ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:116.50KB ,
资源ID:365126      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-365126-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东省新泰市第二中学高中英语 周清1 新人教版选修8.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东省新泰市第二中学高中英语 周清1 新人教版选修8.doc

1、山东省新泰市第二中学高二英语选修八周清11. _of the accuracy of the data, they stuck to their opinion.AAccused BAdapted CConvinced DAccustomed2. Though she_for a moment, she finally went in and asked to see a dress that was in the windows.Ahurried Bhandled Chesitated Ddetermined3. However, running a _ad in the newspaper

2、 is still one of the most popular ways to recruit full-time staff.Aoccupied Branked Carranged Dclassified4. Most people are willing to _violence of any sort as evil.Acancel Bcontact Ccondemn Dcondense5. I intend her to make _with you, if you have no objection.Aacquaintance Brelation Cconncetion Dcom

3、munication6Somehow I cannot _him as a mountaineer. He was once so weak.Afancy Bsuppose Ccare Ddream7They both wanted to use the car, so they reached a_.Acompromise Bcompetition Cregulation Dcomprehension8_use of energy in production has thus not been encouraged by competition in the market.AAvailabl

4、e BValid COfficial DEffective 9No wonder he didnt show up _when the president had his party.Athe other day Bsome other dayCevery other day Dsome day10Drivers like that should have their licenses _from them.Athrown away Btaken awayCrun away Dbroken away11After a while, his mother decided to hold anot

5、her ball, in the hope that the unknown young lady would _ appear.Aonce in a while Bonce moreCmore or less Donce upon a time12We are developing new product, so we are badly _technical know-how.Ain fear of Bin need ofCin view of Din terms of13. Sometimes, when the misery is _I can bear, I hide alone i

6、n my room and cry, covering my head with the bedding so that no one will hear.Aless than Bmore thanCno more than Dnot more than14. If not _, youre allowed to return everything within 10 days for a full refund and no further duties.A. to satisfyB. being satisfiedC. satisfiedD. satisfying15.The refuge

7、es are_ food, water and clothing. So urgent measures should be _.A. in need of; made B. in need of; takenC. in favor of; taken D. in honor of; made.完形填空When I was was college student, I did a lot of traveling abroad. That was because a professor_1_me to do so. She said,“Now it is the time for you to

8、 travel around the world,_2_your knowledge through actual experience and have fun!”I_3_her.Since I started to work for a_4_company, however, I have done most of my traveling through the Internet. By using the Internet, I have seen the_5_of many cities on my computer screen. And I have really made bu

9、siness_6_, too. With the help of the Internet, I have also got_7_about food in different countries.Therefore, I was beginning to feel that actual trips were_8_necessary when I happened to read a famous chiefs comment on the Internet. He said,“It is very difficult to have real Italian food in a forei

10、gn country, because we enjoy food and the_9_around us at the same time. So why dont you fly over to Italy and enjoy real Italian_10_?” Those words reminded me of my_11_advice. As information technology_12_, you might be able to do without making some real trips. But this also means that you will mis

11、s the various_13_you can get from traveling.Today there are people who_14_direct communication with others and spend much of their time on the Internet. It is not surprising to see groups of people_15_not with each other but into microphones. It seems as if such people are_16_by an invisible wall. T

12、hey seem to be losing out on a good chance to_17_and talk with other people. I do not think that they are taking good advantage of information technology. We should use information technology as a tool to make our daily_18_more fruitful. However, we should never let it_19_our time for face-to-face c

13、ommunication. Lets make use of information technology more_20_, and have great fun in experiencing the actual world.1 A. promisedBallowed Churried Dencouraged2A. build up Buse Cpractise Dexchange3A. agreed with Blearned from Cfollowed Dobeyed4A. computer Bfood Cclothing Dmachine5A. life Brivers Csig

14、hts Dhouses6A. plans Bbargain Cprogress Dtrips7A. information Btaste Ccooks Dfeelings8A. even more Bno longer Cmuch Dactually9. A. people Bdrink Catmosphere Denvironment10A. shoes Bdishes Ccustomers Dsituations11A. friends Bparents Cprofessors Dbosss12A. produces Badvertises Cforms Dadvances13A. new

15、s Bpleasures Ctroubles Dplaces14A. avoid Bkeep Close Denjoy15A. meeting Btalking Ccommunicating Dtraveling16A. stopped Bmet Csurrounded Dhurt17A. look at Bemploy Ctravel Dmeet18A. communication Bstudy Cwork Daction19A. spare Bincrease Creduce Dmake use of20A. wisely Bcorrectly Cor less Dslowly三阅读理解D

16、o American children still learn handwriting in school? In the age of the keyboard, some people seem to think handwriting lessons are on the way out. 90% of teachers say they are required to teach handwriting. But studies have yet to answer the question of how well they are teaching it. One study pub

17、lished this year found that about three out of every four teachers say they are not prepared to teach handwriting. Some teachers are teaching handwriting by providing instruction for 10 15 minutes a day, and then other teachers who basically teach it for 60 to 70 minutes a day which really for handw

18、riting is pretty much.Many adults remember learning that way by copying letters over and over again. Today s thinking is that short periods of practice are better. Many experts also think handwriting should not be taught by itself. Instead, they say it should be used as a way to get students to expr

19、ess ideas. After all, that is why we write.Handwriting involves two skills. One is legibility,_ which means forming the letters so they can be read. The other is fluency writing without having to think about it. Fluency continues to develop up until high school.But not everyone masters these skills.

20、 Teachers commonly report that about onefourth of their kids have poor handwriting. Some people might think handwriting is not important any more because of computers and voice recognition programs.But Steve Graham at Vanderbilt says word processing is rarely done in elementary school, especially in

21、 the early years. American children traditionally first learn to print, and then to write in cursive, which connects the letters. But guess what we learned from a spokeswoman for the College Board, which administers the SAT college admission test. More than 75 percent of students choose to print the

22、ir essay on the test rather than write in cursive.1We can learn _ from Paragraph 1.A. teaching handwriting is a basic requirement in teaching jobB. most teachers prefer to teach handwritingC. teachers spend little time in teaching handwritingD. a keyboard has taken the place of the handwriting entir

23、ely2Which of the following is WRONG for traditional handwriting in the USA?A. The students are taught by practicing a long period.B. The letters are repeated many times.C. Handwriting includes two skills.D. To write in cursive is taught first.3The underlined word “legibility” in Paragraph 3 means _.

24、A. easy to read B. complex C. unexpected D. unreadable4The best title for the passage is _.A. How to improve handwriting in schoolB. Right or wrong: the death of handwritingC. Handwriting involves two skillsD. Handwriting lessons are on the way out5The author s attitude towards whether still to lear

25、n handwriting in school is_.A. negative B. objective C. critical D. optimistic高二英语周清26答案1.答案:C本题题意:由于深信数据准确无误, 他们坚持自己的意见。convinced 表示“坚信的;深信的;确信的”。2.答案:C本题题意:虽然她迟疑了一会儿,但是她终于走了进去,并且要求看一看摆在橱窗里的一件连衣裙。hesitate表示“(对某事)犹豫,迟疑不决”。3.答案:D本题题意:然而,在报上刊登分类广告仍然是招募全职员工最普遍的方法之一。a classified ad 表示“分类广告”。4.答案:C本题题意:大

26、多数人都愿意把任何暴力行为视作恶行加以谴责。condemn表示“(通常因道义上的原因而) 谴责、指责”。5.答案:A本题题意:我要她与你交朋友,如果你不反对的话。make sbs acquaintance | make the acquaintance of sb 表示“与某人初次相见;结识某人”。6.答案:A本题题意:我真有些不能想象他现在是一个登山队员了。他过去身体那么弱。fancy表示“认为;想像”。7.答案:A本题题意:他们双方都想用这辆汽车, 因而达成了折衷的协议。compromise表示“妥协;折中;互让;和解”。8答案:D本题题意:市场的竞争未能使生产中有效利用能源的问题得到重视

27、。effective表示“产生预期效果的;有效的”。9.答案:A本题题意:怪不得前几天校长请客他没有来。the other day表示“几天前”。10.答案:B本题题意:那样的司机应该吊销他们的驾照。take sb/sth away (from sb/sth) 表示“取走,带走”。11.答案:B本题题意:过了一段时间,他母亲决定再举行一次舞会,希望那位不知姓名的年轻小姐能够再次光临。once more 表示“再一次”。12.答案:B本题题意:我们想开发新产品,所以急需技术诀窍。in need of表示“需要”。13.答案:B本题题意:有时我心里实在难受,便一个人躲在房里哭,或者倒在床上用铺盖蒙

28、住头哭,害怕人听见哭声。“more than/more.than.含can的分句”表示否定, 意思是“超出某人力量、知识等的范围”。14. 【答案】C【解析】考查省略。If not satisfied是If you are not satisfied的省略。由once, if,as, when等引导的状语从句,如果主句主语和从句主语一致,且从句中的谓语动词是be+v.-ed/v.-ing形式,或从句中的谓语结构为it is (was)+adj.时,其从句的结构可省略为连词+v.-ed/v.-ing/adj。故答案为C项。15. 【答案】B【解析】句意为:难民们需要食物,水和衣服。因此要采取紧急

29、措施。in need of“需要”;take measures“采取措施”,为固定表达,因此答案为B项。in favor of“支持”;in honor of“为纪念”。完形填空:文章大意:本文是一篇议论文。文章讨论了信息技术给人们的日常生活带来的利与弊。人们虽然通过网络可以交流,可以获得信息,但是也不能因此而减少面对面交流的时间。文章告诉我们应该更加明智地利用信息技术,享受真实世界的无限乐趣。1.答案:D依据下文可知,教授“鼓励”“我”这样做。2.答案:A此处意为“通过真实的经历建立你的知识体系”。build up“建立”;use“使用”;与through不搭配;practise“练习”;e

30、xchange“交换”。3.答案:A从下文看,“我”赞同教授的话。4.答案:B由下文“about food in different countries”可知,答案选B。5.答案:C由排除法可知,这里应该表示城市风景。“rivers”和“houses”都在“sights”范围之内,而“life”在此处不符合语境。6.答案:D与上文“I have done most of my traveling through the Internet”相呼应。7.答案:A从语境可知,此处表示“我获得了许多不同国家的饮食方面的信息”。8.答案:B由第二段可知,通过网络便可浏览到所需信息,所以“我”认为实际旅行

31、“不再”有必要。9.答案:C依据句意可知,我们在享受食物的同时,也在享受周围的气氛。10.答案:B上文中的“real Italian food”给出了提示,所以答案选B。11.答案:C根据第一段可知,此处是指教授所提的建议,其他几项文中均未提到。12.答案:D此处表示“随着信息技术的发展”。produce“生产”;advertise“做广告”;form“形成”;advance“发展,进步”。13.答案:B根据上文可知,此处表示“如果你不去实地旅游,就得不到旅游时获得的各种乐趣”。14.答案:A根据下文“spend much of their time on the Internet”可知。15

32、.答案:B依据下文“.not with each other but into microphones.”可确定答案为B。communicate不与into搭配。16.答案:C从上文看,人们花费大量的时间,利用Internet进行交流,这样人们就好像被无形的墙所“包围”。17.答案:D由上文可知,此处是指他们似乎得不到与他人见面、交谈的机会。18.答案:A本段一直在谈有关“交流”的情况,所以答案选A。daily communication表示“日常的言语交际”。19.答案:C依据前句以及信息词“However”可推断出,此处表示“决不能让信息技术减少我们面对面交流的时间”。20.答案:A句意:

33、让我们更加明智地利用信息技术,享受真实世界的无限乐趣。语篇解读文章介绍了在键盘普及的年代美国的书法教学情况。1. 答案A 解析推理判断题。根据第一段中“90% of teachers say they are required to teach handwriting”可知书法教学是基本的教学要求,A项为正确推论。根据“One study published this year found that about three out of every four teachers say they are not prepared to teach handwriting”可知,很多老师不愿意教书法课,B项错误;根据第一段末句可知C项错误;根据全段判断,只是说键盘普及使一些人认为书法渐渐过时了,D项错误。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1