ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:35 ,大小:2.03MB ,
资源ID:351898      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351898-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021秋九年级英语上册 Module 7 Great books Unit 2 It is still read and loved课件(新版)外研版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021秋九年级英语上册 Module 7 Great books Unit 2 It is still read and loved课件(新版)外研版.ppt

1、Unit 2 It is still read and loved.Module 7Great books1234基础巩固练5答案呈现dialoguefuneraladventureneighboursalive提示:点击进入习题678910deadsouthernactionsurprisedstates1112131415BCBBC2122232425能力提升练答案呈现ABCDA26272829BCBC30A3233BD31A17181920get into troubleran away16pay foris set inIt is thought基础巩固练34A3536能力提升练答案呈

2、现37Because his father wanted to honor the general.Roberts grandfather.In 1912.一、根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写。1.Can you act out the d (对话)in pairs?2.The Whites are going to attend a f(葬礼)this afternoon.3.The trip to Afghanistan was an a(冒险)for Helen.ialogueuneraldventure4.My n (邻居)are famous singers and they

3、 often do charity work.5.【2021安徽砀山县期末】It was a really bad accidenttheyre lucky to be a(活着的).eighbourslive二、用所给词的适当形式填空。6.His father has been _(die)for more than ten years.dead7.No student in this school is from the _(south)part of China.southern8.I believed that it was the right _(act).action9.【2020

4、黑龙江大庆】Simon was _(surprise)to see spaceships from China.surprised10.【2020黑龙江大庆】China is one of the 193 member _(state)in the UN.states三、单项填空。11._ we lived together peacefully,but soon the trouble started.A.At times B.For a timeC.At the same time D.At all timesB12.My little sister was playing with a

5、knife,so I_ from her.A.took it off B.took off itC.took it away D.took away itC13.【2020山东菏泽改编】If buildings fall down with people inside,the snake robots can help _ people under the buildings.A.take up B.look forC.cut up D.take afterB14.(易错题)【2020 安徽安庆期末】It seems that we cant live without mobile phone

6、s _.Yes.They are very important in our _life.A.everyday;every dayB.every day;everydayC.everyday;everydayD.every day;every dayB【点拨】every day每天,在句中作时间状语;第一空是时间状语用every day;everyday形容词,每天的,在句中作定语修饰life,第二空用everyday。15.The woman had a car accident and she managed to escape _ the burning car.A.with B.to

7、C.from D.atC四、根据汉语提示完成句子,每空一词。16.我不得不支付房屋维修费用。I have to _ _ the repairs of the house.pay for17.当你遇到麻烦时,不要失去希望。Dont lose hope when you _ _ _.get into trouble18.他十三岁就离家出走了。He _ _ from home at the age of thirteen.ran away19.那部电影是以19 世纪的罗马为背景的。That film _ _ _ Rome in thenineteenth century.is set in20.人们

8、认为我们的篮球队肯定会获胜。_ _ _ that our basketball team will certainly win.It is thought五、完形填空。The Readers is a popular TV show.It invites different people to read aloud on the stage.The _21 also tells the moving stories behind those people.21.A.show B.lesson C.research D.playAThey can read everything _22 poem

9、s,books and letters.By reading aloud,the words on the paper come to _23.22.A.in B.such as C.with D.at23.A.light B.reason C.life D.purposeBC【点拨】come to life意为“活跃起来”。Many people are fans of the show.They begin to _24 reading aloud at home.24.A.mind B.avoid C.finish D.enjoyDNow,the show gives people a

10、_25 place to read across China.It is a reading pavilion(朗读亭).They are in many cities,including Shanghai,Hangzhou and Xian.25.A.special B.strangeC.beautiful D.boringA【点拨】由下文可知,这个地方是一个很小的朗读亭,因此它是一个“特殊的”供人们朗读的地方。The pavilion is very _26.Only one person can come into it each time.There is a microphone i

11、n it and it _27 peoples voices.26.A.wide B.small C.tall D.big27.A.makes B.uses C.records D.improvesBC【点拨】由下文“一次仅一个人能进入亭中朗读”,可知此亭很小。【点拨】通过上下文语境可知,空白前的it指代上文提到的“microphone(话筒)”,可知此话筒是用来录制朗读者的声音的。Everyone can read for three minutes in the pavilion.They can read _28 they like.The show will pick some of

12、the readers and invite them to read on TV.28.A.nothing B.everythingC.someone D.everyoneBPeople of all _29 read in the pavilion.“Reading should be just like singing and talking,”said Dong Qing,the producer of the show.“We can express our true _30 by reading aloud.”29.A.comers B.othersC.ages D.passers

13、-by30.A.feelings B.points C.spirits D.aimsCA六、阅读理解。【2020辽宁抚顺、本溪、辽阳改编】31.When I Grow UpSports Heroes is a book for_.A.children B.playersC.superstars D.heroes请同学们看点拨训练第46页原文。A【点拨】根据原文第二段中句子At the same time,readers can find her story in a childrens book When I Grow UpSports Heroes.可知答案。32._ is head coa

14、ch of Chinas womens national volleyball team.A.Zhu Ting B.Lang PingC.LeBron James D.Lionel MessiB【点拨】根据原文第三段中句子But head coach Lang Ping trained her to jump high and spike the ball(扣球).可知答案。33.Zhu couldnt move quickly because she was so_.A.brave B.strong C.valuable D.tallD【点拨】根据原文第三段中句子When she first

15、 joined the national team,the 1.98-meter-tall girl found it difficult to move quickly because she was so tall.可知答案。34.These are reasons for Zhus success Except _.A.good news B.her abilityC.hard practice D.fighting spiritA【点拨】根据原文最后一段中句子What makes Zhu Ting successful?Working hard and never giving up

16、are the key to success.可知答案。七、任务型阅读。(荣德原创)35.Why was the poet named Robert Lee Frost?(不超过10个词)_请同学们看点拨训练第46页原文。Because his father wanted to honor the general.【点拨】根据原文第二段中句子The poet was named Robert Lee Frost,because his father wanted to honor the general.可知答案。36.Who offered to pay costs for Robert Frost at Dartmouth College?(不超过5个词)_Roberts grandfather.【点拨】根据原文倒数第二段中句子After high school,Roberts grandfather offered to pay his costs at Dartmouth College.可知答案。37.When did Robert Frost take his family to Britain?(不超过5个词)_In 1912.【点拨】根据原文最后一段中句子In 1912,he took his family to Britain.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1