ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:16 ,大小:2.03MB ,
资源ID:351698      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351698-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021九年级英语上册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021九年级英语上册 期末综合能力提升练 阅读理解习题课件(新版)牛津版.ppt

1、阅读理解1234123提示:点击进入习题答案呈现CDBBCBDAB4A12345AABDCCA 1.How many kinds of parties are mentioned in the passage?A.Four.B.Five.C.Six.D.Seven.请同学们看点拨训练第82页原文。C【点拨】原文中提到了birthday parties、surprise parties、tea parties、housewarming parties、pajama parties、a prom这6种派对.2.A pajama party is held _.A.at a cinema B.at

2、a restaurantC.at a high school D.at a persons houseD【点拨】根据原文第一段中句子At a pajama party,a group of friends spend the night at a persons house.可知答案。3.What does the underlined word“prom”mean in Chinese?A.开学典礼B.毕业舞会C.成人礼D.放学典礼B【点拨】原句为:If a pajama party is mainly for fun,a prom is no doubt(怀疑)a very importa

3、nt thing in most American schools.根据后文内容The party is usually held near the end of the senior year,the last year of high school,so it is often called the graduation(毕业)dance.可知画线单词指的是一种毕业舞会。4.Whats the best title(题目)for the passage?A.American school lifeB.Pajama parties and promsC.American sleeping h

4、abitsD.Birthday parties and tea partiesB【点拨】阅读原文可知,美国人喜欢举办各种各样的晚会,文章详细介绍了最喜欢的两种晚会。B 1.If Anna wants to remember a long passage,she had better _.A.type it on the computerB.read it aloudC.write it down by handD.do some exercise请同学们看点拨训练第82页原文。C【点拨】根据原文第三段中句子.it is much better to remember the whole thi

5、ng by writing it down by hand.When you read a handwritten text,naturally its easier for your brains to remember the information.可知答案。2.The third tip is mainly about _.A.the advantage of behaving wellB.the advantage of being aloneC.the importance of thinkingD.the importance of keeping healthyB【点拨】根据原

6、文第三个标题下句子By sparing the time for yourself and just being alone for a while,you can have a chance to think and get to know yourself better.可知答案。3.We can learn from the passage that _.A.physical activities help us think betterB.handwriting makes us smartC.being alone helps us know our friends betterD.

7、hot drinks can help us cool downD【点拨】根据原文最后一段中句子The study shows that the hot water does make people feel cooler.When you are drinking something hot,the body will feel the change in temperature and increase the perspiration(流汗),which helps you cool down!可知选项D正确。4.Where can we find the passage most pr

8、obably?A.In a health magazine.B.In a physics book.C.In a cook book.D.In a scientific report.A【点拨】根据原文第一段中句子Are you trying to live a healthy life?The following tips may sound strange,but they can really help you.可知这是一篇关于健康的文章,因此A项正确。C 1.At first,Mother Teresa went to India to _.A.teach geography B.he

9、lp the sick peopleC.train the nurses D.help the poor children请同学们看点拨训练第83页原文。A【点拨】根据原文第二段中句子She taught geography in India for some time.可知答案。2.Mother Teresa gave up teaching because she wanted to _.A.look after the poorB.travel to poor countriesC.build hospitals for the poorD.train nurses to care fo

10、r the poorA【点拨】根据原文第二段中句子Later she trained to become a nurse in Patna,and then began her work helping the poor and comforting the dying in the streets of the city.可知答案。3.From the passage,we know that _.A.there were only some centers in IndiaB.Mother Teresa started schools for the poorC.Mother Teresa

11、 won the Nobel Peace Prize in 1997D.Mother Teresa started the Kalighat Home for the disabledB【点拨】根据原文第三段中句子Mother Teresa also started schools for the poor.可知B项正确。4.The underlined word“awards”in the passage means“_”.A.稿酬B.基金C.利润D.奖项D【点拨】原句为:She gave all of the money she got from her awards to the cen

12、ters she set up.结合前句Mother Teresa won the Nobel Peace Prize in 1979.可知画线单词指的是诺贝尔这个奖项。5.Mother Teresa is now a famous person because she has _.A.helped to bring world more moneyB.saved many poor people in YugoslaviaC.taken care of many poor people in IndiaD.helped to make India a more peaceful placeC【点拨】根据原文第三段中句子She and other nuns searched for people who were sick or dying on the streets in Calcutta,India.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1