ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:22 ,大小:2.51MB ,
资源ID:351832      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351832-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021秋七年级英语上册 Unit 7 How much are these socks课时3 Section B (1a-1e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021秋七年级英语上册 Unit 7 How much are these socks课时3 Section B (1a-1e)习题课件(新版)人教新目标版.ppt

1、UNIT 7 How much are these socks?课时3 Section B(1a1e)1ten2eleven3twelve4thirteen678910CDDAD基础巩固练提示:点击进入习题5twenty答案呈现1112131415How much isfifteen tomatoesThirty model planestwentysix pairseighteen;bats答案呈现212223She likes yellow.Lindas father.He likes tennis.1617181920DBCDHer mother.能力提升练一、根据首字母和汉语提示完成下

2、面句中所缺的单词。1.My cousin Jim likes sports.He has t (十)baseballs.2.The nice T-shirt is only e (十一)dollars.3.The t (十二)girls are in our classroom.4.Linda and Tina want t (十三)apples.5.We can see t (二十)books in the big box.enlevenwelvehirteenwenty二、单项选择。()6.Can I help you?_.I want a hat.A.Youre welcome B.Ye

3、s,you canC.Yes,please D.No,you cantC()7.Whats twelve and five?Its _.A.twenty B.thirtyC.twenty-two D.seventeenD()8.This sweater is too big.Do you have a _ one?A.long B.bigC.short D.smallD()9.Here is _ a sweater.Do you like it?A.long yellow B.yellow longC.blue big D.yellow bigA()10.Can I use(使用)your d

4、ictionary?Mine isnt here._.A.Thanks a lot B.Id love toC.Youre welcome D.Sure.Here you areD三、根据汉语意思完成下面的句子,每空一词。11.这个白色的杯子多少钱?_ _ _ the white cup?How much is12.我需要十五个西红柿。I need _ _.fifteen tomatoes13.图片中有三十个飞机模型。_ _ _ are in the picture.Thirty model planes14.这些女孩们有二十六双袜子。The girls have _ _ of socks.t

5、wentysix pairs15.这个乒乓球明星有十八个乒乓球拍。The ping-pong star has _ ping-pong _.eighteen bats四、阅读理解。()16.What does Cruz Brown like?A.Black sweaters.B.Blue T-shirts.C.Purple hats.D.White T-shirts.【点拨】根据表格第一段第一行Im Cruz Brown.I like white Tshirts.可知答案。请同学们看点拨训练第57页短文。D()17.What clothes is David Brown in now?A.A

6、blue sweater and a pair of white trousers.B.A white T-shirt and a pair of white shorts.C.A white T-shirt and a pair of white shoes.D.A purple T-shirt and a blue hat.【点拨】根据表格第一段第二行My dad David Brown is in a white Tshirt and a pair of white shorts now.可知答案。B()18.What does Feynman think of playing bask

7、etball?A.Its easy.B.Its difficult.C.Its interesting.D.Its boring.【点拨】根据表格第三段第一行Hi,Im Feynman.和第二行I like playing basketball.I think its interesting.可知答案。C()19.Which of the following statements is TRUE?A.Cruz Brown likes purple.B.Duoduos father always buys fruit for her.C.Duoduo has three purple hats.

8、D.Feynman has three pairs of blue sports shoes.【点拨】根据表格第一段第一行Im Cruz Brown.I like white Tshirts.White is my favorite color.可知Cruz Brown最喜欢的颜色是白色不是紫色,A错误。D【点拨】根据表格第二段最后一句He always buys clothes for me at the store.可知买的是衣服不是水果,B错误。【点拨】根据表格第二段第二行I have three purple Tshirts,two purple skirts and one purp

9、le hat.可知是一顶紫色帽子,C错误。【点拨】根据表格第三段第一行I have three pairs of blue sports shoes.可知D正确。五、任务型阅读。20.Who does Linda go shopping with?(不超过2个词)_【点拨】根据文章开头My name is Linda Miller.Its a fine day.I go shopping with my mother.可知答案。请同学们看点拨训练第57页短文。Her mother.21.What color does Lindas grandmother like?(不超过个词)_【点拨】根据

10、文章第四行Those yellow trousers are for my grandmother.She likes yellow.可知答案。She likes yellow.22.Who do Linda and her mother buy movie CDs for?(不超过2个词)_【点拨】根据文章第五行My father likes movies.We buy some movie CDs for him.可知答案。Lindas father.23.What sport does Lindas brother like?(不超过3个词)_【点拨】根据文章最后My brother likes playing tennis.These black tennis shoes are for him.可知答案。He likes tennis.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1