ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:44 ,大小:325.50KB ,
资源ID:354891      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-354891-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 3 GRAMMAR AND USAGE .ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 3 GRAMMAR AND USAGE .ppt

1、八 Unit 3Grammar and usage&Integrated skills【语用训练】.单词拼写1.A good artist can produce a very realistic effect,using only light and _(阴影部分).2.In the afternoon the sun _(使沐浴,覆盖)the city in shades of pink and gold.3.Surely only the President cant decide to _(开始,发动)war on another country.4.I have decided to

2、 study _(建筑设计)in the university.5.We attended the wedding and _(为干杯)the happy couple.shadebatheswagearchitecturetoasted6.Today police launched a _(活动,运动)to reduce road accidents.7.Im trying to _(安排)my work so that I can have a couple of days off next week.8.Oil is an important _(未经加工的)material which

3、 can be processed into many different products,including plastics.9.Id be _(感兴趣的)to hear more about your work.10.I like swimming because it is so _(令人放松的).campaignarrangerawinterestedrelaxing.用所给动词的适当形式填空1.The atmosphere that a library creates is so _(appeal).2.Im _(please)to hear youre feeling bett

4、er.3.Luckily,the lecturer has got _(prepare)for all the questions.4.It is very _(satisfy)to know that the project was a success.5.There was a lot of positive information which was very _(encourage).appealingpleasedpreparedsatisfyingencouraging6.Some parents are _(concern)that the dangerous playgroun

5、d will be harmful to their childrens health.7.He looked _(tire)so I advised him to have a good rest.8.You will make him get really _(worry)if you mention his childs performance at school.9.He remained _(determine)despite so many difficulties.10.I found that her experience was _(move).concernedtiredw

6、orrieddeterminedmoving【补偿训练】The close friendship between them is _(move).moving【主题阅读】.阅读理解(2021聊城高二检测)Throughout the history of the arts,the nature of creativity has remained constant(持续的)to artists.No matter what objects they select,artists are to bring forth new forces and forms that cause changet

7、o find poetry where no one has ever seen or experienced it before.Landscape is another unchanging part of art.It can be found from ancient times through the 17th-century Dutch painters to the 19th-century romanticists and impressionists.In the 1970s Alfred Leslie,one of the new American realists,con

8、tinued this practice.Leslie found out the same place where Thomas Cole,a romanticist,had produced paintings of the same scene a century and a half before.Unlike Cole who keeps on a feeling of loneliness and the idea of finding peace in nature,Leslie paints what he actually sees.In his paintings,ther

9、e is no particular change in emotion,and he includes ordinary things like the highway in the background.He also takes advantage of the latest developments of color photography(摄影术)to help both the eye and the memory when he improves his painting back in his workroom.Besides,all art begs the age-old

10、question:What is real?Each generation of artists has shown their understanding of reality in one form or another.Theimpressionists saw reality in brief emotional effects,the realists in everyday subjects and in forest scenes,and the Cro-Magnon cave people in their naturalistic drawings of the animal

11、s in the ancient forests.To sum up,understanding reality is a necessary struggle for artists of all periods.Over thousands of years the function of the arts has remained relatively constant.Past or present,Eastern or Western,the arts are a basic part of our immediate experience.Many and different ar

12、e the faces of art,and together they express the basic need and hope of human beings.【文章大意】通过对于不同时期艺术家的比较,作者分析了关于艺术的一个共同问题:“什么是真实?”,结论是虽然不同时期和地域艺术的表现形式不同,但是都反映了人的生存状态。1.The underlined word“poetry”in Paragraph 1 most probably means.A.an object for artistic creationB.a collection of poemsC.an unusual

13、qualityD.a natural scene【解析】选C。词义猜测题。从第一段最后一句可知,艺术家力图创造一种从来没人看到或者经历过的意境。既然没有人看到或者经历过,那么应该是一种不寻常的东西。2.Which of the following shows the style of Leslies paintings?A.They are close in style to works by Thomas Cole.B.They look like works by 19th-century painters.C.They mainly show common things in life.

14、D.They depend heavily on color photography.【解析】选C。推理判断题。根据第三段第一句可知Leslie的画表现的都是平时常见的事物。3.What is the authors opinion of artistic reality?A.It will not be found in future works of art.B.It does not have a long-lasting standard.C.It is expressed in a fixed artistic form.D.It is lacking in modern works

15、 of art.【解析】选B。推理判断题。根据第四段第二句可知,每一代艺术家对于真实的理解和表现形式都是不同的,也就是说没有一个永恒的标准。4.What does the author suggest about the arts in the last paragraph?A.They express peoples curiosity about the past.B.They make people interested in everyday experience.C.They are considered important for variety in form.D.They ar

16、e regarded as a mirror of the human situation.【解析】选D。推理判断题。根据最后一段最后一句可知,虽然艺术的表现形式不同,但是都表达了人类的基本需求和希望。也就是说艺术反映了人的生存状态。【阅读多维训练】写出下面短语的汉语意思1.bring forth_2.find out_3.keep on_4.take advantage of_5.to sum up_使产生查明,弄清楚继续利用总之.完形填空(2021荆州高二检测)How far would you walk to learn about something that interested y

17、ou?When he was young,Jacob Lawrence often walked more than sixty 1from his home in the Harlem section of New York City to the Metropolitan Museum of Art.Jacobwanted to be a(n)2,and he believed that studying the famous paintings 3in that museum would help him.It was 1930,when many people were out of

18、work,money was tight and people suffered a lot.Still,the streets were 4with energy and color.As he walked through Harlem,Jacob looked hard at the people,the churches,and barber shops and so on.He5those images in his mind,along with the images of paintings he saw in the 6.Jacob came from a poor famil

19、y so his mother wanted him to aim for something more 7.But Jacobs teacher,Alston,in an art program saw that he was talented.Alston8him how to use paints to make stage sets.As time passed,Alston let Jacob rent work space in his own studio.That was an exciting place for a young black man 9to become an

20、 artist.Many creative people 10there to talk about art,literature and history.From their 11,Jacob learned that history books often ignored the accomplishments of African Americans.He decided to paint a series of pictures describing the story of a black hero.He12Toussaint,who had helped free his peop

21、le from French ruling.Many people admired Jacobs pictures,but he needed 13admiration.Tohelp his family,he often had to work at jobs that 14him away from painting.Then something encouraging happened.An artist named Augusta got Jacob a job.For eighteen months,Jacob was given a(n)15to paint pictures.【文

22、章大意】本文讲述的是著名艺术家Jacob Lawrence从小很有天赋,为了去博物馆,经常会走六十多个街区去看画,画黑人英雄杜桑,让自己因此而出名了。1.A.stepsB.blocksC.buildingsD.rooms【解析】选B。当他年轻时,Jacob Lawrence经常会走六十多个街区从他家到博物馆。step步;block街区;building建筑物;room房间。故选B。2.A.artistB.teacherC.scholarD.official【解析】选A。他想成为一位艺术家。根据上文可知,从他家走到艺术博物馆,由此可知他想成为艺术家。artist艺术家;teacher教师;sch

23、olar学者;official官员。故选A。3.A.holdingB.existingC.hangingD.displaying【解析】选C。句意:他相信研究那些挂在博物馆里面的名画会对他有帮助。hold拥有;exist存在;hang悬挂;display展示。hanging in that museum是现在分词短语作后置定语,修饰the famous paintings。4.A.connectedB.crowdedC.associatedD.filled【解析】选D。句意:街道充满能量与生机。be connected/associated with和有联系;be crowded with挤满

24、;be filled with 充满。故选D。5.A.storedB.receivedC.createdD.remembered【解析】选A。句意:他的大脑中装满了那些画像。store贮存;receive收到;create创造;remember记得。故选A。6.A.museumB.studioC.churchD.street【解析】选A。根据上文提到he believed that studying the famous paintings in that museum would help him可知选A。7.A.preciousB.practicalC.standardD.vivid【解析

25、】选B。因为家庭贫穷,所以母亲希望他多学些实际的东西。precious珍贵的;practical实际的;standard标准的;vivid生动的。故选B。8.A.recommendedB.remindedC.providedD.showed【解析】选D。他的老师认为他很有天赋,所以教他。recommend推荐;remind提醒;provide提供;show教。故选D。9.A.hesitatingB.strugglingC.waitingD.participating【解析】选B。句意:对于一位努力成为艺术家的年轻黑人来说,这是一个令人兴 奋 的 地 方。hesitate犹 豫;struggle

26、斗 争;wait等 候;participate参 加。struggle to do sth.努力去做某事。struggling to become an artist作定语,修饰man。10.A.settledB.wanderedC.gatheredD.rushed【解析】选C。句意:许多有创造力的人聚集在那里谈论艺术、文学和历史。settle解决,定居;wander漫步;gather聚集;rush冲,闯,奔。故选C。11.A.experiencesB.performancesC.paintingsD.conversations【解析】选D。句意:从他们的对话中,Jacob意识到历史书经常忽视

27、非裔美国人的成就。根据上文可知,此处指他们的谈话。experience经历;performance表演;painting画;conversation对话。故选D。12.A.choseB.acceptedC.countedD.employed【解析】选A。根据上文可知,他决定描绘黑人英雄,这里指他选择了杜桑。choose选择;accept接受;count数数;employ雇用,运用。故选A。13.A.more thanB.rather thanC.other thanD.less than【解析】选A。句意:许多人钦佩他的画,但他需要的不仅仅是钦佩。根据下文提到为了帮助家人,他不得不工作,可知他

28、不仅仅需要钦佩。more than超过,不只是;rather than而不是;other than除了;less than少于。故选A。14.A.brokeB.gaveC.permittedD.took【解析】选D。句意:为了帮助他的家人,他不得不做让他远离画画的工作。break打破;give给;permit允许;take带走。故选D。15.A.awardB.titleC.salaryD.prize【解析】选C。award奖赏;title题目;salary薪水;prize奖赏。give sb.a salary 给某人薪水。故选C。.语法填空Pablo Picasso(18811973),a S

29、panish painter,spent most of his life in France.Hewas the most famous and prolific(多产的)artist of the 20th century and his paintings are 1.(appeal).Picasso was born in Mdlaga on October 25,1881,2.first child of a middle-class family.His father was a teacher of 3.(draw).Like many Spaniards,Picasso too

30、k his mothers family name as his family name.Picasso showed artist talent at an early age and decided 4.(take)upart.His first picture 5.(do)when he was nine.By his early teens,6.was clear that he had very special talent for painting.In 1895 hisfamily moved to Barcelona.From 1896 7.1897 he studied at

31、 the Schoolof Fine Arts there.His large painting Science and Charity 8.(exhibit)inMdlaga won a gold medal at that time.He then spent a few 9.(month)atthe Academy of Fine Arts in Madrid.He already had his own studio(画室)inBarcelona when he was sixteen.He was 10.(eager)experimenting with different kind

32、s of styles.【文章大意】本文介绍了毕加索。1.【解析】appealing。此处需要形容词作表语,appealing表示“吸引人的”。2.【解析】the。此处用定冠词表示特指,指一个中产阶级家庭的第一个孩子。3.【解析】drawing。介词of后面接名词。drawing绘画。4.【解析】to take。decide to do sth.决定做某事。5.【解析】was done。主语His first picture和do之间是被动关系,根据时间状语when he was nine可知此处用一般过去时的被动语态。故填was done。6.【解析】it。it作形式主语,真正的主语是后面的

33、that从句。7.【解析】to。from.to.是固定搭配,表示“从到”。8.【解析】exhibited。exhibited in Mdlaga是过去分词短语作定语,相当于定语从句that/which was exhibited in Mdlaga。9.【解析】months。month是可数名词,根据空前面的a few可知此处用名词的复数形式。10.【解析】eagerly。此处需要副词作状语修饰谓语动词。.应用文写作 假定你是李华,你计划和同学去当地博物馆参观中国瓷器(Chinese porcelain展。请给喜欢中国文化的外教Josie写一封邮件,邀请她一同前往,内容包括:1.出发及返回时间

34、;2.活动内容:了解中国瓷器的历史,欣赏首次展出的中国瓷器等。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【参考范文】Dear Josie,Knowing you are fond of Chinese culture,Id like to invite you to join us for avisit to the local museum next Saturday to enjoy Chinese porcelain.During the visit,we will learn much information about its history.On top of

35、that,we have a chance to appreciate some nice and rare porcelain,some of which isexhibited for the first time.As we all know,porcelain was a Chinese invention and isfamous for the finest quality across the world.Thus,you will definitely have a fantastic feast for your eyes.Besides,we should be back

36、around 4 pm.If you cancome,please let us know and well wait for you at the school gate at 8 am.Looking forward to your reply.Yours,Li Hua【补偿训练】阅读理解(2021邯郸高二检测)Some of Australian cyclists have used“GPS art”to turn a 202 km(125-mile)ride into the outline(轮廓)of a goat,which interests many people greatl

37、y.The four men marked their route on an app before using it to track their journeyaround Perth.When uploaded to the computer,it was shown as a picture.Cyclist BenJones said the group settled on a goat because it was an easy animal to draw.He saidthe ride lasted more than six hours,with the four men

38、stopping only for food,andflat tyres.“Except for riding 202 km,its relatively simple,”Mr Jones said.“Youmainly mark your route on the app and it plans directions out.”GPS art has also been widely used by runners and other cyclists when theytravel out.Mr Jones said his group wanted to shake up their

39、normal weekendride.“We all ride 10,000 km to 15,000 km a year,”he said.“Mostly we just ridetogether as mates and have a good time thats what this was about.”The group received much attention after posting their map to social media thisweek.Others described Mr Jones as a goat guy in an interview on A

40、ustraliantelevision.For their next piece of GPS art,the group plans to draw a local animal such as the koala.“Certainly,therell be something coming,for we are making ourdecisions to put more and more plans into practice.Im sure of that,”Mr Jones said.【文章大意】澳大利亚的骑行爱好者运用GPS技术把自己骑行的轨迹规划成动物的形状,引起了人们的广泛关

41、注。他们认为这样做非常有趣,决定继续推进这种做法。1.What holds many peoples attention greatly?A.The cyclists shaping the route into the outline of a goat.B.The cyclists having the GPS to travel with.C.The cyclists having traveled 125 miles.D.The cyclists riding more than 6 hours.【解析】选A。细节理解题。根据文章第一段可知,让人们感兴趣的是骑自行车的人把路线规划成山羊

42、的形状。故选A。2.What did the four men do during their six-hour ride?A.They had their bikes repaired.B.They got something to eat.C.They stopped to have a rest.D.They planned new directions.【解析】选B。细节理解题。根据文章第二段中的He said the ride lasted more than six hours,with the four men stopping only for food,and flat ty

43、res.可知,这四个人停下来只是为了吃东西或修理轮胎。故选B。3.How would Mr Jones feel about their ride?A.It was tiring.B.It was moving.C.It was enjoyable.D.It was amazing.【解析】选C。推理判断题。根据文章第三段最后一句可知,他认为和同伴在一起骑行非常开心这才是真正有意义的事情,说明他非常喜欢这样的骑行。故选C。4.What does the underlined word“that”in the last paragraph refer to?A.Mr Jones becoming a goat guy.B.People paying attention to the map.C.The group drawing the animal koala.D.The group performing their ride plans.【解析】选D。推理判断题。根据文章最后一段可知,Jones认为他们会把更多的计划付诸行动,并且他很确信这一点。that指代上文提及的put more and more plans into practice。故选D。本课结束

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1