ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:25 ,大小:71KB ,
资源ID:347968      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-347968-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022版高考英语一轮复习 专题十三 细节理解专题检测(含解析).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022版高考英语一轮复习 专题十三 细节理解专题检测(含解析).docx

1、专题十三 细节理解【3年模拟】Passage 1$125, adult$63, childDeparts:Daily 5:00 pm from Federation Square, Corner Flinders & Russell StreetsReturns:10:30 pm11:30 pm approximatelyTravel PlanSouth-eastern Suburbs of MelbourneThe early part of the trip will take you through Melbournes suburbs. As the South Gippsland H

2、ighway approaches, the landscape becomes more rural with smaller townships and farming properties.San RemoSan Remo is the gateway to Phillip Island and the regions seafood capital. You will see local fishermen casting a line; sometimes even sharks are seen here.Phillip IslandNext you will cross the

3、only bridge that connects Phillip Island to the mainland. While Phillip Island is famous for its Little Penguin Parade, it also boasts an amazing coastline with ideal surf conditions and a huge range of wildlife.Penguin ParadeNow youll head down to Summerland Beach to witness a Little Penguin magic.

4、 Youll most certainly fall in love with these little guys. Just as the sun sets over the ocean, the little penguins emerge from the sea and waddle up the beach to their homes.HighlightsTravel through the Gippsland regionFishing village of SanRemoDelight at the Little Penguin ParadeInclusionsEntry to

5、 the PenguinParadeExperienced DriverGuideTravel in an air-conditioned coachOptional add-onTour+Fish & Chips Dinner+Viewing Platform$160,adult $81,child1.How long will the trip last at least?A.5 hours. B.5.5 hours. C.10 hours. D.11.5 hours.2.What could most possibly make visitors most pleased?A.The v

6、iew of Melbournes suburbs. B.The gateway to Phillip Island.C.The bridge at Phillip Island. D.The penguins at Summerland Beach.3.How much should a couple with a child pay to enjoy the most of the trip?A.$188.B.$241.C.$313.D.$401答案语篇解读本文为应用文,是一则有关旅游的广告。1.B细节理解题。本题题干意为:本次旅游至少持续多长时间?审题时注意题干中的“at least”。

7、根据“Departs:Daily 5:00 pm.”和“Returns:10:30 pm.”可知本次旅游至少要持续5.5个小时,故答案为B项。2.D细节理解题。本题题干意为:最可能使游客感到极为高兴的是什么?题干中的“make visitors most pleased”与“Travel Plan”中最后一段中的“fall in love with”相对应,由此可知该段为本题的答案区间,根据该段的第一、二句可知本题答案为D项。3.D细节理解题。本题题干意为:一对夫妇带着一个小孩想尽可能多地游览景点会花多少钱?由题干中的“enjoy the most of the trip”(游览最多的景点)可

8、知“Optional add-on”部分为本题的答案区间,根据本部分的价格介绍可知一对夫妇带着一个小孩想尽可能多地游览景点会花:$1602+$81=$401, 故答案为D项。Passage 2Postmen are all too used to keeping an eye out for the threat of dogs. But in a seaside town in North Wales,they have been forced to take cover from an unexpected threatseagulls. They have complained that

9、 the birds have become so terrifying that deliveries to some streets have been suspended. Yesterday residents of Abergele agreed the seagulls were fearless but said they were angry at losing their daily post.Debbie Roberts, who works as a safety adviser,lives where the attacks have taken place. “Las

10、t week,we noticed we hadnt got any mail for what we thought was a week,but its hard to tell because you dont always know if youre due any mail,”she said. “We put something on Facebook asking if anyone else had not had their post. One of my Facebook friends said a postman had refused to deliver becau

11、se of the seagulls.”Royal Mail said that deliveries had been interrupted because of the postman experiencing attacks by seagulls as he delivered mail on his round there over the past few weeks,adding that the postman got peoples mail through whenever it was safe.“We know that these kinds of attacks

12、do happen at this time of year across the country as they are nesting,”she said. Royal Mail apologized to the customers affected and promised to continue to monitor the situation every day,but in the meantime some are having to travel to neighbouring Rhyl to collect mail from the delivery office the

13、re. But he recommends preventing gulls nesting on roofs in advance by putting up nets, and if all else fails, walking with an umbrella up during worst-affected areas.1.What does the underlined word “suspended”most probably mean?A.Increased.B.Paused.C.Printed.D.Decreased.2.The residents of Abergele a

14、re not happy because .A.the seagulls are so terrifying B.the dogs are so threateningC.they dont receive their post on timeD.the seagulls are stealing their post3.Why did Debbie Roberts put something on Facebook?A.To know if anyone else had the same experience.B.To offer advice to deal with the seagu

15、lls.C.To avoid being attacked by seagulls.D.To answer questions about safety.4.Whats the main idea of the passage?A.Seagulls like to steal residents post.B.Postmens safety is threatened by seagulls.C.Residents of Abergele are afraid of seagulls.D.Daily post is delayed because of seagulls attack.答案语篇

16、解读本文为新闻报道。在北威尔士的沿海城镇,由于海鸥常常袭击邮递员,当地邮递业务处于停滞状态。1.B猜测词义题。本题题干意为:画线词“suspended”最可能是什么意思?根据画线词所在句子前半句(他们抱怨说那些鸟儿如此可怕)可知,由于海鸥袭击邮递员,邮件的投递只好暂停,故推知suspend意为“暂停”。2.C细节理解题。本题题干意为:Abergele的居民因为什么不高兴?根据文章第一段中的“Yesterday residents of Abergele agreed the seagulls were fearless but said they were angry at losing th

17、eir daily post.”可知,Abergele的居民认同这儿的海鸥胆子很大,但是让他们感到生气的是他们不能按时收到每日的邮件。故答案为C项。3.A细节理解题。本题题干意为:Debbie Roberts在脸谱(网)上写东西的原因是什么?根据文章第二段中的“We put something on Facebook asking if anyone else had not had their post.”可知,Debbie Roberts之所以那样做是想问其他人是不是也有相同的遭遇,故答案为A项。4.D主旨大意题。本题题干意为:本文的中心是什么?通读全文可知,本文主要讲述了在北威尔士的一个

18、小镇,由于海鸥的袭击,邮递员不得不暂停了邮件的投递, D项概括了文章的大意,故为答案。Passage 3One of the most important things in the world is friendship. In order to have friends, you have to be a friend. But how can you be a good friend at school?ListenListen when they are talking. Dont say anything unless they ask you a question. Sometim

19、es its not necessary for you to have anything to say; they just need someone to talk to about their feelings.Help themIf your friend is ever in need of something, be there to help them. You should try to put them first, but make sure you dont do everything they want you to do. Try to take an extra p

20、encil or pen with you to classes in case they forget one. Have a little extra money in your pocket in case they forget something they need.Be there for themBe there for your friends to help make them feel better in hard times. Marilyn Monroe, a famous U.S. actor, once said, “I often make mistakes. S

21、ometimes I am out of control, but if you cant stay with me at my worst, you are sure not to deserve to be with me at my best.” Always remember this! If you dont want to stay with your friends when theyre in hard times, then you dont deserve to be with them when theyre having a good time!Make plansTr

22、y to make plans with your friends. Go shopping, go for ice cream, have a party, go to a movie and so on. Take time to know each other even better by doing something you both enjoy. By planning things together, you both can have a good time. And youll remember these things when youre all old!1.While

23、your friend is talking to you about his or her feelings, you should . A.give him or her some adviceB.calm him or her down C.just listen unless askedD.share your feelings as well2.When we provide help for our friends, we should . A.put them before ourselves B.try to do everything for themC.change the

24、ir bad habits firstD.ignore their faults3.What can we learn from Marilyn Monroes words? A.Life without a friend is death.B.A friend is easier lost than found.C.A man is known by his friends.D.A friend in need is a friend indeed. 4.What is probably the best title for the text?A.How to find a good fri

25、end.B.How to be a good friend.C.How to help friends in trouble. D.How to make more friends.答案语篇解读本文为说明文。世上最重要的事情之一是友谊。想交朋友,你必须准备好当个朋友。但你怎样才能在学校当个好的朋友呢?1.C细节理解题。本题题干意为:当你的朋友和你谈论他/她的情感时,你应该怎么做?根据第二段最后一句的“they just need someone to talk to about their feelings”可知答案区间在第二段;根据文章第二段第一句“Listen when they are

26、talking. Dont say anything unless they ask you a question.”可知答案为C项。2.A细节理解题。本题题干意为:当我们给朋友提供帮助时,我们应该怎么做?根据第三段第一、二句 “If your friend is ever in need of something, be there to help them. You should try to put them first, but .”(如果你的朋友有需要,帮助他们。你应该尽量以他们为先,但)可知答案为A项。3.D推理判断题。本题题干意为:从玛丽莲梦露的话中我们得知什么?根据第四段中的“

27、.if you cant stay with me at my worst, you are sure not to deserve (值得) to be with me at my best.”(如果在我最糟糕的时候,你离弃我,那在我最好的时候,你就不配在我身边。)可知答案为D项(患难朋友才是真正的朋友)。4.B主旨大意题。本题题干意为:本文的最佳题目是什么?根据第一段(世上最重要的事情之一是友谊。想交朋友,你必须准备好当个朋友。但你怎样才能在上学期间当个好的朋友呢?)得知答案为B项。Passage 4From the modern London Eye to the historic To

28、wer of London, below are Londons most visited tourist attractions.British MuseumThe world-famous British Museum exhibits the works of man from prehistoric to modern times, from around the world. The most interesting and exciting parts include the Rosetta Stone, the Parthenon sculptures and the mummi

29、es in the Ancient Egypt collections. Some exhibitions require tickets.The National GalleryThe greatest and most beautiful building of Trafalgar Square, Londons National Gallery is a vast space filled with Western European paintings from the 13th to the 19th centuries. In this impressive art gallery

30、you can find works by masters such as Vincent Willem van Gogh, Botticelli, Constable, Renoir, Titian and Stubbs. Some exhibitions require tickets.Tate ModernSitting on the banks of the Thames is Tate Modern, Britains national museum of modern and contemporary art. Its unique shape is due to its bein

31、g a power station before. The gallerys restaurants offer wonderful views across the city. Some exhibitions require tickets.Coca-Cola London EyeCoca-Cola London Eye is a major feature of Londons skyline. It has some of Londons best views from its 32 capsules, each weighing 10 tonnes and holding up to

32、 25 people. Climb aboard for a breathtaking experience, with an unforgettable view of more than 55 of Londons most famous landmarksall in just 30 minutes!Madame TussaudsAt Madame Tussauds, youll come face to face with some of the worlds most famous faces. From Shakespeare to Lady Gaga youll meet inf

33、luential figures from show business, sport, politics and even royalty. Strike a pose with Usain Bolt, get close to One Direction or receive a once-in-a-lifetime audience with Her Majesty the Queen.1.Which one should they visit if visitors want to get a better view of Londons famous landmarks?A.Tate

34、Modern.B.British Museum.C.The National Gallery.D.Coca-Cola London Eye.2.What do British Museum and the National Gallery have in common?A.Both have chargeable exhibitions.B.Both are on the banks of the Thames.C.Both have vast spaces and special shapes.D.Both exhibit modern and contemporary art.3.What

35、 can visitors do at Madame Tussauds?A.Enjoy Shakespeares works.B.Watch Lady Gagas performance.C.See figures of many influential people.D.Talk to some famous people face to face.答案语篇解读本文为说明文。文章介绍了伦敦最著名的几个景点。1.D细节理解题。本题题干意为“如果参观者想更好地观看伦敦著名地标应该去哪里?”。由倒数第二段“Coca-Cola London Eye.with an unforgettable vie

36、w of more than 55 of Londons most famous landmarksall in just 30 minutes!”可知:从Coca-Cola London Eye可以看到很多伦敦著名的地标,故答案为D项。2.A细节理解题。本题题干意为“大英博物馆和国家美术馆有什么共同之处?”。由第二段中的“Some exhibitions require tickets.”和第三段中的“Some exhibitions require tickets.”可知,参观大英博物馆和国家美术馆的一些展览需要门票,即需要收费。故答案为A项。3.C细节理解题。本题题干意为“在杜莎夫人蜡像

37、馆参观者可以做什么?”。由最后一段中的“At Madame Tussauds, youll come face to face with some of the worlds most famous faces. From Shakespeare to Lady Gaga youll meet influential figures from show business, sport, politics and even royalty.”可知,在杜莎夫人蜡像馆,游客们可以看到很多有影响力的人物的蜡像,故答案为C项。高级语块sculpture n.雕像,雕刻品contemporary adj.

38、当代的长难句From the modern London Eye to the historic Tower of London, below are Londons most visited tourist attractions.从现代的伦敦眼到具有历史意义的伦敦塔,以下是伦敦最受欢迎的旅游景点。本句中的“below are Londons most visited tourist attractions”使用了倒装。Passage 5Where to DrinkCafe San BernardoJoin table-tennis and pool-playing port. Cafe S

39、an Bernardo has been running since 1912.The Villa Crespo dive bar also offers up table football for 4 an hour. Service is efficient with last orders at 5 am. The daily happy hour between 6 pm and 9 pm includes 60 minutes playing your game of choice, plus a half-bottle of red wine and a corn pie, for

40、 9.Avenue Corrientes 5436, Villa Crespo, 54 11 4855 3956, M Salumeria & EnotecaTrading only in wine with a story, sommelier(侍酒师)Mariana Torta chooses new ways on a daily basis, and keeps a list of around 250 labels. Theres no wine menusimply take your bottle from the shelf.Open 11:00 am11:30 pm, El

41、Salvador 5777, Palermo Hollywood, 54 11 4778 9016,on FacebookNegro Cueva de CafeCoffee has found its place in Buenos Aires. While LAB:Tostadores, The Shelter and Coffee Town are famous new places, Negro Cueva de Cafe is the best downtown. It serves Ecuadorian, Colombian and Brazilian beans, and its

42、attracting cakes include croissant.Open 9:30 am7:00 pm, Suipacha 637, Microcentro, 54 11 4322 3000, negrocuevade-La CalleHead to the Niceto Vega address and youll be faced with a pizza. Dont worry. Its the right place. La Guitarrita is the front to“hidden”bar La Calle. Order the house cocktail, spec

43、ial candy, and prepare to sing until dawn with a high-energy young crowd.Open 8:00 pm2:00 am,Niceto Vega 4942, Palermo Soho, 54 11 3914 1972, on Facebook.1.Which number should you call if you want to do some sports?A.54 11 4855 3956.B.54 11 4778 9016.C.54 11 4322 3000.D.54 11 3914 1972.2.When can yo

44、u go to M Salumeria & Enoteca?A.All day.B.1:00 am.C.10:00 am.D.3:00 pm.3.What makes La Calle different?A.Its having special candy.B.Its having no wine menu.C.Its allowing you to play games.D.Its opening for the longest time.4.What is the authors purpose in writing the text?A.To show wine culture.B.T

45、o introduce some wine bars.C.To help people choose drink.D.To show how to enjoy yourself.答案语篇解读本文介绍了几家酒吧的服务项目、地址、营业时间及联系电话等。1.A细节理解题。根据题干中“do some sports”,再结合第一段中“table-tennis and pool-playing port”可推知本题答案在“Cafe San Bernardo”部分;根据提供的电话号码可知答案为A项。2.D细节理解题。根据“M Salumeria & Enoteca”中的营业时间“Open 11:00 am1

46、1:30 pm”,再结合本题选项可知答案为D项。3.A细节理解题。根据“La Calle”中的“special candy”可知答案为A项。4.B推理判断题。通读全文可知本文的目的是为几家酒吧做广告,即介绍几家酒吧。故答案为B项。高级语块on a daily basis每天a high-energy young crowd一群精力充沛的年轻人Passage 6Places to avoid travellingIndiaThe main distinction in wealth and class may explain some of the risk of crimes in this

47、country. But according to John Gobbels, vice-president and chief operating officer for Medjet (an international emergency service), its medical safety that actually makes India so dangerous. He explains that the U. S. State Department gives the country Level 2 travel advisory status. (Level 1 means

48、you should exercise normal precautions(预防措施);Level 4 is “do not go.”)HawaiiConsidering this destination is a very hot spot for honeymooners, it might be surprising to see the Big Island of Hawaii as a dangerous place to visit. The eruption of a volcano has put Kilauen in a state of emergency, with p

49、oisonous gas, lava flows, and earthquakes all a risk. Youll likely see special airline deals cancelled, so think twice before making this flight.AcapulcoThis beach resort town on Mexicos Pacific coast isnt exactly the white-sand party destination it once was. With Level 4 travel advisory, Gobbels ex

50、plains, its in the same category as places like Iran, Syria, and North Korea. Its regarded as the murder capital of the country.Cairo, EgyptAccording to a recent report from the Thomson Reuters Foundation, Cairo is considered the most insecure city for women in the world. Even though the political t

51、ensions are easing in this area, according to Gobbels, sexual violence and cultural expectations make it extremely problematic, for both locals and visitors.1.According to John Gobbels, what should visitors pay special attention to in India?A.Personal belongings.B.Travel insurance.C.Cultural differe

52、nce.D.Medical safety.2.Which place mentioned above is especially dangerous for a woman tourist?A.India.B.Cairo. C.Acapulco.D.Hawaii.3.What can be inferred from the text?A.Syria isnt a risky destination where youll have a wonderful vacation.B.The political unrest in Cairo is responsible for its insec

53、urity at present.C.A Level 3 travel advisory indicates you can go with normal precautions.D.The flights to Hawaii may be changeable due to the eruption of the volcano.答案语篇解读本文为说明文。本文介绍了四个不宜旅游的地方。1.D细节理解题。本题题干意为:按照约翰戈培尔所说的,在印度游客应特别注意什么?根据第一段中“.its medical safety that actually makes India so dangerous

54、”可知答案为D项。2.B细节理解题。本题题干意为:上文提到的哪个地方对于女游客来说特别危险?根据第四段中“.Cairo is considered the most insecure city for women in the world.”可知答案为B项。3.D推理判断题。本题题干意为:从文中我们可以推测出什么?根据第二段中的“Youll likely see special airline deals cancelled, so think twice before making this flight.”可推知由于火山喷发去夏威夷的航班可能会有变,故答案为D项。Passage 7Do y

55、ou ever wonder why trees begin to bud (发芽) earlier in some cities? Scientists finally found the answer but its not very pleasant. New science suggests a relationship between light pollution and the timing when trees produce buds, which signals the arrival of the spring season.Light pollution is defi

56、ned by the Lighting Research Center as the unwanted consequence of outdoor lighting such as street lights. Excessive (过多的) man-made light at night results in disturbed natural cycles, and also prevents the observation of stars and planets at night. But its effect on the environment goes beyond that.

57、By studying some trees, researchers found out that trees that are more exposed to artificial lighting at night bud up to 7.5 days earlier than those at the natural night-time setting. And they found out that light had a more significant effect than temperature when the buds came out. The early buddi

58、ng may cause problems for insects, which feed on leaves, and the birds which then feed on them in turn. Professor Richard French Constant, who helped lead the research, explained that more than the budding of trees, the study implies the danger to the balance of the ecosystem. “At the moment, caterp

59、illars (毛毛虫) are timed to hatch to make the most of the opportunities to feed on freshly budded leaves, and birds hatch in time to feed on the young caterpillar,” he said.Migratory (迁徙的) birds are also negatively affected by light pollution. The glare might confuse them and make them lose their flyi

60、ng sense. The phenomenon might explain why some birds accidentally knock into buildings.Such results stress the need to pursue studies that aim to measure the effect of light pollution. If the issue were left to continue, it is estimated that by 2100, spring would begin almost a full month earlier t

61、han it does today. 1.What will happen if there is too much man-made light?A.Peoples eyesight will be damaged.B.The ecosystem will likely lose its balance.C.No stars or planets may be observed at night.D.Animals living habits may change suddenly.2.How does the early budding affect insects or plants?A

62、.It will cause the rising number of insects. B.It could lead to trees growing fewer leaves.C.It may result in some insects going hungry.D.It might push insects to hatch more slowly.3.What does the author want to tell us in the last paragraph?A.The effect of light pollution is destructive. B.The spri

63、ng of 2100 will become much longer.C.Light pollution should be taken seriously.D.A further study on light pollution is scheduled.4.The author writes the passage mainly to explain .A.why spring comes earlier in some cities B.why light pollution needs to be studiedC.how trees early budding takes place

64、D.how much light is “too much”答案语篇解读本文为说明文。文章介绍了光污染对生态系统乃至季节变化的消极影响。1.B细节理解题。本题题干意为:如果有太多的人造光会发生什么事情?根据第二段第二句(夜里过多的人造光导致自然规律被打破,)可知答案为B项(生态系统可能会失去平衡)。2.C细节理解题。本题题干意为:早发芽会对昆虫或植物有何影响?根据第三段中“The early budding may cause problems for insects, which feed on leaves, and the birds which then feed on them in

65、 turn.”(早发芽可能会给以树叶为食的昆虫造成困难,继而也给以昆虫为食的鸟儿造成困难。)可知答案为C项。3.C推理判断题。本题题干意为:在最后一段作者想告诉我们什么?最后一段介绍了光污染的严重性并呼吁人们加以重视,故答案为C项。4.A推理判断题。本题题干意为:作者写此文主要是为了解释什么?文章开始作者以城市中一些树木发芽早这一现象引出光污染这一话题,中间作者介绍了光污染导致的一系列问题,最后一段最后一句作者总结道:“如果这个问题仍然存在,估计到2100年,春天就会比现在早到近1个月。”由此可推知作者写此文章的目的是解释一些城市中春天来得要早些的原因,故答案为A项。Passage 8My f

66、riend Jennifer was going to be at my school!I was convinced that we would be best friends. She introduced me to her friend Amy and we had lots of fun together. But things started to change. Jennifer wanted to be the “leader”of our little group. She was controlling, and I couldnt make new friends. If

67、 I made new friends, she would decide that I was“mad at her”. Pretty soon being Jennifers friend was a struggle.I always waited for Jennifer and Amy after class, but sometimes when they left, theyd walk right past me as if they couldnt even see me.We often gossiped about people, and I soon realized

68、that nobody was good enough for Jennifer. She had a list of bad things about everybody, even Amy, and about me, I guessed. I changedI became moody, depressed, and lonely. I spent days trying not to cry. I felt so left out.Finally, something snapped. I was sick of having to battle for friendship. I s

69、topped sitting with Jennifer at lunch and waiting for her after class. Jennifer quickly announced I was “mad at her”. I said, “Im not mad. I just want to make more friends.”But to Jennifer, it was all or nothing, and she was convinced I was mad at her. Our friendship fell to pieces.It was tough at f

70、irst, but I found many girls whom Jennifer had classified as “moody”or “mean”to be the sweetest, friendliest people in the world.Now, I have tons of friends. They support me when I am sad, and I support them. We have fun together and I love them all. It amazes me how easy our friendship is. There is

71、 no struggling to be on topwe are all equal. It doesnt matter to me if two of them walk away or buy friendship necklaces together. It doesnt hurt my feelings or make me feel alone.I lost a friend, but I am a happier person now.1.The writer thought Jennifer.A.far too outstanding to matchB.rather anno

72、ying and dullC.too self-centeredD.the right one to make friends with2.What does the underlined part “something snapped”in Paragraph 4 mean?A.The writer and Jennifer hated each other.B.The writer and Jennifer broke up.C.Jennifer treated the writer worse.D.The writer felt mad about losing Jennifer.3.T

73、he writer decided to break up with Jennifer because.A.Jennifer spoke ill of her behind her backB.she had made other friendsC.Jennifer had hurt her feelingsD.other girls were sweeter and friendlier than Jennifer4.What can be inferred from the passage?A.The writer now regrets losing her friend Jennife

74、r.B.The writer still gets upset when left out occasionally.C.The writers new friends are all moody and mean.D.The writer enjoys more than just one friendship.答案语篇解读本文为记叙文。作者通过自己和朋友 Jennifer 的关系的演变逐渐意识到每个人都不仅仅也不应该只有一个朋友,周围还有很多人可以与之交朋友。1.C细节理解题。根据第一段中的Jennifer wanted to be the “leader” of our little g

75、roup. She was controlling.可知Jennifer 是一个以自我为中心(self-centered)且喜欢发号施令的人,故答案为C项。A项(太出色了以至于无法匹配),B项(相当烦人、无聊),D项(恰恰是可以与之交朋友的人)均未提及,故排除。2.B猜测词义题。本题题干意为:第四段中画线部分“something snapped”的意思是什么?第四段最后一句“Our friendship fell to pieces.(我们的友谊破碎。)”与第一句前后呼应,是总结句。由此可知:作者和Jennifer的关系最后破裂(broke up)了,故答案为B项。3.C细节理解题。本题题干意

76、为:作者决定与Jennifer绝交的原因是。根据前四段内容尤其是“struggle” “left out” 等关键词可知在作者和Jennifer的友谊中她没有被平等对待,感情受到了伤害,因此有了绝交的想法。此外,文章倒数第二段最后一句It doesnt hurt my feelings or make me feel alone.也从反面说明了这一点。4.D推理判断题。本题题干意为:从文中我们可以推断出什么?开始时作者觉得她和Jennifer是最好的朋友,但作者却被 Jennifer 忽略因而厌倦了这种单方面付出的友情,后来作者交了更多的朋友之后才发现周围有很多能够相互平等对待的朋友,也就慢慢

77、地从中得到了快乐。由此可知答案为D项。高级语块be convinced that.确信be mad at sb.生某人的气长难句It was tough at first, but I found many girls whom Jennifer had classified as “moody”or “mean”to be the sweetest, friendliest people in the world.开始时很难,但我发现许多被Jennifer归为“喜怒无常的”或“小气的”女孩子是世界上最可爱、最友好的人。本句中whom Jennifer had classified as “m

78、oody”or “mean”为定语从句,先行词为girls。Passage 9Before traveling around the world, take some time and find out what sightseeing destinations are. Some of those spots that most guides mention are the following thrilling attractions.Victoria FallsVictoria Falls has always been considered to be an incredible pl

79、ace worth taking pictures of. There are a lot of spots that tourists love. Some of them are very dangerous for people. Yet the brave are ready to overcome their fear for a shot of a lifetime.Arctic Cliff FaceA cliff does not make the most comfortable place for camping. Camping on the ground is far s

80、afer anyway. Despite all the inconvenience, the new trend is rapidly gaining popularity among climbing enthusiasts and outdoor addicts. Aucklands Sky TowerAucklands Sky Tower is popular with bungee jumpers. Some celebrities, such as Beyonce, have already tried it, which proves that the place is not

81、only safe but popular as well. The tower is 630 feet tall. At the top of the structure there is an observation deck. Trust us, most of those reading this article would prefer to stay on the ground rather than climb up this scary structure.North Yungas RoadThe Road of Death is the right name given to

82、 a road in Bolivia. Hundreds of people die here every year. The major cause of all those accidents is the road. The problem is that it is too narrow and badly maintained while here the traffic is heavier than anywhere else. Nevertheless, it seems like tourists will continue visiting this strange roa

83、d despite its scary nickname. 1.What is Victoria Falls famous for? A.Its narrow and badly maintained road.B.Its dangerous but attractive spots for taking pictures.C.Its scary structure.D.Its thrilling camping.2.North Yungas Road is called “the Road of Death” because.A.each year many people lose thei

84、r lives thereB.there is no necessary protection equipmentC.it is built on the edge of the rockD.the traffic is the heaviest3.If you like bungee jumping, you can go to.A.Victoria FallsB.Arctic Cliff Face C.Aucklands Sky TowerD.North Yungas Road4.What do the four places have in common?A.They are popul

85、ar with climbers.B.They all have beautiful scenery.C.They are a bit life-threatening.D.They have been visited by celebrities.答案语篇解读本文为说明文,介绍了几个世界上著名的旅游景点。1.B细节理解题。根据Victoria Falls部分中的“an incredible place worth taking pictures of”及“very dangerous for people”可知答案为B项。2.A细节理解题。根据North Yungas Road部分中的“Hu

86、ndreds of people die here every year.”可知答案为A项。3.C细节理解题。根据Aucklands Sky Tower部分中的“Aucklands Sky Tower is popular with bungee jumpers.”可知答案为C项。4.C推理判断题。根据Victoria Falls中的“dangerous”, Arctic Cliff Face中的“A cliff does not make the most comfortable place for camping”, Aucklands Sky Tower中的“this scary str

87、ucture”及North Yungas Road中的“Hundreds of people die here every year.”可推知四个景点都有些危险,故答案为C项。高级语块enthusiast n.爱好者Passage 10Are you concerned about that tree in the front yard?Have tree branches been falling off that evergreen tree over the garage?Or maybe you just need tree removal or some regular tree p

88、runing to let that rare Portland sunshine shine in?Urban Forest Pro in Portland is a full-service tree care company providing the Portland area with tree services. If you have any problem that involves trees, our tree service and removal experts can help you solve it. Below are our most popular tree

89、 services. Tree PruningOur arborists(树艺师)are trained to recognize the unique needs of your tree, taking account of factors such as the trees age, health and prior pruning. Doing tree pruning, we selectively remove certain parts of a tree according to the goals of our customers such as roof protectio

90、n, increased sunlight, view clearance, and privacy protection. Our arborists can in most cases come up with a pruning method that is both beneficial for the trees health and longevity and meets the needs of our customers. Tree RemovalOur arborists use the latest techniques and skills to assure the s

91、afety of your home, roof, and nearby structures to make sure your tree removal is done successfully. All tree debris(残骸) is roped and kept under our control at all times to ensure your tree removal is safe.Tree AssessmentA tree assessment provides customers, for a small fee, with a verbal explanatio

92、n of the condition of their trees. In addition, the arborist may describe any DIY options you might have to correct or improve the problem. It is also of value for customers who cannot afford to have tree services done at this time but only want to make a budget now.Tree PlantingWe have a large sele

93、ction of affordable high quality trees that are handpicked by our arborists, or our customers can also purchase their own trees and have them planted under the best conditions by a knowledgeable professional from our company. Our arborists can also use their extensive knowledge of trees to make reco

94、mmendations as to which trees would work best in your yard. For more information, please check out our blog!1.Urban Forest Pro in Portland . A.provides free training in tree protection B.takes care of trees in public areasC.offers tree services to customersD.focuses on tree sales 2.What will an arbo

95、rist do in the process of tree pruning?A.Select the healthiest trees. B.Move the tree to a new place. C.Cut off unnecessary branches. D.Clear leaves away from the roof. 3.Customers who are short of money may receive the service of. A.Tree PruningB.Tree RemovalC.Tree PlantingD.Tree Assessment答案语篇解读本文

96、为应用文。在波特兰,任何和树有关的问题,都可以找Urban Forest Pro解决。1.C细节理解题。根据文章第二段前两句Urban Forest Pro in Portland is a full-service tree care company providing the Portland area with tree services. If you have any problem that involves trees, our tree service and removal experts can help you solve it. 可知本题选择C项。2.C细节理解题。根据

97、文章第三段中的Doing tree pruning, we selectively remove certain parts of a tree according to the goals of our customers such as roof protection, increased sunlight, view clearance, and privacy protection.可知本题选择C项。3.D细节理解题。根据第五段中的A tree assessment provides customers, for a small fee, with a verbal explanati

98、on of the condition of their trees. 和It is also of value for customers who cannot afford to have tree services done at this time but only want to make a budget now.可知本题选择D项。高级语块take account of考虑到;把考虑进去长难句Our arborists can in most cases come up with a pruning method that is both beneficial for the tr

99、ees health and longevity and meets the needs of our customers. 大多数情况下,我们的树艺师都可以想到既对树木的健康和寿命有益又满足客户需求的修剪方案。句中的in most cases是状语,method后接that引导的定语从句,从句中第一个and连接health和longevity,第二个and连接is和meets。Passage 11Ecobee3 Smarter Wi-fi ThermostatSmart thermostats have become the face of smart home technology for

100、 the most part, but depending on what your home is like, its possible to say ecobee3 is superior.Most of the smart thermostats carry the same benefits, including ecobee3. They can learn your preferences and schedules, and then adjust the temperature accordingly. Theyre better-looking and more enjoya

101、ble to use than the basic pieces of plastic that occupy most households. Their very presence will probably make you more conscious of saving energy. And once youre able to heat up or cool down your house from your phone, without having to get out of bed, you wont want to go back.If you live in a lar

102、ger household, ecobee3 can be much more convenientprovided you pick up a couple more remote sensors. Yes, it gets pretty expensive at that point, but having those gives you effective control over the temperature in different rooms around your house. In comparison, other thermostats measurements are

103、largely limited to the area in which theyre installed (安装).If you live in a smaller place, thats no big deal;ecobee3 still has distinct advantages.It is touch-enabled and more spacious, making it less annoying when you want to enter a wi-fi password, see weather information, and so on.Still, all the

104、 smart thermostats are pretty great. Which one is the best just depends on whether you need a whole-home solution or a more straightforward one. For now, if its the former, go with ecobee3.Ecobee3 Smarter Wi-fi Thermostat with Remote Sensors, available at all shopping websites.1.What is the function

105、 of ecobee3?A.Planning schedules.B.Making decoration.C.Adjusting temperatures.D.Storing information.2.According to the passage, one of the advantages of ecobee3 is that.A.it can be operated easily by phoneB.it has different sizesC.it is a product without using energyD.it follows the same pattern3.Wh

106、at makes ecobee3 superior?A.It costs less than those similar products.B.It may work without access to wi-fi networks.C.It is more effective with fewer remote sensors.D.It can control the temperature in a larger area.答案语篇解读本文是应用文,介绍了一款智能恒温器的功能及特点。1.C细节理解题。根据文章第二段前两句Most of the smart thermostats carry

107、 the same benefits, including ecobee3.They can learn your preferences and schedules, and then adjust the temperature accordingly.可知本题选C项。2.A细节理解题。根据文章第二段最后一句And once youre able to heat up or cool down your house from your phone, without having to get out of bed, you wont want to go back.可知ecobee3可以通

108、过手机轻松调节温度,故选A项。3.D细节理解题。根据文章第三段第一句If you live in a larger household,ecobee3 can be much more convenientprovided you pick up a couple more remote sensors.以及第三段最后一句In comparison, other thermostats measurements are largely limited to the area in which theyre installed.可知ecobee3的优势在于能控制大区域的温度,故选D项。高级语块1

109、.for the most part就绝大部分而言,基本上2.be limited to 局限于长难句If you live in a larger household,ecobee3 can be much more convenientprovided you pick up a couple more remote sensors.如果你住在一个大房子里,(使用)ecobee3会更加方便,只要你多买几个遥感器就行了。此句中If引导条件状语从句,破折号后的provided 也引导条件状语从句。Passage 12Become a Volunteer and Make a Differenc

110、eThe First Tee, as an outstanding youth development organization, is always searching for good people that want to volunteer at one of our many Pittsburgh area locations. Were Looking for You!Nationwide, we currently have more than 3,700 coaches signed up with The First Tee as well as volunteers. Bu

111、t you dont have to be a golf professional or even a good golfer. With The First Tee Coach Program, we provide the training you need.Developed with input from leading experts in the field of positive youth development, our program focuses on making participants stronger and more confident through dec

112、ision-making and exploring options, inspiring the golfers of tomorrow to look to the future, set goals, and unlock their potential.We also need more volunteers to make The First Tee possible. Opportunities include:Assistant Coach:assist in our weekly golf clinics. All that we request is that you mak

113、e a 7-week commitment (one day per week), for 2 hours each week. Each clinic is led by one of our trained staff members who creates a written lesson plan for our volunteers to follow.Database Manager:input data entry of participants, volunteers, and community relation records and update chapter info

114、rmation for Home Office and community relations. The database manager is expected to update the data a minimum of every other week.Equipment Manager:organize and sort donated equipment, get rid of unfit equipment, and arrange equipment for distribution to participants at least once a week. Greeter:r

115、egister participants, hand information to parents, greet visitors, answer the phone and provide general program information.Process of Becoming a VolunteerBegin by filling out the Google Forms application below. Once Alison Boyle (our Director of Volunteer and Participant Services) receives your com

116、pleted application, she will contact you for an in-person interview.CLICK HERE to fill out a Volunteer Application via Google Forms.For more information, please contact our Director of Volunteer and Participant Services, Alison Boyle, at aboylethefirstteepittsburgh.org.1.The First Tee Coach Program

117、centers on. A.empowering participantsB.training professional coachesC.attracting more visitorsD.looking for golf stars2.If you are good at using computers, you may choose to be a (n).A.greeterB.assistant coachC.database managerD.equipment manager3.To become a volunteer at The First Tee, one must.A.b

118、e a good golferB.have an interviewC.consult Alison BoyleD.promise to work 7 weeks答案语篇解读本文为应用文。如果你对做志愿者感兴趣,可以仔细阅读本文。1.A细节理解题。根据Developed with input.on making participants stronger and more confident.and unlock their potential.可知本题选A。2.C细节理解题。根据Database Manager部分的描述input data entry of participants, vo

119、lunteers, and community relation records and update chapter information for Home Office and community relations. 可知,这项工作需要擅长使用电脑的人,因此选择C项。3.B细节理解题。根据Process of Becoming a Volunteer部分提到的she will contact you for an in-person interview可知本题选择B项。长难句Developed with input from leading experts in the field o

120、f positive youth development, our program focuses on making participants stronger and more confident through decision-making and exploring options, inspiring the golfers of tomorrow to look to the future, set goals, and unlock their potential.借助积极青少年发展领域的专家所提供的信息,我们拟定了计划,该计划致力于通过做决定和进行选择让参与者变得更强大、更自

121、信,激励未来的高尔夫球手展望未来、制订目标并挖掘他们的潜能。句子的主体结构是our program focuses on making participants stronger and more confident。Developed with input from leading experts in the field of positive youth development是状语,developed的逻辑主语是our program;through decision-making and exploring options是介宾短语作方式状语;inspiring the golfer

122、s of tomorrow to look to the future, set goals, and unlock their potential是伴随状语,inspiring的逻辑主语也是our program。Passage 13Most heroes are not super. They dont appear in comic books, on television, or in movies. They just do what they believe needs to be done to make the world a better place. Bike Batman

123、 is one of them. Bike Batman is a 30-year-old married engineer who lives in Seattle, Washington. Hes a cyclist who also buys and sells bikes as a hobby.About three years ago, he was looking for a bike for his wife. He found one on Craigslist, a website where people list things they want to sell. As he often does, he also looked at Bike

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1