ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:2.30MB ,
资源ID:357746      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-357746-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语大一轮复习 Unit 4 Wildlife protection练习 新人教版必修2.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语大一轮复习 Unit 4 Wildlife protection练习 新人教版必修2.doc

1、Unit 4Wildlife protection.阅读An absolute description of the threat hanging over the worlds mammals,reptiles, amphibians(哺乳、爬行、两栖动物) and other life forms has been published by the well-known scientific journal Nature.A special analysis carried out by the journal indicates that an astonishing 41% of al

2、l amphibians on the planet now face extinction while 26% of mammal species and 13% of birds are similarly threatened.Many species are already critically endangered and close to extinction,including the Sumatran elephant,the Amur leopard and the mountain gorilla.But also in danger of vanishing from t

3、he wild,it now appears,are animals that are currently rated as merely being endangered.In each case,the finger of blame points directly at human activities.The continuing spread of agriculture is destroying millions of hectares of wild habitats (栖息地) every year,leaving animals without homes,while th

4、e introduction of newly-come species,often helped by humans,is also damaging native populations.At the same time,pollution and overfishing are destroying ocean ecosystems.“Habitat destruction,pollution or overfishing either kills off wild creatures and plants or leaves them badly weakened,”said Dere

5、k Tittensor,an ocean ecologist at the World Conservation Monitoring Center in Cambridge.“The trouble is that in coming decades,the additional threat of worsening climate change will become more and more common and could then kill off these survivors.”The problem,according to Nature,is worsened becau

6、se of the huge gaps in scientists knowledge about the planets biodiversity.Evaluations of the total number of species of animals and plants alive vary from 2 million to 50 million.In addition,evaluations of current rates of species disappearances vary from 500 to 36,000 a year.“That is the real prob

7、lem we face,”added Tittensor.“The scale of uncertainty is huge.”In the end,however,the data indicates that the world is heading cruelly toward a mass extinctionwhich is defined as one involving a loss of 75% of species or more.This could arrive in less than a hundred years or could take a thousand,d

8、epending on extinction rates.1.Whats the main idea of the first two paragraphs?A.Figures about some wild animals are astonishing.B.Nature is the famous journal around the world.C.Many endangered species are close to extinction.D.Some rare species have appeared around the world.2.From Paragraph 4 we

9、know that another future threat is .A.destruction of habitats B.overfishing and pollutionC.the worsening climate changeD.killing off wild creatures and plants3.What is the real problem we are facing now according to Paragraph 5?A.The killing of wild creatures and cutting of trees.B.The global warmin

10、g caused by human beings.C.The destruction of ocean ecosystem by pollution. D.Evaluation of current rates of species disappearances.语篇解读:本文是一篇说明文。世界著名科学杂志自然做了一项特别分析,用一些惊人的数据说明了世界上一些动物正濒临灭绝。同时,它还指出,造成灭绝的直接原因是人类的破坏活动。答案及剖析:1.C段落大意题。根据第一段最后一句及第二段内容可知,这两段主要是说世界上的濒危物种正在接近灭绝。2.C细节理解题。根据第四段最后一句可知,气候的恶化是未来的

11、另一种威胁。3.D细节理解题。根据第五段中的“In addition,evaluations of current rates of species disappearances.the real problem we face”可知选D项。.七选五The Internet has opened up a whole new online world for us to meet,chat and go where weve never been before.But just as in face-to-face communication,there are some rules of b

12、ehavior that should be followed when online 1. Imagine how youd feel if you were in the other persons shoes.For anything youre about to send:ask yourself,“Would I say this to the persons face?” If the answer is no,rewrite and reread.2.If someone in the chat room is rude to you,your instinct (本能) is

13、to fire back in the same manner.3. You should either ignore the person,or use your chat software to block their messages.If it was caused by a disagreement with another member,try to fix the situation by politely discussing it.Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.4

14、.Offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate.When someone makes a mistake,whether its a stupid question or an unnecessarily long answer,be kind about it.If its a small mistake,you may not need to say anything.Even if you feel strongly about it,think

15、twice before saying anything.Having good manners yourself doesnt give you license to correct everyone else.5. At the same time,if you find you are wrong,be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended.It is not polite to ask others personal questions such as their age,sex a

16、nd marital status.Unless you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,dont ask such questions.A.But try not to do so.B.Everyone was new to the network once.C.If you do decide to tell someone about a mistake,point it out politely.D.Its natural that ther

17、e are some people who speak rudely or make mistakes online.E.The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.F.When you send short messages to a person online,you must say something beautiful to hear.G.Repeat the process till you feel sure that youd feel comfortabl

18、e saying the words to the persons face.答案:1-5FGABC.完形填空Whats your ambition in life?Many children dream of becoming 1 when they grow up,but very few start as early as Jose Adolfo Quisocala Condori,a Peruvian boy who 2 a childrens savings bank when he was only 7 years old.Jose had the 3 for a children

19、s savings bank six years ago.He noticed that many children at his age spent their money on sweets and toys instead of something 4.Although he was young,he understood that saving 5 was a good way that could help adults solve many of their problems,6 he decided to make it possible for kids as well.At

20、that time,he started thinking of ways that children could 7 money without the help of their parents,and recycling seemed like the best answer.But when Jose shared his thought with his teachers,he was told that a 7-year-old couldnt deal with such a project.8,he tried to prove them all wrong.“At the b

21、eginning,my teachers thought I was 9 and that a child could not do it successfully,”Jose said.“Luckily,I had the support of the schoolmaster.”Jose 10 the Bartselana Student Bank in his home.The 11 of this creative bank was very simple:Children could become clients (客户) of the bank by 12 at least 5 k

22、ilograms of recyclable waste and they were required to bring at least one other kilogram of waste to the bank every month.They would set savings goals,and could only take some of the money out when they 13 their savings goals.The 7-year-old reached a(n) 14 with local recycling companies that offered

23、 his clients a higher price of recyclable waste.And all the money they got would be deposited (存) straightly into the Bartselana Student Bank.Between 2012 and 2013,the bank 15 1 ton of recyclable material and made savings for around 200 children at Joses school.1.A.successfulB.braveC.humorousD.popul

24、ar2.A.lostB.startedC.imaginedD.discovered3.A.needB.ideaC.chanceD.memory4.A.challengingB.specialC.attractiveD.meaningful5.A.timeB.wasteC.moneyD.energy6.A.soB.whenC.butD.because7.A.changeB.spendC.borrowD.make8.A.InsteadB.MoreoverC.HoweverD.Therefore9.A.stupidB.crazyC.lazyD.careless10.A.advertisedB.des

25、ignedC.introducedD.founded11.A.aimB.ruleC.usageD.responsibility12.A.turning inB.looking forC.handing outD.taking away13.A.setB.reachedC.improvedD.understood14.A.agreementB.goalC.conclusionD.solution15.A.boughtB.producedC.collectedD.threw语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一个秘鲁男孩7岁时成立了一家学生银行,孩子们存入可回收的废品获得收益。答案及剖析:1

26、.A根据后文可知,主人公在七岁时就开了一家儿童银行,再根据but very few start as early as Jose.可推测,此处是指很多小孩的梦想是长大可以变得成功。2.B根据后文内容可知,主人公Jose在七岁时创办了一家儿童银行,所以此处填start,意为“开办”。3.B根据后文的At that time,he started thinking of ways that children could .可推测,此处意为:在六年前,Jose就有了这个儿童银行的想法。4.D根据instead of可推测,前后所说内容在性质上构成对比,所以此处填meaningful。somethin

27、g meaningful,表示“有意义的东西”。5.C根据本文主题儿童银行,以及最后一段的And all the money they got would be deposited (存) straightly into the Bartselana Student Bank.可知,此处表达:他明白,存钱是一个可以帮助成年人解决一些问题很好的方式。6.A根据语境可知,空格前后两句存在逻辑上的因果关系,所以此处填so,表示“所以”。7.D根据后文内容可知,孩子们存在银行的可回收废品最终会被回收,并获得收益,所以可推测,此处是指孩子没有父母的帮助也可以挣到钱。8.C根据语境可知,前后构成逻辑上的转

28、折关系,所以此处用副词However,表示“然而”。9.B根据后文的that a child could not do it successfully可推测,此处是指老师觉得他很疯狂。10.D根据语境可知,此处表达:Jose在他的家里成立了“银行”。11.B根据后文所描述的都是对这个儿童银行运行规则的解释,所以此处填rule。12.A根据后文的bring at least one other kilogram of waste to the bank every month可知,此处表达:每个儿童上交5公斤可回收的废品就可以成为学生银行的客户。13.B根据前文的They would set savings goals可推测,他们只有达到了目标才能取出一部分钱。14.A根据后文的offered his clients a higher price of recyclable waste可推测,Jose是与当地的废品回收公司达成了协议。15.C根据后文的made savings for around 200 children at Joses school可推测,此处表达:在2012年到2013年间,这个银行就收集了1吨可回收的材料。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1