ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:41 ,大小:2.69MB ,
资源ID:352439      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352439-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2022春七年级英语下册 Unit 7 It's raining课时4 Section B (2a-2c)习题课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2022春七年级英语下册 Unit 7 It's raining课时4 Section B (2a-2c)习题课件(新版)人教新目标版.ppt

1、课时4 Section B(2a-2c)安徽人教版七年级下Unit 7 Its raining!1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现151617181920soonsummermountainhardEuroperelaxingcountriesjuicesittingvacationsDADCCCBBAD答案呈现能力提升练212223242526272829303132333435on a vacationlearning a lotwant to visitwriting toright for runningCCABDCCABA基础巩固练答案呈现能力

2、提升练3637383940ABCAC414243There are four seasons.They like to climb mountains.They like to go swimming in summer.44It is cool and sometimes it is windy.45Because it is cold.一、根据首字母及汉语提示完成句子。1.My good friend Linda is coming to see me s (很快).2.In s (夏季),I can eat delicious ice-cream and swim with my bro

3、ther.3.Jenny and her parents live in the small m (高山)village.4.Study h (努力地),and your dream will come true.5.My good friend Gina wants to go on a trip to E (欧洲).oonummerountainardurope二、用所给单词的适当形式填空。6.Its cool and its very_(relax)outside.relaxing7.China is one of the _(country)with a long history.co

4、untries8.Its hot today.Lets have some cold _(juice).juice9.Look!Lucy and her parents are_(sit)on the sofa and watching TV.sitting10.Linda and Susan want to have their all summer _ (vacation)in China.vacations三、单项选择。11.易错题Can I talk to Amy?Im afraid you cant.She is_ vacation with her friends.A.for B.

5、in C.to D.onD12.中考云南昆明 Yunnan Museum is such an interesting place that many kids have fun _it.A.visiting B.to visitC.reading D.to readA13.Can I drink some _,Mom?It looks delicious.A.food B.orangesC.apples D.juiceD14.Can I use your phone,John?Mine doesnt _.Sure.Here you are.A.use B.keep C.work D.look

6、C15.中考新疆乌鲁木齐 My sister never fights with her classmates over small things,_?A.doesnt she B.is sheC.does she D.isnt sheC【点拨】反意疑问句用法:前肯后否或前否后肯,本题中陈述部分出现never,故适用前否后肯,且陈述部分谓语为实义动词的三单形式,故反意疑问句部分用does,故选C。16._ is your vacation going?Great.A.What B.Where C.How D.WhenC17.Dad,dont work too _.Think of your h

7、ealth.A.slow B.hard C.easily D.earlyB18.John usually goes on a trip to Canada with his family_ summer.A.at B.in C.with D.onB19.What do you think of China,Mr.Smith?I think it is a great _ in the world.A.country B.station C.symbol D.dreamA20.中考辽宁葫芦岛 My parents will take me to Shanghai Disneyland this

8、summer holiday._.A.Good luck to you B.Its a good ideaC.Best wishes to you D.Have a good timeD四、根据汉语意思完成下面的句子,每空一词。21.我的家人和我在山中度假。My family and I are _ _ _ in the mountains.on a vacation22.她在学习英语,并且学到很多东西。She is studying English and she is_ _ _.learning a lot23.这周末我想去看望我的奶奶。I_ _ _ my grandma this wee

9、kend.want to visit24.这个孩子此刻正在给他的朋友写信。The child is _ _ his friend right now.writing to25.今天的天气正适合跑步。Todays weather is just _ _ _.right for running五、完形填空。I live in Wuhan.Its a big and beautiful 26_.Spring(春天)is from March to May here.Its very 27_ in spring.26.A.country B.mountainC.place D.vacation27.A

10、.hot B.cold C.warm D.coolCCBut sometimes the weather is kind of hot.It is the best time to 28 _ and have fun.28.A.go out B.sit downC.get up D.cut downAPeople usually go to 29 _ to have a picnic(野餐).Summer in Wuhan is very hot in July and August.And it usually 30 _ in the two months.People usually go

11、 swimming.Some people go to other cool places in China.29.A.trips B.parks C.shops D.pools30.A.cooks B.calls C.visits D.rainsBDThe weather in autumn(秋天)is cool in Wuhan.People can eat many kinds of fruits 31 _ grapefruits and mangoes(柚子和芒果).It is always 32 _ in autumn in Wuhan.31.A.about B.with C.lik

12、e D.back32.A.hard B.bad C.dry D.youngCCPeople need to drink much water every day.Winter in Wuhan is from December to February.It is very cold.Sometimes it 33 _ in Wuhan.At that time,everything(一切)is 34 _.33.A.snows B.skates C.misses D.wishes34.A.red B.white C.green D.yellowABChildren like going out

13、and playing with snow.They like 35 _ snowmen outside.Many people like the weather here and they come to visit the beautiful place every year.35.A.making B.writingC.drinking D.dancingA六、阅读理解。36.Who writes a letter to his or her father?A.Mary.B.Jim.C.Li Wei.D.Tim.请同学们看点拨训练第53页原文。A【点拨】根据Mary所写的信的开头Dear

14、 Dad,可知答案。37.Where does Lily write the letter?A.At home.B.In a park.C.In a zoo.D.In her school.B【点拨】根据Lily所写的信中句子I am in the park.可知答案。38.What is Li Wei good at?A.Skiing.B.Flying kites.C.Swimming.D.Camping.C【点拨】根据Li Wei所写的信中句子We go swimming every day.I can swim well.可知答案。39.People in _ may wear swea

15、ters now.A.Harbin B.KunmingC.Hainan Island D.SingaporeA【点拨】根据Mary所写的信中句子Harbin is so cold now.Its snowing.可知答案。40.What can we know from the three letters?A.Mary doesnt like to stay in Harbin.B.Lily will draw pictures after she writes the letter.C.Li Wei makes some friends in Singapore.D.Zhang Qiang

16、and Li Wei are brothers.C【点拨】根据Li Wei所写的信中句子People here are very kind and I have many friends now.可知答案。七、任务型阅读。41.How many seasons are there in Henan?(不超过5 个词)_请同学们看点拨训练第53页原文。【点拨】根据原文第一段中句子There are four seasons(季节)in Henan.可知答案。There are four seasons.42.What do people like to do in spring in Henan

17、?(不超过5 个词)_【点拨】根据原文第二段中句子People like to climb mountains.可知答案。They like to climb mountains.43.When do people like to go swimming in Henan?(不超过10 个词)_【点拨】根据原文第三段中句子Whats the weather like in summer?People like to go swimming in summer.可知答案。They like to go swimming in summer.44.Whats the weather like in autumn in Henan?(不超过10 个词)_It is cool and sometimes it is windy.【点拨】根据原文第四段中句子It is cool in autumn.Sometimes it is windy.可知答案。45.Why dont the old people go out in winter in Henan?(不超过5个词)_Because it is cold.【点拨】根据原文最后一段中句子The old people dont go out because it is cold.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1