ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:1.43MB ,
资源ID:360372      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-360372-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东省武城县第二中学2016-2017学年高一12月月考英语试题 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东省武城县第二中学2016-2017学年高一12月月考英语试题 WORD版含答案.doc

1、高一年级上学期第一次月考 英语试题 2016.12第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. When should the train arrive? A. 2:00.B. 2:15.C. 1:45.2. Who is sick? A. Jane.B. Freddie.C. Martin.3. What is the man doing?A. Asking for directions.B. Offe

2、ring help.C. Giving advice.4. What is the mans favorite color? A. Red.B. Brown.C. Blue.5. What does the man ask the woman to do?A. Park the car.B. Order the food quickly.C. Have a meal an hour later.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读每个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出

3、5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Who bought an iPhone in New York? A. The woman.B. The womans brother.C. The mans roommate.7. How much does an iPhone cost in Hong Kong? A. 4000 yuan.B. 4500 yuan.C. 6000 yuan.听第7段材料,回答第8、9题。8. What does the woman think comes first? A. A chicken.B. An egg.C. Ther

4、es no answer.9. What meal are the speakers going to eat? A. Breakfast.B. Lunch.C. Dinner.听第8段材料,回答第10至12题。10. What does the man want to do? A. Live in a big city.B. Work in an office.C. Move to a small island.11. What kind of work does the man do? A. He runs a clothing business.B. He has a tour comp

5、any.C. He works for an airline.12. Where might the speakers go soon? A. Ireland.B. Greece.C. England.听第9段材料,回答第13至16题。13. What is the woman complaining about? A. Her hearing.B. Her husbands voice.C. Her work.14. What does the woman think is the cause of her problem? A. The sunshine. B. The wind. C.

6、The traffic.15. Where do the speakers live? A. Chicago.B. San Francisco.C. London.16. Where does the woman want to go? A. To the beach.B. To the store.C. To the doctor.听第10段材料,回答第17至20题。17. Where was Napoleon born? A. In Italy.B. In France.C. In Russia.18. When did the French Revolution begin? A. In

7、 1769.B. In 1789.C. In 1821. 19. What did Napoleon do to the British army? A. He let them join the French army.B. He made them leave France.C. He fought them in Russia.20. Where did Napoleon live at the end of his life? A. On an island in Italy.B. In the south of France.C. On an island in the South

8、Atlantic Ocean.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。APersonal computers and the Internet give people new choices about how to spend their time.Some may use this freedom to share less time with certain friends or family members, but new technology

9、 will also let them stay in closer touch with those they care most about. I know this from personal experience.E-mail makes it easy to work at home, which is where I now spend most weekends and evenings. My working hours arent necessarily much shorter than they once were, but I spend fewer of them a

10、t the office. This lets me share more time with my young daughter than I might have if shed been born before electronic mail became such a practical tool.The Internet also makes it easy to share thoughts with a group of friends. Say you do something fun like seeing a great movie, and perhaps there a

11、re four or five friends who might want to hear about it. If you call each one, you may tire of telling the story.With e-mail, you just write one note about your experience at your convenience, and address it to all the friends you think might be interested. They can read your message when they have

12、time, and read only as much as they want to. They can reply at their convenience, and you can read what they have to say at your convenience.E-mail is also an inexpensive way to stay in close touch with people who live far away. More than a few parents use e-mail to keep in touch, even daily touch,

13、with their children off at college.We just have to keep in mind that computers and the Internet offer another way of staying in touch. They dont take the place of any of the old ways.21. The purpose of this passage is to .A. explain how to use the Internet B. describe the writers joy of keeping up w

14、ith the latest technology C. tell the merits(长处,优点) and usefulness of the Internet D. introduce the reader to basic knowledge about personal computers and the Internet22. The use of e-mail has made it possible for the writer to . A. spend less time working B. have more free time with her child C. wo

15、rk at home on weekends D. work at a speed comfortable for her23. According to the writer, e-mail has an obvious advantage over the telephone because the former helps one . A. reach a group of people at a time conveniently B. keep ones communication as personal as possible C. pass on much more inform

16、ation than the latter D. get in touch with ones friends faster than the latter24. The best title for this passage is . A. Computer: New Technological Advances B. Internet: New Tool to Maintain Good Friendship C. Computers Have Made Life Easier D. Internet: a Convenient Tool for CommunicationBThe ele

17、phant was lying heavily on its side, fast asleep. A few dogs started barking at it. The elephant woke up in a terrible anger: it chased the dogs into the village where they ran for safety. That didnt stop the elephant. It destroyed a dozen houses and injured several people. The villagerswere scared

18、and angry. Then someone suggested calling Parbati, the elephant princess.Parbati Baruas father was a hunter of tigers and an elephant tamer (驯兽者). He taught Parbati to ride an elephant before she could even walk. He also taught her the dangerous art of the elephant round-up how to catch wild elephan

19、ts. Parbati hasnt always lived in the jungle. After a happy childhood hunting with her father, she was sent to boarding school in the city. But Parbati never got used to being there and many years later she went back to her old life. Life in the city is too dull. Catching elephants is an adventure a

20、nd the excitement lasts for days after the chase, she says.But Parbati doesnt catch elephants just for fun. My work, she says, is to rescue man from the elephants, and to keep the elephants safe from man. And this is exactly what Parbati has been doing for many years. Increasingly, the Indian elepha

21、nt is angry: for many years, illegal hunters have attacked it and its home in the jungle has been reduced to small pieces of land. It is now fighting back. Whenever wild elephants enter a tea garden or a village, Parbati is called to guide the animals back to the jungle before they can kill.The work

22、 of an elephant tamer also involves love and devotion. A good elephant tamer will spend hours a day singing love songs to a newly captured elephant. Eventually they grow to love their tamers and never forget them. They are also more loyal than humans, she said, as she climbed up one of her elephants

23、 and sat on the giant, happy animal. An elephant princess indeed!25. For Parbati, catching elephants is mainly to . A. get long-lasting excitement B. make the angry elephants tame C. send them back to the jungle D. keep both man and elephants safe26. Before Parbati studied in a boarding school, . A.

24、 she spent her time hunting with her father B. she learned how to sing love songs C. she had already been called an elephant princess D. she was taught how to hunt tigers27. Indian elephants are getting increasingly angry and they revenge(恢复) because . A. they are caught and sent for heavy work B. i

25、llegal hunters capture them and kill them C. they are attacked and their land gets limited D. dogs often bark at them and chase them28. The passage starts with an elephant story in order to explain that in India . A. people easily fall victims(受害者)to elephants attacks B. dogs are as powerful as elep

26、hants C. elephant tamers are in short supply D. the man-elephant relationship is getting worseCHow many men do housework? Recently a European Commission tried to find out peoples ideas and reactions to the womens movement. As part of their survey (调查), they asked many men and women the question, Who

27、 does the housework? The men answered very differently from the women!The housework they asked people about were: preparing meals, washing dishes, cleaning the house and babysitting. 48% of British husbands said they did these things. 37% of Danish men helped in the house. But only 15% of Italian me

28、n said they did the housework, many of them said they never helped at all!But there was an interesting point of view from the wives. According to British wives, only 38% of their husbands helped in the house. And Italian wives said that their husbands hardly ever helped. The Italian and British men

29、did not tell the truth! The Commission found that Danish men were the most trustful husbands; their answers were the same as their wives answers.Do the men you know help in the house? Do you think the survey gives a true picture in your experience? Write and tell us what you think.29. The survey was

30、 carried out in .A. BritainB. EuropeC. DenmarkD. Italy30. The subject for the survey is .A. how many boys do the houseworkB. who are more diligent (勤劳), wives or husbandsC. how many women do the houseworkD. who does the housework at home31. From the passage we can see that .A. there were more husban

31、ds who did the housework than wivesB. husbands did half of the housework all the timeC. there were more wives who did the housework than husbandsD. wives did all the housework at home32. More husbands help in the house than husbands.A. British; DanishB. Italian; DanishC. Danish; BritishD. Italian; B

32、ritishDWant to stay away from colds? Put on a happy face.Compared to unhappy people, those who are cheerful and relaxed are less likely to suffer from colds, according to a new study. Its possible that being happy helps the body fight illnesses, say the researchers from New York University.It seems

33、that positive(积极的) feelings may reduce (减少) the danger of illness, said the studys chief researcher Sheldon Cohen.In an earlier study, Cohen found that people who were cheerful and lively caught coughs and colds less often. People who showed feelings were also less likely to tell their doctors that

34、they felt ill.In this study, Cohens interviewed 193 adults every day for two weeks. During the interviews, the people told researchers about the happy or sad feelings they had that day. After the two weeks, the people were given colds by doctors and had to stay alone in a room for six days.The resul

35、t showed that everyone in the study was equally(相等地) likely to get ill. But for people who said they felt happy during the research period, their illness was less serious and lasted for a shorter time.Cohen believes that when people experience positive feelings, their body may produce a chemical tha

36、t helps fight illness and disease. So if you are worried about your health, look on the bright side more often.33. Which of the following was NOT a part of the study? A. People talked about their feelings every day. B. People were kept alone for six days. C. People were given colds by doctors. D. Pe

37、ople were made to feel unhappy.34. What did the study find? A. People who felt happy never got ill. B. Peoples feelings didnt influence their health. C. People with good feelings became ill more easily, D. People with positive feelings had less serious illnesses35. What is the best title for this pa

38、ssage? A. Smiles can fight colds B. The cause of colds C. The danger of colds D. How people get sick第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白的最佳选项,选项中有两项为多余选项。The eyes are the windows of the soul (心灵). Having a pair of bright, clear eyes is very important, so we should protect our eyes throughout

39、our lives. 36 Dont read while lying down or walking. Relax after every hour of reading. Keep a distance from the TV set when you watch TV and give your eyes a rest every 30 minutes. Dont stare at (盯着看) the sun or try to read in the darkness. 37 This can damage your eyes easily.Get your eyes checked

40、often. Not many people have this habit, but it is necessary. If you feel that there is something wrong with your eyes, get them checked quickly. 38 39 You can close your eyes for a few seconds or look into the distance for one or two minutes. A small break will relax your eyes and help to stop you f

41、rom getting eye problems.Be careful when you choose your glasses. 40 . Make sure your glasses are right for you. If they dont feel right, get your glasses changed.A. Rest your eyes whenever you can.B. Develop good reading habits.C. Make sure you get enough sleep every night.D. Even if youre wearing

42、sunglasses, never look directly at the sun.E. Eye problems can be found and treated early with regular checks.F. Drink green tea every day as a way to protect your eyes against eye problems.G. Glasses that arent suitable for you could bring you trouble.第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分

43、30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Three years ago, my family got our first computer. 41 the beginning of this summer, I found it was too old and I wanted to get a 42 one. After my father and I talked for a long time, he 43 . We went to many shops and read many ads. 44 we bought an HP

44、 computer.During the first week, I 45 that our computer had some problems. I spent many hours 46 to fix it, but it didnt 47 . So I 48 to phone the HP company and ask them how to 49 my problem. They told me to wait until the next morning because all their workers were 50 that day.The next morning two

45、 workers came. It 51 them many hours to mend it, but the computer 52 did not work. My dad had no other way but to 53 the whole thing.A few days later, we decided that I should go on the Internet and 54 some parts to build a new computer by 55 .It was not an easy job for me to 56 a new Computer. I tr

46、ied many times, and in the end I was successful. From these setbacks (挫折), I have learned 57 . Now I believe that if the HP computer hadnt had any problems, 58 I would not have learned how to build the new one. 59 I spent lots of time on it, I know it wasnt 60 .41. A. AtB. OnC. ToD. For42. A. bigB.

47、newC. cheapD. small43. A. wonB. paidC. agreedD. received44. A. At firstB. At lastC. At onceD. At times45. A. rememberedB. noticedC. thoughtD. told46. A. managingB. lookingC. havingD. trying47. A. openB. closeC. doD. work48. A. hopedB. wishedC. hadD. liked49. A. work forB. work outC. come outD. point

48、 out50. A. freeB. sadC. busyD. exciting51. A. tookB. spentC. paidD. cost52. A. alreadyB. alwaysC. stillD. usually53. A. giveB. takeC. bringD. return54. A. orderB. buyC. takeD. want55. A. themselvesB. himselfC. itselfD. myself56. A. buildB. makeC. setD. invent57. A. a littleB. a fewC. manyD. a lot58.

49、 A. orB. thenC. soD. and59. A. BecauseB. As thoughC. Even thoughD. Now that60. A. a waste of timeB. a successful jobC. a good computerD. a bad company第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Keeping a diary in English is one of the effective ways to improve our English writing abi

50、lities. Compared with other forms of writing, it is shorter and takes 61. (little) time. It can help us to develop the habit of 62. (think) in English. If we keep doing this, 63. (gradual) well learn how to express ourselves in English. In keeping a diary in English, we will certainly meet many diff

51、iculties. Firstly, it often happens that we have trouble 64. (find) proper words and phrases to give expression to our mind. 65. (two), there are so many idioms(成语) in Chinese 66. it is extremely hard for us to put them into English properly.In my opinion, my 67. (suggest) is that we should always h

52、ave a notebook and a Chinese-English dictionary within easy reach. Whenever something 68. (beat) us, we can first put it down in our notebook and then refer to our dictionary. We can also turn to our English teacher for 69. , if necessary. In short, I believe that it is of great use to keep 70. diar

53、y in English for the development of our writing skills.第四部分 写作(共三节,满分35分)第一节 单词拼写(共5小题;每小题1分,满分5分)71. When you cool the metal, it (收缩).72. He noticed a piece of wood (飘浮) on the water.73. Its important to know how they react with different (物质).74. Its said that the club c of 1000 members.75. There

54、are many (优点) in making computers as small as one can.第二节 根据提示,把下面句子译成英语。(共5小题;每小题2分,满分10分)76. 我为自己生长在中国而自豪。(proud)77. 我爷爷奶奶(grandparents)以前住在农村(the country),但现在他们已经习惯了和我们一起住在城里。78. 今天轮到你照看这个小孩子。(look after)79. 我希望你能想出一个比这个更好的计划。(come up with)80. 所有的学生都能够在他们的教室里每天使用电脑。(access to)第三节 作文(20分)随着互联网的普及,

55、越来越多的人可以感受到网络给我们的生活带来的好处。有人主张现代生活已经离不开网络。请从反面论述网络对人们生活的影响,并提出自己对使用网络的建议。词数:100个左右。 班级 姓名 考号 考场 装 订 线 高一年级上学期第二次月考 英语试题答题卷 2016.12第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 第四部分 写作(共三节,满分35分)第一节 单词拼写(共5小题;每小题1分,共5分)71. .72. .73. .74. . 75. .第二节 翻译句子(共5小题;每小题

56、2分,满分10分)76. 77. 78. 79. 80. 第三节 作文(20分) 座号高一年级上学期第二次月考英语试题答案 2016.12第一部分 听力15 BCABB610 BABBC1115 ABABB1620 CABBC第二部分 阅读理解第一节 A篇 21-24:CBADB篇 25-28:DACDC篇 29-32:BDCAD篇 33-35:DDA第二节36-40:BDEAG第三部分 英语知识运用第一节 41-45:ABCBB46-50:DDCBC51-55:ACDAD56-60:ADBCA第二节 61. less 62. thinking 63. gradually 64. findin

57、g 65. Secondly 66. that 67. suggestion 68. beats 69. help 70. a第四部分 写作第一节 单词拼写71. contracts 72. floating 73. substances 74. consists 75. advantages第二节 翻译句子76. I am proud of living in China.77. My grandparents used to live in the country, but now they are/get used to living in the city with us.78. To

58、day its your turn to look after the child.79. I hope you can come up with a better plan than this.80. All the students have access to the computers daily in their classrooms.第三节 作文With the increasing popularity of the Internet, more and more people can benefit from it: Online we can do the shopping,

59、 do reading, ask for advice, watch movies, go to network schools and so on. However, the bad effects of the Internet on our lives cant be ignored.One of the greatest disadvantages is that it changes the way people communicate with each other. For example, they chat online, send e-mails etc. It may m

60、ake good friends less close because it makes friends visit each other less often. Another disadvantage is that many people, teenagers in particular, are mad about surfing the Internet, especially playing games. They waste a lot of time, which makes many parents and teachers worried. Whats worse, the

61、 Internet is full of information that cant be trusted.In my opinion, it is important for us to limit our use of the Internet.部分答案及解析第二部分 第一节 A篇【语篇概述】电脑及网络的使用给人们提供了更多的方便,通过对E-mail给人带来便利的介绍,让我们了解互联网的用途及其使用价值。21. C 推理判断题。从短文第一段的介绍和后几段可以看出都是围绕互联网的使用展开的。22. B推理判断题。根据第三段的“My working hours arent necessaril

62、y much shorter than they once were”判定A项错误。再根据本段的“which is where I now spend most weekends and evenings.”判定C项不合文意。D项文中没直接涉及,根据第三段得知家长有较多机会和孩子交流,故选B项。23. A 细节理解题。根据第四段的“The Internet also makes it easy to share thoughts with a group of friends.”确定。24. D 主旨大意题。全文主要介绍互联网在通讯中的用途,只有D项最符合题意。B篇【语篇概述】由于人类猎杀大象

63、并侵占它们赖以生存的地方,所以大象展开了报复行动。在人象关系紧张的时候,被人们称作“大象公主”的优秀驯兽师Parbati驯服了大象,保障了大象和人类的安全。25. D 细节理解题。根据第四段中“is to rescue man from the elephants, and to keep the elephants safe from man.”可知Parbati主要是为了保障大象与人之间的安全而驯象的。故选D。26A 细节理解题。根据第三段After a happy childhood hunting with her father, she was sent to boarding sc

64、hool in the city. 可知她从小与父亲一起在丛林中度过了她的童年,之后才去寄宿学校的。故选A。27. C 细节理解题。根据第四段中illegal hunters have attacked it and its home in the jungle has been reduced to small pieces of land. It is now fighting back. 可知大象报复是因为非法狩猎者猎杀大象并侵占了它们生活的地方。故选C。28. D 推理判断题。通读全文可知在人象关系紧张的时候,保障了大象和人类的安全。所以在文章的开头描述大象攻击人类的故事是为了展示人象

65、之间关系的紧张。故选D。C篇【语篇概述】通过调查有多少男性做家务活,结果却发现那些丈夫的回答和妻子的回答并不一致。对比丈夫和妻子的回答发现英国和意大利的男性不那么诚实,而丹麦的男性关于做家务的回答就比较可信。29. B 细节理解题。根据第一段Recently a European Commission tried to find out peoples ideas and reactions to the womens movement. 可知这个调查是在欧洲开展的。故选B。30. D 细节理解题。根据第一段As part of their survey, they asked many me

66、n and women the question, “Who does the housework?” 可知调查的主题是“在家里谁做家务”。故选D。31. C 细节理解题。根据第三段According to British wives, only 38% of their husbands helped in the house. And Italian wives said that their husbands hardly ever helped.可知根据妻子们的回答,最多也就38%的男性会帮助做家务,所以妻子干家务活更多些。故选C。32. A 细节理解题。根据第二段和第三段37% of

67、 Danish men helped in the house. 和According to British wives, only 38% of their husbands helped in the house. And Italian wives said that their husbands hardly ever helped. 可知丹麦大约有37%的男性会帮助妻子做家务,38%的英国男性会帮助妻子做家务。故选A。D篇【语篇概述】文章说明了拥有积极的心态,微笑着面对一切,不仅有利于工作还有利于预防疾病。33. D 细节理解题。根据文章倒数第三段the people told re

68、searchers about the happy or sad feelings可知A正确;根据the people were given colds by doctors and had to stay alone in a room for six days可知B、C正确。故选D。34. D 细节理解题。根据文章最后一段their body may produce a chemical that helps fight illness and disease可知D正确。35. A 主旨大意题。这篇文章主要介绍了积极的态度有助于预防疾病,故本文的最佳题目为A。第三部分 英语知识运用第一节【

69、语篇概述】作者家中电脑老化,但买来的电脑有故障,作者的父亲只得把它退掉,最后作者在网上订购零部件,自己组装,成功组装了一台电脑。结论是一旦遇到困难,应尝试换种方法解决。41. A 固定搭配题。考查固定短语at the beginning of“在开始时”。42. B 逻辑推理题。前半句说以前那个电脑老化了,所以想买一台“新的”。43. C 词语辨析题。agree“同意”,从下文来看,父亲同意了我买新电脑的请求。win“赢得”;pay“付钱”;receive“收到”,均不符合同意。44. B 逻辑推理题。去过许多家商店,读过许多广告,“最终”买了HP电脑。at last“最后”;at first

70、“起初”;at once“立刻”;at times“有时候”。45. B 词语辨析题。根据上下文,我“注意到”电脑有问题。remember“记得”;think“认为”;tell“告诉”,都不符合题意。46. D 词语辨析题。spend some time doing“花费时间做”。try to do “试图做”。manage to do成功做了某事,故选D。47. D 逻辑推理题。it didnt work表示“不起作用”。48. C 逻辑推理题。我“不得不”给电脑公司打电话。其他几项都不符合题意。49. B 词语辨析题。给电脑公司打电话询问该怎样“解决”问题。work out“解决,计算出”

71、;work for“为工作”;come out“出来,出版”;point out“指出”,只有B项符合题意。50. C 逻辑推理题。既然让他等到第二天,说明工作们那天都很忙。51. A 词语辨析题。take在此句中指“花费”,其结构是it takes sb. some time to do sth.表示“某人花费多长时间做某事”;spend常用于sb. spend+时间+doing结构中;pay, cost指“花费(金钱)”。52. C 词语辨析题。still“仍然”,修了很长时间,电脑仍然没有修好,符合题意。already“已经”;always“总是”;usually“通常”,都不符合题意。

72、53. D 词语辨析题。return“归还,送回”,电脑修不好,只好退回去,符合题意。give“给”;take“带去”;bring“带来”,都不符合题意。54. A 词语辨析题。order可表示“订购”,此处指在网上订购一些零件,自己组装电脑。其余几项均不符合题意。55. D 词语辨析题。由下文可知,作者自己组装电脑,所以选D。56. A 词汇复现题。build在此指“组装”电脑,上文中已有提示。即“to build a new computer.”57. D 逻辑推理题。最后一段主要讲这次经历使作者学到“很多(a lot)”。a little表示“有点儿”;a few“有一些”;many虽表

73、示许多,但修饰可数名词。58. B 逻辑推理题。此句表示“假如电脑没有出故障,那么我就不会学着自己组装电脑了”。then为副词“那么”,其余三项都是连词,用来连接并列句,此句前面已有if引导的条件状语从句,后面是主句,此处不需要连词。59. C 逻辑推理题。even though“即使”,引导让步状语从句;A、D两项都是表示原因的;as though“好像”。所以只有C项符合题意。60. A 逻辑推理题。a waste of“的浪费”,从最后一段看出,作者的感受是这次挫折使他收获很大,因此“不是浪费时间”。第二节61. 【解析】less。考查形容词的比较级。根据前文的shorter可知此处也用

74、比较级。little的比较级是less。62. 【解析】thinking。考查非谓语动词。介词of后跟动词-ing形式,所以填thinking。63. 【解析】gradually。考查词性转换。根据语境可知此处是副词修饰动词learn,所以将gradual变成副词gradually。64. 【解析】finding。考查固定搭配。have trouble (in) doing sth. 意为“做某事有困难”,in可以省略。所以填finding。65. 【解析】Secondly。考查词形转换。根据上文的Firstly可知此处应将two变成secondly。66. 【解析】that。考查固定搭配。s

75、othat是固定搭配,意思是“如此以至于”,所以此处填that。67. 【解析】suggestion。考查词性转换。my后面用名词,所以将suggest变成suggestion。68. 【解析】beats。考查动词形式。根据语境可知本句用一般现在时,主语是不定代词,所以填beats。69. 【解析】help。考查固定词组。turn to sb. for help是“向某人求助”,所以填help。70. 【解析】a。考查冠词。keep a diary“记日记”,所以填a。附录1:录音原文Text 1W: Its two oclock. Is the train late?M: No, it sh

76、ould be here in fifteen minutes.(1)Text 2W: We cant make it this evening, Freddie. M: Thats OK, Jane. Why?W: Martin just got sick.(2)Text 3M: Can you tell me how to get from here to the railway station?(3)W: Id love to help you. But Im a stranger here myself.Text 4W: Red or blue?M: Brown.W: Thats so

77、 ugly.M: What? You know thats my favorite color!(4)Text 5W: Im not sure what I should order. Burgers or sandwiches? They are both really good here.M: The movie starts in an hour. And we still have to get to the cinema and park. So just make a quick decision.(5)Text 6 M: Where did you get your iPhone

78、?(6)W: Here in Beijing. It cost 6000 yuan.M: My roommate got hers in Hong Kong. It was only 4000 yuan there.(7)W: Well, my brother bought one in New York.(6)It was 4500 yuan there. M: I was thinking of going to Hong Kong to get one myself. But my cousin will bring me one from San Francisco next mont

79、h.Text 7W: Which one came first the chicken or the egg?M: Well, an egg can only be around if it comes from a chicken. So, the chicken must have come first.W: But a chicken comes out of an egg, so the egg must have been there before the chicken. (8)M: I guess theres no answer, then. Neither answer ma

80、kes any sense.W: I have an easier question for you. What would you like for lunch?(9)M: All I can think about now is a chicken sandwich.Text 8M: Hey, Nancy, I was thinkingW: Go onM: Well, I was thinking about living on an island.(10)What do you think?W: I think it would be nice. You mean, like Engla

81、nd or Ireland?M: No, no. I mean somewhere thats pretty far away from big cities and noisy crowds of people. A much smaller island than those, too.W: Umlike the Bahamas? M: Yeah, somewhere like that. Or one of the small islands around Greece. (12) I was thinking of selling the house and moving there.

82、 (10)How would you feel about that? I could still work, since all the business for my clothing company is done online(11)W: Are you kidding? Id love that!(12)Text 9W: Dear, I think Ive lost some of my hearing.(13)M: Where did you put it last?W: Stop joking! Im serious. I know I cant hear as well as

83、before.M: It must be because I speak so loudly. Youre used to hearing me, so it feels like you cant hear everyone else so well.W: I dont think so. I really think my hearing is getting worse. I think its because of the wind.(14)M: Hows that possible?W: I read that your hearing can get worse if you li

84、ve in a windy place. San Francisco is often very windy, and I spend a lot of time outside. (15)M: You read too many things on the Internet. If youre really worried, go to the doctor and find out.(16)W: Thats just what Im going to do. Ill get an appointment for next week. (16)Text 10Napoleon Bonapart

85、e was an important French military leader in the early 1800s. He was born in 1769 on an island in Italy that was under French rule. (17) Napoleon studied in a military school when he was young. During the French Revolution that started in 1789, (18)he led the French people as they kicked the British

86、 army out of France. He was only 24 years old at the time when this happened.(19) Not long after, Napoleon started to build a kingdom that included almost all of Europe. He was a very smart leader. His ways of fighting wars are still studied today. He became the leader of France and started wars against many countries. Later, he lost most of his army when he tried to take over Russia. After that, he was forced to leave France. He lived for the rest of his life on an island in the South Atlantic Ocean. (20) The great leader died in 1821.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1