1、 淄川第一中学高2014级过程性检测 英语试卷 第卷第一部分 听力(共20小题;每小题1.5分,满分30分)听下面对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读一遍。1. Where does this conversation probably take place? A. In a department store. B. In the office. C. In a restaurant.2. Who did the woman want to call? A.
2、Drake. B. Daniel. C. James. 3. What do we know about Mike? A. He likes travelling. B. He likes collecting postcards. C. He is on vacation. 4. What is the relationship between Jim and Bob? A. Close friends. B. Brothers. C. Classmates. 5. What day is it today? A. Tuesday. B. Wednesday. C. Sunday. 听下面5
3、段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。6. If possible, what will they do this weekend? A. Go for a picnic. B. Go skating. C. Go climbing. 7. How long will the weather last like this? A. 3 months. B. 4 mon
4、ths. C. 2 months. 听第7段材料, 回答第8、9题。8. What does the man order? A. Burgers and fries. B. Sandwiches and sodas. C. Hot dogs and fries. 9. How much does the man give the woman as a tip? A. Two dollars. B. One dollar. C. Three dollars. 听第8段材料, 回答第1012题。10. Why cant the woman rent a bigger house right now
5、? A. Because she has spent too much money on vacation. B. Because she wants to save money to buy a big house. C. Because she is very poor and dont have money. 11. What will the woman do at present? A. Share a house with her friends mother. B. Rent a smaller house by herself. C. Borrow some money fro
6、m her friend. 12. How much did the woman pay for the rent before? A. About 600 yuan a month. B. About 900 yuan a month. C. About 200 yuan a month. 听第9段材料, 回答第1316题。13. Why did the man make the appointment? A. Hes going on a trip soon. B. He needs to have an annual health examination. C. His neck has
7、 been hurting. 14. What may be the time now? A. 11:30 a. m. B. 1:30 p. m. C. 11:00 a. m. 15. What does the man say about his boss? A. His boss is very understanding. B. His boss is on holiday. C. His boss is a woman. 16. What will the man do after his appointment? A. Give a presentation. B. Go to th
8、e bank. C. Have lunch. 听第10段材料, 回答第1720题。17. How long does it take to fly to New York? A. 7 hours. B. 8 hours. C. 6 hours. 18. What may some tourists do around 6:30 a. m. on the 2nd day? A. Have breakfast. B. Go jogging. C. Take a bus. 19. Where will the tourists go after breakfast on the 2nd day? A
9、. Liberty Island. B. The Empire State Building. C. Central Park. 20. What will the tourists have for supper on the 2nd day? A. American food. B. Chinese food. C. Italian food. 第二部分阅读理解(共两节, 满分40分)第一节(共15小题; 每小题2分, 满分30分)阅读下列短文, 从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出最佳选项。AWe know that hugs make us feel easy inside
10、. And this feeling, it turns out, could actually ward off stress and protect the immune(免疫)system, according to a new research from Carnegie Mellon University. Its a well-known fact that stress can weaken the immune system. In this study, the researchers sought to determine whether hugs-like social
11、support more broadlycould protect individuals from the increased sensitivity to illness brought on by the particular stress that comes with interpersonal conflict. “We know that people experiencing ongoing conflicts with others are less able to fight off cold viruses. We also know that people who re
12、port having social support are partly protected from the effects of stress on psychological states, such as depression and anxiety, ”the studys lead author, psychologist Dr. Sheldon Cohen, said in a statement. “We tested whether awareness of social support is equally effective in protecting us from
13、sensitivity to infection caused by stress and also whether receiving hugs might partially account for those feeling of support and thus protect a person against infection. ”In the experiment, over 400 healthy adults filled out a questionnaire about their perceived(感知)social support and also particip
14、ated in a nightly phone interview for two weeks. They were asked the frequency they engaged in interpersonal conflicts and received hugs that day. Then, the researchers exposed the participants to a common cold virus, and monitored them to assess signs of infection. They found that both perceived so
15、cial support and more frequent hugs reduced the risk of infection associated with experiencing interpersonal conflict. Regardless of whether or not they experienced social conflicts, infected participants with greater perceived social support and more frequent hugs had less severe illness symptoms.
16、“This suggests that being hugged by a trusted person may act as an effective means of conveying support and that increasing the frequency of hugs might be an effective means of reducing the effects of stress, ”Cohen said. “The apparent protective effect of hugs may result from the physical contact i
17、tself or hugging being a behavioral indicator of support and closeness. Either way, those who receive more hugs are somewhat more protected from infection. ”If you need any more reason to go wrap your arms around someone special, consider this:hugs also lower blood pressure, reduce fearsome around d
18、eath and dying, improve heart health and decrease feeling of loneliness. 21. In Paragraph 1, the underlined words“ward off”can be replaced by. A. increaseB. preventC. support D. produce22. Dr. Sheldon Cohens experiment shows that. A. social conflicts can monitor signs of infectionB. social support c
19、an reduce the risk of having a coldC. depression and anxiety result from less social supportD. hugs can hide serious illness symptoms23. The passage aims to convey that. A. social support can cure diseasesB. interpersonal conflicts cause infectionsC. stress can weaken our immune systemD. hugs can ha
20、ve protective effects24. The passage is most likely to be found in. A. a commercial brochureB. a medical reportC. an academic essayD. a social science magazineBAre you ready to take off? Launch into the adventure of a lifetime when you join the ranks of Space Camp where explorers train to live and w
21、ork in space. This is your opportunity to command, navigate(航行)and contribute to an advanced space mission simulation(模拟). Space Camp is located at the U. S. Space&Rocket Center, the Official Visitor Center for NASAs Marshall Space Flight Center. The program encourages trainees to pursue science, te
22、chnology, engineering and math disciplines through exciting, hands-on educational activities. During the five-night program, trainees participate in two, one-hour simulated missions. Our trainers guide participants through the past, present and future of space exploration with the help of high-fidel
23、ity(高保真的)test articles or actual rockets and shuttles. Visitors explore the first rocket that put an American in spacethe real National Historic Landmark Saturnmoon rocketand actual capsules early astronauts used during their missions:Trainees experience walking on the moon in the 1/6th gravity chai
24、r to feel what its like to work in a frictionless environment. Space Camp trainees also climb the tallest mountain on the red planet with the Mars Climbing Wall and experience four times the gravity of Earth with the takeoff force of the Space Shot simulator. They get an astronauts view of Earth whi
25、le watching amazing films in the IMAX Spacedome Theater and Digital Theater. Space Camp begins on Sunday afternoon and graduation is on Friday morning. Parents and family members are encouraged to attend the graduation ceremony. There is no other camp like it!HistoryExperimentsIMAX or Digital Movies
26、Astronaut SimulatorsRocket ConstructionCheck-in:Sunday, 2 p. m. 4 p. m. Graduation:Friday, 9 a. m. 25. Whom is the Space Camp intended for? A. Students. B. Astronauts. C. Scientists. D. Tourists. 26. How long will the Space Camp last? A. About three days. B. About six days. C. About twelve days. D.
27、About a day. 27. Space Shot simulator will let the trainees know. A. the highest mountain on MarsB. the history of space explorationC. the feeling of being in the 1/6th gravity environmentD. the takeoff force of a rocketCOde to Peace, an innovative play performed by nearly 1, 000 students and teache
28、rs from an art college in Dalian was staged at the Great Hall of the People on Tuesday. It was loudly applauded by an audience of over 6, 000, including diplomats and overseas students. “We try to advocate the theme of our time while providing more practices to our students and teachers, ”said Wang
29、Xianjun, chairman of the board of Dalian Art College, which organized the performance. The play showed peoples desire for world peace by reawakening the memories of historical events. It presented the trips of imperial envoy Zhang Qian to the Western regions that opened up the world-famous Silk Road
30、, the voyage of Zheng He, who led trade expeditions to west Asia and east Africa and memories of World War. The performance combined symphony, Chinese folk music, chorus and recitation, as well as colorful dances featuring Chinese drum and long sleeves, Indian dance, Spanish flamenco dance and Russi
31、a folk dance. “Im sure that our students and teachers will cherish this performance at the Great Hall. Definitely, they are the biggest beneficiaries, ”Wang said. The Administrative Committee of Dalian Jinpu New District and the college sponsored the performance with support from the Chinese Peoples
32、 Association for Friendship with Foreign Countries, China Friendship Art Exchange Association and the Administrative Committee of Dalian Jinpu New District. “Art has no nationality. DACs practice in advocating Chinese culture through art could be acceptable, ”said Wang Heshan, general secretary of t
33、he art exchange association. “We hope DAC can contribute more to non-governmental art exchange with people from other countries, ”he said. 28. Which is TRUE about Ode to Peace? A. It advocated the theme of development. B. It was a traditional performance. C. It was highly thought of by the audience.
34、 D. It was organized by Great Hall of the People. 29. Which is NOT referred to in the performance? A. The construction of the Great Hall. B. Memories of World War. C. Imperial envoy Zhang Qian to the Western regions. D. The voyage of Zheng He. 30. What can we learn from Wang Heshans words? A. Art pl
35、ays an important part in cultural communication. B. Art belongs to a certain nationality. C. Non-governmental art is developing slowly. D. DAC should learn from people in other countries. 31. The passage is mainly about. A. Peace and WarB. Ode to PeaceC. Introduction to Dalian Art CollegeD. New Silk
36、 RoadDWith the press of a button, a person with severe spinal cord(脊柱)injury is able to walk again, thanks to the Walking Assistive Exoskeleton Robot(WAER). Powered suits that could help paralyzed(瘫痪)people walk and others lift and carry heavy loads with ease have been a dream since late 19th centur
37、y. But they can realize their dreams in the 21st century. The 20-kilogram robot has four battery-powered motors that can run for up to three hours. Inventor Wu Chenghua, from Taiwans Industrial Technology Research Institute, says it has successfully been in tests on 12 patients. “We have learned fro
38、m our research process that patients whose injuries are below the fourth chest joint(关节)are able to use our robot to stand, walk and sit down, ”he said. Since walking contributes to muscle exercise, Wu says patients receive some additional benefits. “In the clinical process, we would check their bon
39、e mineral density(密度), and we found that the bone mineral densities of these patients had been improved. ”he said. Wu says his exoskeleton may be available for consumers by 2018. Meanwhile, baggage handlers at Tokyos Haneda Airport will soon start testing a similar robot, developed by the Japanese f
40、irm Cyberdyne. “The battery-powered robot weighs only 3 kilograms and it can lift a heavy object, the machine monitors the movement”, says Yoshiyuki Sankai, the developer and CEO of Cyberdyne. “This robot suit monitors the signal from the human nerve(神经)system to support the waists movement, ”Sankai
41、 said. “It self-adjusts the level support to reduce the load on the human waist, light and smart. We believe that it will change the life of paralyzed people in many ways and have a promising future. ”32. With the help of WAER, patients will probably. A. improve their bone mineral densityB. walk as
42、fast as normal peopleC. monitor their waists movementD. recover from spinal cord injury33. What can we learn about the invention of Wu Chenghua from the passage? A. It will soon get tested at Tokyos Haneda Airport. B. It may be put into use for consumers by the year 2028. C. It can be used by patien
43、ts with injuries below the fourth chest joint. D. It weighs 3 kilograms and can run for up to three hours. 34. How does Sankai feel about the future of the robot suits? A. Worried. B. Doubtful. C. Puzzled. D. Optimistic. 35. Whats the main idea of the passage? A. The dream to cure paralyzed people b
44、y robot has been realized. B. Powered robot suits will soon replace baggage handlers at airports. C. Two similar robot suits have been developed to help people. D. WAER is more advanced than the robot developed by Cyberdyne. 第二节(共5小题; 每小题2分, 满分10分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。“As easy a
45、s falling off a log”is often used to describe a job that does not take much effort. You might hear a student say to her friend that her spelling test was“as easy as falling off a log”. 36It is easier to fall off the log than to stay on it. 37One is“easy as pie”. Nothing is easier than eating a piece
46、 of sweet, juicy pie unless it is a“piece of cake”. “Piece of cake”is another expression that means something is extremely easy to do. A friend might tell you that his new job was a“piece of cake”. Another expression is“as easy as shooting fish in a barrel”. It is hard to imagine why anyone would wa
47、nt to shoot fish in a barrel. But, clearly, fish in a barrel would be much easier to shoot than fish in a stream. 38Sometimes, things that come to us easily, also leave us just as easily. In fact, there is an expression“easy come, easy go”that recognizes this. 39Easy come, easy go. When life itself
48、is easy, when you have no cares or problems, you are on“Easy Street”. Everyone wants to live on that imaginary street. 40It means to treat a person kindly or gently, especially in a situation where you might be expected to be angry with him. A wife might urge her husband to“go easy on”their son, bec
49、ause the boy did not mean to damage the car. A. You may win a lot of money in a lottery, then spend it all in a few days. B. Every person has its own way of saying things, its own special expressions. C. Another“easy”expression is to“go easy on a person”. D. There are several other expressions that
50、mean the same thing. E. And one last expression, one that means do not worry or work too hard. F. In fact, it would be as easy as“falling off a log”. G. If you ever tried to walk on a fallen tree log, you can understand what the expression means. 第三部分英语知识运用(共两节, 满分45分)第一节完形填空(共20小题; 每小题1. 5分, 满分30分)
51、阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出可以填入空白处的最佳选项。A few years ago, on a flight I fortunately met with a psychologist, Daniel Gilbert. He was very humorous, and we talked a lot. I was completely41. He was interested in the questions that we42but we never have the opportunity to43. Now Gilbert has writt
52、en a book Stumbling on Happiness(撞上幸福). Reading it44me of that plane ride long ago. It is a45to read his book. Gilbert is charming and46. He has a rare47for making very complicated ideas come48. Stumbling on Happiness is a book about a very simple49powerful idea. What distinguishes us from other ani
53、mals is our ability to predict the future, 50, our interest in predicting the future. We spend much time51what it would be like. Why? It is what allows us to52our life. It is by trying to apply some control over our futures53we attempt to be54. But by any objective measure, we are really55at that pr
54、edictive function. Were terrible at knowing how we will feel tomorrow, and even worse at56what will bring us happiness. Gilbert57to explain why we are so terrible. In making his case, Gilbert walks(陪同)us58a series of attracting facts about the way our minds work. I suppose I really should go on at t
55、his point. But I think that might ruin the59of reading Stumbling on Happiness. This is a story about the mysteries of our lives. If you have even the slightest60about the human condition, you ought to read it. Trust me. 41. A. shocked B. excitedC.interested D. attracted42. A. thought about B. cared
56、aboutC. worried about D. talked about43. A. exploreB. understandC. answer D. find44. A.informs B. suggestsC. thinks D. reminds45. A. way B. hobbyC. pleasure D. step46. A. firm B. funnyC. active D. intelligent47. A. gift B. abilityC. power D. interest48. A. serious B. aliveC. good D. magic49. A. besi
57、des B. orC. but D. and50. A. in all B. in additionC. or else D. or rather51. A. developing B. imaginingC. guessing D. telling52. A. protect B. thank C. shape D. make53. A. thatB. whereC. what D. when54. A. peaceful B. happy C. perfect D. relaxed55. A. angry B. slow C. disappointed D. bad56. A. knowi
58、ng B. realizingC. feeling D. predicting57. A. sets off B. sets out C. sets up D. sets about 58.A. to B. on C. through D. over 59.A. experience B. sceneC. idea D. love60. A.hope B. patienceC. knowledge D. curiosity第卷第三部分英语知识运用(共两节, 满分45分)第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)阅读下面材料, 在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式
59、。You must have received and sent many greeting cards. Why send a greeting card when you can send a potato? Thats the reason behind one e-commerce site, which mails actual 61. (potato)with personalized messages from their customers for $ 8 to $10. PotatoParcel. com offers customers the chance 62. _(m
60、ake)a friend laugh or lighten the mood. The company 63. (usual)offers their product in two sizes. For example, a“medium”potato, 64. _can fit 100 characters, is first picked by the senders. And then the company writes their note directly on the potato skin 65. a special pen. After that the potato 66.
61、 (mail)to the receiver in a“tiny envelope”from the company in Texas. Theres no cash 67. (include)insideit is just 68. actual potato with black writing. Past potato receivers have shared pictures of 69. own experiences with others on social media. “The 70. (good)thing Ive received in the mail!”wrote
62、one young woman, who got a potato from her boyfriend. 第四部分写作(共两节, 满分35分)第一节短文改错(共10小题; 每小题1分, 满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()画掉。修改:在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分
63、。A survey has been done to find out the reading interests of senior middle school students. In this survey, one thousand of senior middle school students from ten schools in Hubei Province are interviewed. They were asked what they liked reading most among the four categories of English articles:new
64、s, stories, popular science articles or articles about learning methods. The survey shows that more than half of students like to read news most. Twenty-six percent of the students say that English stories are our favorite. Only seven percents of the students are mostly interested in reading article
65、s about learning methods. Therefore, the number of students who enjoy reading popular science articles double that of those who prefer reading articles about learning methods. 第二节书面表达(满分25分)假如你是李华,在路上经常看到车窗抛物现象,给中国日报英文版写一封信, 呼吁人们包括驾驶员和车上人员在行车途中不要向窗外乱扔东西。要点如下:1. 车窗抛物是不文明的(uncivilized)行为; 2. 车窗抛物的危害性;
66、 3. 提出自己的建议。注意:1. 词数100个左右; 2. 可以适当增加细节, 以使行文连贯; 3. 开头语已为你写好。Dear sir or madam, Id like to talk about one kind of uncivilized behavior of people on the road. _答案解析15. ACBBA 610. BAACA1115. ABBAC 1620. AABAC【文章大意】本文主要介绍了一项新的研究结果拥抱对身体健康有积极作用。21. B词义猜测题。前句提到拥抱可以让我们感到放松, 所以拥抱可以阻止压力, 并保护免疫系统。ward off意为“阻
67、止”。22. B细节理解题。根据第五段可知这项实验表明社交方面的支持及更频繁的拥抱可以减少疾病感染的危险。23. D目的意图题。本文主要介绍了一项新的研究结果拥抱对身体健康有积极作用。24. D推理判断题。本文是关于社会环境与身体健康的关系的文章, 故应出现在社会科学杂志中。【文章大意】本文主要介绍了一种新形式的夏令营太空夏令营。25. A细节理解题。根据第二段中的The program encourages trainees to pursue science, technology, engineering and math disciplines through exciting, ha
68、nds-on educational activities. 和第五段中的Parents and family members are encouraged to attend the graduation ceremony. 可知the Space Camp是针对学生的。26. B细节理解题。根据第五段中的Space Camp begins on Sunday afternoon and graduation is on Friday morning. 可知the Space Camp持续约六天。27. D细节理解题。根据第四段第一句. . . experience four times t
69、he gravity of Earth with the takeoff force of the Space Shot simulator. 可知Space Shot simulator可以让受训者感受火箭发射的力量。【文章大意】本文主要介绍了大连一所艺术学院的师生表演的和平颂。28. C细节理解题。根据第二段It was loudly applauded by an audience of over 6, 000. . . 一句可知, 表演得到观众一致好评。29. A细节理解题。根据第四段可知和平颂没有涉及人民大会堂的建设。30. A推理判断题。根据Wang Heshan所说可知, 艺术在
70、文化交流中起着重要的作用。31. B主旨大意题。本文主要介绍了大连一所艺术学院的师生表演的和平颂及其意义。【文章大意】本文介绍了一种新的科技助行走外骨骼机器人。32. A细节理解题。根据第四段we found that the bone mineral densities of these patients had been improved可知在WAER的帮助下, 病人脊柱的矿物质密度得到提升。33. C细节理解题。根据第三段patients whose injuries are below the fourth chest joint are able to use our robot t
71、o stand, walk and sit down一句可知选C。34. D观点态度题。根据文章最后一句We believe that it will change the life of paralyzed people in many ways and have a promising future可知Sankai对于这种新的机器人充满欣喜和期望。optimistic乐观的。35. C主旨大意题。通读全文可知, 本文主要介绍了一种新的科技助行走外骨骼机器人, 对人类有很大帮助, 故选C。36. DIt is easier to fall off the log than to stay o
72、n it. “比起待在原木上, 掉落下来更容易。”walk on a fallen tree log与之衔接。37. D根据下句One is“easy as pie”. 可知综述有很多表达方式, 此处为概括句, 介绍本段主要内容。38. F根据上句But, clearly, fish in a barrel would be much easier to shoot than fish in a stream. 可知此处的两个习语同义, 故选F。39. A根据上句In fact, there is an expression“easy come, easy go”that recognizes
73、 this. “事实上, 有个短语来证明这个事实来得快, 去得也快。”A项中中得彩票然后挥霍与这一短语相照应。40. CIt means to treat a person kindly or gently, . . . 可知此处后文举例子说明首句, 即此处为概括大意句, 故答案:为C。【文章大意】本文介绍了心理学家Daniel Gilbert及其著作撞上幸福。41. D逻辑判断题。他很幽默, 我们谈了很多。我被彻底吸引住了。42. B词语辨析题。他对于我们都关心的问题很感兴趣, 但是我们没有机会深入探讨。talk about谈论; think about考虑; care about在意, 关
74、心; worry about担忧。43. A词语辨析题。explore探索, 深究。44. D习语搭配题。读这本书让我想起了那次乘坐飞机的经历。reminds sb. of sth. 使某人想起某事。inform sb. of sth. 告知某人某事。45. C词语辨析题。读他的书是一种乐趣。pleasure有趣的事情。46. B词语辨析题。Gilbert富有魅力, 且有趣。funny有趣的。47. A词语辨析题。Gilbert有能力使复杂的想法变得活灵活现。have a gift for有的天赋。48. B固定结构题。come alive活跃起来。49. C逻辑判断题。撞上幸福是一本非常简单
75、但又观点有力的书。50. D词语辨析题。使我们区别于其他动物的是我们预知未来的能力, 更确切地说, 是我们对预知未来的兴趣。or rather更确切地说; in all总计; in addition此外; or else否则。51. B词语辨析题。我们花费许多时间想象未来会是什么样。52. C词语辨析题。shape our life塑造我们的人生。53. A句式结构题。本句是强调句, 强调方式状语by trying to apply some control over our futures。54. B词语辨析题。我们尝试快乐是通过控制我们的未来实现的。55. D词语辨析题。但是通过任何的客观
76、手段, 我们确实不善于那种预测功能。be bad at不善于。56. A词语辨析题。在得知什么可以带给我们快乐的时候, 我们感觉会更糟。57. B词语辨析题。Gilbert展开解释为什么我们会感到糟糕。set out to do sth. 开始做某事。58. C词语辨析题。Gilbert陪着我们通过了解一系列有吸引力的事实, 以让我们了解我们的大脑工作的原理。through穿越, 通过。59. A词语辨析题。这样做会破坏我读撞上幸福这本书的体会。experience经验, 体会。60. D词语辨析题。如果你对人类境况有点好奇, 那么你就应该读一读这本书。【文章大意】本文是介绍某网站出售定制土豆
77、代替贺卡的文章。61. 【解析】potatoes。potato的复数形式应加es。62. 【解析】to make。chance to do sth. 做某件事的机会。【知识拓展】不定式常用来修饰抽象名词:ability, chance, idea, fact, excuse, promise, answer, reply, attempt, belief, way, reason, moment, time等。例如:Do you have the ability to read and write English? I have a chance to go sight-seeing. 63.
78、 【解析】usually。usually副词, 通常地。修饰谓语动词offer。64. 【解析】which。引导非限制性定语从句, 修饰先行词potato, 且在从句中作主语。65. 【解析】with。用一种特别的笔直接在马铃薯皮上做记录。66. 【解析】is mailed。之后马铃薯被邮寄给接收者。67. 【解析】included。included作后置定语, 意为“包括在内”。68. 【解析】an。信封里是一个真马铃薯。69. 【解析】their。以往接收者会在媒体上分享他们自己的经历的照片。70. 【解析】best。这是我收到的最好的邮件。短文改错 Recently a survey h
79、as been done to find out the reading interests of senior middle school students. In this survey, one thousand of(去掉of) senior middle school students from ten schools in Hubei Province are (改成were)interviewed. They were asked what (which)they liked reading most among the four categories of English ar
80、ticles: news, stories, popular science articles or articles about learning methods. and The survey shows that more than half of students like to read news most. theTwenty-six percent of the students say that English stories are our favorite. Only theirseven percents of the students are mostly intere
81、sted in reading articles about percent mostlearning methods. Therefore,( However) the number of students who enjoy reading popular science articles double (doubles)that of those who prefer reading articles about learning methods. 1. 【解析】第二句中的of去掉。当hundred, thousand等词前有具体数字时, 后不用介词of. 2. 【解析】第二句中的are
82、改为were。本文主要叙述了过去的一次调查的结果, 故此处应用一般过去时。3. 【解析】第三句中的what改为which。他们被问及以下四类英语文章最喜欢哪一类。4. 【解析】第三句中的or改为and。此处为并列关系, 不是选择关系。5. 【解析】第四句中的of后加the。此处the表特指, 特指接受调查的学生。6. 【解析】第五句中的our改为their。26%的学生说英语故事是他们的最爱。7. 【解析】第六句中的mostly改为most。mostly主要的, 大部分的。此处应用most, 最。8. 【解析】第六句中的percents改为percent。习惯用法百分数的表达形式不用复数。9.
83、 【解析】第七句中的Therefore改为However。此处表转折。however可是, 然而。10. 【解析】第七句中的double改为doubles。主语由the number of修饰时, 谓语动词用第三人称单数; 当主语由a number of修饰时, 谓语动词用复数。书面表达Dear sir or madam, Id like to talk about one kind of uncivilized behavior of people on the road. As we all know, more and more people enjoy self-driving tra
84、vel. However, one phenomenon should really be paid attention to when driving. That is throwing rubbish out of cars as they like. First of all, throwing rubbish out of car will surely spoil a citys look which is supposed to be clean and tidy. Whats worse, it is very dangerous to throw rubbish out of
85、cars when driving at a high speed, which may cause severe accidents or even death, as was reported in the news. Besides, it also adds to cleanersdifficulty in collecting them or worse still, threaten their life when collecting them. All in all, this kind of phenomenon must be prevented. I strongly appeal to all people to stop this kind of uncivilized behavior and the police should give proper punishment to those drivers as well. Yours, Li Ming 版权所有:高考资源网()
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有