ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:40 ,大小:324.50KB ,
资源ID:356663      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356663-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((浙江专用)2022版高考英语一轮复习 课时作业三十三 选修7 Unit 3 Under the sea课件 新人教版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(浙江专用)2022版高考英语一轮复习 课时作业三十三 选修7 Unit 3 Under the sea课件 新人教版.ppt

1、三十三 选修7 Unit 3Under the sea(限时35分钟).阅读理解ANasr Majid started hunting this fall at Blackwater National Wildlife Refuge(保护区)on the Eastern Shore of Maryland in the USA.Hes one of the relatively few new hunters who officials hope will help stop a nearly four-decade decline nationally in what has become

2、a hobby for fewer than 5 percent of Americans.Natural resources and wildlife officials in Maryland are encouraging hunting of deer,turkeys and some other wild animals,which is believed to be good for the environment.Without hunting,they say,sika deer will overpopulate the wildlife refuge and theyll

3、overeat the bushes and other plants that provide important habitat for birds.On the western shore of the Chesapeake Bay,hunting is also important to prevent the spread of diseases such as Lyme.In many families,the hunting tradition has been handed down for generations.But as longtime sportsmen age a

4、nd children lose interest,the number of hunters in the United States fell by 2 million,from 2011 to 2018,to about 11 million.“Everything is changing.Kids are growing up in front of video games and computers instead of going hunting.”said Chris Markin,a hunting specialist for the state natural resour

5、ces department.“Adults usually focus on working and providing for their families.Those pressures are preventing many other potential hunters from going out,and from raising the next generation of hunters.”To avoid such a decline,a new approach is needed.Government agencies and nonprofit groups are n

6、ow launching mentoring(指导)programs to train more hunters,which not only helps preserve an industry and a culture but also means more protection for wildlife and their habitats through deer population control and investment.Luckily,there are those still eager to learn,like Majid.He was just looking f

7、or an outdoor hobby he could share with his children when he came across the mentorship program.Now,he feels capable of hunting on his own,but also has someone he can text with questions that pop up.His new pastime has already paid off for him on his second hunt with his mentor,in the last minutes o

8、f daylight,he bagged his first deer.【文章大意】本文是一篇说明文,介绍了Nasr Majid在美国马里兰州东海岸的黑水国家野生动物保护区狩猎。他是为数不多的几个新猎人之一,官员们希望他们能帮助阻止近四十年来全国范围内的狩猎活动下降。1.What can be inferred from Chris Markins words?A.The hunting tradition is facing challenges.B.No one is interested in hunting any more.C.Parents fail to spend enough

9、 time with kids.D.Hunting adds to many adults life pressures.【解析】选A。推理判断题。根据第四段中的“Everything is changing.Kids are growing up in front of video games and computers instead of going hunting”及“Adults usually focus on working and providing for their families.Those pressures are preventing many other pot

10、ential hunters from going out,and from raising the next generation of hunters.”可知,孩子们玩电脑游戏长大而不是去狩猎,成人忙于工作和养家糊口,这些压力阻碍了潜在的猎人外出,也阻碍了下一代猎人的成长,由此可知,Chris Markin的话表明狩猎传统正在面临挑战,故A项正确。2.In this passage,Nasr Majid is considered as a symbol of _.A.hopeB.braveryC.enthusiasmD.devotion【解析】选A。细节理解题。根据第一段内容可知,今年秋

11、天,Nasr Majid 开始在美国马里兰州东海岸的黑水国家野生动物保护区狩猎。他是为数不多的几个新猎人之一,官员们希望他们能帮助阻止近四十年来全国范围内的狩猎活动下降。由此可知,Nasr Majid 被认为是希望的象征,故A项正确。3.What do the underlined words“new pastime”refer to?A.Raising questions.B.Learning to hunt.C.Looking for hunters.D.Sharing a new hobby.【解析】选B。词义猜测题。根据画线词前的“Luckily,there are those sti

12、ll eager to learn,like Majid.He was just looking for an outdoor hobby he could share with his children.”可知,幸运的是,也有一些人渴望学习狩猎,比如Majid,他把狩猎当成一种可以与孩子们分享的户外爱好。由文章最后一句可知,他的这个新消遣已经有了回报在第二次狩猎的最后几分钟,他捕获了第一只鹿,由此可知,画线词指的是“学习狩猎”,故B项正确。4.What is the best title for the text?A.Teach Hunters New SkillsB.Preserve a

13、Great TraditionC.Reduce the Pressure of LifeD.Make Hunting More Popular【解析】选D。主旨大意题。通读全文,特别是根据第一段内容可知,本文主要介绍了 Nasr Majid在美国马里兰州东海岸的黑水国家野生动物保护区狩猎。他是为数不多的几个新猎人之一,官员们希望他们能帮助阻止近四十年来全国范围内的狩猎活动下降,由此可知,D项(让狩猎更加流行)最适合做文章标题。【知识拓展】难句解读Hes one of the relatively few new hunters who officials hope will help stop

14、 a nearly four-decade decline nationally in what has become a hobby for fewer than 5 percent of Americans.分析:who引导定语从句,修饰先行词 hunters;what 引导宾语从句。翻译:他是为数不多的几个新猎人之一。官员们希望,(像他这样的)新猎手能帮忙阻止近四十年来全国范围内狩猎活动的下降,(打猎)已经成为不到百分之五的美国人的业余爱好。BWhen most people think of the word,“brand”,they think of the Nike Swoosh,

15、Ford“blue oval,”McDonalds Golden Arches,or the“State Farm is There”jingle.They know what they will get with a well-branded product or service as promised.Think of Volvo,for instance,and your first thoughts are probably something like“well built,comfortable,Swedish”and,most of all,“safety”.So a brand

16、 is a lot more than a logo,icon,or slogan.Catchy as it may sound,it isnt the“brand”in the true senseand it certainly isnt what makes the brand valuable.A companys brand is a promise.Its a description of the companys character.To some extent,its a mission;its how the company creates and delivers valu

17、e.Also,its the feeling the company conveys to its stakeholders.Successful brands meet various challenges and consistently deliver on their promises,which is how they create brand value.To illustrate it,here are some brand promises from three highly successful,world-wide brands:The NFL:“To be the pre

18、mier sports and entertainment brand that brings people together,connecting them socially and emotionally like no other.”Coca-Cola:“To inspire moments of optimism and uplift.”Virgin Atlantic:“To be genuine,fun,contemporary,and different in everything we do at a reasonable price.”Interesting.In none o

19、f the above cases does the brand promise describe what these companies do or provide.The NFLs brand promise says nothing about football.Coca-Cola doesnt talk about providing the best soft drinks in the world.And Virgin Atlantics promise goes a lot farther than seating passengers in its aircraft.Of c

20、ourse,a promise is nowhere near enough.The promise along with look,personality,time,money,and hard work combined can eventually help to build and maintain great brands and acquire a special patina(光泽)of what I call“me”appeal,showing my personal appetite.Apple has that patina.All of this can lead to

21、sub-brands,like iPhone and iPad which acquire the glory of the parent brand.Sometimes a brand is memorable because of little things.TD Bank has a special place in their branches for you to deposit all those coins you collect in jars.It is called the Penny Arcade that turns depositing your coins into

22、 a fun game in which you can even win prizes.Years ago,Dime Savings Bank in New York had a small dime(十分硬币)carrier.It was given to kids and then theyd fill up its 50 slots(投币口)with a dime in each one and bring it to exchange for a$5 bill.【文章大意】本文是一篇议论文。当大多数人想到“品牌”这个词时,他们想到的是耐克的标志,福特的“蓝色椭圆”。文章告诉我们“小事

23、情可以意味着很多,让一个品牌令人难忘。”5.What can we know from the first 2 paragraphs?A.People tend to believe in top brands because they deliver what is promised.B.Well branded Swedish products are of good quality but more costly than others.C.Well branded products are faced with great challenges of quality currently

24、.D.A company shouldnt care about logos because they cant make the brand valuable.【解析】选A。推理判断题。根据第一段中They know what they will get with a well-branded product or service as promised.第二段中A companys brand is a promise.Its a description of the companys character.To some extent,its a mission;its how the c

25、ompany creates and delivers value.可知,从前两段我们可知“人们倾向于相信顶级品牌,因为它们可以兑现承诺。”故选A。6.In the authors opinion,a brand promise is _.A.the contract between a company and the people who interact with itB.the only way to build and maintain a great brands valueC.a description of what a company actually does for its

26、 consumersD.an important factor contributing to the success of a brand【解析】选D。推理判断题。根据第二段中Successful brands meet various challenges and consistently deliver on their promises,which is how they create brand value.可推知笔者认为,品牌承诺是一个品牌成功的重要因素。故选D。7.According to the passage,what is probably“Virgin Atlantic”

27、?A.A financial company.B.A high-tech software product.C.An airline company.D.An entertainment product.【解析】选C。推理判断题。根据第三段最后一句And Virgin Atlantics promise goes a lot farther than seating passengers in its aircraft.可推知“Virgin Atlantic”可能是“一家航空公司。”故选C。8.What can be inferred from the passage?A.Buying a c

28、ertain brand says nothing about the person who buys it.B.Little things can mean a lot and make a brand memorable.C.Sub-brands are relatively easy to build and generate huge profits.D.Dime Savings Banks dime carriers are difficult for kids to operate.【解析】选B。推理判断题。根据最后一段第一句Sometimes a brand is memorab

29、le because of little things.再根据这篇文章可以推断出“小事情可以意味着很多,让一个品牌令人难忘。”故选B。【知识拓展】难句解读Catchy as it may sound,it isnt the“brand”in the true senseand it certainly isnt what makes the brand valuable.分析:as“虽然;尽管”,表语提前构成部分倒装。what引导表语从句,在从句中作主语。翻译:尽管听起来很吸引人,但是这不是真正意义上的品牌,这也不是让品牌有价值的东西。.阅读填句Films and computer games

30、In just a few decades the gaming industry has become much bigger than the film business.What is called“interactive entertainment”makes more money than Hollywood cinema.Is there any way of making films more appealing to people who like to play computer games?Making a film out of a best-selling comput

31、er game can guarantee a large audience.1Nowadays films are made with similar ones.They have attractive action scenes relying on fantasy effects as well.Gaming markets consist of science-fiction games,and film-makers have also set films in science-fiction worlds.2Any attempt to borrow more than the s

32、etting from a game is certain to fail.Why do gamers feel disappointed by films based on their favorite games?One of the reasons is technical.Now everything can be computer-produced.3However,filming a scene from 20 different cameras would cost a fortune,so it simply isnt done in the film versionleavi

33、ng the gamers feeling that the film didnt look as real as the computer game.4In a film the director doesnt show you some things to keep you having the feeling of excitement or anxiety.For example,you wouldnt be interested in watching the film if you knew the identity of the murderer.But this is not

34、true for computer games.When you play a game,you have to do certain tasks to continue to the new level.5You are always in control as a player,while in the cinema you never control the action.You just sit and watch.There can be some interaction between films and computer games on different levels.For

35、 all the similarities between technologies and special effects,we shouldnt forget that a story and a game are fundamentally different.A.Cameras matter in another sense,too.B.The success of a game usually lies in the use of special effects.C.You cant influence what happens at all in the computer game

36、s.D.Computer games may show the action from a number of views easily.E.The game has a good chance of being as successful as the film on which it is based.F.You must be able to have access to all the information in order to decide what to do next.G.However,the difficulty for film producers appears to

37、 be knowing where and when to stop.【文章大意】本文属于议论文,介绍游戏产业可能会取代电影产业以及背后的原因,同时还对电影和游戏进行了对比。1.【解析】选B。根据后文Nowadays films are made with similar ones.They have attractive action scenes relying on fantasy effects as well.可知,如今制作电影也使用了类似的特效,最终呈现吸人眼球的动作场景,B选项,一部游戏的成功通常在于特效的使用,根据后文的similar ones可知,电影和游戏使用类似的特效来保

38、证动作场景的美观,切题,故选B。2.【解析】选G。根据后一句Any attempt to borrow more than the setting from a game is certain to fail.可知,任何企图借鉴游戏的背景之外的东西注定是要失败的。G选项,但是,电影制作人的困难在于知道借鉴游戏到什么程度,借鉴哪些方面,与后文,如果全盘借鉴注定失败,为顺承关系,切题,故选G。3.【解析】选D。根据后一句However,filming a scene from 20 different cameras would cost a fortune,so it simply isnt d

39、one in the film versionleaving the gamers feeling that the film didnt look as real as the computer game.可知,用20台摄像机拍摄一个场景会很花钱,通常在拍摄电影是无法做到的,因此会让游戏玩家感觉电影没有游戏场景逼真。D选项,游戏可以从不同的角度来展示一个场景,与后文的电影制作形成对比,切题,故选D。4.【解析】选A。根据后一句In a film the director doesnt show you some things to keep you having the feeling of

40、 excitement or anxiety.可知,在电影中,导演为了让你保持兴奋或者着急的感觉,不会让你看到一些东西,这就在于摄像机的使用,A选项,摄像机从另一个程度来说也很重要,切题,故选A。5.【解析】选F。根据后一句You are always in control as a player,while in the cinema you never control the action.可知,作为游戏玩家你一直处于控制的地位,而在电影院,你无法控制动作场景,F选项,你必须能充分利用所有的信息来决定下一步做什么,这就让自己处于控制的地位,切题,故选F。.语法填空(2021嘉兴模拟)阅读下

41、面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Life pressure can be big enough,so we need to be surrounded by warm phrases,or even some blind 1._(confident).Recently,a new trendseeking praise from strangershas gone popular on social media among Chinas young people;many chat groups 2._(form)to show kindness and su

42、pport to members.These“in-need-of-praise”chat groups are 3._reflection of Chinese culture where 4._(open)seeking and giving praise is uncommon,5._(lead)many people to hide their true emotions even from their families.For young people,gaining recognition from peers is 6._(important)than getting appro

43、val from older generations.They can feel a sense of belonging and gain encouragement,7._ is beneficial to their mental health.As long as peoples praise doesnt sound sincere,we are likely to welcome it.Being richly recognized for what we do or who we are just feels good.Most of us like 8._(praise),be

44、cause they can raise our spirits,warm our hearts and decrease fears and self-doubt.However,anyone giving or receiving praise in such groups should be 9._(caution).Such praises come at a cost.And the biggest risk is the constant emphasis on the“false self”,which makes 10._harder to see the“true self”

45、.【文章大意】本文讲述因为生活压力可能很大,所以我们需要被温暖的话语所包围,甚至是一些盲目的自信所包围。最近,一种新的趋势向陌生人寻求赞扬在中国年轻人的社交媒体上流行起来,但凡事都不能过。1.【解析】confidence。考查词性转换。作by的宾语,所以用名词confidence。2.【解析】have been formed。考查时态和语态。Recently和现在完成时态连用,句子主语和form之间是被动关系,所以用被动语态。3.【解析】a。考查冠词。泛指一种,所以用不定冠词,又因reflection 的发音以辅音音素开头,故填a。4.【解析】openly。考查词性转换。修饰seeking,应用副词。5.【解析】leading。考查非谓语动词。指代前面句子的结果,所以用现在分词作结果状语。6.【解析】more important。考查比较级。根据后面的than可知,此处应用比较级。7.【解析】which。考查非限制性定语从句。先行词为物,在非限制性定语从句中作主语,应用which引导。8.【解析】praises。考查名词复数。根据语境可知,because从句中的they指代praise,此处应用复数。9.【解析】cautious。考查词性转换。系动词be后应用形容词作表语。10.【解析】it。考查代词。不定式作宾语,后跟宾语补足语,所以用it作形式宾语。本课结束

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1