ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:11 ,大小:100KB ,
资源ID:346981      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-346981-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:UNIT 4 PERIOD 1 LISTENING AND SPEAKING .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:UNIT 4 PERIOD 1 LISTENING AND SPEAKING .doc

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 4Natural DisastersPeriod 1Listening and Speaking& Readingand Thinking.根据句意及汉语提示完成句子1.This is one of the worst natural disasters(灾难) that hit the area.2.An unhappy home environment can affect(影响) a childs behaviour.3.Firemen were call

2、ed out to rescue(营救) a man trapped in the building.4.The people in the earthquake-stricken area are in need of food, medicine and shelters(避难处).5.(2020全国卷)The nutria(海狸鼠)are destroying(摧毁)vast wetlands every year.6.She took a deep breath and sat up slowly with great effort(努力).7.I have dreams of thi

3、s place and wonder what it would be like to breathe(呼吸) this air.8.Latest reports say that mudslides buried(埋) entire villages.9.The number of families seeking shelters rose by 17 percent(百分比).10.His bad habits ruined(毁灭) his chance of having a bright future.单句语法填空1.The lifeboat was sent out to resc

4、ue the sailors from the sinking ship.2.The late flood did much damage to the village.3.He received a flood of grateful telegrams and letters.4.They said they did not want warbut if attacked they would fight to the death(dead).5.He was trapped(trap) in the traffic jam and felt helpless.6.It was a sho

5、cking story, and we all got shocked.(shock)7.Burying(bury) himself in the newspaper, he didnt notice what was happening.8.A number of teachers are(be) present today,the number of whom is(be) 300.9.We have to wait until the discussion between them comes to an end.10.His friend has suffered from illne

6、ss for years.翻译句子1.这个家庭依靠这么少的月工资是如何生存的?How does the family survive on such a small monthly wage?2.他好像知道昨晚发生的一切。It seemed as if he had known everything that happened last night.3.如果那是真的,双方公司都将蒙受巨大的损失。If that were true, both companies would suffer a great loss.4.尽管这位女士看上去很优雅,但实际上却很难与之相处。Although the l

7、ady looks elegant, actually she is hard to get along with.5.我进来的时候他正在专心致志地学习。He was burying himself in studying when I came in.课文语法填空Strange things happened before Tangshan earthquake happened.The well walls had deep cracks.Some 1(smell) gas came out of them.Chickens and even pigs were too nervous t

8、o eat.At 3:42 2 the morning of July 28, 1976, everything began to shake.3 seemed as if the world were coming to an end! A huge crack cut across houses, roads, and waterways.Hard hills of rock became rivers of 4(dirty).Soon the whole city lay in 5(ruin).Many people died or were 6(injure).Everything i

9、n the city was destroyed.People were 7(shock) at this and wondered how long the disaster would last.The army sent soldiers to dig out those 8 were trapped and to bury the dead.Workers built shelters for 9(survive).Water and food were taken to the city.Slowly, the city began to 10(breath) again.Tangs

10、han city has proved that in times of disaster, people must unify and show the wisdom to stay positive and rebuild for a brighter future.1.smelly2.on3.It4.dirt5.ruins6.injured7.shocked8.who9.survivors10.breathe.阅读理解A话题体裁词数建议用时自然灾害经历记叙文2836分钟Having lived in California until 1970, my family has felt a

11、number of earthquakes.We have been fortunate, however, to have suffered no bodily harm or property damage.There is a website that lists all California earthquakes recorded from 1769 to the present.The site lists the dates and times as well as the magnitude (震级) and the exact location of any quake th

12、at measured more than 6.0.There are only a few quakes that stand out in my memory and, luckily, none is shown in the website.So, my personal experience with earthquakes might be considered insignificant.There are three earthquakes that are difficult to forget.The first one was in 1955 and our oldest

13、 daughter was walking with me in our backyard in Redwood City in California.As the shaking became stronger I held her to me with one arm as I held on to one of our fruit trees with the other.All three of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minutes that to us felt like hours.The s

14、econd one was in 1963.Our entire family was visiting Disneyland in Southern California.The earth started to shake just as we were beginning to walk from our hotel toward the famous landmark.My third experience with an earthquake was a lonely one in California.It was in my sixties and I was alone in

15、an old church.As the building started to shake, I quickly headed for the door to go outside.I remember I said a little prayer something like, “Help me get out of here in time, Dear Heavenly Father”.Minutes later, I was safe outside.【语篇概述】作者回忆了自己经历的三次地震。1.The author writes the passage mainly to tell

16、us about .A.a new film about an earthquake B.how to survive an earthquakeC.his three earthquake experiencesD.how to save children in an earthquake【解析】选C。写作意图题。作者主要是向读者介绍了自己经历的三次地震。2.The earthquakes the author has experienced .A.all caused bodily harmB.are all recorded in a websiteC.all measured more

17、 than 6.0D.all happened in California【解析】选D。细节理解题。根据第三段的“The first one was in 1955 .in California.”和第四段第二句以及第五段的“My third experience with an earthquake was a lonely one in California.”可知答案。3.What does the underlined part “the famous landmark” refer to?A.A church.B.Disneyland.C.A building.D.The famou

18、s place.【解析】选B。推理判断题。根据“Our entire family was visiting Disneyland”可知答案。4.Which of the following statements is NOT true about the third earthquake?A.It happened in the authors sixties.B.The author succeeded in getting outside.C.When it happened, the author was in a church.D.The author was too afraid

19、to walk when it happened.【解析】选D。细节理解题。根据“I quickly headed for the door to go outside.”可知作者很快就跑出去了。故D项符合题意。B话题体裁词数建议用时地震知识说明文2455分钟If the crust (外壳) of the earth were not pretty solid (坚固的), it would be shaking about and moving up and down frequently.However, there are places in the rocks of the eart

20、hs crust where it isnt strongly held together where faults exist.Along the faults, one rock might push against another with great force.The energy is changed to vibration in the rocks, so they begin to shake and we have an earthquake!The most famous one in North America was the San Francisco earthqu

21、ake of 1906.Seven hundred people died and property (财产) damage amounted to about $425,000,000.The greatest destruction came from the fires that followed the quake.One of the most famous earthquakes in Europe took place in Lisbon, Portugal, in 1755.The city was destroyed and at least thirty thousand

22、people were killed.In 1908, in Calabria and Sicily, a quake killed about seventy-five thousand people.In 1915, in central Italy, hundreds of towns and villages were damaged and thirty thousand people were killed.Two great earthquakes that caused great damage in Asia took place in Tokyo, Japan, and i

23、n Gansu Province in China.The Tokyo quake of 1923 killed more than one hundred thousand people and destroyed the city and the city of Yokohama, too.The Chinese quake in 1920 covered more than three hundred square miles and killed about two hundred thousand people.【语篇概述】本文介绍了地震起因及历史上几次大地震。5.The first

24、 paragraph mainly tells us .A.where earthquakes happenB.how earthquakes happenC.the damage caused by earthquakesD.famous earthquakes in the world【解析】选B。段落大意题。通读第一段可知,本段介绍了地震的起因。6.The underlined word “vibration” in the first paragraph probably means “”.A.shakingB.forceC.energyD.losing【解析】选A。词义猜测题。一块岩

25、石有可能用力挤压另一块岩石,地壳的能量发生了改变导致岩石晃动,于是地震发生了。vibration意为“晃动”,故A项正确。7.Which of the following is the correct time order when the earthquakes happened?the San Francisco earthquakethe earthquake in Lisbon, Portugalthe earthquake in Calabria and Sicilythe earthquake in central Italythe earthquake in Gansu Prov

26、incethe Tokyo quakeA.B.C.D.【解析】选C。细节理解题。由文章第二、三、四段可知,地震发生的时间顺序为C项。.阅读填句话题体裁词数建议用时洪水自救说明文2016分钟Being prepared and knowing the right things you have to do during the flood will give you a greater chance to be safe and survive.You can have something like the following in mind.1.Finding out how long the

27、 flood is expected to last will help you take proper measures.So do listen to the weather report.Dont pay attention to rumors (谣言).Prepare and keep necessary supplies that will be usable and will last long enough.Make sure that necessary items during the flood are ready.2.They are candles, the radio

28、, extra batteries, cash, phones, medicines, extra food, emergency cooking equipment, and bottled water, as water service may be cut off.Know the emergency numbers in your place.In case of emergency conditions where you need further help, you will be able to ask for help.3.Stay in a safe place.4. If

29、your house is well-built and wont be affected by flood, then it may be the best place to be in during a storm.Be aware of the flood signal in your place to help you decide on where to stay and react to the condition.The flood often comes with the strong wind.5.A.Well keep the weather information upd

30、ated all day.B.Know about the latest weather conditions in your area.C.Important items prepared for that will help you survive.D.You can dial 911 or communicate with the right department.E.Do check everything that might be blown away or turn loose.F.Stay away from low-lying places which may be swept

31、 away by storm waves.G.Run down to the sea as quickly as possible even if further flooding is likely to occur.【语篇概述】做好准备并知道在洪水中你必须做的正确的事情将会给你带来更大安全并生存的机会。本文介绍了一些要记住的事情。1.【解析】选B。此空是小标题。根据下文“所以一定要听天气预报”可知,了解你所在地区的最新天气情况。故选B。2.【解析】选C。根据上句:确保洪水期间的必要物品准备好了。再根据空格下句:它们是蜡烛、收音机、备用电池、现金、电话、药品、额外食品、紧急烹饪设备和瓶装水,因为水服务可能会被切断。由此可知,重要的事情要做好准备,这将有助于你的生存。故选C。3.【解析】选D。根据上文:在需要进一步帮助的紧急情况下,你将能够寻求帮助。可知,你可以拨打报警电话,或者与正确的部门联系。故选D。4.【解析】选F。根据下文:如果你的房子建得很好,不会受到洪水的影响,那么它可能是暴风雨中最好的地方。可知,远离那些可能被风暴冲走的低洼地带。故选F。5.【解析】选E。根据上句:洪水通常伴随着强风而来。可知,要检查所有可能被吹走或变松的东西。故选E。关闭Word文档返回原板块11

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1