1、课时6 Task&SelfassessmentUnit 1 Dream homes安徽译林版七年级下1234678910基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现11121314showerdoubleBDstudystaywashing;machineinvitesCfootball;fieldvideoB15CAC16B答案呈现17181920square meters in areafeet;in;town21take a messageat the foot of;hillis full of/is filled with基础巩固练答案呈现能力提升练22232425His father d
2、rives him to school.He begins to go to school this autumn.Because hes polite and never late for school.Three.一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.There is a big f f (足球场)in our school.2.The s(书房)in your house is very big.3.Would you like to s(停留)at home at weekends?4.There is something wrong with my w m .(洗衣机).I m
3、ust buy another one.tudytayashing achineootball ield5.He often i (邀请)me to his house.6.Lucy is watching the v (录像)of her tenth birthday party.7.Jack is having a s (淋浴)in the bathroom now.8.There are d (双的)yellow lines on many roads.howeroubleideonvites二、单项选择。9.合肥38中月考 _ of the students in our class
4、has many books.A.All B.Each C.Some D.TenB10.Oh,dear,your birthday is coming.Who will you _ to your party?My best friend Jim.A.catch B.come C.help D.inviteD11.原创题Sandy,what do you think of the new film The SpongeBob Movie:Sponge on the Run in 2020?_ I like it very much.A.Its not difficult.B.It is gre
5、at fun.C.I think so.D.Good idea!B【点拨】It is great fun意为非常有趣。12.Every spring,people in China grow _ trees to make our country greener and more beautiful.A.ten millions B.ten millions ofC.millions of D.million ofC【点拨】hundred,thousand,million 等词前面有具体数字时不加s;没有具体数字时加s和of。13.Sorry,my mother asks me _ in th
6、e busy street.A.not to play B.to playC.not playing D.not playA14.Amy sits _ Jack.Which is not right?A.behind B.next toC.between D.in front ofC15.My brother is having a bath in the _.A.bedroom B.dining roomC.bathroom D.living roomC16.My parents often _ me to the Summer Palace at weekends.A.bring B.ta
7、ke C.talk D.spendB三、根据汉语意思完成句子。17.这栋大楼有60英尺高,是我们镇里最高的楼房。The building is 60 _ high.Its the highest_ our _.feetin town18.我的新公寓面积为120平方米。My new flat is 120 _ _ _ _.square meters inarea19.在山脚下有一家餐馆。There is a restaurant _ _ _ _ the _.at the footof hill20.瓶子里充满了水。The bottle _ _ _ water.is full of/is fill
8、ed with21.我可以给你捎个口信。I can _ _ _ for you.take a message四、任务型阅读。22.When does Tom begin to go to school?(不超过10个词)_请同学们看点拨训练第8页原文。He begins to go to school this autumn.【点拨】根据原文第一段中句子He is seven years old now and begins to go to school this autumn.可知答案。23.How does Tom go to school every day?(不超过10个词)_His
9、 father drives him to school.【点拨】根据原文第一段中句子Its far from their shop to the school and his father drives him to school every day.可知答案。24.Why do Toms teachers like him?(不超过10个词)_Because hes polite and never late for school.【点拨】根据原文第一段中句子He is polite and never late for school so his teachers all like him.可知答案。25.How many people are there in Toms family?(不超过5个词)_Three.【点拨】根据原文第二段中句子Miss Hunt is surprised.She says,“There are three people in your family.”可知答案。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有