ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:36 ,大小:178KB ,
资源ID:356678      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356678-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((浙江专用)2022版高考英语一轮复习 课时作业八 必修2 Unit 3 Computers课件 新人教版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(浙江专用)2022版高考英语一轮复习 课时作业八 必修2 Unit 3 Computers课件 新人教版.ppt

1、八 必修2Unit 3Computers(限时35分钟).阅读理解A On Sept.19 the Westchase Elementary PTA(Parent-Teacher Association)will hold its Wizard Walk.The Wizard Walk is a locally organized,healthy alternative to traditional product sales that will raise money to support all PTA programs and events for the year.Remaining

2、money will be applied to an on-going capital campaign to build a new playground.The Wizard Walk will take place on Wednesday,Sept.28,from 8 a.m.to noon at the Westchase Recreation Center Field.Volunteers will be needed throughout the event.Look for more Wizard Walk information and volunteer sign-up

3、links in your students folder,or contact Laura Kohler at presidentwestchasepta.org.The PTA is also holding a year-long Spirit Stick fundraiser(资金筹集活动).Spirit Sticks are small and students can display them on a key ring on their backpacks,which represent a variety of interests and accomplishments.The

4、re will be many ways to earn a Spirit Stick(good grades,great behavior,exceptional attendance,etc.)and opportunities to purchase the limited edition sticks for just$1 every Friday in the courtyard.For more information,contact Nikki Pivnichny at fundraisingwestchasepta.org.In addition to new fundrais

5、ing programs,the PTA is partnering with our Guidance Counselor,Mrs Kiersten Rivenburg,on a new campaign called Kindness Counts.Look for new recognitions and rewards as we continue to promote kindness from our children,staff and parents throughout the year.For more information,contact Laura Smith at

6、kindnesscountswestchasepta.org.Now in its eighth year,the After-School Enrichment Program(ASE)is bringing back some favorite programs and offering some new ones.Students will have the opportunity to explore and develop a variety of new interests.Class schedules will be available soon.Registration st

7、arts on Sept.7.Fall session begins on Sept.21-22.For more information,contact Jennifer Newman at asewestchasepta.org.【文章大意】本文是一篇应用文。主要介绍了家长教师协会(PTA)举办的四项活动。1.What is the purpose of the Wizard Walk?A.To donate to an on-going training program.B.To exchange traditional products.C.To support the buildin

8、g of a new school building.D.To collect money for certain programs and events.【解析】选D。细节理解题。根据首段中的第二句可知,Wizard Walk这个活动的目的是筹集资金支持全年所有的PTA项目和活动。2.What can we learn about Spirit Sticks?A.They can be used as key rings.B.They are made by students themselves.C.The limited edition sticks can be bought.D.On

9、ly students with good grades can get them.【解析】选C。细节理解题。根据第三段的“.and opportunities to purchase the limited edition sticks for just$1 every Friday in the courtyard.”可知,每周五在校园里都有机会买到限量版的Spirit Stick。3.If students want to develop a new hobby,they can get in touch with _.A.Laura KohlerB.Nikki PivnichnyC.L

10、aura SmithD.Jennifer Newman【解析】选D。细节理解题。根据最后一段第二句“Students will have the opportunity to explore and develop a variety of new interests.”以及末句内容可知,想培养新的爱好可以联系詹妮弗纽曼。B When I was a very little child,I remember watching TV and seeing other children suffer in other parts of the world.I would say to myself

11、,“When I grow up,when I can become rich,Ill save kids all over the world.”At the age of 17,I began my career here in America,and by 18,I started my first charity organization.I went on to team up with other organizations in the following years,and met,helped,and even lost some of the most beautiful

12、souls,from six-year-old Jasmina Anema who passed away in 2010 from leukemia(白血病)her story inspired thousands to volunteer as donors,to 2012 when my grandmother lost her battle with cancer,which is the very reason and the driving force behind the Clara Lionel Foundation(CLF).Were all human.And we all

13、 just want a chance:a chance at life,a chance in education,a chance at a future,really.And at CLF,our mission is to impact as many lives as possible,but it starts with just one.People make it seem too hard to do charity work.The truth is,you dont have to be rich to help others.You dont need to be fa

14、mous.You dont even have to be college-educated.But it starts with your neighbor,the person right next to you,the person sitting next to you in class,the kid down the block in your neighborhood.You just do whatever you can to help in any way that you can.And today,I want to challenge each of you to m

15、ake a commitment to help one person,one organization,one situation that touches your heart.My grandmother always used to say,“If youve got a dollar,theres plenty to share.”【文章大意】本文是一篇记叙文。作者年少时立志长大要帮助那些遭受痛苦的孩子。长大后作者兑现诺言做了许多慈善工作,并号召人们:做力所能及的事来帮助周围的人。4.What did the author want to do at a young age?A.Wa

16、tch TV.B.Grow up quickly.C.Become wealthy.D.Help other children.【解析】选D。细节理解题。根据第一段第二句“I would say to myself,When I grow up,when I can become rich,Ill save kids all over the world.”可知,作者小时候想帮助其他孩子。5.Which of the following directly caused the author to create and develop the CLF?A.A six-year-old kids

17、request.B.Her grandmothers death of cancer.C.Many volunteers inspiration for it.D.Other organizations encouragement.【解析】选B。细节理解题。根据第二段中的“.to 2012 when my grandmother lost her battle with cancer,which is the very reason and the driving force behind the Clara Lionel Foundation(CLF).”可知,祖母因癌症逝世是作者创办和发展

18、CLF的直接动力。6.What does the underlined word“one”in Paragraph 2 refer to?A.A chance.B.A life.C.A task.D.An organization.【解析】选B。代词指代题。根据画线词所在句“And at CLF,our mission is to impact as many lives as possible,but it starts with just one.”可知,该组织的使命是影响尽可能多的生命,但是这需要从影响一个生命开始。由此可推断,one指代的是前面提到的many lives中的一个。C A

19、mericans are worried about new technology.They are concerned that machines,including robots,will take over work now done by humans.These findings come from a new report by the Pew Research Center of Washington DC.About 75 percent of Americans questioned by Pew said automation will increase income in

20、equality between the rich and the middle class and the poor.And 64 percent of people expect automation to be so common in America that people will face difficulty finding things to do with their lives.Some of the concerns about technology come from a distrust about whether machines will always make

21、the right decision.Many Americans believe humans have better judgment in dealing with complex matters.One example is selecting a person for a job.Three-quarters of Americans said they would not want to apply for a job that uses a computer program to choose the most qualified person.“Most Americans w

22、ant the government to limit automation.For example,87 percent support a requirement that all driverless vehicles have a human in the drivers seat who can take control when needed.And 85 percent want to limit machines to mostly doing jobs that are dangerous or unhealthy for humans.And only 25 percent

23、 expect more jobs to come from automation,”Pew said.Mark Zuckerberg,the co-founder of Facebook,spoke last May to graduating seniors from Harvard University in Massachusetts.His talk centered on the uncertain future facing young people.“Our generation will have to deal with tens of millions of jobs r

24、eplaced by automation like self-driving cars and trucks,”Zuckerberg told the graduates.Zuckerberg said young people had better launch(发起)projects that will bring both jobs and direct benefits to the people of the world.He said in his speech that 300,000 people worked to put a man on the moon,and mil

25、lions of people built the Hoover Dam as well as other great projects over the last 100 years.【文章大意】本文是一篇说明文,介绍了美国人担心随着科技发展机器人会代替人类工作,增加富人、中产阶级和穷人之间的收入差距,主张政府限制机器人的社会现象。7.What do Americans think of technology?A.Useful.B.Effective.C.Dangerous.D.Undependable.【解析】选D。推理判断题。纵观全文可知,美国人担心新技术带来的变化,认为自动化将增加富人

26、、中产阶级和穷人之间的收入差距,主张限制自动化。由此可以看出美国人认为科技是不可信赖的。8.What do the majority of Americans want the government to do?A.Use machines to do dangerous and harmful jobs.B.Increase job chances by introducing machines.C.Select a person for a job by computer.D.Get rid of all driverless vehicles.【解析】选A。细节理解题。根据第四段中的“A

27、nd 85 percent want to limit machines to mostly doing jobs that are dangerous or unhealthy for humans.”可知,多数美国人希望政府让机器人从事一些危险或对人类不健康的工作。9.What did Zuckerberg encourage the students to do?A.Refuse self-driving vehicles.B.Create new job chances.C.Consider large projects.D.Fight against robots.【解析】选B。推理

28、判断题。根据最后两段中的“His talk centered on the uncertain future facing young people.Our generation will have to deal with tens of millions of jobs replaced by automation like self-driving cars and trucks.”和“Zuckerberg said young people had better launch projects that will bring both jobs and direct benefits

29、to the people of the world.”可知,Zuckerberg认为年轻人必须面对许多工作自动化的现实,寻找能给世界人民带来工作和直接利益的项目。10.Which of the following can be the best title for the text?A.New Technology Creates More JobsB.New Technology Makes New UnfairnessC.Americans Worry Robots Will Take JobsD.Robots Make Work Easy to Do for Workers【解析】选C

30、。标题归纳题。根据第一段的“Americans are worried about new technology.They are concerned that machines,including robots,will take over work now done by humans.”和下面每段中心句可知,美国人担心随着科技发展机器人会代替人类工作,增加富人、中产阶级和穷人之间的收入差距。.阅读填句For college graduates,it is of vital importance to write application letters well.1It should st

31、ate clearly the job you want,and should tell what you have done.It should be simple,human,personal and brief without leaving out any necessary facts.In writing a letter of application,keep in mind that the things a possible employer is most likely to want to know about are your qualifications,your a

32、chievements and your aims.2If the first few sentences fail to win the readers attention,the rest of the letter may not be continued at all.Try to key your opening remarks to the needs or interests of the employer not to your own needs or desires.For example,instead of beginning with“I saw your adver

33、tisement in todays newspaper”,you might say“I have made a careful study of your advertising during the past six months”or“I have made a survey in my neighborhood to find out how many housewives use your product and why they like it.”3Be clear about the kind of job for which you are now applying.Coll

34、ege graduates looking for their first positions often ask what they can provide in a letter and what if employers want experience,which,naturally,no beginner has.4 It is important to write a good strong closing for your letter.Make a specific request for an interview or give the possible employer so

35、mething definite to do or expect.5That makes it easier for a possible employer to get in touch with you.A.Try to avoid writing in general.B.Dont be afraid of being a new hand.C.The opening paragraph is perhaps the most important.D.The purpose of a letter of application is to help you to“sell”yoursel

36、f.E.The answer is that everything you have ever done is experience.F.Here are a few suggestions for you to prepare yourself better for your interview.G.An excellent idea is to enclose a stamped,self-addressed envelope with your letter.【文章大意】这是一篇说明文。对于大学生来说,写好申请信是很重要的一件事,文章介绍了写好申请信的方法。1.【解析】选D。根据上文“i

37、t is of vital importance to write application letters well”可知,写好申请信是很重要的。所以衔接下文,这是为了可以更好地销售自己,故选D。2.【解析】选C。根据后文“If the first few sentences fail to win the readers attention,the rest of the letter may not be continued at all.”可知,如果前几句不能吸引读者的注意力,申请信就没有必要进行下去了,由此可知开头的段落是最重要的。故选C。3.【解析】选A。根据后文“Be clear

38、about the kind of job for which you are now applying.”可知,要清楚地知道你要申请的工作,尽量避免写得笼统。故答案为A。4.【解析】选E。前句“College graduates looking for their first positions often ask what they can provide in a letter and what if employers want experience,which,naturally,no beginner has.”说大学生在找工作时都需要经验,这点大学生自然没有,但其实你所做的每件事情都是经验。故答案为E。5.【解析】选G。根据下文“That makes it easier for a possible employer to get in touch with you.”可知,前面提到一种做法,即附带一个贴着邮票,写上地址的信封。故答案为G。本课结束

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1