ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:39 ,大小:3.56MB ,
资源ID:351967      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351967-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时4 Section B (2a-2e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 1 Where did you go on vacation课时4 Section B (2a-2e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt

1、 Unit 1 Where did you go on vacation?课时4 Section B (2a 2e)12346789基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现umbrellaactivitybikeflowerswetenjoyablerunningyourselveshungry10difference1112CB13C14A15A1617CD18D19B20B答案呈现2122felt like;birdBecause of23Too many;waiting for24arrived at the top25What good基础巩固练2627DA28C29D30B3132BA

2、33D34C35D能力提升练答案呈现3637BB38能力提升练C39A40He liked complaining.4142The trees were too tall.It tried to give Charles three wishes.一、根据句意、首字母及汉语提示完成单词。1.Its raining outside.You should take an u (雨伞).2.He likes paragliding a lot and he finds this a (活动)exciting.3.I got a new b (自行车)from my father on my eigh

3、teenth birthday.mbrellactivityike4.There are some new f(花)on both sides of the road.5.Its raining hard now.Dont forget to take your umbrella,or youll get w (湿的).lowerset二、用所给词的正确形式填空。6.Did you like the music festival?Sure,it was _(enjoy).enjoyable7.I am tired.I dont feel like _(run)now.running8.Did

4、you enjoy _(you)at the party,boys?yourselves9.The baby is crying.Maybe he is _(hunger).hungry10.If we work hard together,our actions can make a_(different)to the world and lead to a better future.difference三、单项选择。11.安徽阜阳城南中学月考 Hua Chenyu decided_a singer when he was young.A./B.to C.to be D.to doC12.

5、中考湖南湘西改编 Helen,did you do_ last weekend?Yes,I _ my grandparents in the countryside.A.something special;visitedB.anything special;visitedC.special anything;visitD.special something;visitB13.安徽蚌埠期末 We dont have _ to buy thesweater,although(虽然)it is _.A.enough money;enough wellB.enough money;enough goo

6、dC.enough money;good enoughD.money enough;well enoughC14.Lisas dog is lost and shes very sad.I _ whatwe can do to help her.A.wonder B.wish C.wait D.worryA15.I tried _ it out in this way,but I failed(失败).Why not _ it in some other ways?A.to work;try doing B.to work;try to doC.working;to try to do D.t

7、o working;to try doingA【点拨】try to do sth.努力去做某事;try doing sth.试着做某事;why not后跟动词原形,故选A。16.Can you finish the work at five?No,Im afraid that I need _ two hours.A.other B.the otherC.another D.othersC【点拨】another后跟表示数量的词,表示“再,又”。句意:你五点钟能完成这项工作吗?不能,恐怕我还得再需要两个小时。17.We didnt go to the park yesterday _ the b

8、ad weather.A.so B.andC.because D.because ofD18.As students,we should try our best to _ schoolon time.A.get B.arrive C.reach at D.arrive atD【点拨】表示到达某地的短语有get to,reach,arrive in/at,所以D选项正确。19.Mom bought _ erasers for me because of mycarelessness(粗心).A.too much B.too manyC.much too D.many tooB【点拨】too m

9、uch 不可数名词;too many 可数名词复数;much too形容词,意为“太”;无many too 这一短语。本题句意:因为我的粗心,妈妈给我买过太多的橡皮。20.The weather is really cold,isnt it?Yes,the radio says its ten degrees _ zero today.A.under B.below C.between D.beforeB四、根据汉语意思完成句子。21.放学了,莉莉感觉自己像一只自由的鸟。School was over and Lily _ _ she wasa free _.felt likebird22.因

10、为天气不好,我们没去爬山。_ _ the bad weather,we didnt go to the mountains.Because of23.太多的游客在公交车站等车。_ _ visitors are _ _ the bus at the bus station.Too many waiting for24.当我们到达山顶时,天空中出现了一道彩虹。When we _ _ _ _ of the mountain,there was a rainbow in the sky.arrived at the top25.多么好的天气啊!_ _ weather it is!What good五、

11、完形填空。I often spend my summer holidays just with my parents.It is quite boring.But last summer holiday was 26_.26.A.terrible B.difficult C.popular D.differentDSome of my friends came to stay with my parents and me for a week at our summer house.It is in a small beach town called Portsea.They got ther

12、e by train.It 27 _ them three hours.27.A.took B.spent C.gave D.usedAOne morning my friends and I 28 _ to take myparents boat for a ride.We rowed(划船)29 _ half anhour and found a big cave(山洞).Susan said it could be dangerous to go into it.But Peter said it was okay.28.A.waited B.dreamed C.decided D.th

13、anked29.A.in B.on C.to D.forCD30 _ we started rowing again and got in.Then the tide(潮)started.At first we thought we could fight it but we were 31 _.We shouted for 32 _ but there was no one around.Susan and I began to cry.30.A.Because B.So C.If D.Or31.A.late B.wrong C.sorry D.busy32.A.help B.luck C.

14、fun D.timeBBALouis told us not to worry because the tide would be out.Because Louis always seemed to know the answer to 33_,we stopped crying.Luckily,Louis was right 34_.33.A.someone B.anyoneC.nothing D.everything34.A.yet B.still C.again D.eitherDCAfter some hours the tide went out.We rowed back hom

15、e quickly.We didnt 35 _ my parents about this special trip.And we were so afraid that we would not have a boat ride again.35.A.call B.show C.ask D.tellD六、阅读理解。36.Where did the writer and Alice go on the first day?A.The People Street.B.The Woniushan Park.C.The Ziwei Cave.D.The Seafood Street.请同学们看点拨训

16、练第5页原文。B【点拨】根据原文句子My friend Alice visited my city last week.She arrived on Wednesday morning.She is from Australia.I showed her around the city.We visited the Woniushan Park(卧牛山公园)first.可知答案。37.How were the clothes on the People Street?A.Beautiful.B.Cheap and beautiful.C.Expensive.D.Beautiful but ex

17、pensive.B【点拨】根据原文中句子The next day,we visited the People Street.There were a lot of clothes shops.The clothes were cheap and beautiful.可知答案。38.What didnt the writer and Alice do during the vacation?A.Went to see a movie.B.Bought some clothes.C.Went to the beach.D.Had seafood.【点拨】根据原文中句子Alice bought so

18、me clothes for her parents and friends.We went to the Seafood(海鲜)Street.We bought some seafood.Then we went to see a movie in the evening.可知没提及C选项,故答案为C。C39.How many days did Alice spend visiting the city?A.Three days.B.Four days.C.Five days.D.Seven days.【点拨】根据原文中句子My friend Alice visited my city la

19、st week.She arrived on Wednesday morning.Alice went back to Australia on Friday evening.可知答案。A七、任务型阅读。40.What did Charles like doing?(不超过5 个词)_【点拨】根据原文第一段中句子Charles liked complaining(抱怨)all the time.可知答案。请同学们看点拨训练第5页原文。He liked complaining.41.What did Charles think about the trees?(不超过5 个词)_【点拨】根据原文

20、第二段中句子And he thought the trees were too tall.可知答案。The trees were too tall.42.How did the bird try to help Charles?(不超过10个词)_【点拨】根据原文第二段中句子It was a magic(有魔力的)bird.The bird said,“I heard enough of your complaining.You complain all day and night.I am going to give you three wishes(愿望).Then maybe you will stop complaining!”可知答案。It tried to give Charles three wishes.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1