ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:47 ,大小:2.92MB ,
资源ID:351850      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351850-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021秋七年级英语上册 期末专项训练四 主题阅读习题课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021秋七年级英语上册 期末专项训练四 主题阅读习题课件(新版)人教新目标版.ppt

1、期末专项训练专项四 主题阅读1D2A3B4D678910BCACC一提示:点击进入习题5B答案呈现AB1B2B3C4D678910DBCAC5BC1C2C3B4A678910DBADA5B答案呈现1B2B3D4二5AABC1B2C3D4C5A1A2D3C4B5C1B2D3B4C5CDC答案呈现A hamburger and some orange.1Its milk.2Some vegetables.3Hamburgers.45Vegetables.三A答案呈现BFor an hour.1On Saturday and Sunday.2A pair of shorts and a white

2、Tshirt.3His friends.45At 4:00 p.m.on Sunday.一、完形填空。ALook!Here is a 1_ of a boy.Who is he?Haha,its me!Whats 2_ name?Tony Hand.Im in a primary school(小学)in New York,America.()1.A.map B.book C.name D.photo()2.A.my B.your C.their D.herDAThere are 3_ people(人)in my family.Theyre my parents,my sister and

3、me.4_ am I now?Im in the classroom.Some books and 5_ English dictionary are on my desk.()3.A.three B.four C.five D.six()4.A.Who B.How C.What D.Where()5.A.a B.an C.the D./BDBA pencil box is 6_ it,too.My pen,my pencil,my eraser and my ID card are in the pencil box.But I cant 7_ my schoolbag now.A watc

4、h,a baseball and a jacket are in it.Is it under my 8_?()6.A.of B.on C.at D.under()7.A.meet B.help C.find D.know()8.A.desk B.chair C.bed D.sofaBCANo,it isnt under my desk.Where is it now?I must find it.Please 9_ me.My phone number is 333-4567 and my 10_ address(地址)is .Thanks for your help.()9.A.say B

5、.ask C.help D.thank()10.A.ring B.room C.e-mail D.cardCCBMy name is Julie.I have a good friend.Her name is Linda.Linda is 1_ English girl.Today is Lindas birthday.My friends and I go to 2_ birthday party.()1.A.a B.an C.the D./()2.A.his B.her C.their D.ourBBWe get to her home 3_ some gifts(礼物)at about

6、 3:00 p.m.Linda is very happy to 4_ us.“Thank you very much.Im very 5_ to get the gifts,”she says.()3.A.for B.from C.with D.under()4.A.think B.thank C.help D.see()5.A.useful B.happy C.free D.late CDB“Happy birthday!”we all 6_ to her.Then we play games and watch TV.Thats 7_ fun.At about 5:00 p.m.,we

7、eat a big 8_.The food is very nice.()6.A.ask B.come C.find D.say()7.A.only B.really C.then D.right()8.A.breakfast B.lunch C.dinner D.foodDBCI like the chicken very much.After dinner we play tennis 9_ an hour.Its difficult but 10_ for me.We have a good time.()9.A.for B.in C.on D.at()10.A.boring B.eas

8、y C.interesting D.busyACCIt is 12:00 now.Its time 1_ lunch.My friend Kate and I want to find some food to 2_.We go to the KFC next 3_ our school.()1.A.in B.on C.for D.at()2.A.take B.help C.eat D.sell()3.A.from B.to C.for D.underCCBThe food here 4_ good.We always come here to have lunch.The waitress(

9、女服务员)5_,“Can I help you?”()4.A.looks B.sounds C.watches D.sees()5.A.thinks B.asks C.goes D.finishes AB“Yes,please.I want some chicken and a cup of 6_.What about you,Kate?”“I want a(n)7_ hamburger.And I want a cup of milk,too.”()6.A.ice-cream B.orange C.salad D.milk()7.A.fruit B.vegetable C.chicken D

10、.eggDBThen we 8_ our food.The chicken and the vegetable hamburger are very good,9_ the milk looks bad(糟糕的).The waitress says it is a new kind of(一种新的)milk.It is 10_ for our health(健康).We like the food and milk now.()8.A.get B.spell C.play D.know()9.A.and B.so C.then D.but()10.A.good B.easy C.cool D.

11、difficultADA二、阅读理解。A()1.When is Zhang Zifengs birthday?A.On January 6th.B.On August 27th.C.On September 21st.D.On May 21st.【点拨】根据第二个表格Im Zhang Zifeng.My birthday is on August 27th.可知答案。请同学们看点拨训练第82页短文。B()2._ is an English teacher.A.Mr.Zhang B.Ms.LiuC.Wendy D.Mr.Smith【点拨】根据第二个表格倒数第二行This is my Englis

12、h teacher,Ms.Liu.可知答案。B()3.What is Zhang Zimos favorite subject?A.History.B.English.C.Science.D.Math.【点拨】根据第一个表格Hello,Im Zhang Zimo.My favorite subject is math.可知答案。D()4.Karry is _.A.7 B.15 C.16 D.17【点拨】根据第三个表格第二句My English name is Karry.Im sixteen.可知答案。C()5.下列哪项陈述是正确的?A.Zhang Zimo doesnt have lesso

13、ns on Sunday.B.Karry has a trip in the USA next month.C.Ms.Lius class is not interesting.D.Zhang Zifengs favorite subject is math.【点拨】根据第一个表格Hello,Im Zhang Zimo.I go to school from Monday to Friday.可知A正确。A【点拨】根据第三个表格第二句My English name is Karry.We have a trip in the USA next week.可知旅行时间是下周不是下月,B错误。【点

14、拨】根据第二个表格倒数第二行This is my English teacher,Ms.Liu.Her English class is interesting and she is fun,too.可知C错误。【点拨】根据第二个表格Im Zhang Zifeng.My favorite subject is English.可知D错误。B()1.Li Jia is Li Taos _.A.cousin B.sister C.classmate D.teacher【点拨】根据文章首句Li Tao is a student of Class 7.His sister Li Jia is a st

15、udent of Class 8.可知答案。请同学们看点拨训练第83页短文。B()2.Li Jia and Li Tao go to the store to buy _.A.clothes B.fruitC.school things D.food【点拨】根据文章第三行They come to a store.There are all kinds of school things in it.可知答案。C()3.Li Jia needs to pay(支付)_ for her school things.A.14.00 B.58.00C.68.00 D.72.00【点拨】根据文章内容可知李

16、佳买了一个铅笔盒、四块橡皮、一个书包。根据表格计算得出10+41+58=72元。D()4.Li Jia buys a _ pencil box.A.black B.redC.blue D.white【点拨】根据文章最后一段第一行Li Jia buys a blue pencil box.可知答案。C()5.Li Jia and Li Tao dont buy _ in the store.A.pencils B.rulersC.schoolbags D.pens【点拨】根据文章最后一段可知他们买了尺子、钢笔、铅笔盒、橡皮、书包,并没有买铅笔。AC()1.Who is the oldest(年龄

17、最大的)of the four boys?A.Dick.B.David.C.Dale.D.Dave.【点拨】根据文章开头Dick is six.David is five.Dale and Dave are four.可知答案。请同学们看点拨训练第83页短文。A()2.What do the four boys like doing every day?A.Playing tennis.B.Playing computer games.C.Watching TV.D.Playing soccer.【点拨】根据文章第二行The boys play soccer every day.可知答案。D(

18、)3.What will they do on Mrs.Blacks birthday?A.Eat a big dinner.B.Go for a trip.C.Have a party.D.Play computer games.【点拨】根据文章第五段“Yes,”she says.“We will have a big party at home.”可知答案。C()4.画线单词“presents”的汉语意思是_。A.孩子B.礼物C.目标D.父母【点拨】原句为:“What presents do you want for your birthday?”B()5.下列哪项陈述是正确的?A.Mrs

19、.Black wants to have eight sons.B.The boys father washes clothes for them.C.It is April now.D.The boys will wash clothes for their mother.C【点拨】通读全文可知Mrs.Black只是想要现在的四个孩子变得干净,A错误。【点拨】根据文章第一段So Mrs.Black has to wash clothes for them every day.可知B错误。【点拨】根据文章第三段“May 15th,”says Mrs.Black,“and its next mo

20、nth.”可知现在是4月,C错误。【点拨】文章中没有提到孩子们将为他们的母亲洗衣服,D错误。D()1.When is Janes birthday?A.On June 8th.B.On July 8th.C.On May 8th.D.On March 8th.【点拨】根据文章第二行My name is Jane and Im twelve.My birthday is on July 8th.可知答案。请同学们看点拨训练第84页短文。B()2.There are _ people in Janes family.A.two B.threeC.four D.five【点拨】通读全文可知在Jane

21、的家里有parents、brother、sister 和 Jane自己。D()3.Whats Toms favorite food?A.Vegetables.B.Hamburgers.C.Chicken.D.Apples.【点拨】根据文章第六行Tom doesnt like vegetables at all.His favorite food is hamburgers.可知答案。B()4._ likes Chinese history.A.Kitty B.TomC.Jane D.Janes father【点拨】根据第二段第一句I like Chinese history very much

22、.My favorite subject is history at school.可知Jane非常喜欢中国历史。C()5.下列哪项陈述是正确的?A.Kitty is from China.B.Jane doesnt like vegetables.C.Janes parents play sports when theyre free.D.Jane doesnt want to go to China.C【点拨】根据文章第一行Im from the USA.可知作者来自美国,Kitty是作者的妹妹,也是来自美国。A错误。【点拨】根据文章第五行I like vegetables and Kit

23、ty likes chicken.可知B错误。【点拨】根据文章第一段倒数第二行After school,we all like playing sports.My parents play them with us when theyre free,too.可知C正确。【点拨】根据文章倒数第三行I want to go to China one day.可知D错误。三、任务型阅读。A1.What is Nancys favorite food?(不超过5 个词)_【点拨】根据文章第三行Nancys favorite food is milk.可知答案。请同学们看点拨训练第84页短文。Its m

24、ilk.2.What does Nancy only eat for dinner?(不超过5 个词)_【点拨】根据文章第六行For dinner,she only eats some vegetables.可知答案。Some vegetables.3.What doesnt Nancy like?(不超过5 个词)_【点拨】根据文章第六行She doesnt like hamburgers.可知答案。Hamburgers.4.What does Toby have for lunch?(不超过10 个词)_【点拨】根据文章倒数第五行For lunch,he always has a hamb

25、urger and some orange.可知答案。A hamburger and some orange.5.What does Toby need to eat more?(不超过10 个词)_【点拨】根据文章倒数第三行I think Toby needs to have breakfast and eat more vegetables.可知答案。Vegetables.B1.When doesnt Bill have lessons?(不超过5 个词)_【点拨】根据文章第二行On Saturday and Sunday,he always goes out and has fun wi

26、th his friends.可知答案。请同学们看点拨训练第84页短文。On Saturday and Sunday.2.What does Bill buy at the store on Saturday morning?(不超过10 个词)_【点拨】根据文章第二段第一行This Saturday morning,Bill goes to the store.He buys a pair of shorts.He buys a white Tshirt,too.可知答案。A pair of shorts and a white Tshirt.3.Who does Bill play soc

27、cer with after lunch on Saturday?(不超过5 个词)_【点拨】根据文章第二段第三行After lunch,Bill plays soccer with his friends.可知答案。His friends.4.How long(多长时间)does Bill play computer games after dinner?(不超过5 个词)_【点拨】根据文章倒数第四行After dinner,he plays computer games for an hour.可知答案。For an hour.5.When does the basketball game finish?(不超过5个词)_【点拨】根据文章倒数第二行On Sunday,his school has a basketball game.The game finishes at 4:00 p.m.可知答案。At 4:00 p.m.on Sunday.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1