ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:2.37MB ,
资源ID:357738      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-357738-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语大一轮复习 Unit 4 Body language练习 新人教版必修4.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语大一轮复习 Unit 4 Body language练习 新人教版必修4.doc

1、Unit 4Body language.阅读The mysterious science of reading gestures is explained using practical explanations and clear images.Gestures are products of both genetic(遗传的) and environmental influence.Understanding our gestures is not as difficult as some people would have you believe.All human beings use

2、 them and so actually have a “built-in” ability to recognize and read them.Fingers crossedGenerally this means “wishing for good luck or fortune”.Another explanation could be seen as “heres hoping”.The gesture probably has Christian origins where the gesture was believed to get away from evil.As suc

3、h,people believe that crossing the fingers when telling a lie somehow gets away from the evil of the lie.Some historians believe that crossing your fingers is a hidden or secret way of making the Christian sign of crossa way of defeating evils.As a gesture it has both good and bad meanings.Luck or l

4、ies.Waving the first fingerMothers and teachers are common users with this hand gesture.In general,it is used to warn a single person.It is a change of the “you” gesture.If translated into language it would say “Stop whatever you are doing and pay attention to me.I am your superior and I am warning

5、you!” Classified as a “silent” parent to child gesture,it is completely unacceptable in a professional environment where it will be interpreted (诠释) as both rude and domineering(盛气凌人的).Some psychologists believe that it has a meaning of the whip.1.What can we infer from the first paragraph?A.Reading

6、 gestures is a secret.B.Gestures are formed in daily life.C.Some people make reading gestures difficult on purpose.D.It is hard to explain gestures by images.2.What does a Christians crossing his fingers mean?A.Showing he isnt lucky. B.Wishing to succeed.C.Getting rid of the evil of the lie.D.Crossi

7、ng the street.3.What is the purpose of your mums waving her first finger?A.To wish for good luck.B.To stop you.C.To praise you. D.To help you.4.Why isnt waving the finger used in a formal occasion?A.Because it is rude. B.Because it is friendly.C.Because it is surprising. D.Because it is helpful.语篇解读

8、:本文是说明文,主要介绍了两种手势语。答案及剖析:1.C推理判断题。根据第一段尤其是第三句“Understanding our gestures is not as difficult as some people would have you believe.”可知,有人故意让我们相信,理解手势语很困难,其实并不是这样。2.C细节理解题。根据第二段第三、四两句可知,一个基督徒交叉手指,就是想在说谎时摆脱恶魔。3.B细节理解题。根据第三段中的If translated into language it would say “Stop whatever you are doing and pay

9、 attention to me.”可知,摇动食指,是阻止你继续做现在正在做的事情。4.A细节理解题。根据第三段中的“it is completely unacceptable in a professional environment where it will be interpreted (诠释) as both rude and domineering(盛气凌人的).”可知,正式场合下,挥舞食指非常粗鲁。.七选五How to calm down at workThe workplace can be a stressful place.Anxiety,conflict,bad mana

10、gement and overwork can lead to frustration and stress.1.Keep something you like to look at within sight.A photo of a loved one or a favorite personal souvenir is the best example.Keep such an item somewhere you can glance at it whenever you wish to do so.2.Take a moment to engage your body.If youre

11、 unable to leave your work area,stand and stretch for a moment.Muscle tension exercises can also help you calm down.3. For instance,start by squeezing all of your face muscles as tightly as you can for twenty seconds and slowly releasing them.Write down the reason why you are upset.4.Getting your th

12、oughts and feelings out on paper can help clarify the issue youre having.Writing down your thoughts can even help you determine the best way to address your frustration or anxiety and move forward.5.If you and another co-worker are constantly frustrated with one another,set up a time to speak with h

13、im or her.Say something like,“Hey,Sarah,lets sit down sometime soon and chat to make sure were on the same page about our upcoming project.”A.Turn to your workmates for help.B.Communicate with your workmates.C.A vase of flowers on your desk is another good example.D.Focus on one particular muscle or

14、 a muscle group at a time.E.Here are the steps you can take to help you calm down at work.F.Engage your body by rolling your head,shoulder,and ankles while sitting.G.The best way to figure out exactly whats bothering you is to write it down.答案:1-5ECDGB.完形填空My husband is a football fan.In the past,he

15、 would pay $40 for the HD edition (高清特辑) of the 1 whenever they were on.I often got angry and had words with him 2 I thought a program that only lasted two hours was not worth the money.My husband said the picture was much better on HD channels (频道).I didnt believe it at first and didn t give it a t

16、ry for a long time.But later I decided to 3 this myself.I looked through some of the HD channels and 4 that we had HDTBS and TLC.I started watching programs like House Hunters on those channels instead of the 5 ones.I must 6 that the HD channels were indeed much more pleasing to the eye.Everything w

17、as much 7 and the color was much truer.I 8 to go back to the other old channels once but I just could no longer stand them.I preferred the new ones!One day,my husband came into the room and said laughingly,“I see you have 9 given in and watched the better picture quality.” I didnt argue because I kn

18、ew he was right and I should have let myself see what he meant instead of just 10 him.That taught me a lesson:Sometimes you need to listen to others.It may help you keep up with the development of 11.On Feb.17,2009,all stations were transmitting (传送) high quality signals.All of the shows looked as g

19、reat as the one I had 12 above.It was really a(n) 13 memory for me,as well as for many others at that time,I believe.So I want to tell all of you not to 14 trying new things around you.Give them a(n) 15 and you will have a completely new experience and even a new life.1.A.games B.movies C.pictures D

20、.performances2.A.but B.before C.unless D.because3.A.check B.change C.explain D.describe4.A.made up B.found out C.dreamed of D.thought about5.A.new B.boring C.common D.strange6.A.admit B.reply C.prove D.promise7.A.quieter B.larger C.closer D.brighter8.A.tried B.agreed C.refused D.pretended9.A.simply

21、B.finally C.suddenly D.frequently10.A.fighting withB.laughing at C.keeping away fromD.looking down upon11.A.history B.education C.technology D.entertainment12.A.created B.studied C.avoided D.mentioned13.A.colorful B.peacefulC.unpleasantD.unforgettable14.A.risk B.fear C.consider D.practice15.A.choice

22、 B.excuse C.chance D.direction语篇解读:本文是一篇记叙文。多年前,作者的丈夫付费看高清频道,作者视其为浪费,后来自己也尝试之后发现其优点很多。答案及剖析:1.A根据My husband is a football fan.可知,作者的丈夫是个足球迷,所以应该会花钱购买足球比赛(games)的高清特辑来看。2.D根据语境及句意可知,作者生气并和丈夫争吵是因为(because)她认为只有两小时的节目不值得去花钱。前后是因果关系。3.A根据I looked through some of the HD channels.可知,作者决定自己核实(check)一下丈夫所说的

23、高清频道是否真的好。4.B根据.we had HDTBS and TLC.可知,作者浏览之后发现了(found out)这两个频道。5.C根据语境可知,作者开始在高清频道收看节目,而不是那些普通的(common)频道。6.A根据后文的.the HD channels were indeed much more pleasing to the eye.可知,作者通过对比后,发现自己必须得承认(admit)高清画面确实看起来更好。7.D根据the color was much truer.可知,这里在夸赞高清频道的优点:事物看起来更明亮(brighter),色彩也更真实。8.A根据后文的.but

24、I just could no longer stand them.可知,作者试图(tried)再去看以前的普通节目,却再也忍受不了了。9.B根据.watched the better picture quality.可知,作者的丈夫是说作者终于(finally)屈服了,选择看高清节目了。10.A根据上文的I often got angry and had words with him.可知,作者先前还因为此事与丈夫争吵(fighting with),现在觉得当初不应该。11.C作者从这件事中认识到,听取他人的建议也许能够帮助你紧跟科技(technology)的发展。12.D根据语境可知,自2009年2月17日之后所有的节目都能像作者之前提到(mentioned)的那个节目一样看高清版本了。13.D根据语境可知,所有节目都能高清转播的那天对作者和其他很多人来说是一段难忘的(unforgettable)回忆。14.B作者通过自己的事例告诉我们,不要害怕(fear)尝试新事物。15.C给新事物一次机会(chance),你就会得到一次全新的体验,甚至是全新的生活。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1