ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:33 ,大小:2.17MB ,
资源ID:351228      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-351228-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022八年级英语下册 Module 4 Discovery Unit 7 The unknown world课时6 More practice-Culture corner习题课件 牛津深圳版.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022八年级英语下册 Module 4 Discovery Unit 7 The unknown world课时6 More practice-Culture corner习题课件 牛津深圳版.ppt

1、课时6 More practiceCulture corner牛津沪教版八年级下Unit 7 The unknown world答案呈现678BB910A111213on the side offlying through1415pieces of metal基础巩固练BDcomes fromlie on12345lyingnot to chatheardwas writtenpleased提示:点击进入习题答案呈现能力提升练161718No,I dont think soWhat about you19Because I have read many books about aliensWh

2、at do aliens look like20Are they friendly答案呈现能力提升练363738AD39B313233appearedscared34masterdid35forgotA212223dangermillions24frommuch25back262728killedbest29causegovernment30try一、用所给词的正确形式填空。1.Look!There is a wallet _(lie)on the ground.2.My parents told me _(not chat)with strangers.3.I havent _(hear)f

3、rom my best friend yet.lyingnot to chatheard4.Do you know this book _(write)by Mo Yan last year?5.Are you _(please)with the result?Yes,of course.was writtenpleased二、单项选择。6.You can hear news _ the radio every day.A.in B.on C.to D.intoB7.My dream is to be _ astronaut when I grow up.A.the B.an C.a D./B

4、8.When I came in,he was looking out _ the window.A.across B.throughC.at D.forB9.Whats your hobby?My hobby is _ stamps.A.reading B.takingC.making D.collectingD10.【中考天水】I want to buy _ for my grandpa to make him happy.Thats a good idea.A.something special B.special somethingC.anything special D.specia

5、l anythingA三、根据汉语意思完成句子。11.当我看到她时她正站在路边。She was standing _ the road when I saw her.on the side of12.没有人知道他来自哪里。No one knows where he _.comes from13.看!一只美丽的鸟正飞着穿越天空。Look!A beautiful bird is _the sky.flying through14.不要躺在地板上,地板太脏了。Dont _ the floor.The floor is too dirty.lie on15.警察发现地面上有一些金属碎片。The pol

6、ice found some _ on the ground.pieces of metal四、补全对话。在空白处填入一个适当的句子,使对话完整。A:Do you think there are aliens in the universe?B:16._,because I have never seen them before.A:But I think there are aliens in the universe.No,I dont think soB:Why do you think so?A:17._.B:You have read many books about aliens?

7、Its the books that influence you.A:Yes.18._?B:Nothing can influence me.I just have my own idea.19._?A:They are as tall as humans.What about youBecause I have read many books about aliensWhat do aliens look likeB:20._?A:Yes,theyre friendly.They want to invite people to their planet.B:That sounds inte

8、resting.Are they friendly五、短文填空。As you may know,coral(珊瑚)is not a plant,but an animal.However,coral reefs(珊瑚礁)around the world are in _21.Here is a piece of bad news.Thailand will close one of its beaches to protect its coral _ 22 business activities for tourists.try,back,killed,government,best,much

9、,danger,millions,from,causedangerfromtry,back,killed,government,best,much,danger,millions,from,causeThe beach is so famous that _ 23 of tourists put it on their wish lists.More than 5,000 visitors visit it a day.They arrive by boat.This does _ 24 harm to the coral reefs.Most of the coral has died.Th

10、e beach will be closed between June and September to let the coral come _ 25 to life.millionsmuchbacktry,back,killed,government,best,much,danger,millions,from,causeExperts(专家)say that 80%of Thailands coral reefs have been _ 26.Too many tourists _ 27 a lot of pollution to these beaches.An expert said

11、 the biggest problems were hotels by the beaches,boats,and plastic waste in the sea.He believed the _ 28 choice was to close the beaches forever.killedbestcausetry,back,killed,government,best,much,danger,millions,from,causeHe said,“I hope the _ 29 can take steps to protect the coral reefs.At the sam

12、e time,I also hope all of us should _ 30 our best to protect the environment around us.”governmenttry六、短文缩写。请阅读下面短文,根据短文内容,在方框内的缩写文章中,填入与短文意思最符合的单词,每空一词。请同学们看点拨训练第57页原文。On our way back to the earth,a UFO _31 and it made our spacecraft land on another planet.appeared【点拨】根据原文第二段中句子Suddenly,a UFO appea

13、red and it made our spacecraft land on another planet.可知答案。The alien took my friends and me to see its _32.master【点拨】根据原文第二段中句子On the planet,a very strange-looking alien(外星人)met us.He took my friends and me to see its master.可知答案。We were _ 33 and didnt eat their food.scared【点拨】根据原文第三段中句子The planet l

14、ooked like a prison(监狱).We were scared and they gave us some food.No one ate the food.可知答案。The next day,they asked us to do many things and _34 experiments(试验)on us.did【点拨】根据原文第四段中句子They put us in a small room.After that,they did experiments(试验)on us.可知答案。One day,the alien _35 to lock the door,so we

15、 ran away.Then we flew back to the earth in our spacecraft.forgot【点拨】根据原文最后一段中句子One day,the alien who brought us to our room forgot to lock the door,so we ran away.可知答案。七、阅读理解。36.The underlined word“unravel”in the first paragraph can be replaced by“_”.A.explain B.liveC.keep D.believe请同学们看点拨训练第81页原文。

16、A【点拨】原句为:Through the exploration of space,we can begin to unravel the mysteries of our universe,and to better know our living environment.结合句意可知,我们开始解开宇宙的谜题。37.What is the main idea of the second paragraph?A.Difficulties in space exploration.B.The advantages of space exploration.C.The answers to the

17、 questions of space exploration.D.What we can get from space and the solar system.B【点拨】根据原文第二段中句子Space exploration provides us with knowledge about the beginning of our solar system,our own planet and ourselves.It also helps可知本段主要讲述太空探索的好处。38.The following are the use of satellites EXCEPT _.A.report

18、ing the weatherB.examining the changes of seasC.increasing the food productionD.changing the climate of a certain placeD【点拨】根据原文第三段中句子Some technology uses satellites to communicate.Satellites are also used to examine the changes in the Earths climate and seas,for the weather report and for military use.We also use satellites in food production.可知答案。39.Which country is the best in new space technology?A.The United States.B.Russia.C.Japan.D.India.A【点拨】根据原文最后一段中句子In fact,the United States remains the leader in new space technology.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1