ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:11 ,大小:2.34MB ,
资源ID:352466      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352466-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 阅读理解课件(新版)牛津版.ppt

1、阅读理解牛津译林版七年级下1234123提示:点击进入习题答案呈现ACBDCBDAB4CA 1.Which of the following is true about Flossie?A.She often listens to students read.B.She can speak foreign languages.C.She teaches teachers how to cross the road safely.D.She brings the teachers books to class.请同学们看点拨训练第82页原文。A【点拨】根据原文第二段中句子On weekdays,

2、she spends two or three hours listening to students read at the school library.可知A项正确。2.What foreign language do the students learn?A.Chinese and English.B.English and French.C.Spanish and French.D.Chinese and Spanish.C【点拨】根据原文第二段中句子Foreign language classes have become more interesting as students l

3、earn dog commands(命令)in French and Spanish.可知答案。3.What can Flossies calm nature help students do?A.It can help them learn to be calm.B.It can help them make friends with animals.C.It can help them choose the best dogs.D.It can help them learn to keep pets.B【点拨】根据原文第二段中句子And teachers use her calm nat

4、ure(天性)to help students not to be afraid of animals.可知答案。4.What can we infer(推断)from the passage?A.Teachers will ask every student to keep a dog at home.B.Teachers will train dogs to make some comments on students reading.C.Teachers will ask their students to read to the teachers,not Flossie.D.Schoo

5、ls will have more dogs like Flossie.D【点拨】根据原文第三段中句子So the school brought in the dog in September to help students read.可知答案。B1.The writer always _ in his history exams.A.got high marksB.did wrong thingsC.let his teacher downD.failed to finish the paper请同学们看点拨训练第82页原文。C【点拨】根据原文第三段中句子“My history teach

6、er always told me to work hard and get better grades,but I let him down(失望)time and time again.可知答案。2.The writer felt _ when he first saw all the questions were different.A.lucky B.surprisedC.worried D.afraidB【点拨】根据原文第四段中句子When the exam began,I was surprised!Because all the questions were different!

7、可知答案。3.The writer knew it was last years exam paper_.A.before he read all the questionsB.when he went back homeC.when he went into the teachers officeD.after he read the paper in the toiletD【点拨】根据原文第四段中句子After the exam,I ran to the toilet,took out the paper and carefully read it from the top.Oh!It w

8、as last years exam paper.可知答案。4.What did the writer say to the teacher?A.Im glad that I did very well in the exam.IllB.Im very sorry that I didnt get the right paper.Ill.C.Im really sorry that I did wrong.Ill.D.Im happy that I come to the office again.Ill.C【点拨】根据原文最后一段中句子I was sorry to do the wrong thing.Later,I went to the teachers office again可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1