ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:45 ,大小:5.50MB ,
资源ID:359983      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-359983-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(高一英语课时讲练通课件:UNIT8 ADVENTURE PERIOD 3(北师大版必修3).ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

高一英语课时讲练通课件:UNIT8 ADVENTURE PERIOD 3(北师大版必修3).ppt

1、.根据汉语意思补全下列单词1.Today we tend to go to the other extreme(极端).2.Look,is there any similarity(相似)among them?3.The house exactly(完全)corresponds with my needs.4.She was willing to risk(冒险)death to save her motherland.5.The good news filled us with excitement(激动).6.Our school provides you with various(各种各

2、样的)optional courses.单项填空1.He is always going to_.A.extreme B.extremes C.an extreme D.the extreme【解析】选B。go to extremes是固定短语,意思是“走极端”。句意为:他总是走极端。2.More and more people choose to shop in a supermarket as it offers a great_ of goods.A.variety B.mixture C.extension D.combination【解析】选A。a great variety of是

3、固定短语,意思是“大量的,多种多样的”。3.They risked_ caught in a storm.A.getting B.to get C.gets D.got【解析】选A。risk后面跟动词的时候必须使用动词的现在分词形式。The members of the club wouldnt run a _ in entrusting(委托)the organisation to an unreliable person.A.danger B.risk C.hazard D.chance【解析】选B。句意为:俱乐部成员不愿冒险把这个组织委托给一个不可靠的人管理。run a risk(in)

4、冒险。4.Lei Feng is always ready to help others when they are in trouble and he never_ their request.A.turns up B.turns overC.turns in D.turns down【解析】选D。本题考查短语动词的区别。turn up的意思是“将音量调高”、“出现,露面”;turn over意思是“打翻,移交;翻身”;而turn in表示“上交”;turn down表示“将音量等调低或拒绝”的意思。结合上下文的意思应该选D。5.In this school,most students pr

5、efer taking pains in their studies to_ with a better education.2010大同高一检测A.equip B.be equippedC.equipping D.being equipped【解析】选B。句意:在这所学校,大多数学生更喜欢努力学习以便能用更多的知识装备自己。equip与most students是逻辑上的动宾关系,所以应用不定式的被动语态,作目的状语。6.He had a lot of evidence to_ his arguments.A.back up B.back down C.back off D.back out

6、【解析】选A。句意为:他有许多证据证实自己的观点。back up“证实,支持”;back down“放弃要求”;back off“做出让步”;back out“不遵守(诺言、合同)”。7.Although Mary wears fashionable clothes,everything in her room is_.A.in order B.upside downC.wrong side out D.out of orders【解析】选B。句意为:玛丽虽然穿着时尚的衣服,但她房间的东西乱七八糟的。in order“次序井然”;upside down“乱七八糟”;wrong side out

7、“(衣服、帽子)里面朝外”;out of order=upside down。8.As a teacher,you must_ what you teach to your students.A.get in B.get overC.get across D.get through【解析】选C。句意为:作为教师,你必须让你的学生理解你所讲授的内容。get in“进入;收获”;get over“克服”;get across“为人理解”;get through“通过;完成”。9.Id like to arrive 20 minutes earlier _ I can have time for a

8、 cup of tea.2010金华高一检测A.in order to B.even ifC.as if D.so that【解析】选D。句意:为了有喝茶的时间,我宁愿提前20分钟到达。in order to为了,后跟动词原形;even if,即使;as if 好像;so that 在此处引导目的状语,根据句意,D正确。10.Yesterday our head teacher made such an_ speech that we all felt _.A.exciting;exciting B.excited;excitedC.exciting;excited D.excited;exc

9、iting【解析】选C。句意为:昨天,我们的校长做了一个令人激动的报告,我们都感到非常激动。exciting通常用来修饰“物”,表示“令人激动的”;excited通常表示“人(感到)激动的”。BEIJING-More than 80 percent of people in a survey blamed(责备)the flood disasters in recent months on a destroyed natural ecosystem.28 provinces and regions in China have been hit by floods since March,aff

10、ecting 200 million people,causing 1,454 deaths,leaving 669 others missing and leading to 210 billion yuan in economic damage,said a deputy director of the Office of SFDH(国家防洪抗旱救灾指挥部)on August 7,2010.An online poll showed that more than 97 percent of people were paying close attention to the flooding

11、,while 82.4 percent believed the disasters were the result of pure human mistake.“Peoples opinions make sense,”said Xu Xiangyang,an expert with Hohai University.“the overall amount of rainfall was actually smaller than the 1945 flood,but the water level was extremely high,”He said the overdeveloping

12、 of the Yangtze River had caused fewer lakes,thus limiting its water holding capacity(容量),so flooding could hardly be avoided.Besides,global warming was related to the flood.83.9 percent of people in the survey called for an environmental protection to stop soil loss.Moreover,54.2 percent of survey

13、people complained that China did not have a long-term plan for flood prevention,while 80 percent said Chinese officials should set up an early warning and emergency(应 急)management system.Zhan Chengyu,a professor with the China University of Political Science and Law,said it was necessary to further

14、flood forecast techniques to the increasingly complex situation.“The government should also spread rescue knowledge to people to cut the loss of flood.”Zhan said.1.The underlined word“poll”in Paragraph 3 probably means“_”.A.report B.survey C.table D.number【解析】选B。词义猜测题。由文章多次列举不同比例的人对洪涝灾害的看法,可看出文中所列百分

15、比是通过网络问卷的形式所作的民意调查。根据An online poll showed that.判断poll是“调查,民意测验”的意思。survey“调查,测验”意义与其最近。其他意义相差甚远。2.Which one is NOT mentioned in the passage?A.Floods resulted in great economic damage to China.B.The water holding capacity of the River decreased than before.C.Floods caused more than 1,400 people dead

16、,but over 600 others missing.D.The disaster of the floods brought great increase of goods prices.【解析】选D。细节理解题。文章第二段详细列举了数月之久的洪水给我国造成的人员伤亡及经济损失,故A、C项表述正确。根据第三段最后一句可知B项也正确。惟有D项“洪涝导致物价快速上涨”在短文中没有涉及。3.The flood disasters were caused by some reasons EXCEPT_.A.There has been the most rain this year in the

17、 past 100 years B.the result of human not protecting environmentC.global warmingD.China didnt have a more scientific emergency management system for flood prevention【解析】选A。细节理解题。B项内容在文章第三段;C、D项在文章第四段。A项内容与第三段第三句专家的话不符。故选A。4.What would be the best title for the passage?A.Chinese want more flood protection B.Floods brought great disasters to ChinaC.Chinese want a more scientific flood protectionD.A new type of flood protection method【解析】选C。主旨大意题。这篇材料是新闻报道。民意调查表明:中国人呼吁政府建立一个科学的洪涝预防应急机制。因此题目要具有醒目的特点,方能达到吸引读者眼球的目的,故题目以C为佳。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1