ImageVerifierCode 换一换
格式:PPTX , 页数:45 ,大小:4.73MB ,
资源ID:351246      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351246-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022八年级英语下册 Unit 1 Past and Present Period 5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.pptx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022八年级英语下册 Unit 1 Past and Present Period 5 Integrated skills Study skills习题课件(新版)牛津版.pptx

1、译林版 八年级下Unit 1Past and presentPeriod 5 Integrated skills&Study skills答 案 呈 现习题链接1gave back2returned;to3abroad4went abroad题组专训突破考点5C温馨提示:点击进入讲评6communicate with答 案 呈 现习题链接1condition2return3environment4abroad678910primarytransportlastreturnedabroad课后巩固拓展延伸5Exactly1112131415mainlyplayingcommunicationun

2、happyyour答 案 呈 现习题链接2627282930CDABB课后巩固拓展延伸2122232425over the yearswill go abroadkeep in touch withis used tocommunicate with1617181920BCDAB答 案 呈 现习题链接课后巩固拓展延伸3132333435DACBC3637383940DADBC4142434445CDDAC1.Amy returned the library book after two days.(改为同义句)Amy _ _ the library book after two days.ga

3、ve back2.那位好心的司机归还了我的钱包。The kind driver _ my wallet _ me.returned to3.Yangzhou Gardens are famous both at home and a .broad4.我的哥哥去年出国深造了。My brother _ for further education last year.went abroad5.WeChat(微信)is one of the most convenient ways of _.A.information B.competition C.communication D.pollution

4、【点拨】本题用词义辨析法。information 信息;competition 竞争;communication 交流;pollution 污染。根据句意可知微信是最方便的交流方式之一。故选C。C6.海豚用声音相互交流。Dolphins use sound to _ each municate with一、根据句意及所给汉语提示完成句子1.Confidence is an important _(条件)if you want to achieve success.2.He borrowed my pen and didnt _(归还)it last week.conditionreturn3.

5、Its our duty to protect the _(环境).4.The little girl will travel _(在国外)to learn more about art.5.China has changed a lot over the years.Many foreigners come to visit China._(正是,没错).environmentabroadExactly二、根据句意及首字母提示或英文释义完成句子6.We begin to study at p school when we are at the age of seven.7.The passe

6、ngers are satisfied with the public t .service.rimaryransport8.Im so sorry that I came l in the race.9.She _(come/go back)to China with her parents last month.10.This book tells us what problems we will meet when we study _(in or to a foreign country).astreturnedabroad三、用括号内所给词的正确形式填空11.This is a bo

7、ok designed _(main)for use in college.12.Children had fun _(play)in Disneyland on Childrens Day.mainlyplaying13.The Internet makes _(communicate)much easier.14.Emilys mother didnt allow her to watch her favorite program and it made her _(happy).15.Its dangerous for you to go out for a walk in the fo

8、rest on _(you)own at night.unhappyyourcommunication四、单项选择16.The relations between my parents have become difficult.What should I do?You could do more jobs around the house so that they have more time for proper _.A.instrumentB.communication C.communityD.condition【点拨】本题用词义辨析法。instrument仪器;communicati

9、on 交流;community社区;condition状况。要化解父母的紧张关系,只有设法让他们进行合适的交流。故选B。B17.【中考扬州】Is Su Ning fit for the task?Hang on.Ill tell you _ what I think of it.A.properlyB.correctly C.exactlyD.highly【点拨】properly适当地;正确地;correctly正确地;exactly确切地;精确地;highly高度地;非常。根据语境及句意理解可知,表示“确切地”,所以需要用副词exactly。故选C。C18.How long have you

10、 _ this book?For about a week.A.borrowedB.lent C.bought D.kept【点拨】本题用语法判定法。how long 与延续性动词连用,而四个选项中,只有D项为延续性动词,故选D。D19._ he _ to school last term?Yes,but now he _ to school.A.Did;use to drive;is used to walking B.Did;used to drive;is used to walkingC.Did;use to drive;is used to walk D.Did;used to dr

11、ive;used to walk【点拨】本题用固定搭配法。used to do sth.过去常常做某事,be used to doing sth.习惯于做某事,be used to do sth.被用来做某事。根据used是实义动词可知,一般疑问句在句首加did,动词还原,排除B和D;根据句意可知现在他习惯于走着去上学,故选A。A20.WeChat makes communication much easier._ We can keep in touch with each other anytime and anywhere.A.With pleasure.B.I cant agree m

12、ore.C.What a shame!D.Dont mention it.B五、从方框中选择短语并用其正确形式完成句子21.Each of us has changed a lot _.keep in touch with,over the years,communicate with,go abroad,be used toover the years22.Jim _ for travelling during the coming holiday.23.Most of my classmates _ our teachers after leaving middle school.keep

13、 in touch with,over the years,communicate with,go abroad,be used towill go abroadkeep in touch with24.His uncle _ riding a bike to work.25.They can _ one another in this special language.keep in touch with,over the years,communicate with,go abroad,be used tois used tocommunicate with六、【2021宿迁沭阳期中】完形

14、填空A beggar(乞丐)was sitting in a train station.In front of him was a bowl full of _26.26.A.rice B.water C.pencils D.pancakes【点拨】考查名词。根据下文中,这个老人回到乞丐身边拿了一些铅笔,可知碗里装满了铅笔。故选C。CAn old man passed by and _27 a dollar in the bowl.27.A.took B.picked C.carried D.dropped【点拨】考查动词。句意为“一个老人经过,把一美元扔进碗里”。故选D。DHe then

15、_28 the train.Before the door of the train closed,something came to his mind.28.A.got on B.got up C.got in D.got down【点拨】考查动词词组。根据下文中,在火车门关闭之前,这个老人又回到乞丐身边,可知这里是老人上了火车。故选A。AHe went back to the beggar,_29 some pencils and said,“After all(毕竟),you are a _30 and so am I.”Then he left.29.A.returned B.took

16、 C.handed D.touched【点拨】考查动词。根据后文中的“You took some pencils”可知老人拿走了一些铅笔。故选B。BHe went back to the beggar,_29 some pencils and said,“After all(毕竟),you are a _30 and so am I.”Then he left.30.A.beggar B.businessmanC.boss D.officer【点拨】考查名词。根据后文乞丐重复老人的话“you are a businessman and so am I”,可知老人把乞丐看作一个商人。故选B。BS

17、ix months later,the old man went to a party.The beggar was also there in a suit and a tie.The beggar recognized(认出)the old man,went up to him,_31 said,“You may not recognize me but I _32 you.”31.A.so B.orC.but D.and【点拨】考查连词。句中的 recognized,went up和said是并列的一系列动作,所以用and。故选D。DSix months later,the old ma

18、n went to a party.The beggar was also there in a suit and a tie.The beggar recognized(认出)the old man,went up to him,_31 said,“You may not recognize me but I _32 you.”32.A.remember B.visit C.like D.mind【点拨】考查动词。由语境可知,乞丐认出了老人,走上前说到:“你可能认不出我了,但我还记得您。”故选A。AHe then told the old man what had happened six

19、_33 before at the train station.33.A.days B.weeks C.monthsD.years【点拨】考查名词。根据第二段开头的“Six months later”,可知此题用months。故选C。CThe old man said,“Well,you have made me _34 that day.You were begging at that time.34.A.think out B.think of C.think over D.think up【点拨】考查动词词组。在乞丐的提示下,老人应该想起了那天,think of 符合题意。故选B。B_3

20、5 are you doing here in your suit and tie?”The beggar answered,“You may not know what you did for me that day.35.A.Why B.Which C.What D.WhenCInstead of giving me charity,you treated me _36 dignity(尊严).You took some pencils and said,_37,you are a businessman and so am I.36.A.in B.as C.for D.with37.A.

21、After all B.At all C.In all D.Above allDAAfter you left,I asked _38,What am I doing here?Why am I begging?38.A.herself B.himselfC.yourself D.myselfDThen I decided to do something _39.I packed my bag,started working and now here I am.39.A.impossible B.meaningful C.famousD.careful【点拨】考查形容词。根据乞丐现在的状况,可

22、推测他当时决定做有意义的事情。故选B。BThank you for giving me back my dignity.That day _40 my life.”This is the magic of dignity in our life.40.A.decided B.designed C.changed D.followed【点拨】考查动词。那天和老人相遇后,老人的做法改变了乞丐,所以changed 符合句意。故选C。C七、阅读理解41.When would David bring back what the elderly needed?_A.On Friday.B.On Satur

23、day.C.On Sunday.D.On Monday.请同学们看典中点第14页短文。【点拨】细节理解题。根据短文第二段内容可知,David周六去问老人是否需要买东西,第二天他就下山去了,商店离村子很远,所以很晚才能回来。故选C。C42.How did David feel when he got back from the shop according to the passage?_A.Angry.B.Hungry.C.Thirsty.D.Tired.【点拨】细节理解题。根据短文第二段中“He would bring back heavy things for them every tim

24、e,which made him very tired on his way back.”可知,他感到很疲惫,故选D。D43.What became a habit as time went by?_A.Going down the hill.B.Going to the shop.C.Carrying heavy things.D.Helping the elderly.【点拨】细节推理题。根据短文第三段中“It became a habit as time went by.”可知,句中主语It指David帮助老人这件事,故选D。D44.We can see from the passage

25、 that _.A.David is a kindhearted man B.David is an English teacher nowC.David gets lots of money from the old D.David always gets home late【点拨】判断推理题。全文都在讲述David帮助老人,说明他是一个善良的人,故选A。A45.Which of the four is NOT true according to the passage?_A.Some old people would put some money in Davids pocket with

26、out telling him.B.It was cold in winter in the village where David and the other people lived.C.Davids mother knew what her son had done for the old people very clearly at first.D.Not only does David help the elderly but also he teaches his students to do so.【点拨】细节判断题。根据短文第四段中“Only after the conversations did his mother know what David used to do for them.David had never told his mother what he had done!”可知,David的妈妈刚开始并不知道这件事,故选C。C

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1