ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:23 ,大小:3.27MB ,
资源ID:356232      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-356232-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 8 Have you read Treasure Island yet Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 8 Have you read Treasure Island yet Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt

1、Period 5 Section B(2a-2e)Unit 8 Have you read Treasure Island yet?12345lineabroadrockforevermodernone anotherbelongs tobring/brought backCountry musicever since678910小试牛刀基础练答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评111213yettohowathas1415答 案 呈 现融会贯通提升练1617181920212223CBDCADEBAC2425262728wasandtoOneIn2930一、从方框中选择适当的词填空1.We

2、should wait in _ to buy the tickets.2.My brother plans to go _ to study next year.3.Which kind of music do you like,pop music or _ music?lineabroad modern line forever rockabroadrock4.You should learn to do some housework by yourself.You cant depend on your parents _.5.She has very _ ideas about edu

3、cating her children.foreverabroad modern line forever rockmodern二、根据汉语提示完成句子6.Liz and I have known _ _(互相)for a few years.7.It isnt Kates notebook.It _ _(属于)Linda.one anotherbelongs to8.These old photos _ _(带回)many of my good memories.9._ _(乡村音乐)is popular with some young people.10.She has been a te

4、acher _ _(自从)she finished college.bring/brought backCountry musicever since三、根据句意用适当的词填空11.Have you heard of the news?Not _.yet12.Sara hasnt been to London,but it is her dream _ go there one day.to13.He began to realize _ much he missed his parents after leaving home.how14.The boy went home alone _

5、the end of the day.at15.He is smart and he _ already learned to speak English well.has四、阅读理解16.Which of the following about Jacob is NOT true?A.He is a 13-year-old American boy.B.He is an eighth-grader.C.He is a well-known singer on TV.D.He is a big star online.C请同学们看典中点第83页短文。_17.What does the unde

6、rlined part“a big hit”mean?A.Disappointed.B.Successful.C.Relaxing.D.Patient.【点拨】词义猜测题。根据语境以及前面的关键词popular 可判断,a big hit 含有“很受欢迎、获得巨大成功”的意思。故选B。B_18.Which social media made Jacob a big hit?A.Instagram.B.YouTube.C.Vine.D.Musical.ly.【点拨】细节理解题。根据第二段中“But what made him a big hit was another popular app c

7、alled Musical.ly.”可知,应选 D。D_19.Jacob has more than _million fans on Musical.ly.A.1 B.5 C.8 D.14【点拨】细节理解题。根据第三段中“He has more than 8 million fans on the app.”可知,他有八百万粉丝。故选 C。C20.What do fans think of Jacobs second single?A.They like the video very much.B.Daniel Skye performs better than Jacob.C.They d

8、ont like Daniel Skyes style.D.The lyric video is not good at all.【点拨】推理判断题。根据最后一段内容可知,Jacob 和他的同伴Daniel Skye 的音乐表演吸引了许多美国年轻人,故选A。A_五、任务型阅读根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。请同学们看典中点第84页短文。Reading is a good hobby for all kinds of reasons.First,reading is fun._ 21 You will never feel bored or

9、 tired.【点拨】根据上文“阅读是快乐的”及下文“你将不会感到无聊或者疲惫”可知,应选D。DNext,you can read a book anywhere in a car,on a plane,or even in the bathroom._ 22 It is so easy to get a book.【点拨】根据上文“你可以在任何地方读书”及下文“获得书是那么的容易”可知,应选E。EAnother good reason for reading is that it is useful.If you read as a hobby,you will get better and

10、 better at it._ 23 As your reading skills improve,you will probably find your schoolwork becomes much better.【点拨】根据下文“随着你阅读技能的提高,你将可能发现你的功课变得更好”可知,应选B。BSome people say that reading is not in fashion._ 24 You can read on the Internet.The more you read,the more knowledge you will get.【点拨】根据上文“一些人说阅读不时

11、尚了”及下文“你可以在网上阅读”可知,应选A。AGood readers may become writers,too._ 25Reading is a wonderful hobby.Why not start reading right now?【点拨】根据上文“Good readers may become writers”可知,应选C。C六、语篇填空阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。Lu Xun is one of the greatest writers of modern China.He _ 26 born in Shaoxing,Zhejiang

12、Province,in 1881.wasAt first,Lu Xun hoped to help the Chinese people become healthy _ 27 strong,so he decided to be a doctor.After a few years,he started _ 28 write short stories because he wanted to teach people about society.andto_ 29 of his most famous stories is The True Story of Ah Q.It describes the hard life of Ah Q and makes people think about society._ 30 the 1920s,people began to translate his works into English.OneIn

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1