1、Unit 3 Language in use安徽外研版八年级下Module 2 Experiences12341112131415语法通关练5答案呈现has won;wonwatch;have watchedhas;eatenHave;hearddid;die;has been deadADBCD提示:点击进入习题678910BAAAD能力提升练一、用括号内所给词的适当形式填空。1.Who _(win)the maths competition?Dale has.He _(win)it last term.2.Why not _(watch)the movie on video?I _(wat
2、ch)it.3.She _never _(eat)a western meal.has won wonwatchhas eatenhave watched4._you ever _(hear)of Beethoven?5.When _the old man _(die)?Three years ago.He _(die)for 3 years.Have hearddid diehas been dead二、单项选择。6.【中考福建改编】Look!My mother _ a new dress for me.Wow,it looks very nice on you.A.is making B.
3、has madeC.will make D.madeB7.【中考四川泸州】Where is Lucy?I havent seen her for days.She _ Chengdu.Shell be back next week.A.has gone to B.has been toC.have gone to D.have been toA8.【中考湖北武汉】Do you still play basketball?Oh,no.I _ it for the past two years.A.havent played B.didnt playC.wont play D.hadnt play
4、edA9.【中考安徽】Our computer is working again!Yes.Our IT teacher _it.It took him about an hour.A.has fixed B.will fixC.is fixing D.was fixingA10.【中考江西】How do we turn on the oven?I _ you.Werent you listening?A.tell B.am tellingC.will tell D.have toldD三、阅读理解。【中考天津】11.Where did Sandys family live before?A.H
5、ong Kong.B.Sydney.C.New York.D.London.请同学们看点拨训练第12页原文。A【点拨】根据原文第一段中句子It has been a month since my family left Hong Kong for England and we are fine.可知答案。12.Sandy loves the buildings in England because their rooms are _.A.cheaper B.warmerC.newer D.largerD【点拨】根据原文第二段中句子The buildings are funny.They are
6、 in rows and not high.I love them because the rooms are much larger.可知答案。13.How many people are there in Sandys family?A.2.B.4.C.6.D.8.B【点拨】根据原文第三段中句子Mum and Dad are happy with their new jobs.But my brother Jack doesnt like moving可知他们一家有四口人。14.Who does not like moving to England?A.Dad.B.Mum.C.Jack.D.Sandy.C【点拨】根据原文第三段中句子But my brother Jack doesnt like moving to England because he misses his friends so much.可知答案。15.What is the letter mainly about?A.Sandys summer holiday.B.Sandys parents.C.Sandys new classmates.D.Sandys new life.D【点拨】信中主要讲述了Sandy 一家人在英格兰的新生活。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有