答案】4B5A6C7D【答案】8B9A10B11C【解析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了Alice Moore,一个年轻有为的创业者的故事,故事告诉我们:积极的思考和行动会带来成功。8推理判断题。根据第二段的But Moore was sick of missing out on candies. So she desired to get round the warning, “Why cant I make a he

58、althy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?”及下文她想方设法最终制作出了叫CanCandy的糖果可知,她对父亲的警告的反应是:她试图找到一条出路,解决问题。故选B。9细节理解题。根据第三段的Consequently, she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners, which can reduce oral bacteria.可知,这种糖只使用天然甜味剂,可以减少口腔细菌,因此它对牙齿有利。故选A。

59、10细节理解题。根据最后一段的Moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.可知,Moore想用她独特的才能帮助其他人找到自己的笑容。故选B。11推理判断题。文章主要讲述了Moor的创业故事,她之所以能成功,源于面对问题和困难时,她乐观地看待问题,积极地想方设法去解决问题。因此,通过她的故事让我们懂得积极的思考和行动会带来成功。故选C。【答案】12A13C14B15D【解析】本文是一篇说明文。文章主要讲述Terrafugia公司,研制出了飞车,试飞成功,预计将于明年进行销售。本文主要对飞车的历史由来及

60、其构架进行了介绍。12主旨大意题。根据第一段内容Terrafugia Inc. said Monday that its new flying car has completed its first flight, bringing the company closer to its goal of selling the flying car within the next year. The vehicle-named the Transition has two seats wheels and wings that fold up so it can be driven like a

61、car. The Transition, which flew at 1,400 feet for eight minutes last month, can reach around 70 miles per hour on the road and 115 in the flies using a 23-gallon tank of gas and burns 5 gallons per hour in the air. On the ground, it gets 35 miles per gallon.可知特拉弗吉亚公司(Terrafugia Inc.)周一说,其新型飞行汽车已经完成首

62、飞,离明年销售这种飞行汽车的目标又近了一步。这款名为Transition的汽车有两个座椅、轮子和可折叠的机翼,可以像汽车一样行驶。Transition上个月在1400英尺的高空飞行了8分钟,在公路上可以达到每小时70英里,在飞行中可以达到每小时115英里,油箱容量为23加仑,在空中每小时可燃烧5加仑。在地面上,它每加仑能跑35英里。由此可知,第一段主要是对Transition的基本数据进行了介绍。故选A。13细节理解题。根据第二段中But dont expect it to show up in too many driveways. Its expected to cost $279,000

63、.可知但别指望它会出现在太多的车道上。预计将花费27.9万美元。由此可知,因为Transition 的价格较高,所以不太可能在太多的马路上出现。故选C。14推理判断题。根据倒数第二段中The government has already permitted the company to use special materials to make it easier for the vehicle to fly.( 政府已经允许该公司使用特殊材料,使其更容易飞行)以及最后一段Mann said Terrafugia was helped by the Federal Aviation Admin

64、istrations decision five years ago to create a separate set of standards for light sport aircraft, which are lower than those for pilots of larger planes.( Mann说,美国联邦航空管理局五年前决定为轻型运动飞机制定一套单独的标准,这一标准低于大型飞机飞行员的标准,Terrafugia因此得到了帮助)由此可推知,政府对于飞车的研发是比较支持的。故选B。15主旨大意题。根据第一段中Terrafugia Inc .said Monday that

65、 its new flying car has completed its first flight, bringing the company closer to its goal of selling the flying car within the next year.可知特拉弗吉亚公司(Terrafugia Inc.)周一说,其新型飞行汽车已经完成首飞,离明年销售这种飞行汽车的目标又近了一步。结合文章主要讲述Terrafugia公司,研制出了飞车,试飞成功,预计将于明年进行销售。本文主要对飞车的历史由来及其构架进行了介绍。故D选项“飞行汽车更接近现实”最符合文章标题。故选D。3035

66、 BFEDG【答案】41D42A43D44C45B46D47A48C49D50A51B52C53D54D55B【解析】本文是一篇夹叙夹议文。文章主要讲述了作者与丈夫和儿子修窗户的故事,告诉我们只有冷静的时候,事情才往往会变得更好的道理。41考查名词词义辨析。句意:我们有双吊钩窗户,你可以向前拉和翻转,让我们可以清洁内部和外部表面。A. doors门;B. chairs椅子;C. tables桌子;D. windows窗户。由文章第一句话“My husband and I were cleaning windows together yesterday.”可知,“我们”有双吊钩的“窗户”,这样的

67、“窗户”便于你能向前推并翻转。故选D。42考查动词词义辨析。句意:我们的房子要卖了,我们最不想看到的就是有东西坏了。A. break打破;B. dirty弄脏;C. lose失去;D. fly飞。由前面的“and it popped out of its frame! ”可知,窗子坏了。故此处应该表示“我们”最不想看到的事情就是东西“坏了”。故选A。43考查副词词义辨析。句意:他很担心,用尽他所有的力气去把它恢复原样,说了几句不太好听的话(我很遗憾地说),竭尽全力让自己振作起来。A. up向上;B. away离开;C. out在外;D. back向后。由上文中提到的“it popped out

68、 of its frame! ”应该使窗户恢复原样。get back意为“恢复”符合语境。故选D。44考查动词词义辨析。句意:过了20分钟,他还是没能修好它。A. separated分开;B. delivered递送;C. fixed安装;D. added增加。由下文中的“and he would try to fix it with me. ”可知,丈夫尽力把窗户修好。故选C。45考查动词短语词义辨析。句意:就在那时,我23岁的儿子让他爸爸走开一会儿,他想尝试和我一起修。A. put away收拾;B. walk away走开;C. give away赠送;D. take away拿走。由下

69、文中的“I called my husband in to see! ”可知,儿子告诉他的父亲走开一会儿。故选B。46考查副词词义辨析。句意:当你冷静的时候,你能看得更清楚,做得更容易,这很神奇。A. fortunately幸运地;B. difficulty困难;C. slowly慢慢地;D. easily容易地。由前面的clearly及后面的语境可知应该用easily合适。冷静的时候,做事情更容易。故选D。47考查形容词词义辨析。句意:当你冷静的时候,你能看得更清楚,做得更容易,这很神奇。A. calm平静的;B. equal平等的;C. nervous紧张的;D. frightened害怕

70、的。由最后一段中的第一句话“Calm is good.”可知当你“镇定的”时候,看事情更清晰,做事情更容易。故选A。48考查动词词义辨析。句意:他简直不敢相信!A. hate憎恨;B. doubt怀疑;C. believe相信;D. satisfy满足。由上一段中的“After twenty minutes he still could not get it. ”可知丈夫二十分钟后仍没能把窗户修理好。再由下文中的“He and I fixed the window in three minutes! ”可知,他无法“相信”! 故选C。49考查连词词义辨析。句意:我知道这不是什么礼物,但在某种程

71、度上,它确实是。A. or或者;B. so因此;C. and和;D. but但是。由上下文语境可知是转折关系。故选but。故选D。50考查动词词义辨析。句意:我儿子让丈夫离开,让他冷静下来,这让他暂时摆脱了烦恼。A. asked请求;B. forced强迫;C. ordered命令;D. promised答应。由上文 told his dad to 5 for a minute and he would try to fix with me.可知,应该是儿子让自己的父亲走开一会。故选A。51考查动词词义辨析。句意:我儿子让丈夫离开,让他冷静下来,这让他暂时摆脱了烦恼。A. kept保存;B.

72、freed免于;C. saved拯救;D. protected保护。根据to cool down可知,儿子帮助父亲从焦虑中摆脱出来。free from 意为“使摆脱”符合语境。故选B。52考查名词词义辨析。句意:我的儿子和我一起修理它是给我的礼物,因为我把他看作一个男人,而不是我眼中的那个孩子。A. surprise惊讶;B. wonder惊奇;C. gift礼物;D. hurt伤害。由本段第一句知,“我”知道这并不真的是一份礼物,但是在某一方面,它又是。故推知,“我”的儿子和我一起修理窗户,对“我”而言是一份“礼物”。 故选C。53考查名词词义辨析。句意:我的儿子和我一起修理它是给我的礼物,

73、因为我把他看作一个男人,而不是我眼中的那个孩子。A. power力量;B. hand手;C. turn轮流;D. eyes眼睛。在母亲眼中的儿子,所以用“in ones eyes”。 故选D。54考查形容词词义辨析。句意:在困难的时候深呼吸,甚至在紧张的时候休息一下。A. easy容易的;B. happy高兴的;C. exciting令人激动的;D. difficult困难的。根据“and maybe even take a break from stressful times. ”可知与stressful times相对应。在遇到困难的时候深呼吸。故选D。55考查动词短语词义辨析。句意:带着

74、清醒的头脑回来,事情通常会变得更好!break out爆发;B. turn out结果是;C. pull out拔出;D. make out理解。带着清醒的头脑返回并且事情将通常产生更好的结果。故选B。语法填空56. them 57. are58. for 59. was voted 60. which61. beaches62. slightly63. being surrounded64. and 65. relaxing 作文一:How to protect the traditional Chinese cultures?A heated discussion was held in

75、my class recently in order to encourage us students to protect the traditional Chinese cultures.The students hold different views about that. Some suggest resisting Western holidays due to their strong influence. Some argue that we are supposed to hold some creative activities to celebrate tradition

76、al cultures so that we can have fun during Chinese festivals. Still others consider various competitions should be held at times, which provides more chances for the citizens to recite Chinese poems and practice calligraphy.In my view, it is high time that we spared no effort to protect the traditio

77、nal Chinese cultures. Otherwise we will regret one day.作文二:Paragraph 1:The driver responded, It must feel good to be taken care of and protected like you are every day. Confused by what the driver talked about, she asked what he meant .The driver told her what had happened .Every morning in the past

78、 week, a fine looking gentleman in a military uniform would stand across the street watching her getting off the bus. He made sure that she crossed the street safely until she entered her office building. Then he waved good bye to her and blew her a kiss before walking away .What a lucky woman she w

79、as with such a man caring about her !Paragraph2 With tears of happiness in her eyes., she stood motionlessly facing the opposite side of the street. Although she couldnt physically see him, she definitely felt Marks presence. Susan thought she was actually lucky, for her husband had given her a gift

80、 more powerful than sight, a gift of love that can bring light where there is darkness. Seeing his wifes behavior, Mark grew a little worried. However ,to his delight he saw his wife waving to his direction. Knowing his wife found back her confidence as she used to be, he realized that his efforts paid off .

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1