ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:27 ,大小:1.05MB ,
资源ID:356625      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356625-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((浙江专用)2021-2022年新教材高中英语 Unit 4 Journey Across a Vast Land Period 1 Reading and Thinking (Ⅰ) 语篇研读课课件 新人教版选择性必修2.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(浙江专用)2021-2022年新教材高中英语 Unit 4 Journey Across a Vast Land Period 1 Reading and Thinking (Ⅰ) 语篇研读课课件 新人教版选择性必修2.ppt

1、Unit 4Journey Across a Vast LandPeriod 1Reading and Thinking()语篇研读课自主素养储备.新词相知结合语境,根据首字母写出正确的单词1.An a_ is a company which provides regular services carrying people or goods in aeroplanes.2.An a_ is an old object such as a piece of china or furniture which is valuable because of its beauty or rarity.

2、3.Something that is p_ is nice,enjoyable,or attractive.4.If a word or expression is translated l_,its most simple or basic meaning is translated.irlinentiqueleasantiterally5.An a_ person or thing is very impressive and often frightening.6.If someone or something h_ a point or problem,they emphasize

3、it or make you think about it.7.If you a_ an event,you realize in advance that it may happen and you are prepared for it.8.T_ is the loud noise that you hear from the sky after a flash of lightning,especially during a storm.9.C_ are large pieces of material which you hang from the top of a window.10

4、.The d_ of an event or state is the time during which it happens or exists.wesomeighlightsnticipatehunderurtainsuration.短语熟记1._ than 而不是2._ to do sth.决定去做某事3.start _出发;动身4.arrive _到达5.take sbs breath _令人惊叹6.be _to 一定要7.in addition _除了之外ratherdecideoutatawayboundto8._ fact 事实上9.a _of 一束;一串10.all _all

5、 总而言之inbunchin课文浅触1.Have you ever taken the same trip by train?Whats your opinion about the train trip?_2.Read the text quickly and quietly to fill in the blanks.Para.1 _of their trip.Para.2 _ in Vancouver.Paras.36 _ of their train trip.3.Can you use some adjective words to describe Canada?It is _Ye

6、s,I have.I think it is very interesting and full of sight-seeing.The trip can makeyou relaxed and enrich your experiences./No,I havent.Brief introductionSight-seeingWhat they really saw and feltdeveloped,attractive,beautiful,fashionable,modern and empty.探究素养提能Step 1Pre-reading1.What is the national

7、flag of Canada?_2.What is the capital of Canada?_3.What is the national flower of Canada?_It is a red and white maple leaf flag.It is Ottawa.It is maple.4.What is the national animal of Canada?_5.What is the leader of Canada called?_It is beaver.Prime Minister.Step 2While-reading.Answer the followin

8、g questions.1.How many parts does the passage contain?_2.Where is the last destination of the trip?_Three parts.It is the capital of Ontario,Toronto.Draw the route of the travel in Canada.China1.(by air)_2.(by train and took a taxi)_3.(took a coach)_4.(by train)_5.(by train)_6.(by train)_Toronto Van

9、couverLake LouiseJasperEdmontonThe great Canadian PrairieThe city of Winnipeg.Choose the best answer.1.Why did the two girls not fly directly to the Atlantic coast?A.It was too long a trip for them.B.They wanted to travel across Canada.C.It was much cheaper to get there by train.D.There was no direc

10、t flight to the Atlantic coast.2.Which of the following cities is described as the centre of Canadas huge oil and gas drilling industry?A.Vancouver.B.Winnipeg.C.Edmonton.D.Toronto.3.What kind of passage it is?A.A storyB.A piece of newsC.An advertisementD.A travel journal.Answer the following questio

11、ns.1.Whats the highlight of their trip in addition to seeing spectacular mountain peaks and forests in Jasper?_2.Why did they begin to realize two days later that Canada is quite empty?_Being able to see many different creatures.There are only thirty million people living on such a huge land and mos

12、t of themlive within the areas of the USA border.3.Which sentence in the passage is closest in meaning to the following one?They were amazed at the beauty of the blue water in Lake Louise._When the train arrived at the station,they took a taxi to Lake Louise,where theblue water literally took their

13、breath away with its exceptional beauty.Sentence Explanation.1.Rather than travel by commercial airline all the way,they decided to fly to Vancouver and then take the train.分析:本句中rather than 是固定短语,rather than.而不是。decide to do sth.表示决定做某事。decide not to do sth.决定不做某事。句意:_。2.Before starting out,they sp

14、ent a couple of days in Vancouver,seeing the sights.分析:本句中before为介词,后面跟动名词短语,一起构成时间状语。start out短语表示出发。a couple of表示一对;一双;几个。seeing the sights作伴随状语。句意:_。她们不是一路坐飞机,而是决定飞到温哥华,然后乘火车出发前,他们在温哥华待了几天,看了看风景【补偿训练】Seen from the train window,the mountains and forests of Canada looked massive.分析:本句中seen为过去分词形式作状

15、语,它与主语the mountains and forests of Canada构成逻辑上的被动关系。looked massive为系表结构。句意:_。从火车窗口望去,加拿大的群山和森林看起来很壮观Step 3 Post-readingTry to fill in the blanks.(每空一词)Li Daiyu and Liu Qian 1._ to Vancouver and spent a couple of days there,seeing the sights.Then they took the 2._ to Lake Louise.When the train 3._at

16、the station,they took a 4._ and visited the Lake.They spent the night,and then took a 5._ to Jasper.After looking at the beautiful 6._ in Jasper,They caught the train to Toronto.The train passed Edmonton,the 7._ capital of Alberta.Passing the great Canadian Prairie,they went through two wheat-growin

17、g provinces,8._ they saw a bunch of farms that covered a very large area.Afterflewtrainarrivedtaxicoachsceneryprovincialwhereanother day on the train,9._ they were back in Winnipeg.It was not until 9:30 a.m.10._ they finally reached Toronto.eventuallythat【主题情境思考】1.Work in groups and put forward some

18、 advice on how to deal with the problems when you are travelling.(1)_(2)_(3)_(4)_(5)_2.Which place is the most attractive in your hometown?_Be well prepared before your travel.Be ready to turn to the police for help.Be patient to wait for help.Be united with your partners to solve the problems.Be fr

19、iendly to anyone you will meet.The answers vary.课时素养达标Everglades National Park(大沼泽地国家公园)is located in the state of Florida.It is the largest wilderness in the entire country and makes up 25%of the wetlands in the state.The park is home to several rare and endangered species.It is also the third larg

20、est national park in the US,after Death Valley and Yellowstone.Each year,about 1 million tourists visit the park.On a global level,it has been announced as a World Heritage Site.Unlike most other national parks,Everglades National Park was created to protect an ecosystem(生态系统)from damage.In 1947,Pre

21、sident Harry Truman spoke at the official opening of Everglades National Park,saying the goal of creating the park was to protect forever a wild area that could never be replaced.10,000 different islands make up Everglades National Park.Each of these islands is lived by natural wildlife.The Everglad

22、es is home to about 15 species that are endangered.In addition,more than 350 bird species and 300 species of fresh and saltwater fish live within the park.The Everglades is also home to 40 species of mammals and 50 reptile species.There are many ways to explore the Everglades.Visitors can see alliga

23、tors(短吻鳄)while hiking the Anhinga Trail.The Everglades is one of the only places on Earth where freshwater alligators and saltwater crocodiles live in the same area.Visitors using airboats are likely to see large groups of birds.Some visitors might enjoy riding bicycles through Shark Valley.Others m

24、ay want to move slowly through waters where they can see insects and wildlife closely.According to experts,changes to the Everglades are becoming a danger to several different kinds of wildlife.They say it is a result of actions the US government began more than 50 years ago,and settlers began even

25、earlier.【语篇概述】本文是一篇说明文,主要介绍了作为世界文化遗产地之一,位于美国佛罗里达州的大沼泽地国家公园。.What is the main idea of the text?_It mainly describes the Everglades National Park.Choose the best answer.1.What does Paragraph 1 mainly talk about?A.Florida is famous for its wetlands.B.The US has three important national parks.C.Everglad

26、es National Park is of great value.D.Everglades National Park is popular with visitors.【解析】选C。段落大意题。在第一段中,作者从多个角度来突出大沼泽地国家公园的重要性,即强调它的价值所在。2.How does the author describe the richness of wildlife in the park?A.By listing figures.B.By personally experiencing.C.By making a comparison.D.By carrying on a

27、 study.【解析】选A。细节理解题。根据第三段中提到的“more than 350 bird species”“300 species of fresh and saltwater fish”“40 species of mammals”和“50 reptile species”可知,作者是通过列举数据来描述大沼泽地国家公园野生动物的丰富性的。3.What do we know about Everglades National Park?A.It is a big island.B.Visitors are not allowed to stay here.C.It was proposed by Present Harry Truman.D.It is among the few places where alligators and crocodiles live together.【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段第三句话可知,大沼泽地国家公园是为数不多的短吻鳄和鳄鱼居住在一起的一个地方。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1