ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:73KB ,
资源ID:348966      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-348966-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021高考英语人教版一轮复习题组训练:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021高考英语人教版一轮复习题组训练:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc

1、Unit 5Theme parks.阅读ABandhavgarh National Park in India is best known for its amazing setting,as well as having the highest concentration of tigers in India.In addition to tigers,there are also bears,deer,wolves,birds,etc.Location:In Madhya Pradesh state,almost 200 kilometers northeast of Jabalpur.T

2、he nearest village is Tala,which is the access point of the park.Opening Hours and Safari (游猎) TimesSafaris operate twice a day,starting at dawn until late morning,and mid-afternoon until sunset.The best time to visit the park is early in the morning or after 4 p.m.to spot the animals.The park is cl

3、osed from July 1 to September 30 due to the monsoon season (季风季节).Bandhavgarh ZonesBandhavgarh is divided into three main zones:Tala (the parks best zone,with the most tigers),Magdhi (the second best zone to see tigers),and Khitauli (scenic and less visited,although tiger sightings do occur there; p

4、articularly good for birding).Entry Fees and Charges for Jeep SafarisBandhavgarh has become expensive to visit in recent years.Entry fees have increased since October 2014.When going on a safari,separate fees must be paid for park entry and jeep hire.Entry tickets are priced per vehicle (up to six p

5、eople).For 20152016,park entry tickets cost as follows:Tala Zone:2,400 rupees for Indians,4,800 rupees for foreigners.(Up to six people)Other Zones:1,200 rupees for Indians,2,400 rupees for foreigners.(Up to six people)Jeep HireExpect to pay about 2,200 rupees to hire a jeep,in addition to the entry

6、 cost.This can be done at the park entrance.All hotels can arrange jeep hire and tours,but at a higher rate.Its much less trouble though.Besides,unlike many national parks in India,its possible to take private vehicles into Bandhavgarh.1.What is Bandhavgarh National Park most famous for?A.Lots of ti

7、gers. B.Beautiful birds.C.Species of bears. D.A number of wolves.2.When can you visit the park?A.In July. B.In August.C.In September. D.In October.3.How much should five Americans pay for entry fees to visit Magdhi Zone?A.1,200 rupees. B.2,400 rupees.C.4,800 rupees. D.6,000 rupees.4.Which of the fol

8、lowing statements is TRUE about jeep hire in the park?A.Tourists dont have to hire jeeps.B.Hiring jeeps from hotels costs less money.C.Tourists can only hire a jeep from the park.D.Jeep hire fees are included in the entry cost.语篇解读:本文是应用文,主要介绍了有关印度的班达迦国家公园的旅游指南。答案及剖析:1.A细节理解题。由文章开头的Bandhavgarh Natio

9、nal Park in India is best known for its amazing setting,as well as having the highest concentration of tigers in India.可知,该公园因众多的老虎而闻名。2.D细节理解题。由Opening Hours and Safari(游猎)Times部分的The park is closed from July 1 to September 30可知,该公园在7月1号到9月30号关闭。故选D项。3.B细节理解题。由Entry Fees and Charges for Jeep Safari

10、s部分的Entry tickets are priced per vehicle.(up to six people)及Other Zones:1,200 rupees for Indians,2,400 rupees for foreigners.(Up to six people)可知,作为外国人的五位美国游客可以乘坐一辆车游览Magdhi Zone,需要交纳入场费2 400卢比。4.A细节理解题。由文章末的unlike many national parks in India,its possible to take private vehicles into Bandhavgarh.可

11、知,游客不是必须租吉普车,他们可以开私家车进该公园。B“Tipping” is handled very differently in the UK and America.Its important to get this right when you visit each place as it can affect whether the staff in bars,cafes,restaurants,hotels,hairdressers,and the drivers of taxis or buses think that you are lovely,rude or strang

12、e.In the UK the reason for tipping is to show that you really liked the service.In the UK we have a high minimum wage,and no one can be paid below this amount for any work,so when you tip,it is mainly showing politeness to the service person,and to acknowledge that they did an excellent job.You can

13、tip more or less depending on how good you thought the service was.The average tip is around 10%20%.If you dont like the service,dont tip!This is the case even if “service” has been added to your bill.If you are a student,traveler on a budget,or simply cant afford to,its also OK not to spend the ext

14、ra money.In the US,you will often hear “tips” called “service”.It is essential to tip in the US,because the waitresses,bar staff in these industries are paid a low wage which they cannot afford to live on,and therefore your tip is much needed by them.It is actually part of the payment that you make

15、and very often is not optional!Especially in restaurants,if you do not pay the service,you have not paid your entire bill,so watch out!Normally,we talk about tipping for restaurants.In a good restaurant,many people tip either 15% or 20%.It depends on the type of restaurant and whether they get good

16、service or not.The same is true for a taxi driver.5.The passage is developed mainly by .A.explaining effects and causes B.giving typical examplesC.describing the detailed ways D.comparing the differences6.Which of the following may not tip in the UK?A.A school teacher. B.A middle school student.C.A

17、government officer. D.A shopkeeper.7.In America,you tip mainly to .A.enjoy more serviceB.show satisfaction with the serviceC.help the servicemen support themselvesD.make a good impression on servicemen8.What can we learn from the last two paragraphs?A.Youd better always tip for the service in Americ

18、a.B.Taxi drivers dont charge tips in America.C.You tip more to taxi drivers than waitresses.D.You neednt pay your entire bill.语篇解读:本文是一篇说明文,对比介绍了在英国和美国支付小费的理由和数额。答案及剖析:5.D篇章结构题。文章主要对比介绍了在英国和美国付小费的理由和数额的不同。6.B推理判断题。根据第三段最后一句“If you are a student,traveler on a budget,or simply cant afford to,its also

19、OK not to spend the extra money.”可知,没有收入的中学生可不付小费。7.C细节理解题。根据倒数第二段第二句“.are paid a low wage which they cannot afford to live on,and therefore your tip is much needed by them.”可知选C项。8.A细节理解题。根据倒数第二段最后两句“It is actually.you have not paid your entire bill,so watch out!”可知,在美国不可不付小费。.语法填空Xuan paper,known

20、as one of the Four Treasures of Study, first came into 1. (exist) in Xuan Prefecture in the Tang dynasty.The traditional skill of making the paper 2.hand has been passed down through generations.The process takes as many as 108 steps,all of 3. require a level of delicacy.Take papermaking master Zhou

21、 Donghong for example.He uses a fine screen to filter (过滤) a mixture of water and fibers.He lifts it up,and its a sheet of paper.It takes him and his partner only 15 seconds 4. (form) and shape it,but theyve devoted 5. (they) to perfecting the skills for decades.“There are a lot of tricks of filteri

22、ng the fibers,and timing is the 6.(difficult) part of all.We have only one chance to filter the right amount of fibers,and only the proper weight guarantees the paper is neither too thin nor too thick,and the margin(差额) for error is 7. (extreme) small,”said Zhou.With just the right degree of thickne

23、ss,top quality Xuan paper holds ink tightly.The skill of papermaking,8. (recognize) as a national treasure,has also proven to be an international one.We felt 9. great sense of pride as it was listed as a world intangible culture heritage (非物质文化遗产) by UNESCO in 2009.Since then,in Jingxian County,Xuan

24、 papermaking 10. (teach) in schools.答案及剖析:1.existence考查名词。固定词组:come into existence产生,开始存在。2.by考查介词。固定搭配:by hand用手,手工。3.which考查定语从句。此处108 steps作先行词,指物,后面的定语从句缺少主语,all of which作主语。4.to form考查非谓语动词。固定句式:It takes sb. some time to do sth.做某事花费某人多长时间。5.themselves考查代词。固定结构:devote oneself to献身于,致力于。6.most d

25、ifficult考查形容词最高级。根据of all可知此处是形容词最高级。7.extremely考查副词。副词修饰形容词。8.recognized考查非谓语动词。recognize与skill是逻辑上的动宾关系,此处是过去分词作后置定语。9.a考查冠词。联合国教科文组织将其列为世界非物质文化遗产, 我们感到非常自豪。也就是我们有一种自豪感。10.has been taught考查时态和语态。根据Since then是现在完成时的标志,Xuan papermaking和teach之间是被动关系,所以句子用现在完成时的被动语态。.应用文写作假如你是高三学生李华,你们学校聘用了一个心理教师,请你写一

26、篇文章,介绍一下这位心理老师的工作内容:1.缓解压力,确保健康;2.倾听学生的心声,给予专业的心理指导和建议;3.你的感想。注意:1.词数80左右;2.开头已给出,不计入总词数。Our school has recently employed a professional psychologist,and Id like to introduce what the teacher will do at school. One possible version:Our school has recently employed a professional psychologist,and Id

27、like to introduce what the teacher will do at school.The teacher,aimed at relieving pressure of the students and ensuring their health,can give us students some professional guidance.Besides,this teacher will learn about the thoughts and feelings of students and offer specific suggestions.As far as

28、I am concerned,not only does our school pay more attention to our study but also it cares about our mental health.In addition,our school also provides a teacher for us to communicate with.Moreover,we can get help and guidance from professionals to solve our mental problems.With the teachers help,we can achieve our goals with more confidence and in a more effective way.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1