ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:37 ,大小:2.40MB ,
资源ID:352706      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352706-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 4 A good read课时2 Reading I课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 4 A good read课时2 Reading I课件(新版)牛津版.ppt

1、安徽译林版八年级下课时2 Reading IUnit 4 A good read1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现BCAAto shoutnoisywas risingreadingto getlifteithercontinuetiedstomach15A答案呈现161718the same colour ascrashed intofall down19was tired out20基础巩固练as soon as possible212223ABC24B25D262728ACD29A30C能力提升练答案呈现能力提升练313233BAC34D35363

2、7Fresh and fascinating.Just because of Flauberts advice.Maupassant later became another worldfamous writer.一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.The box is too heavy for me to l(提起).2.If he doesnt go there,I wont go e(也).3.【蚌埠局属初中联考】Although(虽然)we are tired,we still c(继续)working.4.The dog was t (拴)to the tree.5.I c

3、ant eat any more.My s (胃)is full.iftitherontinueiedtomach二、用所给词的适当形式填空。6.Its not right _(shout)at your mother.to shout7.Its too _(noise)at home.So I cant focus on my homework.noisy8.I stood up at the top of the mountain as the sun _(rise)yesterday.was rising9.The teacher keeps the students _(read)En

4、glish every morning.reading10.How did you manage _(get)there?to get三、单项选择。11.【中考安徽】Our country has made great progress in the fight _ blue skies and clear waters.A.in B.for C.against D.betweenB12.【中考黑龙江】Look!A boy is drawing _ the bridge which is _ the river.A.over;on B.over;above C.on;overC【点拨】句意为:

5、看!一个男孩正在河上的那座桥上面画画。表示在桥上用介词on,表示河上的桥用over,故选C。13.Do you know the traffic rules?Sure,one of them is that we cant go across the street _ the light is green.A.until B.after C.if D.thoughA【点拨】考查notuntil直到才。14.【中考达州】Our government tries to do everything they can _ people live a better life.A.to help B.he

6、lp C.helping D.helpedA15.【蚌埠六中月考】Could you tell me _ the schoolbag?Oh,yes.I bought it in a store on the Internet.A.where to buy B.which to buyC.when to buy D.why to buyA四、根据汉语意思完成句子。16.我书包的颜色和我妹妹的一样。My schoolbag is _ _ _ _ my sisters.the same colouras17.昨天一艘船撞上了一块大石头。A ship _ _ a big rock yesterday.

7、crashed into18.几个月内这房屋也许会倒塌。The house might _ _ in a few months.fall down19.我跳舞跳了一个上午,我筋疲力尽了。I was dancing all the morning.I _ _ _.was tiredout20.请尽快让我知道。Please let me know _ _ _ _.as soon aspossible五、完形填空。The Adventures of Tom Sawyer is a lively story full of fun.Tom,the hero of the book,lives with

8、 his aunt Polly.He is a lively and clever boy.He doesnt like people telling him _21 to do,so he always gets into trouble.21.A.what B.how C.when D.thatAHe and his best friend,Huck Finn,run away to an island in the middle of the Mississippi River.Tom has more _22 because a bad man named Injun Joe is l

9、ooking for him.22.A.results B.trouble C.choices D.joyBLater,Tom runs away from a cave with _23 friend,Becky.He also finds Injun Joe s treasure box and takes it _24.23.A.other B.the other C.another D.others24.A.off B.away C.from D.downCBMy favourite part of the book is when Tom and Huck start their a

10、dventures on the island in the Mississippi River.At first,they are _25.25.A.sad B.angry C.hungry D.happyDBut when they hear that everyone thinks they are dead,they feel very sorry,so they come back home.They hide and watch for a time when they see their family and neighbours _26 to their funeral in

11、the church.26.A.coming B.visiting C.playing D.walkingAThen,Tom and Huck suddenly appear.Everyone is _27 to see them at first,but very pleased to find that they are alive.27.A.happy B.pleased C.surprised D.unhappyCThe Adventures of Tom Sawyer is a great book.It is _28 than an adventure story.Mark Twa

12、in wrote it in 1876.It describes peoples lives in the southern state of America at that time.28.A.less B.fewer C.much D.moreDIt tells how young people grow,how people love each other and how bad people _29 for their actions.It is written in everyday English,and the dialogues sound especially real.29

13、.A.pay B.make C.miss D.costAToday,it is still read and loved _30 people all over the world,and it is thought to be one of the greatest American stories.30.A.for B.at C.by D.inC六、阅读理解。31.In the book Crenshaw,Jackson and his family _.A.keep lots of lovely animalsB.lose everythingC.love the stories of

14、natureD.write a great book请同学们看点拨训练第33页原文。B【点拨】由Crenshaw部分中句子Can you imagine losing everything?Thats what happens to Jackson and his family in the book.可知答案。32.From the passage we can know that Jacksons imaginary friend is _.A.a silly cat B.a cute dogC.a fat bird D.a fast horseA【点拨】由Crenshaw部分中句子Whi

15、le the family faces trouble,Jacksons imaginary friend,a silly cat named Crenshaw,tries to help him deal with everything.可知答案。33.If you like nature and animals,you can read _.A.CrenshawB.A Tale of Highly Unusual MagicC.This Side of WildD.The Exquisite CorpseC【点拨】由This Side of Wild部分中句子If youre intere

16、sted in nature and animals,this book is for you!可知答案。34.Kai and Leila find a book which can _.A.make them laugh or even cryB.help them deal with everythingC.save their lives in an accidentD.write a whole story on its ownD【点拨】由A Tale of Highly Unusual Magic部分中句子Theres nothing in the book,but when the

17、y write in it,it starts to write a whole story on its own.可知答案。七、任务型阅读。【蚌埠初中学校联盟月考】35.What did Maupassant think of the stories from his neighbors?(不超过5 个词)_请同学们看点拨训练第33页原文。Fresh and fascinating.【点拨】根据原文第一段中句子One day,Maupassant heard some stories from his neighbors and thought them fresh and fascinat

18、ing.可知答案。36.Why did Maupassant give up his plan of writing the stories?(不超过5 个词)_Just because of Flauberts advice.【点拨】根据原文第二段中句子Just because of Flauberts advice,Maupassant gave up his plan of writing the stories.可知答案。37.What kind of person did Maupassant become later?(不超过10 个词)_Maupassant later became another worldfamous writer.【点拨】根据原文最后一段中句子Under Flauberts careful help,Maupassant later became another worldfamous writer.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1