ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:13 ,大小:1.69MB ,
资源ID:351655      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351655-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 2 Colours课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(安徽专版)2021九年级英语上册 Unit 2 Colours课时5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.ppt

1、课时5 Integrated skills&Study skillsUnit 2 Colours1234678910基础巩固练提示:点击进入习题511121314答案呈现discoverpromisedsuggestspractisesworksADBADBCDA能力提升练一、根据首字母和汉语提示完成单词。1.中考临沂 Scientists around the world are working to d (发现)a medicine for AIDS.2.中考自贡 France has p (承诺)to make an effort to rebuild Notre-Dame Cathed

2、ral in Paris.3.Alice s(建议)going camping this weekend and all of us agree with her.iscoverromiseduggests4.Mr.Black p (从事)colour therapy and he can use colours to help stressed people calm down.5.The medicine tastes very bitter(味苦的)but it w (奏效)well.ractisesorks二、单项选择。6.中考 邵阳 How do you improve your s

3、poken English?By practicing _ to my teachers and classmates.A.talking B.to talk C.talkA【点拨】practice doing sth.练习做某事,故选A。7.中考 呼和浩特 Jack,lets have a picnic after school.Sorry.I have _ to work on the biology report with Frank.A.advised B.expectedC.suggested D.promisedD8.Most boys _ toy guns to dolls wh

4、ile most girls _ have dolls than have toy guns.A.would rather;preferB.prefer;would ratherC.would rather;would ratherD.prefer;preferB9.中考 北京 If you want to visit the Palace Museum,I _ tickets for you tomorrow.A.will book B.bookedC.have booked D.was bookingA三、阅读理解。10._ can see colour.A.All the animals

5、 B.All the mammalsC.Man and dogs D.Birds and monkeys请同学们看点拨训练第17页原文。D【点拨】根据原文第一段中“man and some monkeys and apes(猿)are the only mammals(哺乳动物)that can see colour”和第三段中“Birds can see colour.”可知答案为D。11.In order to find their food,dogs mainly use their_.A.eyes and noses B.ears and nosesC.eyes and ears D.

6、mouths and earsB【点拨】根据原文第一段中Dogs hunt mainly by listening and smelling.可知答案。12.The word“freeze”in the passage means _.A.the hunted animals are frozen on the ground because of cold weatherB.the hunted animals temperature is becoming lower and lower until it drops below 0C.the hunted animals will stop

7、 running and stay in the same place without movementD.the hunted animals are so frightened that they cant move any longerC【点拨】原句为:A hunted rabbit or deer will“freeze”to protect itself.Then the dog may not see it at all.结合前文内容Like other animal s dogs see best when things move.The animals they hunt se

8、em to know this.可知划线单词是与“move”相反的意思。13.Colour helps birds _.A.see better than manB.see better than dogsC.see how colourful the world isD.see clearly where food and enemies areD【点拨】根据原文第三段中“Colour helps them judge distance and shape.In this way they are able to catch bugs(昆虫)in the air or to roost on branches.”可知答案为D。14.To dogs they see best when things are _.A.moving B.not movingC.black-and-white D.colourfulA【点拨】根据原文第二段中Like other animals dogs see best when things move.可知答案为A。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1