ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:37 ,大小:2.41MB ,
资源ID:352289      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-352289-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2022春七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 1 Everyone will study at home课件(新版)外研版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2022春七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 1 Everyone will study at home课件(新版)外研版.ppt

1、Module 4Life in the futureUnit 1Everyone will study at home.安徽外研版七年级下12341112131415基础巩固练5答案呈现提示:点击进入习题678910maybequestionscarrychangingrulerleveleverythingchalklifefreeDACBB2122232425答案呈现on the Internetquestions by emailWill;bein the futureany more1920CB基础巩固练161718BAB能力提升练答案呈现3637383940ABAAD31323334

2、352930DABACCB262728EFC4142434445ACCDD一、根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写。1.I dont know the answer,m (或许)he knows.2.I have some q (问题)to ask you,Ms Smart.3.The box is too heavy.The little boy cant c (拿)it.4.Online shopping is c (改变)our way of life.5.Can I use your r (尺子)?Mine is lost.aybeuestionsarryhanginguler6.

3、Teachers can check the students l (水平)and help them.7.Take this bag,and leave e (所有事物)else to me.8.My teacher is writing on the blackboard with a piece of c (粉笔).evelverythinghalk9.Do you enjoy your l (生活)in the country?Yes,I do.10.What do you often do in your f (空闲的)time?I often play the piano.ifer

4、ee二、单项填空。11.There _ any schools in the future.Students will study at home.A.is going to have B.will beC.arent going to have D.wont beD12.Our Chinese teacher _ a computer _ teach us this text.A.uses;to B.use;forC.using;to D.to use;withA13.Will you read books in the library?_.A.Yes,we wont B.No,we wil

5、lC.Yes,we will D.No,we dontC14.【中考安徽】A better future is the goal of the Chinese people,_its also the common(共同的)interest of the world.A.so B.and C.or D.butB15.Mr Black is _now,so he wants to go to a movie with his son.A.busy B.free C.healthy D.rightB16.Read good books as often as possible(尽可能经常地).It

6、 will _ your life.A.make B.changeC.teach D.takeB17.In _ time,maybe there wont be any schools!A.30 years B.30 yearsC.30 year D.30 yearsA18.What are you doing,Wei Hua?I am sending a letter to my sister _ email.A.with B.by C.use D.inB【点拨】考查by表示通过某种手段、方式的意思。19.I think computers will _ help people in man

7、y ways.A.can B.couldC.be able to D.are able toC20.You can ask Liu Mei _ with you.A.go B.to goC.going D.wentB【点拨】考查ask sb.to do sth.句型。三、根据汉语提示补全句子,每空一词。21.我们可以在因特网上看电影。We can see films _ _ _.on the Internet22.你可以通过电子邮件问我问题。You can ask me _ _ _.questions by email23.未来会有医院吗?_ there _ hospitals in the

8、future?Will be24.将来你准备做什么?What are you going to do _ _ _?in the future25.他为什么不再上学了?Why wont he go to school _ _?any moreA:Jack,will we study at school in the future?B:_26 But we dont use paper,pens or rulers.A:What will we use?B:_27四、补全对话。(有两项多余)A.Im not sure.B.Yes,they will.C.No,we wont.D.That soun

9、ds interesting.E.Yes,we will.F.We will use computers to do our homework.G.They will use new technology.EFA:But will we use pencils in the art class?B:_28 We will draw pictures on the computers.A:_29 How long will we study at school every day?A.Im not sure.B.Yes,they will.C.No,we wont.D.That sounds i

10、nteresting.E.Yes,we will.F.We will use computers to do our homework.G.They will use new technology.DCB:I think we will study for about three hours and then we can play games.A:Really?B:_30 Its just my dream.A:Its my dream,too.A.Im not sure.B.Yes,they will.C.No,we wont.D.That sounds interesting.E.Yes

11、,we will.F.We will use computers to do our homework.G.They will use new technology.A五、完形填空。【安徽合肥50 中期中】Today is Sunday.Mike and Peter _31 go to school.Listen!They are talking about the life _32 in the room.31.A.arent B.dont C.doesnt D.isnt32.A.in the future B.at the momentC.in the past D.last weekBA

12、【点拨】根据下文两人的谈话,可知他们正在房间里谈论未来的生活,故选A。“_33 will the world be like?”Peter asks.“I think the world will be a _34 place to live in.33.A.When B.Why C.What D.How34.A.bad B.difficult C.better D.wellCC【点拨】What will sth.be like?意为“将会是什么样?”根据句意可知选C。【点拨】bad“坏的”;difficult“艰难的”;better“更好的”,是good的比较级;well“好地”,副词,修饰

13、形容词或动词。place是名词,不可用well修饰。根据语境可知A、B都不符合语境。故选C。And we will _35 machines and robots at home.They will help us do lots of _36,”says Mike.35.A.be B.have C.has D.are36.A.work B.works C.job D.thingBA【点拨】will“将会”,后接动词原形,可排除has和are。根据语境可知have(拥有)符合句意。故选B。【点拨】lots of(许多)后接可数名词复数或不可数名词。job和thing都是可数名词,用在句中需变为

14、复数,可排除;work(工作)是不可数名词,没有复数形式。故选A。“The robots will help _37 cook meals,clean the houses and _38 old people.37.A.them B.us C.we D.they38.A.look after B.look forC.look at D.look likeBA【点拨】help帮助,是及物动词,需接宾格代词作宾语;we和they都是主格代词,可排除。根据语境可知them不符合句意。故选B。【点拨】look after“照顾”;look for“寻找”;look at“看”;look like“看

15、起来像”。根据语境可知look after符合句意。故选A。I think there will be a kind of medicine(药)_39 it can make us live more than 100 years,”Peter says.39.A.and B.but C.because D.orA【点拨】本句是并列结构,表示承接,it指的是前面的a kind of medicine,需用and连接。根据句子结构和语境可知选A。“What will you do then?”says Mike.“Then I will _40 my great-grandchildren(曾

16、孙)to the moon,”says Peter.“The moon?I will go to Mars(火星)with my wife,”says Mike.40.A.use B.bring C.get D.takeD【点拨】use“使用”;bring“带来”;get“得到”;take“带去”。根据语境可知take符合句意。故选D。六、阅读理解。41._ thinks that children wont use pencils.A.Danny B.Peter C.Jenny D.Lisa请同学们看点拨训练第23页原文。A【点拨】根据原文中Danny所在框中句子Children will

17、not use pencils or books in the future.可知答案。42.Peter thinks that more and more people will go to work by _.A.bus B.car C.bike D.planeC【点拨】根据原文中Peter所在框中句子More and more people will ride a bike to work.可知答案。43.Jenny thinks people will work _hours a day in the future.A.two B.three C.four D.fiveC【点拨】根据原

18、文中Jenny所在框中句子People will work only four hours a day in the future.可知答案。44.What will the weather be like in the future?A.Its cool.B.Its colder.C.Its cold.D.Its warmer.D【点拨】根据原文中Lisa所在框中句子People will wear thin clothes in the future,because the weather gets warmer year by year.可知答案。45.Which of the foll

19、owing is NOT true?A.People will wear thin clothes in the future.B.Children will use laptops for studying at school.C.Robots will help people do the dangerous jobs.D.People wont have a lot of free time because they have lots of things to do.D【点拨】根据原文中Jenny所在框中句子People will have a lot of time to relax(放松).可知选项D错误。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1