ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:22.50KB ,
资源ID:358890      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-358890-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋七年级英语上册 Unit 2 Colours and Clothes Lesson 8 Danny's Favourite Colour课后作业A (新版)冀教版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋七年级英语上册 Unit 2 Colours and Clothes Lesson 8 Danny's Favourite Colour课后作业A (新版)冀教版.doc

1、 Lesson 8 Dannys Favourite Colour一、单项选择1Look! _ rainbow is over there. It looks beautiful.AA BAnCTheD/2Many stars (星星) are _ the sky at night.Aon Bin Cto Dout3What is Miss Gaos favourite _?She is always in pink. Dont you know?Acolour Bbook Csong Dmovie4Do you want _ shopping with me this afternoon?S

2、ure!Agoes Bto go Cgoing Dgo5Every day I go to school _ breakfast.Awith Bbefore Cfor Dafter6How about _ the wall green?Apaint Bto paint Cpainting Dpaints7_ people(人) are there in your family?Three.AHow often BHow longCHow many DHow much8You can buy some crayons _ pictures.Adraw Bdrawing Cdraws Dto dr

3、aw9_ the blackboard. What can you _ on it?ALook; see BLook at; seeCSee; look DSee; look at10. What hazy (雾霾) weather! People need to do something._.AThank you BNo, I cantCThats right DYoure welcome二、按要求完成下列各题11Here is a skirt. (改为复数句)Here _ some _.12I like light green. (改为否定句)I _ _ light green.13I w

4、ant a sweater. (对画线部分提问) _ _ you _?14Red is my favourite colour. (改为一般疑问句)_red _ favourite colour?15Do you like purple? (作肯定回答) _, I _.三、根据句意及汉语提示完成句子16我想去买一些东西。I _ _ _ some things.17你们的新学校怎么样呢? _ _ your new school?18把糖和水倒在杯子里搅拌一下。 _ the water _ the sugar in a cup.19你有多少本书? _ _ _ do you have?20雨过之后太

5、阳出来了。The sun _ _ _ the rain.四、 根据对话内容,从方框中选出能填入横线处的最佳选项(两项是多余的)A: _21B:Good afternoon, Frank.A: _22, can I ask you some questions?B:Sure.A:Whats this in English?B: _23A:Spell it, please!B:RULER.A: _24B:Its white.A: _25B:You are welcome.AExcuse meBGood afternoon, Dale.CThank you.DWhat color is it?EIt

6、s a ruler.FYes, it is.GThats all right.五、根据短文内容及所给提示,补全文中单词或用所给单词的正确形式填空Hi, Im Danny. I have _26(crayon). Do you want _27(paint) with me? I like many colours, but green is my f_28. I can m_29 blue and yellow to make green. Look! I draw a r_30. It has seven colours. It looks beautiful.六、阅读理解(词数:约110;

7、建议用时:4分钟)My name is Linda. Im a girl. I live in Canada. I have two big eyes. My eyes are green. I have long, red hair. I am 1.6 meters tall. I have long arms and long legs. I like black.Black is my favourite colour.I have a friend in China. Her name is Lin Na. She has two big eyes, too. But her eyes

8、 are black. Lin Na is short. She is only 1.5 meters (米) tall. She has long hair, too. But her hair is black. She likes yellow. She has many yellow clothes. Yellow is her favourite colour.Lin Na and I look different, but we are good friends.31Lin Na lives in _.AChina BEngland CAmerica DCanada32Lin Na

9、 and I are good friends, but we look _.Anice Bdifferent Clike Dsame33Lin Na has black eyes, but Linda has _ eyes.Ablack Bblue Cgreen Dyellow34Lindas friend likes _.Ablue Byellow Cblack Dgreen35Lin Na is _, but Linda is tall.Ashort Bnice Clong Dtall答 案一、1.A2.B3.A4.B5.D6.C7.C8.D9.B10.C二、11.are; skirts

10、12.dont like13.What do; want14Is; your15.Yes; do三、16.want to buy17.What/How about18.Mix; and19How many bookses out after四、21.B22.A23.E24.D25.C五、26.crayons27.to paint28.favourite29mix30.rainbow六、31.A点拨:由第二段:I have a friend in China. Her name is Lin Na.可知Lin Na住在中国,故选A。32B点拨:根据最后一行:Lin Na and I look different, but we are good friends. 可知选B。33C点拨:根据第一段:My eyes are green. 知选C。34B点拨:Lindas friend 是Lin Na,根据第二段:She likes yellow.可知选B。35A点拨:根据第二段第二行:Lin Na is short.可知Lin Na长得矮,故选A。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1