ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:33KB ,
资源ID:363502      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-363502-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021八年级英语上册Unit 1 Where did you go on vacation检测题(人教新目标版).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021八年级英语上册Unit 1 Where did you go on vacation检测题(人教新目标版).doc

1、单元检测卷(Unit 1)(时间:60分钟分值:100分). 单项选择(每小题2分,共20分)1. Mum, I want to buy a storybook for _. A. yourB. myselfC. mineD. yourself2. I bought _ for my parents, but I bought _ for my brother. A. anything; nothingB. anything; somethingC. something; nothingD. nothing; anything 3. The story was very _, so we al

2、l felt _. A. boring; boredB. bored; boringC. boring; boringD. bored; bored 4. I have _ money, but I have lots of friends. So I am very happy. A. fewB. a fewC. littleD. a little5. Where did you go for your vacation, Mark?I stayed at home _ the heavy rain. A. becauseB. because ofC. asD. so6. They deci

3、ded _ me with my homework. A. helpB. to helpC. helpingD. helped 7. We _ some museums last year. A. visitB. visitsC. visitedD. visiting 8. I am _, but I have nothing to eat. A. hungryB. thirstyC. relaxedD. relaxing 9. Dont worry about him. He is _ to drive a car. A. enough oldB. old enoughC. enough f

4、riendly D. friendly enough 10. David, can you dress yourself? _, I can. A. NoB. Of courseC. WhyD. Thank you . 完形填空(每小题2分,共20分)I asked my classmates about their vacations this week. Here are some of their answers.Tina _1_ to New York City. The _2_ was sunny and the people _3_ friendly to her. She wen

5、t there by _4_ and the bus trip was relaxing. The food was delicious. She had a _5_ vacation.Sally went to _6_ her uncle. Because the weather was windy and _7_, she had to stay at the house. She watched TV _8_ the TV shows were boring. She went shopping with her cousin but the shop assistants were _

6、9_. She had a terrible vacation.Tom stayed at home. At first he did his homework. It was a little difficult. Then he _10_ computer games. They were interesting. He thought his vacation was OK.1. A. goB. goesC. wentD. going2. A. placeB. weatherC. museumD. beach3. A. wereB. wasC. isD. are4. A. bikeB.

7、trainC. planeD. bus5. A. badB. terribleC. greatD. boring6. A. visitB. visitedC. lookD. read7. A. rainB. rainyC. sunD. snow8. A. butB. andC. orD. with9. A. friendB. unfriendC. friendlyD. unfriendly10. A. playB. playedC. listenedD. wrote. 阅读理解(每小题2分,共20分)AKim went to a beautiful beach on Monday with h

8、is friends. It was sunny and hot. So they had great fun playing in the water. In the afternoon, they went shopping,but the shops were crowded. They didnt really enjoy it.The next day, it was rainy, so they went to a museum. It was boring. Kim found a small boy crying in the corner. The boy was lost.

9、 He helped the boy find his father. Kim was very happy. But he had no money for a taxi. So he had to walk back to the hotel. That made him feel very tired.On Wednesday, the weather was very cool. So they played tennis. They played all the morning. It was really fun.根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的用“T”,错误的用“F”。(

10、)1. On Monday, Kim had fun going shopping.()2. It was very hot on Wednesday.()3. They went to a museum on Tuesday.()4. Kim helped a boy find his father and went back to the hotel by taxi.()5. They played tennis on a cool day.BMr. and Mrs. Brown lived in a big city, and one summer they went to the co

11、untry for their holiday. They enjoyed it very much, because it was a quiet clean place.One day they went for a walk early in the morning and saw an old man. He lived on a farm, and he was sitting alone in the warm sun in front of his house. Mr. Brown asked him, “Do you like living in a quiet place?”

12、The old man said, “Yes, I do.”Mr. Brown said, “What are the good things about it?”The old man answered, “Well, everybody knows each other. People often come and see me, and I often go and see them. And there are lots of children here.”Mr. Brown said, “Thats interesting. And what are the bad things?”

13、The old man thought for a minute and said, “Well, the same things, really.”6. Where did Mr. and Mrs. Brown live?A. In the city.B. In the country.C. In town.D. In the school.7. Why did they like the country?A. Because it was far.B. Because they had a farm in the country.C. Because it was quiet and cl

14、ean.D. Because it was near.8. Was the old man Mr. Browns uncle?A. Yes, he was.B. No, he wasnt.C. I think so.D. Yes, he is.9. What did the old man think were the good things about the country?A. Everybody knew each other.B. Everybody didnt know each other.C. It was clean and quiet.D. It was far.10. D

15、id the old man think the good things and the bad things in the country were the same?A. No, he did. B. No, he didnt.C. Yes, he didnt. D. Yes, he did. 用所给词的适当形式填空(每小题1分,共5分)1. We have many _(activity) after school.2. There are lots of _(different) between the two pictures.3. My parents _(feed) many h

16、ens on their farm last year.4. The room is too dirty. We are trying _(make) it clean and tidy.5. Tom, look after _(you) at home. 完成句子(每小题2分,共10分)1. 我弟弟生病了,不想吃任何东西。My brother is ill and he doesnt _ _ eating _. 2. 很长时间没见面了。你去哪里了?Long time _ _. Where did you go? 3. 戴维在学校里有相当多的朋友。David has _ _ _ friends

17、 at school. 4. 周末的大部分时间,他都待在家里读书。On weekends, he stays at home _ _ the time to read books. 5. 他们拼尽全力向学校跑去,但还是没有按时到达。They _ _ _ to run to the school but didnt get there on time. . 补全对话(每小题2分,共10分)根据下面的对话情景,在每一空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。W: Hi, Mike! Did you have a great vacation?M: Yes, I did.W: 1. _M:

18、I went to Tokyo, Japan.W: 2. _M: Last Saturday.W: 3. _M: My cousins Barry and Frank.W: 4. _M: It was humid(湿润的) and cloudy.W: Did you like the food there?M: No, the food was awful. I will not eat it any more.W: 5. _M: They were very friendly and ready(乐意的) to help others. 书面表达(共15分)北京是中国的首都。它有许多名胜古迹

19、,如长城、故宫、天安门广场等。假如你是林海,你到北京旅游,度过了一个愉快的暑假。请你给你的笔友Mike写一封70词左右的书信,介绍一下你的北京之行。Dear Mike, _Yours, Lin Hai 参考答案. 1. B考查反身代词的用法。介词for后跟代词的宾格或反身代词。句意:妈妈,我想为自己买一本故事书。故选B。2. C考查不定代词。something常用在肯定句中,anything常用在否定句或疑问句中,根据句意第二个空应该填nothing。故选C。3. A考查boring与bored的辨析。boring常用于修饰事物,bored常用于修饰人。故选A。4. C考查(a)few与(a)

20、little的用法辨析。few, a few修饰可数名词复数形式,little和a little修饰不可数名词,money为不可数名词,并且由句中“but I have lots of friends”可知前后对比应该用表示否定意义的little。故选C。5. B考查because of 的用法。because是连词,后接从句;because of是短语介词,后接名词、代词或名词性短语而不接句子;as作连词,引导原因状语从句;so作连词,表示因果关系。故选B。6. B考查动词decide的用法。decide to do sth.意为“决定做某事”,故选B。7. C考查动词的时态。根据时间状语l

21、ast year可以判断用一般过去时。故选C。8. A考查语境理解。根据“but I have nothing to eat”可以判断用hungry。故选A。9. B考查语境理解及enough的用法。根据句意“别担心他。他年龄足够大了,可以开车了。”可以排除C、D两项;enough修饰形容词时须后置。故选B。10. B考查情景交际。no表示否定;of course意为“当然”,表示肯定;why意为“为什么”,表示疑问;thank you表示感谢。由答语中的“I can”可知,戴维会自己穿衣服。答语句意为“当然,我会。”。故选B。. 1. C根据全文推知动词应该用过去式。2. B根据后面的词可以

22、推知答案应为“天气(weather)”。3. A根据语境可以判断须用一般过去时;而people为复数名词。故选were。4. D根据后面的 “the bus trip was relaxing” 可以推知答案。5. C根据本段内容可以判断她的假期过得很好。6. Ato后面跟动词原形排除B项; 而C和D选项不符合句意。7. Brainy为表示天气的形容词, 符合句意。8. A前后文有转折之意, 故用表示转折意思的 “but” 。9. D根据上下文的意思可以判断售货员的态度 “不友好”, 应用形容词。10. BC和D选项不符合句意; 而A选项时态不对。. 1. F由第一段中“they had gr

23、eat fun playing in the water”可知,该句表述错误。2. F由第三段中“On Wednesday, the weather was very cool.”可知,该句表述错误。3. T由第二段中“The next day .they went to a museum.”可知,该句表述正确。4. F由第二段中“he had to walk back to the hotel”可知,后半句表述错误。5. T由第三段中“the weather was very cool. So they played tennis.”可知,该句表述正确。6. A细节理解题。 由第一段第一句“

24、Mr. and Mrs. Brown lived in a big city”可知答案。7. C细节理解题。由第一段最后一句“They enjoyed it very much, because it was a quiet clean place.”可知答案。8. B细节理解题。由第二段内容可知这个老人不是布朗先生的叔叔,故选B。9. A细节理解题。由句子“Well, everybody knows each other.”可知答案。10. D细节理解题。由最后一句“Well, the same things, really.”可知答案。. 1. activities2. differenc

25、es3. fed4. to make5. yourself. 1. feel like; anything2. no see3. quite a few4. most of5. tried their best . 1. Where did you go?2. When did you go there?3. Who did you go with?4. How was the weather there?5. What about the people there?. One possible version:Dear Mike, How are you? How was your summ

26、er vacation? My vacation was great. I went to Beijing for vacation with my parents. The weather was sunny. I went to the Great Wall and it was great and exciting. Next I went to the Palace Museum. It was cool! Then I visited Tiananmen Square. It was beautiful. Beijing is a beautiful city. I love Beijing and I hope to visit it again. Please write back soon and tell me about your summer vacation. Yours, Lin Hai

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1