1、Section Introduction,Reading and Vocabulary姓名:_测试时间:45分钟本卷总分:50分自评或老师评分:_基础训练.根据括号内的提示,写出单词的正确形式1The little boy likes drawing and wants to be an _(art) when he grows up.2_(tradition) Chinese medicine is now popular in many western countries.3The hunter found two rabbits lying in the snow; one was de
2、ad but the other one was still _(live)4I looked out through the window and _(observe) Mary walking along the street.5The little girl was _(imitate) her brother by trying to walk like him.6Many of them wore _(彩色的,色彩艳丽的)national costumes at the grand ceremony. 7. Im not content with beautiful dreams.
3、I want them turn into _(现实). 8. I wish he would go away. I cant _(忍受)the sight of him.9. When he was young, he always _(以为目标)to be a wellknown painter. 10. He and his friends have the same likes and _(不喜欢的事物,讨厌的事物). 答案:1artist2.Traditional3.alive4.observed5.imitating6.colo(u)rful7.realities8.stand9.
4、aimed10. dislikes .用框内所给词的正确形式填空1. You should make good use of the time of a day. Dont _ till tomorrow what can be done today. 2Its human nature for parents to _ their children. 3You are still young and you shouldnt _ life because life is filled with fun. 4. Although they met with many difficulties,
5、 they _ finishing the task on time.5. He said he _ smoking the year before for good and all. 6We_to look after him when he was ill.7When he was still a boy of ten,he_science.8My little brother_paying a visit to the Great Wall.9The director Zhang Yimou_the films he has directed.10The famous singer is
6、 said to come to our city so that many of his fans_his coming.答案:1. put off2.be fond of3.get tired of4.succeeded in5. had given up6.took turns7.developed an interest in8.is crazy about9.is known for10.are looking forward to语篇提能阅读理解AParents often believe that they have a good relationship with their
7、teenagers. But last summer,Joanna and Henry noticed a change in their older son:suddenly he seemed to be talking more to his friends than to his parents.“The door to his room is always shut. I dont know what hes doing inside,” Joanna noted.Tina and Mark noticed similar changes in their 14yearold dau
8、ghter.“She used to cuddle up(蜷伏) with me on the sofa and talk,” said Mark.“Now we joke that she does this only when she wants something. Sometimes she wants to be treated like a little girl and sometimes like a young lady.”Before age 11, children like to tell their parents whats on their minds. “In
9、fact, parents are first on the list,” said Michael Riera, author of Uncommon Sense for Parents with Teenagers. “This completely changes during the teen years,” Riera explained.“They talk to their friends first, then maybe their teachers, and their parents last.”Parents who know whats going on in the
10、ir teenagers lives are in the best position to help them. To break down the wall of silence, parents should create chances to understand what their children want to say, and try to find ways to talk and write to them. And they must give their children a mental rest, for children also need freedom, t
11、hough young. Another thing parents should remember is that to be a friend, not a manager, with their children is a better way to know them.1“The door to his room is always shut” suggests that the son _.A. is always busy with his studiesB. doesnt want to be disturbedC. begins to dislike his parentsD.
12、 keeps himself away from his parents2Before age 11, children like to _.Abe treated like adultsBwrite to their parentsCwatch TV sitting on the sofaDtell their parents what they are thinking about3Which of the following best explains “the wall of silence” in the last paragraph?ATeenagers talk a lot wi
13、th their friends.BTeenagers talk little about their own lives.CTeenagers do not talk much with their parents.DTeenagers do not want to understand their parents.4What can be learned from the passage?AParents are unhappy with their growing children.BParents should try to understand their teenagers.CPa
14、rents should be patient with their silent teenagers.DParents have suitable ways to talk with their teenagers.答案:1解析:细节理解题。由第1段I dont know what hes doing inside可知。答案:D2解析:细节理解题。由第3段Before age 11,children like to tell their parents.可知。答案:D3解析:词义猜测题。由第4段To break down the wall of silence,parents should.
15、 可判断。答案:C4解析:推理判断题。由第4段And they must give their children a mental rest,for children also need freedom.可知。答案:BBIn 1826,a Frenchman named Niepce needed pictures for his business,but he was not a good artist.So he invented a very simple camera.He put it in a window of his house and took a picture of hi
16、s yard.That was the first photograph.The next important date in the history of photography was 1837.That year,Daguerre,another Frenchman,took a picture of his studio.He used a new kind of camera and a different process.In his pictures,you could see everything very clearly,even the smallest details.T
17、his kind of photograph was called a daguerreotype.Soon,other people began to use Daguerres process.Travelers brought back daguerreotypes from all around the world.People photographed famous buildings,cities and mountains.In about 1840,the process was improved.Then photographers could take pictures o
18、f people and moving things.The process was not simple.The photographers had to carry lots of films and processing equipment.But this did not stop the photographers,especially in the United States.After 1840s daguerreotype artists were popular in most cities.Mathew Brady was a wellknown American phot
19、ographer.He took many pictures of famous people.The pictures were unusual because they were very lifelike and full of personality.Brady was also the first person to take pictures of a war.His 1862 Civil War pictures showed dead soldiers and ruined cities.They made the war seem more real and more ter
20、rible.In the 1880s,new inventions began to change photography.Photographers could buy films readymade in rolls.So they did not have to make the film themselves.Also,they did not have to process the film immediately.They could bring it back to their studios and develop it later,meaning that they did
21、not have to carry lots of equipment.And finally,the invention of the small handheld camera made photography less expensive.With the small camera,anyone could be a photographer.People began to use cameras just for fun.They took pictures of their families,friends and favorite places.They called these
22、pictures“snapshot”Photographs became very popular in newspapers in the 1890s.Soon magazines and books also used documentary photographs.These pictures showed true events and people.They were much more real than drawing.Photography also turned into a form of art by the end of the 19th century.Some ph
23、otographs were not just copies of the real world.They showed ideas and feelings,like other art forms.5The passage is mainly about_.Athe invention of camerasBa kind of new artphotographyCthe development of photographyDthe important dates in the history of photography6The invention of small cameras ma
24、de it possible for_.Aanyone to be a photographerBpeople to use daguerreotypesCthe rich to afford to take picturesDpeople to buy films readymade in rolls7Photography can also be an art form because photographers can_.Atake anything they likeBkeep a record of real lifeCtake photos of the famousDshow i
25、deas and feelings in pictures答案:5解析:主旨大意题。本文自1826年第一台相机讲起,一直讲到19世纪末的相机,全文讲述了相机的发展历程。因此可以说本文讲述了相机的发展历史。答案:C6解析:事实细节题。倒数第三段第一句为本题答案。B有一定干扰性,我们不要忘了这样一个事实,并非所有的照片都叫daguerreotype,只有1837年Daguerre拍出的照片才叫这个名字。答案:A7解析:细节理解题。从最后一段“Some photographs were not just copies of the real world.They showed ideas and feelings,like other art forms.”得此答案。答案:D
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有