ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:22 ,大小:85.50KB ,
资源ID:348503      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-348503-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(河北省衡水市2022届高三英语下学期4月质量检测(二模)试题(含听力) (2).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

河北省衡水市2022届高三英语下学期4月质量检测(二模)试题(含听力) (2).doc

1、河北省衡水市2022届高三英语下学期4月质量检测(二模)试题注意事项:1.本试卷满分150分,考试时间120分钟。2.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上,并将条形码粘贴在答题卡上的指定位置。3.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。4.考试结束后,将本试卷和答题卡一并收回。第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段

2、对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A.19.15. B.9.18. C.9.15.答案是C。1. What will the weather probably be like this Friday?A.Sunny.B.Rainy. C.Snowy.2. What does the woman think of her new job?A.Satisfactory. B.Low-paying.C. Tiring.3. What will the woman do this evening?A.Go cam

3、ping.B.Go swimming. C.Go to the cinema.4. What will the man do for his mother?A. Cook a meal. B. Buy some flowers.C. Make a birthday cake.5. What is the relationship between the speakers?A.Teacher and student. B. Assistant and shopper.C.Customer and repairman.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对

4、话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Who does the woman want to buy a sofa for?A.Her sister.B. Her friend. C.Herself.7. Where does the conversation take place?A. In a furniture store.B. In a bedding shop. C.In a supermarket.听第7

5、段材料,回答第8、9题。8. How many people can get the job in the end?A.Two. B.Three. C.Ten.9. What impresses an interviewer most?A. The interviewees manners.B. The interviewees appearance.C.The interviewees ability.听第8段材料,回答第10至12题。10. What did the man fail to do last time?A.Repair the computer. B. Find a buye

6、r for the bike. C. Take a picture of the woman.11. What is eBay according to the man?A. A website. B.An account.C.An advertisement.12. How will the speakers sell the bike?A. By describing it to other people.B. By advertising it in a newspaper.C. By putting an advertisement online.听第9段材料,回答第13至16题。13

7、. What has the woman been busy doing?A. Looking for a job.B.Taking tennis lessons.C. Preparing for her examination.14. Why will the man go to Miami?A. To go sightseeing.B. To attend a wedding.C.To get married.15. What does the man suggest doing?A. Having a meal.B.Meeting at the airport. C.Chatting i

8、n a coffee shop.16. Who made the woman get interested in tennis?A.The man.B.Her roommate.C.Her brother.听第10段材料,回答第17至20题。17. What affects our health as much as vegetables?A. Sleep.B. Lifestyle factors. C.Fast food.18.How many people participated in the study?A. About 14,000.B. About 40,000. C.About

9、400,000.19. What questions did the participants answer about?A.Health.B. Diet. C.Hobby.20. What kind of vegetables were most effective in reducing risks?A.Cooked vegetables.B.Raw vegetables. C. Green vegetables.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AFour Amazing

10、Books for KidsThe Worlds Most Amazing PlacesAges 8+20Discover 100 of the worlds most amazing places with this fun-filled book! Featuring colourful hot springs, giant trees and explosive volcanoes, you will be surprised by 1,000 unbelievable facts.In fopdia 2022Ages 8+12.99The book has more than 350

11、pages and is divided into 12 parts, which are common themes in monthly magazines, such as exploration, animals, nature, earth, science and technology, culture and so on. Each column is represented by a colour, which is as easy to identify and locate as a bookmark from the side.Kids will love keeping

12、 up with our rapidly changing planet with this bestselling Infopdia, packed with unbelievable photos, facts, crafts, activities and features!Animals Riddle(谜语)BookAges 6+5.99Entertain your family and friends with this book of brain-teasing riddles that will have everyone scratching their heads!Big Q

13、uiz BookAges 8+9.99An addictive quiz book for all the family featuring 10,000 questions, The Big Quiz Book has something for everyone. With 10 different general knowledge categoriesfrom Science &. Technology, Art &. Literature, and Natural History, to Food &. Drink, Film &. TV, and Sport &. Leisurea

14、nd three increasing levels of difficulty, it offers a fresh and up-to-the- minute quizzing experience that will educate and entertain all the family.21. How much is the book about worlds different places?A.20. B.12.99. C.5.99. D.9.99.22. Which book is suitable for a 6-year-old kid?A.The Worlds Most

15、Amazing Places. B. Infopdia 2022.C.Animals Riddle Book. D. Big Quiz Book.23. What do the two books Animals Riddle Book and Big Quiz Book have in common?A.They are fit for 7-year-old kids. B. They will entertain the whole family.C. They feature 1,000 unbelievable facts. D. They have three increasing

16、levels of difficulty.Officer Jonathan Smith, 30, was called to Bond Lake near Lewiston, New York, after receiving reports of a little dog that had fallen in about 50 yards from the shore. In this heart-in-mouth footage(镜头) captured by a fellow officers bodycam(人体摄像头),the brave police officer threw o

17、ff some equipment before dashing out onto the ice, without any caution for his own safety.The owner had been walking the 10-month-old dog around the lake on January 5 when Kona spotted a distant flock of geese landing on the water and ran towards them. Horrified, Konas owner watched as the dog fell

18、into the freezing water at the edge of the ice.In an email to Lewiston Police Department, the owner wrote: “Although she is a strong swimmer, there was zero chance of her getting back out onto the ice and she began to panic and tire quickly.”The witness nearby called 911 right away, and 15 minutes l

19、ater, Officer Smith and two other officers from the Police Department arrived. Without hesitation or rescue equipment, the officer removed his uniform and gun belt and ran over the ice towards the exhausted Kona. When he got close enough to her, Officer Smith grabbed the dog and pulled her from the

20、water so she was able to run back over the ice to her owner.“Kona and I and everybody that loves her are extremely grateful for his selflessness and courage,” the owner wrote. “His professionalism and bravery should be applauded. I have witnessed countless acts of selfless heroism, Officer Jon Smith

21、s actions rank high in my book.” The owner was an author, who has written many books.Lewiston Police Department posted the bodycam footage from the rescue on their Facebook page, along with the message from Konas owner.24. Why did the dog Kona run to the lake?A.Kona wanted to play on the ice.B.The o

22、wner asked Kona to do it.C.A flock of geese excited Konas curiosity.D. The gunshot frightened Kona into doing it.25. What is Konas owner?A. A policeman. B. A photographer. C.A rescuer. D. A writer.26. Which of the following can best describe Officer Smith?A. Brave and selfless. B. Strong and skilled

23、.C.Outgoing and generous. D.Successful and hopeful.27. Whats the best title of the text?A. The Act of Selfish HeroismB. A Story Between a Dog and the GeeseC. A Policeman Rescued a Dog Struggling in Frozen LakeD. Lewiston Police Department Received an Unusual EmailCMany animals depend upon sound to f

24、ind food, detect enemies and communicate with one another. These species understandably suffer when loud motorways cut through their habitats. Some deal with by singing more loudly, some change the timing of their calls to occur when fewer people are driving, others just move to quieter places.All o

25、f these actions come with significant costs attached and scientists have long documented the ecological damage caused by noise pollution. It has always been assumed, however, that noise is a problem unique to animals. But a new study by Ali Akbar Ghotbi-Ravandi, a botanist at Shahid Beheshti Univers

26、ity in Tehran, has showed that plants suffer too.That plants can be hampered indirectly by noise pollution has never been in doubt. Since most flowering species depend upon pollinators(传粉者)and most fruit-bearing species need animals to spread their seeds, it is obvious that if these animal partners

27、are harmed by noise then their botanical counterparts will do badly, too. What has remained unknown is whether or not plants themselves suffer directly from noise pollution.Sounds are pressure waves transmitted through gases, liquids and solids, Scientists have previously assumed that plants may be

28、able to sense these waves as they are struck by them. A number of experiments have confirmed this in recent yearsplants bombed with ultrasound (超声波)in the lab have shown a range of bad responses including the expression of stress-related genes, slow growth and reduced production of seeds.Yet bombing

29、 plants with ultrasound is not the same as growing them in the presence of actual traffic noise. To this end, Dr Ghotbi-Ravandi decided to set up an experiment to study precisely this question.28. Whats the purpose of the first paragraph?A.To introduce the topic. B. To draw readers interest.C.To str

30、ess the damage of noise.D. To state sounds effect on animals.29. What does the underlined word “hampered” in paragraph 3 mean?A.Killed. B.Harmed. C.Attracted.D. Frightened.30.What is still unknown to scientists?A.How some animals respond to noise.B. That noise isnt a problem unique to animals.C. Whe

31、ther plants suffer directly from noise pollution.D. That most plants depend on animals to spread seeds.31. What will probably be talked about in the following paragraph?A. Ways to solve the problems of traffic noise.B.Differences between ultrasound and traffic noise.C. Dr Ghotbi-Ravandis achievement

32、s on plants study.D. The experiment about the influence of traffic noise on plants.DSome events have been added to the 2024 Olympics, with surfing, breakdancing and sport climbing among the recent additions. With the m co me a group of terms that are foreign to the French language. For some French-l

33、anguage purists, its too much to bear to rely on English to praise surfers on their “noseriding”standing on the front of the board. Theyve decided they need a French solution.The French government has created a team of language experts devoted to promoting the national language. They will meet perio

34、dically over the next couple of years to identify and define new sports terms. The French battle against the influence of other languages isnt new. In 1994, the Toubon law was passed, forcing the use of French in all government publications,contracts and advertisements.Yet it contained several looph

35、oles(漏洞),which allow brands and companies to extensively use English.As a result,anglicisms(从英语中借用的词)are becoming more obvious.Julie Neveux,linguistics(语言学)professor at Sorbonne University in Paris,said anglicisms are “sometimes estimated at just under 5% of the present vocabulary, but they are dist

36、urbing because they show that we follow an economic and cultural model other than our own.” They are particularly present in sports competitions and events, during which athletes from around the world are used to communicating in English. “Sport was one of the first areas to be globalized,” said spo

37、rts historian Michael Attali. “This phenomenon has strengthened English as the official language.”Despite their best efforts, no committee has successfully prevented English from infiltrating(渗透)everyday language.By the time French officials agreed on a translation and its definition, the English ve

38、rsion has already spread throughout the nation. “Similar committees have been put in place in the past, but nothing has changed so far,” said Attali.“There are far fewer anglicisms in French than there are French words in English,” said Neveux, adding these exchanges should not be seen as a threat.

39、“All living languages exist by borrowing from each other. Languages only exist thanks to their impurity.”32. What will a team of language experts do?A. Make French much purer.B. Bring English and French together.C. Decide upon some new sports terms.D.Promote the spread of French in the world.33. Wha

40、t does the underlined word “they” in paragraph 3 refer to?A.English words. B. French words.C.Newly created words.D. Anglicisms34. Whats the result of previous efforts to stop English from infiltrating French?A.Successful. B.Fruitless.C.Unmentioned. D. Unimportant.35. What can we infer from the last

41、paragraph?A. All languages should be preserved.B. English is more popular than French.C. Neveux is positive about the impurity of language.D. The exchanges between two languages can be avoided.第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。For those of you who have decided to stu

42、dy in colleges overseas, its time to choose your major. Theres no standard rule for how to decide on a major.36Start with your interests.Brainstorming can be helpful. Make a list of everything youre passionate(热情的)about. 37Then, review your list and pick out a few things that could be related to dif

43、ferent courses.Think about your abilities.Next, make a list of your skills.38Attending some academic programmes or off-campus activities and taking internships(实习)are good ways to both explore your interests and gain skills.39 You might not know exactly what you want to do professionally, but you ma

44、y have a more general goal of doing work that helps people, for example. Additionally, you may also want to compare salaries for various careers to see what the future would be like if you had that career.Get insight from professionals.You might have friends or family members who can share their exp

45、erience of choosing a major.40They will have consultants and resources that you can use to gain a better understanding of the options available to you.A. Consider your career outlook.B. Compare the two lists to see where they overlap.C.However,here are some ways to narrow it down.D. Knowing what rea

46、lly engages you is important when selecting a major.E. Your passions will help present your potential choices for subjects to study.F. Meanwhile, you could also turn to some training schools for overseas studies.G. Its important to remember that your major isnt a direct route to a future career.第三部分

47、语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。There are two problems in the world: Garbage and poverty. EradajereOleita thinks she may have a41for them. Its called the Chip Bag Project. She is asking a42of local snack lovers: Rather than throw your43chip bags into the

48、trash, donate them, so she can turn them into sleeping bags for the44.Chip eaters drop off their empty bags at two locations in Detroit, where Oleita and her volunteer helpers45them. After they wash the chip bags, they cut them open, lay them46, and iron them together. They use padding and liners fr

49、om old coats to line the insides.It takes about four hours to47a sleeping bag, and each takes around 150 to 300 chip bags,48whether theyre single-serve or family size. The result is a sleeping bag that is “waterproof, lightweight, and easy to 49,”Oleita said.Since its start in 2020, the Chip Bag Pro

50、ject has collected more than 800,000 chip bags and created 110 sleeping bags. Sure, it would be50to raise the money to buy new sleeping bags. But thats only half the goal for Oleitawhose family51to the United States from Nigeria a decade ago with the hope of attaining a better lifeand her fellow52.

51、“We are devoted to making an impact not only socially, but53,” she says.And, of course, theres the symbolism of saving bags that would otherwise land in the trash and using them to help the homeless. Its a powerful54that environmental injustice and55often go hand in hand. As Oleita said, “I think it

52、s time to show connection between all of these issues.”41. A. reason B. giftC.solution D.preference42. A. favourB. choiceC.question D. permission43.A.cheap B.newC.dirty D.empty44.A. old B. homeless C. injured D.sick45. A. collect B.buy C.bury D.hunt46.A.heavy B.straightC.flat D.careful47. A. sewB.de

53、signC.repair D. decorate48. A. leadingtoB. depending on C.working out D.resulting in49.A. take outB.put upC.carry around D.go off50.A.clevererB. slowerC.harderD. simpler51.A.fled B.flew C.got D. moved52. A. students B. friends C.volunteersD.workers53.A.personally B.privatelyC.economically D.environm

54、entally54. A. editor B. reminder C.reporter D. educator55. A.poverty B.safetyC.societyD. politics第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。One of the biggest themes at this years CES tech show was electric and autonomous transportationcars, trucks, bikes, boats. And, it turns out, trac

55、tors.Farm-equipment giant Deere showed a new autonomous tractor with56attached tillage(耕作) tool at CES. For those not familiar57farm life, Julian Sanchez, Deeres director of emerging technologies, says that tillage is an58(importance), time-consuming, and tiring process of preparing the soil for nex

56、t seasons planting. If you dont do it fast, the ground could freeze. And59(effective) tilling means some seeds wont take and yield(产量)60(drop).While automatic driving has been on tractors for several61(year), Deeres autonomous tractor can operate without a driver in the cab. The tractor can detect o

57、bstacles62might damage the attached tiller. And, he says, it can run around the clock, saving time and labor, and improving productivity by as much as 20%.If the tilling is too shallow, you dont break up the straw too deep, and the tractor moves too63(slow), increasing fuel costs. This system includ

58、es six cameras to detect holes, rocks, or other materials,64(inform) the farmer when an issue needs to be addressed. Eventually, Deere expects65(add) other tasks to the autonomous tractor.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,是学校英语戏剧社的社长。正值社团成立五周年,学校将举办一系列的活动,打算邀请外教老师Mary参加。请你给外教老师写一封邮件,内容包括:1.写信目的;2.活动

59、时间、地点和内容;3.你的期待。参考词汇:周年纪念日 anniversary注意:1.写作词数应为80左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I was four years old in 1993,when my family emigrated(移民)from the United Arab Emirates to Toronto. Young enough to be changed by my new home, but old enough to know I was differen

60、t from everyone around me. I was the only Arab and only Muslim in my junior kindergarten class. Beyond those obvious differences, Canadian life proved to be quite distinct in other ways. And I discovered another surprise that December.Overnight, everything was suddenly covered in red and green. My c

61、lassmates talked excitedly about cookies and what gifts theyd asked Santa for that Christmas. At some point, I must have asked myself, “What is Christmas?” Theres nothing quite like it in the Muslim world. The closest comparison might be Eidal-Adha, which translates from Arabic to “Festival of sacri

62、fice”. While both holidays show the same spirit of sharing with the less fortunate and spending time with loved ones, Eid meant new clothes and a family dinner, and that was about it. No tree decorated with ornaments(装饰物),and no gifts covered in wrapping paper.Christmas was completely foreign to me,

63、 but then my parents unexpectedly informed me that Santa would be paying us a visit on Christmas Eve. “But arent we Muslim?” I asked.“Yes, but Santa loves all children equally and gets them all gifts,” my mother replied.So on that first Christmas Eve in Canada, she hung oversized red and white stock

64、ings, each one customized with our names, off our bedposts. I have a distinct memory of the restless expectation that kept me awake long after bedtime and my joy when I got up on Christmas morning to find my stocking filled with gifts.Still in my pyjamas(睡衣),I ran over to the kitchen to tell my pare

65、nts that Santa had indeed visited us last night. I asked if theyd seen him, and Mom said, “Of course!” Mom offered Santa a cup of coffee, as is the Arab custom when hosting guests. He needed the energy for the long night ahead, she told me.When I returned to school after the holidays, I had a story

66、to share with my classmates. Santa had visited me too! I could show off gifts while other kids showed off theirs.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。My parents kept our Christmas tradition going for years, until I was too old to believe in Santa anymore.As an adult, Ive come to realize creating a s

67、ense of belonging is joining in traditions.参考答案、提示及评分细则15 AABBC 610 ABBCA 1115 ACCBC 1620 BBCBB【文章大意】本文是一篇应用文。文章向我们介绍了四本适合孩子读的书。21.【答案】A【解析】细节理解题。根据题干定位到第一本书The WorldsMost AmazingPlaces,可知这本书的价钱是20。故选A.22.【答案】C【解析】细节理解题。根据题干“a 6-year-old kid”可知定位到第三本书,这本书的名字是Animals Riddle Book.故选C。23.【答案】B【解析】细节理解题

68、。根据后两本书的介绍可知,这两本书都适合全家人一起读。故选B。【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了一名警察不顾自身安危勇敢地救出了一只在湖中挣扎的小狗的故事。24.【答案】C【解析】细节理解题.根据第二段“when Kona spotted a distant flock of geese landing on the water and ran towards them”可知答案。25.【答案】D【解析】细节理解题.根据第五段“The owner was an author,who has written many books.”可知答案。26.【答案】A【解析】推理判断题.根据第五段“

69、His professionalism and bravery should be applauded.I have witnessed countless acts of selfless heroism”的提示可知,这名警察是勇敢的,无私的。故选A。27.【答案】C【解析】标题归纳题。根据文章主要内容可知答案。【文章大意】本文是一篇说明文。研究发现植物也害怕噪音。28.【答案】A【解析】推理判断题。全文主要讲的是植物也害怕噪音。第一段讲动物受噪音干扰及其应对措施,是为了引出本文的话题植物也害怕噪音。故选A。29.【答案】B【解析】词义猜测题。根据上文“But a new study by

70、Ali Akbar Ghotbi-Ravandi,a botanist at Shahid Beheshti University in Tehran,has showed that plants suffer too.”和下文“these animal partners are harmed by noise”的提示可知,此处这个词的含义是“损害”。30.【答案】C【解析】细节理解题。根据第三段“What has remained unknown is whether or not plants themselves suffer directly from noise pollution.

71、”可知答案。31.【答案】D【解析】推理判断题。最后一段提到“To this end,Dr Ghotbi-Ravandi decided to set up an experiment to study precisely this question.”由此推断接下来要讲的是关于交通噪声对植物影响的实验。【文章大意】本文是一篇说明文。随着全球化的深入,越来越多的英语词汇以外来语的形式进入法语,并得到广泛使用。这引起一些法国人的不满,他们要捍卫法语的纯洁性。32.【答案】C【解析】细节理解题。根据第二段“They will meet periodically over the next coup

72、le of years to identify and define new sports terms.”可知答案。33.【答案】D【解析】单词指代题。根据第三段“anglicisms are sometimes estimated at just under 5%of the present vocabulary,but they.”的提示可知此处they指的是:anglicisms(从英语中借用的词)。34.【答案】B【解析】细节理解题。根据第四段“Despite their best efforts,no committee has successfully prevented Engl

73、ish from infiltrating everyday language.”可知以前的努力是无成效的,失数的。35.【答案】C【解析】推理判断题。根据最后一段“Languages only exist thanks to their impurity.”可知,语言之所以存在,是因为它们不纯洁。因此推断Neveux对于语言的不纯洁性是持支持态度的。【文章大意】本文是一篇说明文。文章告诉我们几条关于出国留学如何选择适合自己的专业的建议。36.【答案】C【解析】此空位于首段,总括全文。根据下文的小标题可以得知此空选C。37.【答案】E【解析】此空前一句讲:列出你热爱的一切。E项:你的热爱将有助

74、于展示你对学习科目的潜在选择。故E项符合语境。38.【答案】B【解析】根据上文提到的“Make a list of everything youre passionate about.”和“Next,make a list of your skills.”可知,此空选B:比较这两个列表,看看他们重叠的地方。39.【答案】A【解析】此空选小标题.根据本节提到的“professionally”和“if you had that career”内容提示可知,此空选A:考虑你的职业前景。40.【答案】F【解析】根据此空前后两句的提示可知此空选F:同时,你也可以向一些培训学校咨询国外留学的事宜。【文章大

75、意】本文是一篇记叙文。文章讲述了EradajereOleita用空的薯片袋子为无家可归的人缝制睡袋的故事。41.【答案】C【解析】EradajereOleita认为她可能有解决办法。42.【答案】A【解析】她请求当地的零食爱好者帮个忙:与其把你的空薯片袋扔进垃圾桶,不如把它们捐赠出去,这样她就可以把它们变成无家可归者的睡袋。ask a favour of sb.请某人帮忙。43.【答案】D【解析】根据下文“Chip eaters drop off their empty bags”的提示可知答案。44.【答案】B【解析】根据下文最后一段“using them to help the homel

76、ess”的提示可知答案。45.【答案】A【解析】根据下文“the Chip Bag Project has collected more than 800.000 chip bags”的提示可知答案。46.【答案】C【解析】洗完薯片袋后,他们将其切开,平放,然后将其熨在一起。47.【答案】A【解析】缝一个睡袋大约需要四个小时,每个睡袋大约需要150到300个薯片袋,这取决于它们是单人的还是家庭大小。48.【答案】B【解析】解析同上。49.【答案】C【解析】Oleita说,这样做的结果是一个“防水、轻便、便于携带”的睡袋。50.【答案】D【解析】当然,筹集资金购买新睡袋会更简单。51.【答案】D

77、【解析】但这仅仅是Oleita的目标的一半,她的家人十年前从尼日利亚搬到了美国,希望能过上更好的生活,她和她的志愿者同伴们也是如此。52.【答案】C【解析】根据上文“Chip eaters drop off their empty bags at two locations in Detroit, where Oleita and her volunteer”的提示可知答案。53.【答案】D【解析】根据下文“And,of course,theres the symbolism of saving bags that would otherwise land in the trash and u

78、sing them to help the homeless.Its a powerful.that environmental injustice”的提示可知答案。54.【答案】B【解析】这是一个强有力的提醒,环境不公和贫困往往是同时发生的。55.【答案】A【解析】根据上文“There are two problems in the world:Garbage and poverty.”的提示可知答案。【文章大意】本文是一篇说明文,文章向我们介绍了今年CES科技展上的无人驾驶的拖拉机。56.【答案】an【解析】考查冠词。一个附带的耕作工具。此处修饰单数可数名词tool,且attached一词

79、首字母为元音音素,需用不定冠词an,表示泛指。故填an。57.【答案】with【解析】考查介词。be familiar with sth.对于熟悉。58.【答案】important【解析】考查形容词。此处作process的定语,需用形容词形式。59.【答案】ineffective【解析】考查反义词。无效耕作意味着一些种子无法收获,产量将下降。60.【答案】will drop【解析】考查时态。and是并列连词,前后时态一般保持一致,根据and前面wont take的提示可知此空填一般将来时。61.【答案】years【解析】考查名词复数。year一词为可数名词,前面 several表示复数意义,故

80、此空需用复数形式。62.【答案】that/which【解析】考查定语从句.根据句子结构可知,该空是定语从句的关系词,先行词是obstacles,关系词在定语从句中作主语,故此空填that/which.63.【答案】slowly【解析】考查副词。用副词修饰谓语动词。64.【答案】informing【解析】考查非谓语动词。空格处所填单词与主语之间是逻辑上的主动关系,故此处填现在分词作状语。65.【答案】to add【解析】考查非谓语动词。expect to do sth.期待着做某事。故此空填to add.第一节One possible version:Dear Mary.Im Li Hua, w

81、ho is in charge of the English Drama Club. Im writing to tell you that we intend to celebrate the fifth anniversary of our club and I sincerely invite you to attend.The celebration activity will be held next Friday in the lecture hall. As scheduled, various activities will be available ranging from

82、story telling and poem reciting in English to English song performances. Additionally, an English play named Beauty and the Beast will be also on show. Im sure everything will impress the audience greatly.Looking forward to your presence and instruction.Yours.Li Hua第二节One possible version:My parents

83、 kept our Christmas tradition going for years, until I was too old to believe in Santa anymore. I never asked them why they went through all that bother, but I suspect they did it so we could feel like we belonged in our new country. Creating a sense of belonging is an important thing. It influences

84、 physical and mental health. But you cant force yourself to belong somewhere. That belonging comes from a change within you, from a willingness to be part of something.As an adult, Ive come to realize creating a sense of belonging is joining in traditions. The specifics of Christmas, from Jesus to S

85、anta, are all irrelevant in a sense. What matters is that Christmas gives us an excuse to bring people together to share in the love that unites us. So perhaps, when I have kids of my own one day, Ill revive the family tradition and invite Santa over for a cup of coffee before he leaves my kids some

86、thing special in their stockings.听力部分录音材料(Text 1)M: Look at the clouds. I am concerned about the sports meeting this Friday. I have been looking forward to it.W: Dont worry. The weather forecast has got rid of your concern.(Text 2)M: Its great to see you again. How is your new job?W: The work is rea

87、lly interesting, the pay is good,and the company has great benefits.(Text 3)M: What are you doing over the weekend, Sara?W: Im planning to go swimming tonight. Tomorrow I am hoping to see a movie. What about you?M: I want to go camping. you know. just to get away for the weekend.(Text 4)M: Tomorrow

88、is Moms birthday. Im going to buy a bunch of roses for her. Do you have any plans?W: I will make a birthday cake for her.M: We have no flour for a cake. You should fight the clock to prepare for it.(Text 5)W: How long will it take you to fix my laptop? I need to use it in my speech class next week.M

89、: Im not quite sure. But it shouldnt take more than three days. By the way. would you mind paying in advance?(Text 6)M: Good morning. May I help you?W: Yes. Im looking for a yellow sofa which my friend showed to me. I want to buy one for my sister. But it seems not to be here.M: I think you are in t

90、he wrong place. There are no sofas in my shop. You can buy some bed necessaries here.W: Oh. Im so sorry.M: Never mind. Go down this street and turn left when you see a supermarket. Then you will find a furniture store. Maybe you can find it there.W: Thank you.(Text 7)M: Hi. Betty. You look so happy.

91、 Is there any good news?W: Yes. I passed the national examination.M: Wow, you are so great! A lot of people enter for the examination every year, dont they?W: Yes. There are nearly 1.500 people for my position this year. But only about two percent of them can get into the interview. and ten percent

92、of the interviewees can get the job in the end.M: Its so competitive. But you did a great job.W: Thank you. Theres another problem. Ive never had an interview before. What should I do?M: Surely you should pay attention to your dressing and manners, but the most important is what you can really do fo

93、r the company.(Text 8)M: Chloe, you are really lucky that I am here to help you sell things online. I am an expert at this!W: Well. you also said you were an expert at fixing my computer. but you couldnt do that at all.M: Believe me. This time I mean it.W: I guess I have to trust you. Ive never post

94、ed an advertisement on the Internet before. What should we do first?M: The first thing we have to do is decide where to post the advertisement. Do you want to sell it on eBay?W: Yeah, that sounds good. How do I do that?M: First you will have to create an account. Then you will have to write a descri

95、ption of the item and upload some pictures. What are you selling?W: Im selling my bike. I dont ride it very often and its still in good condition.(Text 9)M: Oh, Laura, is that you? How have you been?W: Ive been OK. Ive just been busy with my schoolwork. You know, the final exam is coming. Everyone i

96、n my class works very hard.M: Well, its really an important thing in student times.W: Exactly. I think we should really get together and have a chat. How about joining me for dinner tonight?M: Id love to, but Im leaving for Miami at 8 tonight. My brother is getting married on Saturday.W: Congratulat

97、ions! I hope that you can have a nice trip.M: Thank you. Are you free now? Maybe we can go to the cafe near the airport and chat for a while.W: I really wish I could, but Im on my way to the tennis court.M: Tennis court? I didnt know you play tennis.W: Im taking tennis lessons. A girl living with me

98、 is on a tennis team and shes got me interested in this sport. Do you know how to play?M: A little, but Im a big fan of the tennis athlete Andy Roddick. When I come back from my trip. Ill join you in taking lessons.W: Its a deal.(Text 10)A new study from scientists suggests eating a lot of vegetable

99、s may not greatly reduce the risk of a heart attack. This goes against what doctors have been telling us for decades. People across the world believe it is important to eat lots of vegetables to keep the heart healthy. The new study says other lifestyle factors may affect our health just as much as

100、vegetables. These include other things we eat, how much exercise we get, where we live, our income, and whether or not we smoke and drink. The study is from universities in Oxford, Bristol and Hong Kong. Almost 400,000 people took part in it. They answered questions about their lifestyle. diet, and

101、what raw and cooked vegetables they ate.The scientists advised that people should still eat lots of vegetables because they were good for our heart and overall health. The findings of their study actually found that the risk of dying from heart disease was around 15 per cent lower for those eating t

102、he most vegetables, especially raw vegetables. However, they explained that many other factors also contributed to this 15% reduction. Lead researcher Dr Qi Feng said, “Our large study did not find evidence for a protective effect of vegetable intake on the occurrence of heart disease.” He said “differences in socioeconomic situation and lifestyle differences” also affected the health of our heart.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1