ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:138KB ,
资源ID:362744      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-362744-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东省德州市2013届高考英语二轮复习 阅读理解精练精析22.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东省德州市2013届高考英语二轮复习 阅读理解精练精析22.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析22It would be the biggest airport in the world. Reaching out into the Thames Estuary, it would serve 150 million passengers a yearmore than twice as many as Heathrowand operate 24 hours a day. This is Thames Hub, the astonishing 50 billion cost to solve Londons aviation cris

2、is. Yesterday, plans were uncovered for the four-runway airport on a sparse strip of land on the Isle of Grain, in Kent. Designed by architect Lord Norman Fosterwho created the new Wembley Stadiumthe airport would be a modern-day feat of British engineering built on cultivated marshland(沼泽地). It wou

3、ld include the UKs busiest railway station, handling 300, 000 passengers a day. Planes would fly in from the northeast, primarily over water, greatly reducing the number of homes that would be affected by aircraft noise. With the Government having admitted in August that Londons main airports will r

4、each bursting point in 2030and a third runway at Heathrow having been exceptedsupporters of Thames Hub insist it offers a splendid solution. But they have yet to convince everyone, especially people living in the area. Councillor Rodney Chambers, leader of Medway Council in Kent, said: “The Isle of

5、Grain is home to one of the worlds largest liquefied natural gas terminals(液化天然气供应终端集合地), with a fifth of the UKs gas supply offloaded by container ships and stored there. ”“We have looked at Lord Fosters plan and he appears to want to place his imaginary Isle of Grain airport on top of the LNG plan

6、t and a power station. It surpasses belief. ”Lord Foster said: “We need to recapture the foresight and political courage of our 19th century forebears if we are to establish a modern transport and energy infrastructure(基地) in Britain for this century and beyond. We can do it here. ”The airports supp

7、orters claim that if the Government supports the scheme, sovereign wealth funds and wealthy foreign investors will provide the cash to make it a reality. 1. From the passage, we can know the worlds biggest airport would _ . A. serve twice as many passengers a year as HeathrowB. operate the whole day

8、C. be built in the suburb of KentD. serve 300, 000 passengers a day2. Why did the Government plan to build a new airport? A. Because architect Lord Norman Foster designed it. B. Because the Isle of Grain is desert. C. Because the Government wanted to solve Londons aviation crisis. D. Because Heathro

9、w airport is out-of-date. 3. Planes would fly in from the northeast, thus _ . A. shortening the routeB. saving more moneyC. gaining more supportersD. reducing the population to be influenced by aircraft noise4. The best title for the passage can be “_”. A. Plans for the worlds biggest airportB. Plan

10、s for a modern energy infrastructureC. Plans for attracting more cashD. Plans for cultivating marshland in Kent阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。What do you find hardest in learning English? 1 Sometimes its just impossible to understand. 2 The more you listen to English, the easier it bec

11、omes. Thats easier said than done! 3 Then you can listen to Radio Beijing or VOA English programmes on the radio. Do you think that would help? 4 And why not buy some English tapes and some books to go with them? Im sure youll find them useful. Yes, thats a good idea. But I have another difficulty.

12、5 Oh! Well, for that, youd better find an English pen friend. A. Of course. B. Certainly not. C. Im afraid I need your help. D. Why dont you buy a radio? E. I find listening really hard. F. Well, you just need lots of practice. G. My written English isnt very good either. 【文章大意】建筑大师福斯特发布计划,欲建机场,这个位于

13、泰晤士河的机场将成为世界上最大的机场。1. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第一段中的“and operate 24 hours a day”可知B项叙述正确;由第一段中的“it would serve 150 million passengers a yearmore than twice as many as Heathrow”可知A、D两项叙述不正确;根据第四段的叙述可知C项不正确。2. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第二段中的“to solve Londons aviation crisis”和第六段的叙述可知C项符合题意。3. 【解析】选D。细节理解题。根据第五段中的“greatly reducing the number of homes that would be affected by aircraft noise”可知D项正确。4. 【解析】选A。主旨大意题。本文是一篇新闻报道,通读全文可知建筑大师福斯特发布计划,欲建世界上最大的机场,全文都是围绕这个计划来叙述的。答案:15. EFDAG

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1