ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:17.36KB ,
资源ID:348762      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-348762-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022秋新教材高中英语 Unit 1 People of Achievement Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022秋新教材高中英语 Unit 1 People of Achievement Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx

1、Section Learning About Language课后训练提升一、单句语法填空1.The engineer, leg was badly hurt,was quickly sent to hospital.答案whose2.The city, is far away,is very beautiful.答案which3. is known to everybody,Taiwan is a part of China.答案As4.Tom has made rapid progress, makes me very happy.答案which5.We will be shown aro

2、und the city museums,and some other places, other visitors seldom go.答案where二、句型转换1.It is widely known that the moon is closer to Earth than the sun. ,the moon is closer to Earth than the sun.答案As is widely known2.The factory has over 8,000 workers and eighty percent of them are women.The factory ha

3、s over 8,000 workers, are women.答案eighty percent of whom3.He said that he had never seen her before.It was not true.He said that he had never seen her before, .答案which was not true4.Bobs father spent four years in Egypt.He worked on the project.Bobs father, ,spent four years in Egypt.答案who worked on

4、 the project5.He went to America;there he was noticed by an important film director.He went to America, by an important film director.答案where he was noticed三、阅读理解“Life is about daring to carry out your ideas,” said Italian mountaineer Reinhold Messner.One of the best-known living mountaineers,now 74

5、,Messner became the first person to climb Mount Qomolangma alone and without the help of bottled oxygen(氧气) in 1980.He also became,in 1986,the first to reach the worlds 14 mountain tops of over 8,000 metres,again without bottled oxygen.Along the way,he has practised a special style of mountaineering

6、 known as alpinism,in which climbers try to reach the top with as little material(材料) and outside help as possible.But it is an art that is increasingly getting lost todays climbers depend on Sherpas(local guides for climbers in the Himalayas) and ready-made routes to reach the top,Messner said.“The

7、 true alpinist doesnt want such help.He wants to go into the wild,” he said.His achievements have made him a great hero,but Messner says he has gotten into plenty of dangerous situations along the way too.“Around half of the top alpinists have died climbing,” he said.“Of course,if I turn back more o

8、ften than the others,I can increase my chances of survival,” he added.“But if I hadnt been lucky a few times,I wouldnt be here.”Messner later moved on to different challenges(挑战),crossing the Gobi Desert and Antarctica.He is also a writer and was in Frankfurt to present his latest book,“Wild”,tellin

9、g the true story of a 1916 Antarctic expedition(探险).Today,Messner spends his time making films and talks excitedly about his present one,which is set in Kenya,Africa,and tells the story of two climbers who run into trouble and are faced with life-changing situations.After a lifetime of following his

10、 next dream,he believes film-making will be his final project.“I was always at my best when I was learning,when I was curious(求知欲强的),” he said.1.What is special about true alpinists?A.They can reach the top quickly.B.They try to depend on themselves.C.They follow ready-made routes.D.They often work

11、with local guides.答案B解析细节理解题。根据第四段中的“.alpinism,in which climbers try to reach the top with as little material and outside help as possible.”和第六段中的“The true alpinist doesnt want such help.He wants to go into the wild.”可知,真正的登高山者尽量凭借自己的力量登上顶峰。故选B项。2.What helped Messner survive dangerous situations?A.G

12、ood luck.B.Belief.C.Good skills.D.Courage.答案A解析细节理解题。根据第九段中的“But if I hadnt been lucky a few times,I wouldnt be here.”可知,梅斯纳尔认为自己可以幸存是因为他很幸运。故选A项。3.What does Messner tell us about the story of his new film?A.It is very interesting.B.It happens in Africa.C.It is based on his latest book.D.It records

13、his true experiences.答案B解析细节理解题。根据倒数第三段中的“Today,Messner spends his time making films and talks excitedly about his present one,which is set in Kenya,Africa.”可知,梅斯纳尔的电影讲述发生在非洲肯尼亚的故事。故选B项。4.What is the text mainly about?A.A new film.B.A new book.C.A great alpinist.D.A great expedition.答案C解析主旨大意题。本文的每一

14、段几乎都提到了莱因霍尔德梅斯纳尔,而他是一个伟大的登高山者,故本文主要讲述了一个伟大登高山者的故事。故选C项。四、七选五阅读理解How to Turn Your Goals into HabitsFirst we make our habits,then our habits make us.Its such a simple concept,yet its something we dont always do.I believe that having one goal to focus on is much more powerful than having many goals.By

15、putting the belief into practice,I have achieved a lot of personal goals over time.1. My answer takes a little explaining.I try to turn my goals into habits,and in doing so I put my goals on autopilot(自动化).Turning a goal into a habit means really focusing on it for at least a month.The more you can

16、focus,the more itll be on autopilot.2.Youll still do it,but you only have to use minimal force to maintain it,and you can focus on your next goal or habit.Take my marathon goal as an example.I was just starting running and had the brilliant idea to run a marathon within a year.So that was my goal.3.

17、First,I had to make running a daily habit.Second,I had to report to people in order to have accountability(责任) so that I could not quit easily.I focused on the daily running habit for about a month,and didnt have any other goals or habits.When the running habit stuck,I started reporting to people I

18、knew and blogging about my running every day.4.I could focus on new goals without having to worry about the marathon.I still had to do the running,of course,but it didnt require constant focus.And eventually,I ran the first marathon in my life.I was able to achieve this because,all year long,I had d

19、aily running and accountability habits.5,so instead of struggling with it daily for an entire year,I focused on it for one month and was able to accomplish it while focusing on new habits and goals.A.I put my marathon goal on autopilotB.At the beginning,it was very difficult for me to achieve this g

20、oalC.But in order to achieve it,I broke it down into two habitsD.With this accountability,theres no way I could stop runningE.Once you put it on autopilot,you dont have to focus on it muchF.My readers asked me how I was able to achieve them while working on different projectsG.Once those two habits were established,my marathon goal was pretty much on autopilot答案15 FECGA

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1