ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:30 ,大小:2.30MB ,
资源ID:351672      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351672-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 5 Art world课时3 Reading II习题课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 5 Art world课时3 Reading II习题课件(新版)牛津版.ppt

1、课时3 Reading 安徽译林版九年级上Unit 5 Art world习题链接1234基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现111213678910musicianbelltraditionalsuccessfullycontrolDDCDCWho;byhave known1415for curingAs;interested inHow does习题链接答案呈现161718能力提升练BDA1920BA212223CAD2425CC262728BAC29D基础巩固练一、根据首字母及汉语提示完成单词。1.My dream is to be a m(音乐家)when I grow up.2.合

2、肥市包河区一质检 I had just enough time to finish eating before the b (铃声)rang.3.中考宁波 More and more people have realized the importance of spreading our t (传统的)culture.usicianellraditional基础巩固练4.中考自贡 Know your strengths,use them s .(成功地)and one man can be worth ten thousand.5.The plane was out of c (控制)and

3、crashed into the sea.uccessfullyontrol基础巩固练二、单项选择。6.中考孝感The young are always busy checking their mobile phones while getting together.So it is.They should put down phones and have more talks,_.A.still B.tooC.either D.insteadD基础巩固练7.中考苏州 The flying squirrel might be one of _ animals you could meet du

4、ring the trip.A.strange B.strangerC.strangest D.the strangestD基础巩固练8.中考 呼和浩特 Frederick _ entered the final competition last month.His hobby has brought him _.A.successful;successB.successful;successfullyC.successfully;successD.successfully;successfulC【点拨】句意:弗雷德里克上个月成功地进入了决赛。他的爱好给他带来了成功。第一空修饰动词enter,

5、故用副词,第二空是名词成功,故选C。基础巩固练9.合肥市六城区联考 I will try my best in the English speech _ I may fail.Wonderful!I will support you all the time.A.when B.untilC.unless D.thoughD【点拨】句意:在英语演讲中我将尽最大努力,尽管我可能会失败。故选D。基础巩固练10.合肥市庐阳区模拟 Old Henry made a living _ collecting litter and selling it.A.for B.againstC.by D.except

6、C基础巩固练三、按要求完成句子。11.The music was written by Tan Dun.(对画线部分提问)_ was the music written _?Who by基础巩固练12.When he was very young,Tan showed an interest in music.(改为同义句)_ a young man,Tan became _ _ music.As interestedin基础巩固练13.They got to know each other about 10 years ago.(改为同义句)They _ _ each other since

7、 about 10 years ago.have known基础巩固练14.Tan makes over 50 sounds from water by controlling the speed of water flow.(对画线部分提问)_ _ Tan make over 50 sounds from water?How does基础巩固练15.Music just like medicine can be used to cure your illness.(改为同义句)Music just like medicine can be used _ _ your illness.for

8、curing能力提升练四、完形填空。Lang Lang is a world-class young pianist who grew up in Shenyang.He went to a piano school in Beijing when he was just eight.“You need fortune(运气),”his father said.“But _16 you work hard,no fortune will come.”16.A.if B.unless C.when D.sinceB能力提升练What made him _17 was that his piano

9、 teacher in Beijing didnt like him.“You have no talent.You will never be a pianist.”17.A.energetic B.happyC.lucky D.sadD能力提升练As a nine-year-old boy,Lang Lang was badly _18.He decided that he didnt want to be a pianist any more.18.A.hurt B.illC.broken D.scaredA能力提升练For the next two weeks,he didnt tou

10、ch the piano.Wisely(明智地)his father didnt _19 him,but waited.19.A.hear B.pushC.eat D.sleepB【点拨】考查动词及语境的理解。句意:他的爸爸很明智地没有逼迫他,而是在等待。A.听到;B.推,逼迫;C.吃;D.睡觉。本句中的副词Wisely是对爸爸做法的评价;即爸爸没有逼迫他继续学钢琴。故选B。能力提升练Luckily the day came when his teacher asked him to play some holiday songs.He didnt want to,but as he plac

11、ed his fingers on the piano keys,he _20 that he could show other people that he had the ability to do it well.20.A.realized B.explainedC.forgot D.noticedA能力提升练That day he told his father that he wanted to _21 with a new teacher.From that point on,everything turned around.21.A.argue B.danceC.study D.

12、interviewC能力提升练He started _22 competitions.In the 1994 International Competition for Young Pianists when it was announced that Lang Lang had won,he was too _23 to hold back his tears.22.A.winning B.beatingC.watching D.refusing23.A.annoyed B.mad C.tired D.excitedAD【点拨】考查动词及语境的理解。句意:他开始赢得比赛。A.赢得;B.打败,

13、击败;C.观看,注视;D.拒绝。根据后面的内容他在国际比赛中获得了大奖,可知,他开始赢得比赛。故选A。能力提升练Soon it was clear that he couldnt stay in China foreverhe had to play on the worlds big stages.In 1997 Lang Lang _24 again,this time to Philadelphia,US.24.A.started B.finishedC.moved D.performedC能力提升练There he spent two years practicing and by 1

14、999 he had worked hard enough for fortune to take over.After his _25 performance at Chicagos Ravinia Festival,gigs(演奏会)in Lincoln Center and Carnegie Hall started pouring in.25.A.helpful B.meaningfulC.successful D.usefulC【点拨】考查形容词及语境的理解。A.有帮助的;B.有意义的;C.成功的;D.有用的。由前面的for fortune to take over可知演出很成功,故

15、选C。能力提升练Lang Lang finally worked to reach the place where fortune spots(找到)him,and lets him shine.能力提升练五、阅读理解。26.The biggest difference between music and songs is _.A.feelingsB.tones and lyricsC.languages and countriesD.meanings请同学们看点拨训练第45页原文。B【点拨】根据原文第一段中句子Songs express feelings with lyrics(歌词),bu

16、t music with tones(音调).可知答案。能力提升练27.According to the passage,the number of people for jazz in the 1950s and earlier was _ it is today.A.much greater than B.much smaller thanC.as great as D.as small asA【点拨】根据原文最后一段中句子It has caused the number of people for“jazz”music to become much smaller than that i

17、n the 1950s and earlier.可知答案。能力提升练28.Which of the following has now become the most popular according to the passage?A.Native music.B.Jazz.C.Pop music.D.Classical music.C【点拨】根据原文最后一段中句子Pop music has taken the place of local music in many parts of the world.And it now becomes the most popular one.可知答

18、案。能力提升练29.Which of the following statements is NOT true according to this passage?A.People can get different things from the same piece of music.B.Pop music began to be popular in the mid-twentieth century.C.The best-known early form of pop music was “rock and roll”.D.Much pop music is of great artistic value,so it attracts young people greatly.D【点拨】根据原文最后一段中句子Much pop music is without artistic value,but the works of some pop singers like Bob Dylan,the groups like Pink Floyd and Crosby are excellent.可知D项错误。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1