1、课时6 Task&Selfassessment安徽译林版八年级下Unit 6 Sunshine for all1234678910基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现11121314CBCAintroductionoperationfarmerspossiblegive a helping hand;get wellinformationChas been ill15offering;so muchlost their livesenough money to buy答案呈现161718CA能力提升练B一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.You can get more i(信息)f
2、rom Mr Wang.2.Youll have to make the i(介绍),because I dont know their names.3.They dont have money for such an o(手术).4.Tims parents are both f(农民).5.Please return my book as soon as p (可能).ntroductionperationarmersossiblenformation二、单项选择。6.(易错题)The skirt looks nice on you.How much does it _?I _just t
3、wenty dollars for it.A.take;spent B.cost;tookC.cost;paid D.pay;spentC【点拨】pay money for sth.为某物付钱。7.【安徽中考规范总复习】Andy made _ stupid mistakes that his father got _ angry.A.so;so B.such;such C.such;so D.so;suchC8.It is nice _ you to help people in need as _ as possible.A.for;many B.of;muchC.of;many D.for
4、;muchB9.Make a note of the questions you want to ask._,you may forget some of them in a short time.A.However B.MoreoverC.Otherwise D.AnywayC10.We should always be ready to _ to those who are in need.A.give a helping hand B.lose our livesC.ask for help D.keep our voice downA三、根据汉语意思完成句子。11.他的爷爷已经生病卧床
5、好多年了。His grandpa _ _ _ in bed formany years.has been ill12.如果我们都能伸出援手,那个可怜的小女孩会很快康复。If all of us can _ _ _ _,the poor little girl will _ _ soon.give a helping handget well13.在地震中,数以千计的人失去了性命。In the earthquake,thousands of people _ _ _.losttheir lives14.我没有足够的钱买一台新的电脑。I dont have _ _ _ _ a new comput
6、er.enough money to buy15.吉姆,非常感谢你给我如此多的帮助和支持。Jim,thank you a lot for _ me _ _ help and support.offering somuch四、阅读理解。16.From the passage above,we know that _.A.the hostess found Lindas purseB.Linda knew where she lost her purseC.Scott still doesnt know who got him out of the riverD.some cardboard bo
7、xes were stolen by Tinas neighbor请同学们看点拨训练第58页原文。C【点拨】根据Scott所说的第三段中句子Today I still dont know who got me out of that river.可知答案为C。17.The writer is trying to tell us the value of _.A.health B.kindness C.money D.safetyB【点拨】根据原文第一段中句子Most people are kindhearted and want to lend a helping hand.可知答案为B。18.The passage above is probably a _.A.report B.diary C.novel D.letterA【点拨】根据原文第一段中句子As long as everyone contributes a little,the world will become a much better place.以及三个人的事迹可知原文最有可能是一篇报道。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有