ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:33 ,大小:5.36MB ,
资源ID:356243      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356243-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 9 Have you ever been to a museum Period 2 Section A(3a-3c)课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 9 Have you ever been to a museum Period 2 Section A(3a-3c)课件(新版)人教新目标版.ppt

1、Period 2 Section A(3a-3c)Unit 9 Have you ever been to a museum?12345progressedsocialToiletsperfectlybetter小试牛刀基础练答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评Do you know what computers will be able to do for us in the future?The most interesting museum Ive ever been to is the Hangzhou National Tea Museum.Lets go somewhere spe

2、cial.Tom isnt here,and he has gone to Shanghai.Watching the tea preparation is just as enjoyable as drinking the tea itself.678910小试牛刀基础练答 案 呈 现小试牛刀基础练答 案 呈 现111213tohowtoofa1415答 案 呈 现融会贯通提升练1617181920212223ACDBABDABC2425262728ABDCB2930313233CDACB3435一、用括号内所给词的适当形式填空1.My brother has already _(progr

3、ess)a lot inmath this term.2.Team sports help to develop a childs _(society)skills.progressedsocial3.Have you ever been to the International Museum of _(toilet)in India?4.I knew _(perfect)well what she meant.5.This special computer could play chess even _(good)than humans.Toiletsperfectlybetter二、根据汉

4、语意思翻译句子6.你知道未来电脑能为我们做什么吗?_Do you know what computers will be able to do for us in the future?7.我曾经去过的最有趣的博物馆是杭州国家茶叶博物馆。_The most interesting museum Ive ever been to is the Hangzhou National Tea Museum.8.让我们去某个特别的地方吧。_9.汤姆没在这里,他去上海了。_10.看沏茶的过程和饮茶本身一样令人愉快。_Lets go somewhere special.Tom isnt here,and h

5、e has gone to Shanghai.Watching the tea preparation is just as enjoyable as drinking the tea itself.三、根据句意用适当的词填空11.Music and lighting are used to encourage people _ buy more.12.The tea art performances show us _ to make a perfect cup of tea.13.Many countries are thinking about ways _ improve toilet

6、s.tohowto14.When I saw so many kinds _ sea animals there,I couldnt believe my eyes.15.The art museum is _ relaxing place for us on weekends.ofa四、阅读理解16.Antigua is in _.A.Central America B.Central AfricaC.North America D.North AfricaA请同学们看典中点第90页短文。17.The writer likes Antigua so much that he _.A.live

7、s there B.works thereC.visits it many times D.plans to live there【点拨】细节理解题。根据短文第二段第一句话“I have visited this city a lot of times because I like it so much.”可知,作者喜欢安提瓜,因此曾经多次参观这个古城。故选 C。C18.The writer bought _ at the Dona Maria Gordillo store.A.bread B.chocolates C.bananas D.candies【点拨】细节理解题。根据短文第三段中“I

8、 still remember the taste of the candies from the Dona Maria Gordillo store.”可知,作者在Dona Maria Gordillo 商店里买过糖果。故选D。D19.The underlined word“delighted”means“_”.A.relaxed B.cheerful C.free D.warm【点拨】词义猜测题。根据上文提到的“安提瓜把过去和现在融合在一起”可知,作者认为参观这个城市的人会感觉很愉悦,delighted 意为“愉悦的、高兴的”,与cheerful意思相近。故选B。B20.From the

9、passage we can infer that _.A.Antigua is a city with a long historyB.Antigua is the oldest city in Central AmericaC.Antigua mainly has modern buildingsD.many buildings were designed in the 1900s inAntigua【点拨】推理判断题。通读全文可知,作者曾经多次参观安提瓜是因为他非常喜欢这里的复古气息,由此可以推知,安提瓜是一座拥有悠久历史的古城。故选A。A五、完形填空I am crazy about t

10、raveling abroad.Last year,I took a trip to Toronto _ 21.21.A.lonely B.alone C.one D.yourself【点拨】结合下文内容可知,作者自己一个人去了多伦多,故选B。BThose nights,I stayed in a youth hostel.For me,hostels are places _ 22 I can meet and talk to different people.Its great fun for me.22.A.who B.which C.when D.where【点拨】该句是一个含有定语从

11、句的复合句,places 为先行词,在定语从句中作地点状语,故选关系词where。DDuring the stay in the hostel,I met two girls,one from Brazil and _ 23 from Slovakia.23.A.the other B.the others C.another D.other【点拨】由上文I met two girls 可知,作者遇见了两个女孩,两个中的另一个用the other,故选A。AWe three had very relaxing talks together.We _ 24 our personal travel

12、 experiences and the interesting people we met with one another.24.A.hated B.shared C.agreed D.planned【点拨】此处指我们互相分享了个人的旅行经历和遇到的有趣的人。BThe girl from Brazil was a lawyer who helped people _ 25 their family problems.25.A.discuss B.share C.solve D.find【点拨】来自巴西的女孩是一名律师,她帮助别人解决家庭问题,故选solve。CShe was taking

13、a trip to Canada all by _ 26.26.A.herself B.himself C.yourself D.ourselves AThe girl from Slovakia had great interest _ 27photography.27.A.about B.in C.to D.withBAs I was a photography fan _ 28,we ended up talking about how to take perfect photos by using a camera.28.A.also B.either C.neither D.as w

14、ellDThe best part is that they_ 29 became my close friends.Up till now,sometimes we still talk with each other online.29.A.all B.either C.both D.neither【点拨】上文提到作者遇到了两个女孩,此处指她们两个都成了我亲密的朋友。故选C。CLast month,I got some _ 30 from the Brazilian girl.30.A.clothes B.photos C.orders D.flowers【点拨】根据下文“In the p

15、hotos their big smiles.”可判断,此处指我收到了来自巴西女孩的一些照片,故选B。BTo my _ 31,she already had a baby daughter!31.A.surprised B.surprisingC.surprise D.surprisesC【点拨】to ones surprise 为固定短语,意为“令某人感到惊讶的是”。In the photos their big smiles made them look like _ 32 people in the world.I was so glad for her.32.A.beautiful B

16、.more beautifulC.most beautiful D.the most beautiful【点拨】句中的in the world 表示比较范围,要用最高级,故选D。DAnd its such a great thing to know that there are people _ 33 you from far away.33.A.remembering B.to rememberC.remembered D.remember【点拨】There be.doing sth.是固定句型,表示“有正在做某事”,故选A。A_ 34 you may just meet each other for a couple of hours,you have someone caring about you in the other side of the world.34.A.If B.Until C.Though D.BecauseCAnd I think thats the fantastic part of _ 35.35.A.running B.travelingC.inventing D.dreamingB【点拨】本文作者主要讲述了旅行经历,此处指作者认为那是旅行极好的部分,故选B。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1