ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:36 ,大小:2.18MB ,
资源ID:352697      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352697-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时2 Reading I课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Online tours课时2 Reading I课件(新版)牛津版.ppt

1、安徽译林版八年级下课时2 Reading IUnit 3 Online tours1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现DDBBsouthernguidingto liveto relaxfurtherguideinternationalAsiaEuropeAfrica15C答案呈现161718travel around;inat the top ofto have a rest;hard days19Pick;take you on20基础巩固练huge animals212223ABD24C25B262728BBA29C30A能力提升练答案呈现能力提升练

2、313233CAB34C一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.With the help of a local g(导游),they reached the mountaintop in the end.2.Where is Mr White?He has gone to attend an i(国际的)meeting.3.China is the largest country in A (亚洲).uidenternationalsia4.The Smiths often take a vacation(休假)in E (欧洲)during the summer holiday.5.I

3、 always dream of traveling to A (非洲).uropefrica二、用所给词的适当形式填空。6.Anqing is in the _(south)part of Anhui Province.southern7.The dog was _(guide)the blind man carefully across the street.guiding8.They chose _(live)in the countryside many years ago.to live9.I chose some classical songs I listened to _(re

4、lax)my students those days.to relax10.Yang Jiang,a well-known writer,went to England for _(far)study in 1935.further三、单项选择。11.【中考大庆】_ volunteers will be needed for 2022 Beijing Winter Olympic Games.A.Two thousand of B.Two thousands ofC.Thousand of D.Thousands ofD【点拨】thousand 前面有具体的数字时,其表达形式为“数词thous

5、and名词复数”;没有具体数字时,其表达形式为“thousands of名词复数”。12.With the mouse,we can choose one icon and click _ it for more details.A.for B.to C.in D.onD13.【中考凉山】Look,there is a cute bird,Mom.It flew into our kitchen _ the window just now,Alex.A.across B.throughC.above D.underB14.【中考安徽】Shall we go to the airport to

6、_ your sister?I dont think its necessary.She will come here by taxi.A.see off B.pick upC.look after D.come acrossB【点拨】pick up有(开车)接某人的含义,故选B。15.Ann is in hospital.Oh,really?I _ know.I _ her for a long time.A.didnt;will see B.dont;will seeC.didnt;havent seen D.dont;havent seenC四、根据汉语意思完成句子。16.八小时环游世界

7、,可能吗?Is it possible to _ _ the world_ eight hours?travel aroundin17.山顶上有座塔。There is a tower _ _ _ _ the hill.at the topof18.家是一个辛苦工作一天后休息的好地方。Home is a good place _ _ _ _ after a _ _ work.to have arest hard days19.挑选一个城市,我将带你在线旅游。_ a city and Ill _ _ _ an online tour.Pick take youon20.孩子们认为大象是巨大的动物。

8、Children think elephants are _ _.huge animals五、完形填空。New standards(标准)for computer gamesWant an“OK”from your parents when you start to miss your favourite online game?Its _21 but possible now.21.A.difficult B.pleasantC.wonderful D.uselessALast week,the China Youth Internet Association(协会)said it woul

9、d find more games for teens.It has made standards for computer games for _22 kinds of age groups.These standards are the first in China.22.A.same B.differentC.wide D.moreB“We hope the standards can tell students what _23 they can play,”said Shao Dehai,head of the association.“Students can keep away

10、from bad games.”23.A.places B.matchesC.levels D.gamesDWhich games are OK?Many people made the standards.They were the _24,game-makers and top game players.24.A.boys B.girls C.police D.friendsCThe standards tell people which games are for juniors,seniors and grown-ups.There are 11 standards.Some are

11、for players and some are for game-makers.The standards say games for juniors should be about good things.Junior games may teach players _25 than those for grown-ups.25.A.less B.moreC.less carefully D.more differentlyBIts better for makers to tell us stories from history and geography in their games.

12、This makes juniors _26 more.26.A.play B.learn C.chat D.helpBJunior games have rules for players as well.If you use bad words too many times,you may be stopped from _27 the game.27.A.teaching B.playingC.rolling D.fightingBYou cant spend too much time on games.The computer will _28 the game when your

13、time is up.Great,right?Your mum may even be _29 than you.28.A.stop B.make C.keep D.store29.A.sadder B.angrierC.happier D.calmerACYou can also tell other _30 how you feel about some games.Lets go to B.friendsC.teachers D.classmatesA六、阅读理解。31.The Internet is _.A.a big computerB.a small group of comput

14、ersC.lots of computer networksD.the World Wide Web请同学们看点拨训练第23页原文。C【点拨】根据原文中句子The Internet is a large,worldwide collection of computer networks.可知答案。32.The World Wide Web is like _.A.an electronic bookB.home pagesC.an electronic pageD.an interesting pictureA【点拨】根据原文中句子The World Wide Web has been the

15、 most popular development of the Internet.It is like a big electronic book with millions of pages.可知答案。33.People like to use email to send messages to their friends because _.A.they dont have to pay any moneyB.its faster and cheaperC.they dont need to have stamps,envelopes or addressesD.its interestingB【点拨】根据原文中句子Electronic mail(email)is a way of sending messages to other people.Its much quicker and cheaper than sending a letter.可知答案。34.The“e”in email means _.A.easy B.entranceC.electronic D.enjoyableC【点拨】根据原文中句子Electronic mail(email)is a way of sending messages to other people.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1