ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:38.50KB ,
资源ID:363508      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-363508-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021八年级英语上册Unit 7 Will people have robots检测题(人教新目标版).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021八年级英语上册Unit 7 Will people have robots检测题(人教新目标版).doc

1、阶段检测卷(Unit 7)(时间:60分钟分值:100分). 单项选择(每小题2分,共20分)1. There _ robots in peoples homes in 30 years.A. will haveB. is going to haveC. areD. will be2. Will there be more people in the future?_A. Yes, there isB. No, there isntC. Yes, there willD. No, there will3. There will be _ jobs for people because _ ro

2、bots will do the same jobs as people.A. fewer; moreB. less; moreC. more; lessD. fewer; fewer4. It will be difficult _ a robot to do the same things _ a person.A. to; asB. to; forC. for; forD. for; as5. Where is Miss Wang?She went to Hainan and will return _ six days.A. agoB. laterC. behindD. in6. So

3、me old houses _ in the town last summer.A. fall downB. fell downC. write downD. wrote down7. I cant find my notebook. Could you help me _ it?A. look forB. look atC. look like D. look out8. He often helps his mom _ the housework, but he never _A. with; get bored B. with; gets boringC. to do; gets bor

4、ed D. to do; gets boring9. I think people here are friendly. Do you agree _ me?A. withB. toC. onD. from10. This coat doesnt fit him well, as he has _ a huge body and the coat is _ small.A. so; suchB. so; soC. such; suchD. such; so. 完形填空(每小题2分,共20分)Life in the year 2050 will be _1_ from today. Betwee

5、n then and now many changes will take place. But what _2_ the changes be?The population is growing fast. There will be _3_ people in the world and most of them will live longer than people live now.Computers will be much _4_ and more useful, and there will be at least one in every home. And computer

6、 studies will be one of the important subjects in _5_ then.People will work _6_ hours than they do now and they will have more free time for sports, _7_ TV and traveling. Traveling will be much cheaper and easier. And more people will go to other countries on vacation._8_ will be changes in our food

7、, too. More land will be used for building new towns and houses. Then there will be less land for keeping cows and sheep, so meat will be more expensive. Instead they will eat more fruit and vegetables. Maybe people will be healthier.Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work

8、 will be done _9_ robots. Because of this, many people will not have enough work to do. This will be a _10_1. A. sameB. differentC. differenceD. the same2. A. doesB. doC. willD. would3. A. fewB. fewerC. muchD. more4. A. smallerB. more smallC. biggerD. more big5. A. computersB. homes C. schoolsD. fac

9、tories6. A. fewB. fewerC. littleD. less7. A. watchB. to watchC. watchesD. watching8. A. ItB. TheyC. ThereD. Things9. A. forB. toC. of D. by10. A. questionB. problem C. thingD. wrong. 阅读理解(每小题2分,共20分)AHere is a page from a magazine called Future. Read the following information about things that may h

10、appen in ten years.Cars will run on solar power(太阳能) and will be much cleaner. They will be much safer. For example, if you are too close to another car or if you are driving dangerously, your car will slow down or stop by itself.New cities will have to be built in the sea. Some cities on water will

11、 have two levels(层). People will live on the upper level; the lower level will be used for traffic, shops and factories.Biotechnology(生物技术) will make food better and healthier. Plants without insects or illnesses(病虫害) will be developed. The taste of fruit and vegetables will be better and food will

12、be kept longer.Many new ways to cure(治愈) illnesses will be found. People will use products of genetic engineering(基因产品) to cure more illnesses. However, some new illnesses will appear.1. What will happen in the future according to the passage?A. The air wont be much cleaner.B. Cars will run by itsel

13、f without a driver.C. Itll be much more dangerous to drive a car.D. Therell be fewer accidents and less pollution.2. Where will new cities have to be built in the future?A. In the sea. B. In the sky.C. Underground.D. On the land.3. What will be made better and healthier by biotechnology?A. Medicine.

14、B. Toys.C. Food.D. Clothes.4. Genetic engineering will help doctors to cure more _A. cold B. illnessesC. cancerD. headache5. Which is the best title of the passage?A. Cars in the future.B. Get ready for the future.C. How to keep food longerD. Where will people live in the future?B根据材料内容,从下面五个选项中选出能填

15、入文中空缺处的最佳选项,使短文完整、通顺。A. What will happen if the forests disappear?B. So life will be hard for everyone.C. Everyone should try his best to take care of the forests. D. Why do people cut down so many trees all the time?E. There wont be enough rain, and the weather will get hot and dry. Now we can see

16、that many people are cutting down the trees in the forests. The forests are getting smaller and smaller. _6_ Because they need wood and farmland. Some scientists say that there will never be any great forests in 20 or 30 years. _7_ The answer will be terrible. _8_ A lot of plants will die and animal

17、s will lose their home. _9_Its our duty to protect the forests well. _10_ Lets stop cutting down the trees and make the world greener and greener. 6. _7. _8. _9. _10. _. 用所给词的适当形式填空(每小题1分,共5分)1. There is so much _(pollute) in the world.2. A tiger is a _(danger) animal. 3. There are many people _(tal

18、k) under the tree. 4. Theres no time. I _(agree) that we can get to school on time. 5. It seems _(possible) that people can fly. . 完成句子(每小题2分,共10分)1. 她是一位如此好的老师,我们都敬爱她。She is _ _ _ _ that all of us respect and love her. 2. 为什么不参与他们的讨论呢?Why not _ _ _ _ their discussion?3. 亨利去年学习了数百个法语单词。Henry learned

19、 _ _ French words last year. 4. 它们像钟表一样工作,反复地做同样的事情。They worked like clocks and did the same things _ _ _ _. 5. 那个男孩正跟他的爸爸做同样的事情。The boy is doing _ _ _ _ his father. . 短文填空(每小题2分,共10分)从方框中选词并用其适当形式填空,使短文完整、通顺。(每词只用一次,有两项多余)apartment, robot, listen, probably, spend, planet, cool, pollution, kind, sci

20、entist, prediction, futureWhat do you think life will be like in the _1_? I dont think we will have to do housework because _2_ can help us a lot. Then we will _3_ more time reading books on computers. If we like, we will only need to _4_ to them because the computers can read the books for us. A ne

21、w _5_ of clothes will come out. They will be warm in winter and _6_ in summer. Rockets will _7_ become very common transportation(交通工具). We can fly to any other _8_ in this kind of transportation. _9_ are making science develop(发展) faster and faster. They predict that our life will be better and bet

22、ter. I believe the _10_ will come true soon. 1. _2. _3. _ 4. _5. _6. _7. _ 8. _9. _10. _. 书面表达(共15分)围绕人们的衣、食、住、行和休闲娱乐生活, 大胆设想一下你20年以后的生活, 突出体现科技的进步和生活方式的改变。提示词: different, colorful, warmer, make an order, Internet, with the help of, travel under the sea要求:1. 可以适当发挥,不少于80词;2. 意思连贯,符合逻辑,设想合理。My life i

23、n 20 years_参考答案. 1. D考查动词时态。由时间状语in 30 years可知时态为一般将来时。故选D。 2. C考查一般疑问句的答语。由问句时态是一般将来时可知答案为C。3. A考查形容词比较级。句意:将会有更少的工作给人们,因为更多的机器人会做和人们一样的工作。fewer修饰可数名词;more修饰可数名词或不可数名词;less修饰不可数名词。由句意可知应选A。4. D考查固定词组。for“对于”;the same as“和一样”。5. D考查介词辨析。“in一段时间”用于一般将来时。6. B考查动词短语。由时间状语last summer可知时态为一般过去时。fall down

24、“倒下”。故选B。7. A考查短语动词。句意:我找不到我的笔记本了。你能帮着我找找它吗?根据句意应选A。8. C考查固定词组。help sb. do sth./with sth.“在某方面帮助某人”;get bored“变得厌烦”。he为第三人陈单数,谓语应用gets。故选C。9. A考查固定词组。agree with“赞同某人”。10. D考查such与so的区别。such修饰名词或名词短语;so修饰形容词或副词。故选D。. 1. Bbe different from为固定搭配,意为“与不同”。故选B。2. C此句句意为“改变会是什么呢?”问2050年的情况,应为一般将来时,疑问句中应用wi

25、ll,置于主语之前。故选C。3. D上文说“人口增长得很快”,故此句应为“世界上会有更多的人”,people为可数名词复数,应用many的比较级more修饰。故选D。4. A电脑的发展应为“更小”。samll的比较级为smaller,故选A。5. C电脑课作为重要的科目之一应在学校内学习。故选C。6. B根据本句的后半句话“人们将有更多的业余时间做运动”,故“人们工作的时间”应“更少”,hour是可数名词,故应用few的比较级fewer。故选B。7. D句中sports, traveling均与词空一样为介词for的宾语,故应用动词的动词-ing形式。故选D。8. C句中changes为名词,

26、故此句应为there be句型,意为“在我们的饮食结构中也会有变化”。故选C。9. D根据句意“危险和艰苦的工作将由机器人来做”,“被机器人做”,在此被动语态的句中,robots“机器人”为动作的发出者,故选D。10. B根据上文“许多人将没有足够的工作做了”,“这将会成为一个难题”,不是question“问题”(需回答的),thing“东西”,wrong“错误的”(形容词),应为problem“难题”。故选B。. 1. D细节理解题。由第二段的内容可知未来将有更少的污染和更少的事故。2. A细节理解题。由第三段的句子“New cities will have to be built in t

27、he sea.”可知未来的新城市将建在海里。3. C细节理解题。由第四段的句子“Biotechnology will make food better and healthier.”可知生物技术使食物更好更健康。4. B细节理解题。由最后一段的句子“People will use products of genetic engineering to cure more illnesses.”可知人们将用基因产品治疗疾病。5. B主旨大意题。由文章内容可知本文主要谈论了人们在未来生活的几个方面,因此B项最适合做文章的标题。610DAEBC. 1. pollution2. dangerous3.

28、talking4. disagree5. impossible. 1. such a good teacher/so good a teacher2. play a part in3. hundreds of4. over and over again5. the same things as. 1. future2. robots3. spend4. listen5. kind6. cool7. probably8. planet9. Scientists 10. prediction. One possible version:My life in 20 yearsLife will be

29、 much better in 20 years. Now let me tell you something about it.In 20 years, life will be different. The clothes we wear every day will be more colorful and beautiful. They will be lighter, warmer, and they wont need washing. You neednt cook meals at home. You just need to make an order on the Inte

30、rnet and delicious food and drink will be sent to you before dinner. We will live in big and bright houses and travel around the world. With the help of robots we will be able to travel under the sea. There will be more funny places for people to relax. Students neednt study at school because they will study on computers at home.How wonderful life will be! Dont you think so?

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1