ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:11 ,大小:130.91KB ,
资源ID:355916      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-355916-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((河北专用)2023八年级英语下册 Unit 4 The Internet Connects Us Lesson 20 A Computer Helps作业课件 (新版)冀教版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(河北专用)2023八年级英语下册 Unit 4 The Internet Connects Us Lesson 20 A Computer Helps作业课件 (新版)冀教版.ppt

1、Lesson 20:A Computer Helps!一、根据句意及首字母提示写出单词1.I cant find the k to the room.So I have to stay outside and wait for my roommate.2.2020山东泰安中考改编 Because of COVID-19,I am asked to take my temperature before e school to see if I have a fever.3.Many foreigners are s for the best way to learn Chinese.答案1.ke

2、y 句意:我找不到房间的钥匙了。因此我不得不待在外面等我室友。the key to the room房间的钥匙。2.entering 此处before作介词,其后应用动词的-ing形式。3.searching 句意:许多外国人正寻找学习汉语的最好办法。4.The children are playing hide-and-seek.There is a boy h under the bed.5.As we all know,everything on the earth d on the sun in different ways.6.The colour red is the s of g

3、ood luck in China.答案4.hiding 句意:孩子们正在玩捉迷藏的游戏。有一个男孩正藏在床底下。此处用现在分词短语作后置定语,修饰a boy。5.depends 句意:众所周知,地球上一切事物都以不同的方式依靠着太阳。结合句意可知,此处描述的是一种客观事实,故用一般现在时;又因句子的主语为everything,故填depends。6.symbol 根据主语The colour red和空前的the可知,空处应用单数名词。symbol象征,符合语境。二、单项选择1.We must medicine from children.They may take it by mistak

4、e.A.hideB.cheatC.leadD.get2.2021四川泸州中考Are you going to do a part-time job in your free time?Yes.I dont think I should always my parents.A.turn onB.put onC.depend onD.come on答案1.A 句意:我们必须把药藏起来,不让孩子们看到。他们可能会误吃。hide藏;cheat欺骗;lead引导;get得到。2.Cdepend on依赖,符合句意。turn on意为打开;put on意为穿上;come on意为加油。3.2020河北衡水

5、中学实验学校一调 The policethe whole house but didnt find any useful information.A.searched for B.cleanedC.found out D.searched4.2021四川泸州中考改编Fishing is one of activities among many people.A.popularB.more popularC.most popularD.the most popular答案3.D 句意:警察搜查了整个房子,但是没有发现有用的信息。search for 寻找,搜寻,后接搜索的目标;search st

6、h.搜查某物,后接搜查的对象。根据空后内容可知选D。4.Done of the+形容词的最高级+可数名词复数是固定结构,表示最的之一。5.2020安徽中考Our English teacher is nice and patient she is very strict with us.A.if B.as C.unless D.though答案5.D 句意:我们的英语老师很友好,而且很有耐心,尽管她对我们很严格。空处前后在语义上存在转折关系,故所缺的词是though。though、although、even though的用法though、although、even though表示尽管,虽然

7、,用来引导让步状语从句,它们不能和but同时使用,但可以和yet或still同时使用。易错警示一、根据汉语意思完成句子(每空一词)1.他们刚刚决定去海南旅行。They to Hainan just now.2.你喜欢用什么搜索引擎?What do you like using?3.在许多国家,新年是最重大的节日之一。New Year is biggest holidays in many countries.4.外国的一些节日每年并不在同一天。Some festivals in foreign countries dont the same day each year.答案1.decided

8、to travel2.search engine3.one of the4.fall on二、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式2021浙江嘉兴中考改编 In the past,my old grandmother didnt enjoy talking on the phone.Actually,she hated it so she was always refusing to 1.(use)it.She told us that she preferred speaking to people in person.It always made her sad

9、that she couldnt see the person she was talking to.The other day,we 2.(chat)with my grandmother 3.mentioned video calling over the Internet.It was invented for people to see each other while they 4.(be)talking online.Then we came up with 5.idea.We bought her a laptop(笔记本电脑).One of my 6.(cousin)went

10、over to her house and taught her how to use it.7.(lucky),she was a quick learner.Now,she enjoys 8.(her)when talking with us every day.She is happy and you can tell from the expression 9.her face.She says its also very convenient.She can put it anywhere in the house 10.it is small and doesnt take up

11、much room.Sometimes she even talks to us while shes in the kitchen cooking!答案1.use2.chatted3.and4.were 5.an6.cousins 7.Luckily 8.herself 9.on 10.because/as 阅读理解 素养:文化意识 话题:信息技术 难度:中 建议用时:7分钟原创A few weeks ago,I went to the cinema with my friends.We were going to see a film that I was really looking f

12、orward to.However,this cinema experience was very different from what Ive ever had this was my first D-BOX experience.D-BOX Technologies is a Canadian company that produces motion simulators(运动模拟器)in general,these are special seats programmed to duplicate(复制)the same movements as vehicles in games a

13、nd films.The users need to wear a pair of special glasses and they feel like theyare actually riding,for example,a car,a plane or even a roller coaster.In 2009,D-BOX Technologies introduced this technology to cinemas at first in America,and then in Canada and New Zealand as its popularity began to g

14、row with films like Fast&Furious.And then,the company brought its creation to the UK.In fact,the first cinema with D-BOX in the UK is right in the city centre of Glasgow,Scotland my cinema.D-BOX may be very popular and successful at the moment,but its also still very new.And its different,so theres

15、still a lot of interest and curiosity.1.D-BOX in the cinema is.A.an interesting gameB.a strange boxC.a pair of unusual glassesD.a moving seat 2.D-BOX can make the users.A.feel funny and excitedB.feel terrible and sadC.understand how a film is madeD.have an immersive(沉浸式的)experience3.Which of the fol

16、lowing is WRONG according to the passage?A.People can use D-BOX technology in games and films.B.D-BOX technology was first used in 2009 in the UK.C.The writer had an experience of D-BOX in the cinema.D.D-BOX in the cinema is very new at the moment.4.The passage mainly tells us.A.the first cinema in

17、the UKB.the writers favorite movieC.the inventor of D-BOXD.what D-BOX is答案 【解题导语】本文介绍了运用于电影院的一种新技术D-BOX,这一技术可以让观影者体验到身临其境的效果。1.D 细节理解题。根据第二段中的in general,these are special seats programmed to duplicate(复制)the same movements as vehicles in games and films可知答案。2.D 推理判断题。根据第二段中的they feel like they are actually riding,for example,a car,a plane or even a roller coaster可推测,通过D-BOX,使用者可以有身临其境的感觉。3.B 细节理解题。根据第三段中的In 2009,D-BOX Technologies introduced this technology to cinemas at first in America可知B项表述错误。4.D 主旨大意题。本文通过作者去电影院看电影时体验了D-BOX的经历,引出并介绍了该技术的相关信息,故D项符合文章大意。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1