ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:12 ,大小:3.66MB ,
资源ID:351732      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351732-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021九年级英语全册 Unit 7 Teenagers should be allowed to choose their own clothes课时4 Section B (1a-1e)课件(新版)人教新目标版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021九年级英语全册 Unit 7 Teenagers should be allowed to choose their own clothes课时4 Section B (1a-1e)课件(新版)人教新目标版.ppt

1、课时4Section B(1a1e)UNIT 7 Teenagers should be allowed to choose their own clothes.1to get 2later3be kept4speaking678910AACCA基础巩固练提示:点击进入讲评5C答案呈现1112CA能力提升练一、用括号内所给单词的适当形式填空。1.I might fail _(get)to the top of the hill on time because of the heavy rain.2.Bob should be allowed to take the test _(late)th

2、ough he is late.to get later3.The classroom should_(keep)tidy every day.4.(易错题)Our English teacher doesn t allow _(speak)Chinese in his class.be keptspeaking二、单项填空。5.Our English teacher is very strict _us and he is strict _his teaching.A.with;at B.in;at C.with;in D.in;inC6.【2021安徽合肥庐阳区期末】Its reporte

3、d that a Hanfu show _in the San Guo Park next week.What good news!Im a big fan of Hanfu!A.will be held B.was heldC.is held D.has been heldA7.The banker had a lot of wealth(财富),but he was always _losing his money.A.worried about B.allowed toC.worry about D.care aboutA8.【2020安徽和县期末】I think Lisa should

4、 be allowed to do some shopping alone._.She is old enough.A.I dont think so B.Sorry,she cantC.I agree with you D.No problemC三、阅读理解。【2020内蒙古包头】9.Why do some German parents take their children out of school early during busy travel times?A.They can spend more time with their children.B.Their children

5、will study by themselves.C.They want to save money.D.Their children can take online courses.请同学们看点拨训练第58页短文。【点拨】根据原文句子But during busy travel times,some parents take their children out of school early to save money on vacations.People can often save a lot of money on others.可知答案。C10.In Paragraph 4,po

6、lice officers at three German airports wanted to _.A.find students who skipped school without permissionB.give punishment to the students thereC.take students back to schoolD.wait for school managers【点拨】根据原文句子They wanted to find out if the parents had permission for the children to be out of school.

7、可知答案。A11.Which of the following can be the best title for the text?A.Laws on Vacations in GermanyB.Give Your Family a Perfect VacationC.Dont Skip School in GermanyD.Punishment Goes to Families【点拨】根据原文句子Like many places,it is against the law to skip(不参加)school in Germany.可知答案。C12.Where does this text probably come from?A.A newspaper.B.A science report.C.A travel guide.D.A textbook.【点拨】根据原文句子Last week,some German parents who took their kids out of school early were stopped by the police at the airport.可知答案。A

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1