ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:15 ,大小:117.50KB ,
资源ID:345383      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-345383-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(海南省儋州市第一中学2020届高三上学期第二次月考英语试卷 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

海南省儋州市第一中学2020届高三上学期第二次月考英语试卷 WORD版含答案.doc

1、2019-2020学年度第一学期高三年级第二次月考试题英 语 (满分150分 考试时间120分钟) 注意事项:1答题前在答题卡上填写好自己的姓名、班级、考号等信息2请将答案正确填写在答题卡上,答题卡密封线内不准答题。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Where does the conversation probably take place?A. I

2、n a restaurant. B. In a furniture store. C. In the womans company2. What does the man want to do first?A. See the elephant. B. Have a cup of tea. C. Watch the dolphin show3. What is the woman probably going to do? A. Make a list. B. Do some shopping. C. Make a chocolate pie.4. Why does the woman loo

3、k upset?A. She experienced a theft. B. She was given a parking ticket. C. She couldnt find a parking space.5. How will the woman go to the city church?A. By bike. B. By bus. C. By car.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完

4、后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。请听第6段材料,回答第6、7题。6. What activities is the man organizing?A. A school reunion. B. A birthday party. C. A meeting7. Why does the woman recommend the Omni Hotel?A. The price is quite reasonable. B. She likes the party rooms there. C. Her brother works there.请听第7段材料,回答第8、9题。8

5、. What is one thing the man is not going to pack for the trip?A. A sweater. B. A coat. C. A jacket.9. Which occasion will the man take part in definitely?A. A party. B. A date. C. A wedding. 请听第8段材料,回答第10至12题。10. Which team does the man cheer for now?A. Seattle.B. New York. C. Los Angeles. 11. What

6、did the woman think the man liked?A. Football. B. Gardening C. Painting. 12.When do the two speakers plan to go bungee(蹦极) jumping on Saturday?A. At 9:00 am. B. At 12:00 noon. C. At 2:00 pm. 请听第9段材料,回答第13至16题。13. How many persons will share the house?A. Two. B. Three. C. Four.14. Which year of unive

7、rsity is the woman in now?A. The first year. B. The second year. C. The third year.15. Why doesnt the woman like the second house?A. Its too expensive. B. Its not big enough. C. Its not near the university.16. What do we know about the last house?A. It has a big garden. B. It is well furnished. C. T

8、he price is attractive.请听第10段材料,回答第17至20题。17. What is the first prize?A. A two week holiday. B. A 500 pound camera. C. Two plane tickets to Jamaica.18. When will the result of the competition come out?A. On August 25.B. On August 31. C. On September 15.19. What requirement do the photos need to meet

9、?A. They must be in black and white. B. They must be taken by kids over 18.C. They must have been taken on holiday.20. What does the speaker remind the competitors to do?A. Write their information on the back of the photos.B. Take part in next months super sports competition. C. Get their photos bac

10、k after the competition.第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAlabama: Priesters PecansDessert in the South basically starts and ends with an ooey-gooey pecan(核桃)pie. Especially in Alabama, where the pecan is the official state nut. While there are plenty of

11、 farms that pick and package pecans, perhaps the most famous is Priesters, a family-run business thats been supplying Alabama with its favorite nuts for over seven decades.Alaska: Salmon jerkyForget beef jerky(肉干)- in Alaska, its all about the salmon jerky. Home to five different species of the flav

12、orful fish (king, red, pink, silver, and chum), the northernmost state produces nearly one-third of the wild salmon consumed around the world. Bonus: Salmon is one of the seven healthiest fish you can eat.Arizona: Saguaro cactusThe largest cactus(仙人掌)in the United States, the saguaro cactus is found

13、 only in Arizonas Sonoran Desert. Living to be up to 200 years old, the cacti, whose flower is also the states flower, are generally around 30 feet tall and can grow unlimited arms. Want to see for yourself? Visit one of these 10 outstanding desert escapes in America.California: Wine GuideIt isnt ca

14、lled “Wine Country” for no reason. Northern California, specifically Napa Valley and Sonoma Valley, produce over 60,000 registered wine labels, making vino(酒类产品)the states most valuable agricultural product. If youre looking for the most popular varietals (优质酿酒葡萄汁),the top two frequently planted gra

15、pes are chardonnay and cabernet sauvignon.21. How long has the Priesters farm lasted?A. About 7 years.B. About 30 years.C. About 70 years.D. About 200 years.22. Which state is famous for salmon?A. Alaska.B. Arizona.C. Alabama.D. California.23. Where does the text probably come from?A. A library guid

16、e.B. A news report.C. A project handbook.D. A travel guide.BMy six-year-old son, Stephen, was in front of the TV and smiled. His favorite show was about to begin-a Phoenix Suns basketball game.“Ladies and gentlemen, the announcers voice was heard, “here is your starting lineup(首发阵容).” The arena(球场)d

17、arkened and the lights flashed when the players ran into the court to sing their team song. Stephen clapped and danced around. My wife Lorrie and I laughed. Stephen had been performing this for months. “One day Im going to take you to a game, son,” I promised.About a year later, the construction com

18、pany where I worked finished a project for a Suns player. One afternoon my boss called me. “The player has two extra tickets for tonights game! Just pick them up at my office,” he said. I picked up the tickets, but felt a little disappointed when I looked at the clock. Even if I had had a helicopter

19、, we would never have gone to the arena in time for the player introductions. Stephen would miss his favorite part! I grabbed my key, got Stephen in my car and hit the road. “Lord,” I prayed, “Id love to see the joy on Stephens face. Help us make it on time.”When I drove, it began to rain heavily. S

20、uddenly, lightning flashed right near the arena! I turned on the radio to listen to the game. The announcer said thered been a power failure at America West Arena. Everyone was fine, but there would be a delay until they got everything running. Finally, I parked the car and we walked in hurriedly to

21、 take our seats. I hoped that we hadnt missed the introductions.The very moment we entered the arena, the lights darkened. The music started. “Ladies and gentlemen, heres your starting lineup!” Stephens eyes grew wide. There wasnt enough space for him to dance around, but I could tell that his heart

22、 was leaping more than his body was able to. Thank heaven, he hadnt missed a thing. And neither had I.24. How did the author get the tickets?A. His boss bought the tickets from a Suns player for him.B. He bought the tickets from his boss.C. His boss gave him the tickets as a reward for his work.D. A

23、 Suns player offered the tickets for their work.25. Why did the author feel disappointed when he got the tickets?A. The game had already begun when he picked up the tickets.B. The arena where the game would take place was too old.C. It was too late for them to catch the beginning of the game.D. He h

24、ad no way to get a helicopter to take his son to the arena.26. What might cause the delay of the game?A. The arena was too wet and dirty after the heavy rain.B. Lightning destroyed something at the arena.C. The audience did not come to the arena on time.D. The players came to the arena late because

25、of the heavy rain.27. What did the author mean by saying “And neither had I”?A. He kept his promise to his son.B. He didnt lose his job.C. He didnt miss a great match.D. He felt his sons joy.CThere is such a group of singers in the western musical circle at present, who enter the business as online

26、celebrities(名人)and then become top idols and giant stars globally. They become popular for their videos online and then they are discovered by talent agents and gradually cause huge storms in the musical circle. For example, Troye Sivan, a singer who is nicknamed “chuoye”, became popular on You Tube

27、 from an early age.As a popular video sharing website, You Tube has given rise to plenty of stars, creating a new celebrity culture. Providing a platform where anyone can post videos, You Tube presents the opportunity for anyone to achieve fame by simply uploading a short video. Sivan has been makin

28、g you tube videos since he was 12 to show his singing talent. In the digital age, Sivan has already developed large devoted audience online and his sensitive video blogs have earned him extreme popularity.A survey has showed that US teenagers are more attracted with You Tube stars, which is a surpri

29、sing result. You Tube stars are judged to be more attractive, outstanding and related than traditional stars. Looking at the survey comments and feedback, teens enjoy a close and real experience with You Tube celebrities, who arent carefully directed by design. Teens also say they appreciate YouTube

30、 stars sense of humor and risk-taking spirit, which are often limited by Hollywood stars. As a result, singers who make their first show in the traditional way no longer have a complete advantage in front of the audience. Online platforms open up a lot of doors for people. They become the best place

31、 to be discovered.28. How do online celebrities become popular?A. By acting in Hollywood.B. By writing blogs on the website.C. By posting their videos online and gain recognition.D. By meeting audience across the country.29. Why does the writer mention Troye Sivan in Paragraph I and Paragraph 2?A. T

32、o give an example of becoming successful by working hard.B. To give an example of becoming a well-known singer with the help of the website.C. To give an example of holding a successful concert.D. To give an example of sticking to great determination.30. What can we infer about Hollywood stars accor

33、ding to the last paragraph?A. They never give performances online.B. They are more outstanding than YouTube stars.C. They write less sensitive video blogs than YouTube stars.D. They are less humorous and risk-taking than YouTube stars.31. What is the authors attitude towards online platforms like Yo

34、u Tube?A. Positive.B. Negative.C. Uncaring.D. Doubtful.DIf you have never ever heard of pawpaw, you are not alone. Most Americans do not know of the fruit, although it is native to the United States. Once, however, it was one of the most popular fruits in North America. Happily, those who love the p

35、awpaw are trying to return it to its former position in American foods.The pawpaw is a kind of fruit that grows on trees found all over the eastern United States. It is similar in size to a typical mango. It has a dull green-colored skin, and a soft, almost creamy orange inside. Most people agree th

36、at the pawpaw tastes like a combination of bananas, apricots (杏)and mangos. Most people are very surprised by its sweet taste. The fruit has a very short harvest season, from two to three weeks in September and October.The pawpaw has never been sold commercially. The fruit requires a very special en

37、vironment-low, wet areas that sometimes flood. In addition, the fruit is good to eat for only two to three days after harvesting. This makes it hard to sell anywhere distant from the pawpaw trees.Planters are again growing pawpaw trees and harvesting the fruit. In several states farmers have organiz

38、ed “pawpaw festivals” to reintroduce the food to people.Farmers are trying to grow different kinds of paw paws that will be easier to ship and sell commercially. Donna and Jim Davis are pawpaw farmers in Westminster, Maryland. They told National Public Radio that they purchased their pawpaw trees in

39、 the 1990s and now sell the fruit at farmer markets and online.So, who knows? Maybe the pawpaw will show up soon at a market near you.32. What is the pawpaws most outstanding nature?A. It grows on trees all over the US.B. Its sour taste is like an apricot.C. It looks like a combination of bananas an

40、d mangos.D. It is very rich in sugar.33. Why is it difficult for the pawpaw to become a big business?A. It has to be sold far from the pawpaw tree.B. It is difficult to harvest in the low and wet areas.C. It is hard to keep its freshness for long.D. It needs expensive transportation to the market.34

41、. What do farmers do to deal with the disadvantage of paw paws?A. They advertise on National Public Radio.B. They plant improved pawpaw trees.C. They organize pawpaw festivals.D. They sell the fruit at farmer markets.35. Which of the following can be the best title for the text?A. A forgotten Americ

42、an fruit is becoming popular again.B. Fruit of pawpaw plays an important part in America.C. Most people have hardly eaten fresh paw paws.D. A traditional fruit has changed peoples diet.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Four Habits to Help You SucceedNobody would like

43、to experience failure. We all want to succeed. For those who have tried and failed, success seems difficult to understand. 36 Know your values.Finding your values is in line with creating motivation. 37 Pick a handful of things and write them down. Remind yourself of your values every day and reflec

44、t on whether you are honoring those values through your work. 38 Choose one goal to start something large enough that will give you a sense of achievement, while adjusting well to your values. If you want to achieve your goal, focus is the key here. 39 If you perform many tasks at a time, you might

45、never finish your projects because they will take far too long. Set a time for success.Set a date for success. Know when you hope to realize your goal. 40 By setting a time limit, you are making the process realistic. Dont give up because of failure.Failure cant be avoided when you take risks. By it

46、s very definition, the desire to succeed means you are risking failure. Many people tend to give up far too early. Dont fall into this trap! Use failure. Treat it as a good thing, and go on.A. Make the right decision.B. Pick a goal and focus on it.C. The more focused you are on one goal, the higher

47、chance you have of success.D. Keep it realistic, while not giving yourself too much time.E. I have made a list of four habits to help you set goals and realize them.F. Sit and reflect on what you value most.G. Push yourself to be courageous, and take that next step.第三部分 语言应用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1

48、分,满分15分)The story Im going to tell you happened two years ago when I was in high school in Poland. I came to school early on a sunny day, _41_ I felt that there was something wrong. Students from my class were behaving _42_. I noticed that Tom was absent from school that day. Later, I _43_ what happ

49、ened. Tom had got sick and he had lung cancer, a very serious disease. It was _44_ for my friends and me. I couldnt believe that this had happened to him. He was so _45_ and he was good at sports._46_ he had lung cancer, so he had to have an operation. It was successful. After that, he returned to s

50、chool and felt very good. Twice a month he went back to the _47_ for medical examinations just to make sure that everything was going well.One day, the doctors noticed that the cancer had _48_ to his brain. When I heard this _49_, I felt like bursting into tears, “God, why do you do this, it is not

51、_50_.”A lot of my friends _51_ their faith and hope, and they even thought that there was no _52_ for him to live, but he was strong. Tom was eager to live, and he said: “No way, Im not going to _53_. I will fight!”The doctors made another operation on his brain. The operation _54_ well and now he f

52、eels great and everything is fine. From Toms _55_, I learned that whatever happens in our lives, we cant give up or lose heart.41. A. so B. but C. for D. and42. A. strangely B. interestingly C. naturally D. impatiently43. A. spoke out B. pointed out C. worked outD. found out44. A. disappointing B. f

53、rightening C. shockingD. amusing45. A. kind B. humorous C. cleverD. healthy46. A. Therefore B. Thus C. BesidesD. Anyhow47. A. stadium B. hospital C. schoolD. home48. A. adapted B. crashed C. turnedD. moved49. A. research B. evidence C. ideaD. information50. A. fair B. perfect C. honestD. reliable51.

54、 A. held B. lost C. rebuiltD. kept52. A. need B. wonder C. chanceD. doubt53. A. give off B. give up C. give outD. give in54. A. went B. observed C. commandD. charged55. A. misfortune B. achievement C. accidentD. experience第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Do you know the UK gov

55、ernment has 56 (successful) passed a law banning branding on packs of cigarettes? That means tobacco manufacturers will be forced 57 (pack) their cigarettes in plain packets. The motivation behind this 58 (decide) is to make smoking less appealing to people, especially children. A similar law 59 was

56、 passed in Australia in 2012 has resulted 60 a fall in smoking rates from 15.1% to 12.8% for people aged 14. As for January 2015, 22% of adult men and 17% of adult women smoke in Great Britain. The possibility of smoking in the UK increases with age so that at the age of 15, 8% of school children 61

57、 (be) regular smokers. It is thought that children will be less attracted to cigarettes 62 (sell) in unbranded boxes. Smoking is one of 63 biggest causes of preventable deaths in England. Every year about 80,000 die and over 450,000 64 (send) to hospital due to smoking. This places a large strain(压力

58、)on the health service and is also a factor in why the government would like to prevent people from 65 (take) up smoking or help them quit.第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 应用文写作(满分15分)假设你是高三学生李华,你的母校校刊编辑邀请你给初三的同学写一封公开信,内容包括:1、你在高三的学习和生活情况;2、你对英语学习意义的认识;3、你对初三同学英语学习的建议注意:1、内容包括以上要点;2、可以适当增加细节,以使行文连贯;3、字数80左右,文章

59、开头结尾已提供,不计入总词数Dear fellow students,Id like to share with you some of my thoughts_Yours,Li hua第二节 读后续写(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。A knock at the front door announced a visitor. Phil Radcliffe opened the door, looked down, and found a small boy of about 10, head down and face hidden, nose sni

60、ffling(抽鼻子), obviously in some unhappiness.Phil and his wife Molly lived in this neighbourhood for almost three decades. The families here all knew and trusted one another. Youngsters bounced from home to home looking for friends and entertainment. In the school holidays, Molly and Phil had been kno

61、wn to take children at a time to the local cinema to give some of the parents a break.Having taken him to the living room and had him seated, Phil asked the boy, “Philip, whats happened?”The boy seemed genuinely upset by the inquiry. “Sorry, Mr. Radcliffe,” he sobbed, “My dads just left home. Hes no

62、t going to live with us any more. Mums crying. Its made me cry. I dont think Im going to see him again.”Phil sat down next to him and put a comforting arm around his shoulders, trying to reassure the youngster, “Im sure that youll see your father again very soon, Philip. Youre a lovely boy and hell

63、want to see you a lot. And your teachers will understand if sometimes youre a bit sad.”The boy wiped away his tears with the back of a hand.“Let me get something for us,” Phil suggested. He went into the kitchen, and then returned with an orange juice for the boy, a coffee for himself and a selectio

64、n of biscuits for them. However upset he might have been, young Philip was obviously happy with the drink and concentrated on the chocolate samples among the biscuits.Once the boy seemed more settled, Phil proposed, “Perhaps you should call your mum and tell her where you are, so that she doesnt wor

65、ry.”“Its OK, Mr. Radcliffe,” he insisted. “Ill go home in a few minutes. But I like talking to you.”“You can stay as long as you want, Philip. I just dont want your mother to think that shes lost you.”注意:1. 所续写短文的词数应为150左右;2. 至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4. 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Para

66、graph 1:The response surprised and troubled Philip. _Paragraph 2:On the doorstep, young Philip looked up at his friendly neighbour._2019-2020学年度第一学期高三年级第二次月考试题答案英 语 听力:1-5 BCCAB 6-10 ACBCC 11-15 ACBBA 16-20CACBA阅读理解:21-23 CAD 24-27 DCBA 28-31 CBDA 32-35 DCBA 36-40 EFBCD完形填空:41-45 BADCD46-50 DBDDA 51

67、-55 BCBAD语法填空:本文介绍吸烟给人带来的伤害。英国政府通过了一项禁止在香烟上打商标的禁令。61副词修饰动词,可知答案为successfully。62固定结构:force sb. to do sth.强迫某人做某事,此句是被动语态,故答案为to pack。63句意:这个决定背后。可知用名词形式,答案为decision决定(名词)64句意:在2012年澳大利亚的一项被通过的相似的法律已经导致吸烟率的下降。此处law做先行词,指物,在后面的定语从句中做主语,故答案为that/which。65句意:在2012年澳大利亚的一项被通过的相似的法律已经导致吸烟率的下降。result in导致,可知

68、答案为in。66句意:到十五岁为止,孩子的8%是定期的吸烟者。根据句意可知用一般现在时态,句子的主语是8% of school children,复数形式,谓语动词是复数形式,故答案为are。67句意:孩子们被认为更少地被非品牌的香烟吸引。此处是过去分词做后置定语,故答案为sold。68形容词最高级前用定冠词the,故答案为the。69句意:每年由于吸烟而死的人大约80,000,超过450,000人被送到医院。根据句意可知句子用一般过去时态的被动语态,主语是复数,故答案为are sent.70固定词组:prevent sb. (from) doing sth. 阻止某人做某事,故答案为taki

69、ng。应用文写作:Dear fellows,I am really glad to share my thoughts with youSince I know time is limited in senior three,I become so prepared with the heavier pressure that I made great progress after a full devotion to my study(高分句型一) Meanwhile,in order to ensure enough energy and efficiency during the day

70、,I made a thorough plan and follow it strictly every day,which led to a much regulated life(高分句型二)A good command of English plays a vital role in the coming exam as well as the future studyMaking more use of the knowledge makes you a better informed personAs for suggestions,I think you should form a

71、 habit of taking notes and take advantage of all sources available to study(高分句型三) Besides,focus on mistakes,and consult your teachers in timeBest wishes for all of youYours,Li Hua【解析】本文书面表达属于应用文,要求写一封公开信。第1步:根据提示可知,本篇是一封公开信:你的母校校刊编辑邀请你给高三的同学写一封公开信,内容包括:你在高三的学习和生活情况;你对英语学习意义的认识;你对初三同学英语学习的建议。第2步:根据写

72、作要求确定关键词,如:share my thoughts with you(和你分享我的想法);the heavier pressure(更重的压力);made great progress(取得更大的进步);A good command of English(对英语的精通);plays a vital role in(在-中扮演重要角色);As for suggestions(至于建议)等。第3步:根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态语态问题。第4步:连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,保持整洁美观的卷面是非常重要的。【亮点说明】本文是

73、一篇公开信,内容符合要求,文章层次分明,结构布局合理,文中使用高级次回合句子。Since I know time is limited in senior three,I become so prepared with the heavier pressure that I made great progress after a full devotion to my study句中since引导的原因状语从句和so-that引导的结果状语从句完美结合;I made a thorough plan and follow it strictly every day,which led to a

74、much regulated life句中which引导非限制性定语从句;另外,Meanwhile,A good command of ,plays a vital role in,As for suggestions,Besides,等的运用为文章增色添彩。 读后续写:思路点拨:从原文可以看出,Phil 是一个热心的人,小菲利普登门时邀请他给自己排忧解难的。由此可知续写部分的内容也与小菲利普的心事和Phil对他的帮助有关。结合续写的两个段首句,可知第一段主要是关于菲利普的新的心事以及Phil如何帮助他化解的;第二段应该写小菲利普如何表达他的感激之情以及Phip如何回应。续写也可以写其他合理的

75、情节,但注意一定要与文章主题有关联。两个段首句线索:1. Which words might trouble Philip? How would Phil comfort him?2. How did the boy feel? And what would he like to say to him? 高分范文:Paragraph 1:The response surprised and troubled Philip. He asked Phil if he would lose her one day. He was worried about she would die and he

76、would be without her. Phil comforted him, “Philip, please dont worry about your mother. Shes still young and shell be with you. Of course, one day, she will die-but we all die. When that happens, youll be a different person, an older person. It will be hard but youll manage it successfully-believe m

77、e.”Paragraph 2:On the doorstep, young Philip looked up at his friendly neighbour. “Thank you very much, Mr. Radcliffe. I feel a bit better now. Can I call again sometime?” “Of course,” Phil promised. “Come and talk whenever you like. Molly and I love seeing you and your friends.” The boy then said v

78、ery quietly, “But you might be out. Or you might move away.” Phil cast a kind look at the boy, placed a comforting hand on his shoulder, and assured him, “Dont worry. Whenever you want me, Ill be there. Whenever happens, I promise you that Ill be your friend as long as you trust me.” 阅读理解解析A篇 这是一篇说明

79、文。文章主要内容为介绍了Alabama州、Alaska州、Arizona州以及California州四个州的特产。21、细节理解题。根据第一段最后一句While there are plenty of farms that pick and package pecans, perhaps the most famous is Priesters, a family-run business thats been supplying Alabama with its favorite nuts for over seven decades.(虽然有很多农场采摘和包装山核桃,但最著名的或许是Pri

80、ester s,这是一家家族经营的企业,70多年来一直向阿拉巴马州供应其最喜爱的山核桃。)可知Priester的农场已经经营了大约70多年了。故选C。22、细节理解题。根据第二段中Home to five different species of the flavorful fish (king, red, pink, silver, and chum), the northernmost state produces nearly one-third of the wild salmon consumed around the world.(这个最北部的州出产了世界上三分之一的野生三文鱼,这

81、里有五种不同的美味鱼类(国王、红、粉、银和密友)。)可知Alaska州以三文鱼而闻名。故选A。23、推理判断题。根据文章主要内容为介绍了Alabama、Alaska、Arizona以及California四个州的特产可知文章可能选自一本旅游手册。故选D。B篇 本文是一篇记叙文。作者的儿子喜欢看菲尼克斯太阳队的比赛,而他最终有幸带孩子到现场观看。24、细节理解题。根据第三段的the construction company where I worked finished a project for a Suns player. The player has two extra tickets f

82、or tonights game! Just pick them up at my office,.可知,作者所在的建筑公司为太阳队的一位队员完成了工程,该队员送给他们两张票,老板送给了作者。故选D。25、细节理解题。根据第三段的.but felt a little disappointed when I looked al the clock.in time for the player introductions可知,作者看了看时间怕赶不上开场介绍,感到些许沮丧。故选C。26、推理判断题。要根据第四段的Suddenly,lightning flashed right near the ar

83、ena!. The announcer said thered been a power failure at America west Arena可以推断出,这次比赛推迟极有可能是因为闪电击中了球场的某个设备造成了停电,故选B。27、词义猜测题。根据最后一段的Thank heaven, he hadnt missed a thing. And neither had I. 谢天谢地,他没有错过一件事。我也没有(错过)。由此可推知,儿子最终没有错过比赛,而他也实现了对儿子的承诺,即第二段末句所提的带他去现场看比赛。故选A。D篇 本文是一篇记叙文。文章介绍了一种水果木瓜。它是一种被遗忘的再次流行

84、起来的美国水果。32、推理判断题。根据第二段中Most people are very surprised by its sweet taste.可知,木瓜最突出的特性是“它含糖量很高。”故选D。33、推理判断题。根据第三段中the fruit is good to eat for only two to three days after harvesting. This makes it hard to sell anywhere distant from the pawpaw trees.“这种水果在收获后的两到三天就可以吃了。这使得它很难卖到离木瓜树很远的地方。”可知,木瓜之所以很难成为

85、一个大企业,是因为长时间保持新鲜是很难的。故选C。34、细节理解题。根据第五段第一句Farmers are trying to grow different kinds of paw paws that will be easier to ship and sell commercially.“农民们正在尝试种植不同种类的木瓜,以便于运输和商业销售。”可知,农民通过他们种植改良的木瓜树来处理木瓜的缺点。故选B。35、主旨大意题。根据第一段中If you have never ever heard of pawpaw,you are not alone. Most Americans do no

86、t know of the fruit,although it is native to the United States. Once,however,it was one of the most popular fruits in North America.“如果你从来没有听说过木瓜,你并不孤单。大多数美国人都不知道这种水果,虽然它原产于美国。然而,曾经它是北美最受欢迎的水果之一。”可知,本文主题是“一种被遗忘的美国水果再次流行起来。”故选A。听力原文:(Text 1)M: Honey, what do you think of this kind of wooden chair for

87、 our restaurant?W: It looks great, but its kind of small, just like the chairs in my company. How about this green one here?(Text 2)W: Lets get something to drink and then go and see the elephants.M: But the dolphin show starts in two minutes. I really want to see that. We can get a cup of tea after

88、wards.(Text 3)W: Can you hand me four eggs, please?M: Sure. Do you need anything else?W: Yes, please. I need some sugar and chocolate. Now everything is ready for my super chocolate pie.(Text 4)M: You look upset. Whats wrong?W: Ill never take my car downtown again.M: Did you get another ticket or co

89、uldnt you find a parking space?W: I wish it were just that. My car was broken into. I lost my purse.(Text 5)W: Excuse me, sir. Could you tell me how I can get to the city church?M: Are you driving or taking public transportation?W: Well, I spent the whole day yesterday driving to see all the sights,

90、 so today I think Id like to go by bus.M: Why dont you walk with me? Im heading in the direction where you can catch the first bus youll need to take. (Text 6)M: Have you ever been to a school reunion?W: Uh, yeah. Why do you ask? Are you going to one?M: I m organizing one for this summer. I have to

91、make a reservation for a party room at a hotel. Do you know any good places?W: Why dont you try the Omni Hotel? It often caters banquets or birthday parties, but more important, my brother works there.M: Could I ask you to check with him about the party rooms?W: Sure. I can do that. Maybe he can off

92、er you a discount.M: Thanks. So what did you think about your school reunion? Was it fun?W: I didnt really enjoy mine. Im not very good at making small talk, but it was nice to see old friends.(Text 7)W: Hey, Jake. Are you ready for your trip? M: Well, not really. I still have to buy some clothes. I

93、ts winter there.W: Is it very cold there? M: Well, the weather doesnt get too cold, but it often snows in the mountains, so Im going to buy a couple of warm sweaters, a jacket, and a hat. I dont have room in my suitcase to pack a coat, so Im going to wait until I get there and buy it when I really n

94、eed it. W: Do you need any clothing for formal occasions? M: Well, I guess so. You never know when you might need something for a party or a nice date, so Ill probably take a suit. W: Have you forgotten Alices wedding?M: Oh, right! Then Ill definitely take a suit.(Text 8)W: Hey, Dean, what kinds of

95、things do you like to do in your free time?M: Hey, Ann. I like basketballboth playing and watching. W: Which team do you cheer for? New York?M: Not since I moved away from there last year. I cheer for Los Angeles now. Last week, they came first in a match with the team from Seattle. It was really a

96、tough game. W: I didnt know that. I thought you were a football fan. M: I am! I also enjoy gardening, and I really like painting. Activities like that are great for relieving stress. How about you? W: Well, once a month I go bungee jumping with some friends.M: You do? That sounds dangerous! Arent yo

97、u scared?W: Not at all. Its fascinating. You should try it sometime.M: Wow! It sounds awesome. Do you think I could?W: Sure! How about this Saturday morning? M: Oh, I cant then. I have an appointment from 9:00 to 12:00.W: No problem. We can go in the afternoon, lets say, at 2:00 pm. M: Sounds great!

98、 (Text 9)M: Good morning.W: Good morning. Um . Im looking for a place to rent near the university. There are three of us looking together. We thought we might share if we could find something suitable.M: So something near the university?W: Yes, if thats at all possible. We are all students so itd be

99、 good if we could find something within walking distance.M: Are you in your first year?W: No, Ive been here a year already.M: So let me have a look at what weve got . Well, theres a two-bedroom house in Newtown which is quite cheap.W: Well, I like that its very near the university, but if we all wan

100、t our own rooms, it isnt really big enough.M: Too small. Give that one a miss?W: Yeah, I think so. Got anything else?M: What about this? Three-bedroom flat, close to the university . Its $400 a week.W: Oh, thats too expensive.M: Well, heres a three-bedroom house with a small garden. Its near the air

101、port, miles from the university, but its reasonably priced at $240 a week. Why dont you go and have a look?W: All right.(Text 10) MAnd now heres news about our latest competition. You wont believe what were offering you this month. As this is International Year of the Family, you have the chance to

102、win a wonderful family holiday in Jamaica. All you have to do is take a photograph which shows family life. It could be the children with their parents or their grandparents or whatever you wish. You dont have to have taken it on holiday of course. Now, the lucky winner has the chance to spend two w

103、eeks at Silver Sands Bay in Jamaica. Two weeks of beautiful beaches, sunshine, plenty for everyone to do. There are water sports and childrens entertainment, and everything is included. Thats everything food as well. Now, the second prize is a camera worth 500, and thats certainly worth having for a

104、ny holidays coming up. So send us your photograph in color or black and white by 31 August thats the closing date for entries and listen to this program to hear if youve won or not. We will be announcing the winners on 15 September. Now, you must be over 18 years of age. Im sorry kids, but youll hav

105、e a chance next month in your super sports competition! Send your lucky photograph to us at DCM Radio, 25 East Hill, Brighton, Sussex. And dont forget to write your name and address on the back of the photo. We cant return any photos, Im afraid, so make sure youve got another copy if its your favorite.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1