ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:31 ,大小:1.97MB ,
资源ID:352985      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352985-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)八年级英语上册 Module 3 Sports Unit 2 This year we are training more carefully课件(新版)外研版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)八年级英语上册 Module 3 Sports Unit 2 This year we are training more carefully课件(新版)外研版.ppt

1、Unit 2 This year we are training more carefully.Module 3Sports12341112131415基础巩固练5答案呈现usualpracticecoachpleasedpityDCCAB提示:点击进入习题678910slowlytrainingpassingusuallyquickly2122232425能力提升练答案呈现CACDC17181920played against;lostso that;be late for基础巩固练16chance to wintraining harder;usual;beatvery difficult

2、;better than能力提升练答案呈现26272829China.In April,2016.Hes too thin.Yes,he does.30It is bright.一、根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写。1.This morning,Mike came to school much earlier than u (通常的).2.Doing lots of listening p(练习)is one of the secrets of becoming a good English learner.3.Our volleyball players get on very we

3、ll with their c (教练).sualracticeoach4.I study very hard and always get the best score at school and my father is p (满足的;满意的)with me.5.It is a p (遗憾)that Mary cant come to my sisters birthday party.leasedity二、用括号内所给单词的适当形式填空。6.She does her homework _(slow).slowly7.The students are _(train)for the com

4、ing running race.training8.Tom often practises _(pass)the ball after school.passing9.Miss Zhou _(usual)rides a bike to work.Riding keeps her thin and fit.usually10.He often gets up _(quick)in the morning.quickly三、单项选择。11.Did you _ first place in the football match?Of course,we did.We _ all the other

5、 teams.A.beat;beat B.beat;wonC.win;won D.win;beatD【点拨】考查win与beat的区别。beat后接某人或某队,win接某个比赛或奖项。12.中考湖北武汉改编 Why not ask Bob to join us in the trip to the zoo tomorrow?Everyone in our group loves animals,but he always seems _.A.warm B.personalC.rude D.carelessC13.Dont talk _.Your grandmother is sleeping

6、now.A.badly B.hardlyC.loudly D.hardC14.Sportsmen wanted to arrive earlier so that they could have time to _ before the race.A.warm up B.hurry upC.get up D.give upA15.Would you please come and _?A.cheer on us B.cheer us onC.cheer us for D.cheer with usB四、根据汉语提示完成句子,每空一词。16.一班的学生这次有很大的机会获胜。The student

7、s of Class One have a great _ _ _ this time.chanceto win17.上个月我们和另一所学校打对抗比赛,但是我们却输了。Last month,we _ _ another school,but we _.played againstlost18.为了上学不迟到,托尼每天早晨早早地起床。Tony gets up early every morning _ _ he cant _ _ _ school.so thatbe late for19.我们比平时训练更加刻苦,因为我们想要明年打败他们。We are _ _ than _,because we

8、want to _ them next year.training harder usualbeat20.老年人学习英语很困难,但是他们想要比年轻人学得更好。Its _ _ for old people to learn English,but they want to learn it _ _ young people.very difficultbetterthan五、阅读理解。21.The writer wrote about his trip on _.A.Thursday B.SaturdayC.Sunday D.Monday请同学们看点拨训练第17页原文。C【点拨】根据原文第一段中

9、句子Yesterday was the last day of our trip to Barcelona(巴塞罗那)and we had a really fantastic day!There were so many people watching the games on Saturday.可知今天是周日。22.The underlined word“pricey”means“_”in Chinese.A.昂贵的B.不同的C.无聊的D.特别的A【点拨】原句为:It was really pricey but we wanted to enjoy the games so we paid

10、.结合but后句意“但是我们想好好欣赏比赛因此我们付钱了”,可知前句是在说票价比较贵。23.What can we learn from the second paragraph?A.How to win the X Games.B.Why the X Games are so popular.C.What the X Games are.D.How to become great bike riders.C【点拨】根据原文第二段可知,本段是在说明“The X Games”是什么比赛。24.The writer could meet some riders after the games be

11、cause _.A.he had a good seatB.he loved the games very muchC.the riders were friendlyD.his friend knew a riderD【点拨】根据原文第三段中句子My friend Chris knew one of the riders,who came from the same village as Chris.So we got a chance to meet some of the riders after the games!可知答案。25.What does the passage mainl

12、y tell us?A.An exciting game.B.A famous player.C.A wonderful day.D.A great friend.C【点拨】原文最后一句话It was such a great day,so much fun!即为作者想要表达的意思。六、任务型阅读。26.Where does Zhou come from?(不超过5 个词)_请同学们看点拨训练第18页原文。China.【点拨】根据原文第一段中句子Well now,one young Chinese man is knocking on the door of the worlds most p

13、opular basketball league(联赛).His name is Zhou Qi.可知答案。27.When did Zhou enter the NBA draft?(不超过5 个词)_In April,2016.【点拨】根据原文第二段中句子Zhou,20,entered the NBA draft(选秀)in April,2016.可知答案。28.Whats the problem of Zhou?(不超过5 个词)_Hes too thin.【点拨】根据原文倒数第二段中句子But his problem is that hes too thin.可知答案。29.Does Zhou do well in making long-range shots?(不超过5 个词)_Yes,he does.【点拨】根据原文第三段中句子He is good at making long-range shots(远射).可知答案是肯定的。30.What do you think of Zhous future?(不超过5 个词)_It is bright.【点拨】根据原文最后一段中句子The bigger stage(舞台)of the NBA is waiting for him,and his future is bright.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1