ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:9 ,大小:127.04KB ,
资源ID:355948      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-355948-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((河北专用)2023八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 37 Let’s Learn Geography!作业课件 (新版)冀教版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(河北专用)2023八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 37 Let’s Learn Geography!作业课件 (新版)冀教版.ppt

1、Unit 7Know Our WorldLesson 37:Lets Learn Geography!一、根据句意及首字母提示写出单词1.The p of this city is getting bigger and bigger with more and more people living there.2.We spent a week on the Greek i of Kos(科斯岛).3.原创In J,viewing cherry blossom is a pastime(休闲活动)thats been enjoyed for centuries.4.The POcean is

2、the largest ocean in the world.5.Now the products from China are popular at home and a.答案1.population 句意:因为越来越多的人住在那里,这个城市的人口数量正变得越来越大。2.island 句意:我们在希腊科斯岛上待了一个星期。3.Japan 句意:在日本,观赏樱花是数百年来受(人们)喜爱的休闲活动。4.Pacific 句意:太平洋是世界上最大的海洋。5.abroad 句意:现在来自中国的产品在国内外都很受欢迎。根据语境及首字母提示可知,abroad符合句意。at home and abroad在

3、国内外是固定搭配。二、单项选择1.热点素材 The population of China more than 1.4 billion now.A.areB.isC.wereD.has2.Qinghai Lake is larger than salt lake in China with an area of 4,543 km2.A.anotherB.any otherC.the otherD.others答案1.B 句意:现在中国的人口是十四亿多。The population of China作主语,表示单数,故选B。2.B 句意:青海湖的面积为4 543平方千米,比中国的其他任何一个咸水

4、湖都大。another后接名词单数,指三者或三者以上的任意一个;any other用来指同一范围内除了某人或某事物以外的其他人或事物;the other指两者中的另一个;others是复数代词,表示其他人或事物。3.2020天津宁河区芦台第二中学期中I cant wait my grandparents.I havent seen them for years.A.meet B.to meet C.meeting D.met4.2021沈阳于洪区月考All my family have fallen asleep me.I am still working on my paper.A.exce

5、pt B.besides C.between D.below5.2021安徽中考Our computer is working again!Yes.Our IT teacher it.It took him about an hour.A.has fixed B.will fix C.is fixing D.was fixing答案3.B 句意:我迫不及待地要见我的爷爷奶奶。我很多年没有见他们了。cant wait to do sth.迫不及待做某事,为固定搭配。4.A 句意:除了我,我的家人都睡着了。我还在写论文。except意为除之外,指某人或某物不包括在内。5.A我们的电脑又能正常运行了

6、!是的。我们的信息技术老师(已经)把它修好了。这花费了他一个小时左右的时间。结合It took him about an hour可知,修电脑的动作发生在过去,且此处强调的是电脑已经修好这个结果,所以应该用现在完成时,故选A。一、连词成句1.they,one,succeed,will,day.2.would,what,you,like,to,places,visit?3.I,place,learnt about,very,the,much.4.cant,I,the,wait,gift,to,open.5.you,in,have,to,been,any other cities,China?答案

7、1.They will succeed one day2.What places would you like to visit3.I learnt about the place very much4.I cant wait to open the gift5.Have you been to any other cities in China二、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式2021浙江丽水中考改编 Ed,William and Dan are three young men who love music.Theyve left their comforta

8、ble homes without taking any 1.(money)or mobile phones.They plan to walk around the whole Britain,singing for dinner and sleeping anywhere like fields.Ed and Dan 2.(meet)William when they were at school.They all liked walking.3.they finished school,Ed went to study art in Paris and became 4.artist.D

9、an became a gardener and William a bookseller.They were still friends,5.they werent very happy with their lives.One day they said,Why dont we start walking?And so they did.They love simple activities 6.the busy,stressful world.People often ask 7.(we)why were doing this.But you know its a great life

10、and were learning so much on our journey,says William 8.(proud).Last year they started a website to tell people a lot of stories about their walks.This year theyd like to make videos and tell 9.(many)stories.Next year,they will 10.(make)a CD of their songs and start charity.The future looks good.答案1

11、.money 2.met 3.After/When 4.an 5.but 6.in 7.us8.proudly9.more 10.make 阅读理解 素养:文化意识 话题:旅行 难度:中 建议用时:7分钟2020安徽安庆月考A trip to Hainan with my friends last autumn was one of the most pleasant trips in my life.Green trees,colourful flowers,warm sunshine,golden beaches,cool wind,and delicious seafood made u

12、s comfortable.Hainan is a southern province in China,including many islands around.Its well-known for its Tianyahaijiao,and also for its golden beaches,blue sea and the tropical climate(热带气候).We first arrived in Haikou on October 1st,the capital of Hainan Province.If relaxation is in your trip plan,

13、then there are long beaches for you to walk along quietly and freely.On the day,we went diving,boating and fishing in the sea.The most fantastic scenery here is the golden beaches on fine summer evenings before sunset(日落).At night,we went shopping along the seaside markets,and sat beside the streets

14、,drinking beer,enjoying seafood,chatting and laughing.Then,four days later,we went to Sanya,another beautiful city in Hainan Province.Sanya has the fame(声誉)as Hawaii of China.A local friend showed us around the wonderful city as our guide.We enjoyed traditional dances and wonderful shows.We watched

15、the beautiful sunrise on the sea at Tianyahaijiao.We were on the way back home on October 6th.My trip to Hainan was unforgettable.1.How long did the writer stay at Hainan?A.For only two days.B.For about five days.C.For more than eight days.D.For ten days or so.2.According to the passage,the writer i

16、n Sanya.A.went diving and fishing in the seaB.had free walks on the long beachesC.enjoyed delicious seafood and beerD.watched traditional dances and wonderful shows3.Whats the best title for the passage?A.Sanya Hawaii of ChinaB.Warm Sunshine in HainanC.A Trip to HainanD.Happy Nights by the Sea答案 【解题

17、导语】本文介绍了作者去年秋天和朋友去海南的旅行,描述了在海南的所见所闻。1.B 简单计算题。根据第三段中的We first arrived in Haikou on October 1st和最后一段中的We were on the way back home on October 6th可知,作者在海南待了大约五天。2.D 细节理解题。根据第四段内容可知,D项观看传统的舞蹈和精彩的表演是作者在三亚进行的活动。3.C 标题判断题。根据第一段中的A trip to Hainan with my friends last autumn was one of the most pleasant trips in my life和文章最后一句可知,本文主要介绍了作者去年秋天和朋友去海南的旅行。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1