ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:13 ,大小:117.50KB ,
资源ID:347002      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-347002-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:WELCOME UNIT PERIOD 1 LISTENING AND SPEAKING .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:WELCOME UNIT PERIOD 1 LISTENING AND SPEAKING .doc

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Welcome UnitPeriod 1Listening and Speaking & Reading and Thinking.根据句意及首字母或汉语提示完成句子1.Chemistry is Amys favorite subject and she is fond of doing experiments (实验).2.(2020全国卷)Some people register (登记)a list of things they want or need for t

2、heir new home at a local store.3.(2019全国卷)The most famous designers(设计师) are Chinese, so are the models.4.The school has students of 46 different nationalities(国籍).5.An exchange student is talking to a teacher on campus(校园).6.A male chicken is called a cock and a female chicken is called a hen.7.Im

3、confident of his skill as a manager.8.(2019全国卷)There was a time when people may have felt awkward about asking for a table for one.9.We waited anxiously by the phone.10.He lectures European art at Manchester University now.单句语法填空1.I like her even though she can be annoying(annoy) at times.2.(2019江苏高

4、考)After hearing Steves playing, Naomi was deeply impressed(impress) by his music.3.The boy was left(leave) alone at home and felt frightened(frighten).4.(2021八省联考)The good apps are designed(design) to help you fit your studies around your timetable.5.(2019天津高考)Ive never exchanged(exchange) words wit

5、h those moms beyond small talk, but they wanted to help.6.He was formally(formal) dressed in a gray suit.7.He tried to impress me with his sense of humor.8.It was getting dark, and I was anxious to go(go) home.9.I cant concentrate on my work when Im tired.10.He is senior to me, so I have to do what

6、he tells me.翻译句子1.千里之行, 始于足下。(begin with.)A thousand-mile journey begins with the first step.2.如果我没有留下好印象怎么办? (What if.?)What if I fail to make a good impression?3.他发现高中生活比初中生活更有趣。(find sth.+宾语补足语)He found the life of senior high school much more interesting than that of junior high school.4.早上的时候我很

7、焦虑,但现在我感到自信多了。(并列句)I was worried in the morning,but now I feel much more confident.5.有将近5 000名学生听了这个讲座。(There be 句型)There were about 5,000 students attending the lecture.课文语法填空Today was Han Jings first day at senior high school.She 1(anxious) entered her new school at 7:00 a.m.She wanted to leave a

8、good 2(impress) on others and make more friends 3 was worried that no one would talk to her.At 12:30 p.m.she had her first maths class, 4 was difficult.The teacher was kind and friendly.He made his students laugh 5 telling a funny story in class.In the afternoon, Han Jing had her chemistry class in

9、the science lab but 6(annoy) by a guy who tried to talk to her 7 whole time.She really wanted to tell him to be quiet and 8(leave) her alone.What a day!She didnt feel awkward or 9(frighten) at all! She believed there 10(be) a lot to explore at senior high.1.anxiously2.impression3.but4.which 5.by6.wa

10、s annoyed7.the8.leave 9.frightened10.was.阅读理解A话题体裁词数建议用时英国青少年假期生活说明文2516分钟Teenagers in England do much the same as those in America do.They enjoy sending messages by their mobile phones and they also like swimming,listening to the latest music, watching TV and surfing the Internet.How do teenagers i

11、n England spend their free time and holidays? Lets follow Sally, a British teenager, and spend five days with her during her school holiday.Day OneAfter breakfast,Sallys mother went out and left her alone at home.She checked her mobile phone during lunchone of her friends sent her a message early in

12、 the morning.Dinner was at 6:30 p.m.After that, she finished her English homework.Then she surfed the Internet.Day TwoSally and her mother paid a visit to their friends and went swimming together.Later, they went shopping for clothes and books, and had dinner in a restaurant.Day ThreeShe went to the

13、 supermarket with her mother to buy fish and chips for lunch as well as some pens.After she got back home, she spent the next few hours surfing the Internet and watching TV.Day FourShe surfed the Internet.Her mother took her out for lunch before she went to work.She then read stories after lunch.Day

14、 FiveShe woke up at 2 p.m., and so did her mother.They went to a park.Her mother met some friends there.When they got home, it was already time for dinner.Afterwards, she did her homework until 10 p.m.【语篇概述】英国的青少年和美国的孩子一样,喜欢用手机发信息,也喜欢游泳、听最新的音乐、看电视、上网。本文主要介绍了一个英国女孩Sally五天假期生活的日常活动。1.When did Sally do

15、 her homework?A.In the morning.B.In the afternoon.C.At lunch time.D.In the evening.【解析】选D。细节理解题。根据Day One部分中的“Dinner was at 6:30 p.m.After that,she finished her English homework.”可知,晚餐是下午6:30。之后,她完成了她的英语作业。以及最后一段中“When they got home,it was already time for dinner.Afterwards,she did her homework unti

16、l 10 p.m.”可知,当她们回家的时候,已经是晚饭时间。接下来,她一直做作业到晚上10点。综上所述,Sally在晚上做作业,故选D。2.Sally and her mother went shopping for the second time to buy .A.food for lunch and pensB.some books and pensC.some fish and clothesD.food and books【解析】选A。细节理解题。根据Day Three部分中的“She went to the supermarket with her mother to buy fi

17、sh and chips for lunch as well as some pens.”可知,她和妈妈一起去超市买鱼和薯条当午餐还买了一些钢笔,所以选A。3.Which of the following things did Sally do on Day Four?A.She went swimming.B.She went out for breakfast.C.She read books.D.She went shopping.【解析】选C。细节理解题。根据Day Four部分中的“She then read stories after lunch.”可知, 她午饭后读故事。所以Sa

18、lly在第四天看书,故选C。4.According to the passage, it can be inferred that .A.surfing the Internet has become an important part of teenagers livesB.parents shouldnt leave teenagers alone at homeC.teenagers dont usually do their homework during their school holidaysD.a park is the best place to meet a friend

19、during vacations【解析】选A。推理判断题。根据Day One部分中的“Then she surfed the Internet.”;Day Three部分中的“she spent the next few hours surfing the Internet”和Day Four部分中的“She surfed the Internet.”可知,这三天里她都有上网。B话题体裁词数建议用时适应新环境记叙文2836分钟Like any new ninth-grader on the first day of school, Joemar Class had ninth-grader f

20、eeling.Hes not used to school in Hartford.Hes used to going to school in his home town of Florida, used to seeing his friends, used to having class in Spanish.“Nervioso,” he said in Spanish.We first met Joemar in mid-October in the San Juan Airport.His father, Guillermo Class,had sold his car to buy

21、 plane tickets to get his kids and fly them up from Puerto Rico.The island was almost destroyed by the deadly stormHurricane Maria.Now, they are settling into their new home in Hartfords South End.A week later, and, using his wifes car, Class drove 16-year-old Joemar to his first day at Bulkeley Hig

22、h School.After a short ride, he got out in front of his new school.Inside, he met Gretchen Levitzthe schools program director.“I see you have new uniform (校服),” Levitz said.“You look great.Are you ready for a good first day?”Then he met a couple of teachers.“Hello,” they each said in Spanish.They as

23、ked where hes from, and told him they were happy to see him.Then, Levitz took him on a quick tour of the school before classes beganto her office, the school store, the library, and the dining hall.A total of 19 languages are spoken in Bulkeley High School.“We have so many new students coming here f

24、rom other countries every single day,” Levitz said.“So its not like hes the only one who has that feeling.”“You could tell hes little worried,” Guillermo said as we left.“But, at the same time, hes looking forward to it.”【语篇概述】本文是记叙文。文章叙述了一个叫Joemar的孩子,由于家乡遭遇风暴破坏,不得不去其他地方上学的故事。5.What kind of feeling

25、did Joemar have on his first day of school?A.Excited.B.Angry.C.Nervous.D.Relaxed.【解析】选C。推理判断题。根据第一段第一句中的“Joemar Class had ninth-grader feeling”以及第二句“Hes not used to school in Hartford.”可知,Joemar作为九年级的新生第一天在Hartford上学,肯定不习惯这个陌生的环境,像所有的这个年龄段的孩子一样,表现出“紧张”的情绪。6.Why did Joemar leave Florida?A.His old sch

26、ool closed down.B.His town was hit by a terrible storm.C.He wanted to see his mother.D.He expected to have a new life.【解析】选B。细节理解题。根据第三段最后一句“The island was almost destroyed by the deadly stormHurricane Maria.”可知,Joemar之所以离开Florida是因为当地遭遇飓风的破坏。7.What did Joemar do before he walked into his new classr

27、oom?A.He had a short look around his new school.B.He learned some simple Spanish words.C.He said hello to some of his classmates.D.He had a long talk with his father.【解析】选A。细节理解题。根据倒数第三段最后一句“Then,Levitz took him on a quick tour of the school before classes beganto her office,the school store,the lib

28、rary,and the dining hall.”可知,Joemar在进入新教室前,在Levitz的引导下,简单地参观了学校。8.What can we learn about Bulkeley High School?A.It has no library.B.It plans to open Spanish classes.C.It is an international school.D.It requires all students to wear uniforms.【解析】选C。推理判断题。根据倒数第二段“A total of 19 languages are spoken in

29、 Bulkeley High School.” 以及“We have so many new students coming here from other countries every single day,”可知,在Bulkeley High School学校有19种语言,并且每天都有来自其他国家的新生。综上可推知,该校为国际化学校。故选C。.阅读填句话题体裁词数建议用时高中生活介绍说明文3186分钟Starting High SchoolWhat is high school really like? Is there more work? More stress?1. Lots of

30、 other freshmen are feeling the same way you are.With that in mind, here are a few topics that commonly worry incoming freshmen and some things you might want to know about.Starting Out at a New SchoolYou may not know a lot of people when you start high school.How are you going to make friends among

31、 this sea of unknown faces? Most high schools hold a freshman orientation (新生入学指导) before school actually starts.These are helpful not only because you learn your way around the building and get to meet some of your teachers, but you also get to meet fellow freshmen. 2.Learning Inside the ClassroomH

32、ow about the workload (工作量) in high schoolis it a lot harder? 3. The work in high school builds on what you learned in middle school, giving you a more advanced knowledge of many subjects.So you may find you have more work to do or that its a bit more challenging.But these challenges can make you fe

33、el less bored with the usual lifeit feels great when youve mastered something really hard.Maybe youll find a new interest in biology or discover a love for literature.If you ever find your work too heavy, you can turn to teachers for extra help.Extra-curricular ActivitiesHigh school also has more ex

34、tra-curriculars than middle school did, such as clubs, music and theater groups, student government, and sports teams. 4.These activities may take place before or after school, or during free periods or study halls.Because of this, it helps to improve your time management skills in your first year.

35、5. Everybody needs some downtime (自由支配时间).A.Its perfectly OK if youre nervous at first.B.If youre having thoughts like these, youre not alone.C.Talking with your classmates can help develop new friendships.D.High school is a time to achieve independence and responsibility.E.This is a fantastic time

36、to explore your interests and try new things.F.Again, this is something your classmates are probably worried about, too.G.Extra-curricular activities are great, but leaving free time for yourself is advised.【语篇概述】本文是说明文。文章描写了高中生活,学生人际交往、学习内容及课外活动。1.【解析】选B。根据语境,可知此处需要对上文一系列问句做出呼应。同时,根据后文句子中“the same

37、way you are” 可知,很多人和你一样,对高中生活充满了疑问,故选B。2.【解析】选C。这一段主要介绍高中生的人际交往。根据上文,通过新生入学指导,你不仅可以认识新老师,还能结识新同学。承接上文,与新同学交谈可以发展新的友谊,故选C。3.【解析】选F。根据语境,这个空前又提出了一个疑问:“高中的工作量更大吗?”此处和第一段的疑问一样,需要下文对此做出回答。选项F中的“Again,too”与之呼应,即“再一次,这可能也是你的同学们担心的事情。”4.【解析】选E。这一部分主要讲课外活动。首先介绍了有哪些课外活动,选项E中 “explore your interests and try new things”概括了这些活动的意义,符合该段的语境。5.【解析】选G。前面讲了课外活动的积极意义。根据后面一句话,“每个人需要一些自由支配时间”可知,G选项“课外活动固然很棒,但还是要建议你为自己留些自由时间”与此处的逻辑一致。关闭Word文档返回原板块13

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1