ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:21.50KB ,
资源ID:349877      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-349877-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋七年级英语上册 Unit 8 Countries around the world Lesson 44 Jack's Goodbye Party课后作业A (新版)冀教版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋七年级英语上册 Unit 8 Countries around the world Lesson 44 Jack's Goodbye Party课后作业A (新版)冀教版.doc

1、 Lesson 44Jacks Goodbye Party一、单项选择1_ UK. is an old country. It has a long history.AABAnC/DThe 2Is _ here?No. Kate is ill in hospital.AsomeoneBanyoneCeveryone3Beijing is _ China.Aa capital of Bcapital ofCcity of Dthe capital city of4Thanks for _ me with my English.Its my pleasure. Im glad youve made

2、 such great progress (进步). AhelpBto helpChelping 5Its kind of you _ me a hand.Agive Bgives Cgiving Dto give6There are a lot of desks in the classroom.Aa lot Blots of Ca lots of Dlot of 7My friend invites me _ lunch in the restaurant.Ahave Bhaving Cto have Dto having8Thank you for your help._. AGood

3、morning BYoure welcomeCFine, thank you DNice to meet you9I am busy now. I _ to you soon.Atalk BtalksCwill talk Dam talking10_?He lives in Vancouver.AWhere does he live in BWhere is he fromCWhere city does he live DWhere does he live二、按要求完成下列各题11Henry is from the US. (改为同义句)Henry _ _ the US. 12Is Chi

4、na northwest of the UK.? (作否定回答) _, _ _. 13Nice to meet you. (写出答语)_14I have many friends at school. (改为同义句)I have _ _ _ friends at school. 15Everyone has his own dream. (改为一般疑问句) _ everyone _ his own dream?三、根据对话内容,从方框内所给的选项中选出最佳选项 (有两项为多余项)A:Hi, Jim!B:_16A:Are you free this Sunday?B:Yes, I am.A:_1

5、7B:Sure. _18A:At my home.B:Can we play games at the party?A:Oh, yes. _19B:Great! Thank you for asking me to go to your party!A:_20See you then.B:See you!AHi, Anna!BYoure welcome.CThank you.DAnd you can eat delicious food.EWhere do you have it?FWhen is it?GCan you come to my birthday party?四、阅读理解 (词数

6、:约120;建议用时:4分钟)Look at this photo! It is a photo of Sams family and Jacks family. They are at Jacks home. They have a party there.Sam and Jack are good friends. Jack and his family will go on a roundtheworld journey(环球旅行). They will start (开始) from their home in America, and they will go to Japan, C

7、hina, India, Australia, Egypt, England, etc. Jack and his family have the party to say goodbye to their friends.Jacks son Nick is only 8. Sams son, William, is Nicks good friend. He cant see Nick for a long time. He gives Nick a nice pen. He says it can help Nick remember good things on their journe

8、y.21In the photo, where are Sam and his family?AAt Sams home. BAt Jacks home.CIn a library. DIn a school.22Where is Jacks home?A.In Japan. B.In China. C.In America. D.In England23What do Jack and his family have the party for?ATo say goodbye to their friends.BTo ask their friends for help.CTo thank

9、their friends.DTo make new friends.24William and Nick are _.Abrothers Bfriends Cclassmates Dcousins25What does William give Nick?AA pencil. BA map. CA pen. DA jacket.答 案一、1.D2.C3D点拨:句意:北京是中国的首都。结合语境可知此处特指中国的首都,故名词capital前要用定冠词the,故选D。4C5.D6.B7.C8.B9.C10.D二、es from12.No; it isnt13Nice to meet you, to

10、o.14.a lot of15Does; have三、16.A17.G18.E19.D20.B四、21.B点拨:细节理解题。根据It is a photo of Sams family and Jacks family. They are at Jacks home.可知,他们在杰克的家里,故选B。22C点拨:细节理解题。根据They will start(开始) from their home in America可知,杰克的家在美国,故选C。23A点拨:细节理解题。根据Jack and his family have the party to say goodbye to their friends.杰克一家为了和他们的朋友说再见而举行了聚会,故选A。24B点拨:细节理解题。根据 Sams son, William, is Nicks good friend.可知,William和Nick是好朋友,故选B。25C点拨:细节理解题。根据He gives Nick a nice pen. 可知,William给Nick一支钢笔,故选C。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1